2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Tlc de doğum anında hamile olduğunu öğrenenlerin programını izlerken korkuyodum bi anda doğum başlarsa anlamazsam diye ama belli ki anlayacağız şimdiden başladı sanırım bişiler

Arkadaşlar hep 10 6 olan tansiyonum ıkı gundür 12 lerde hafif baş ağrısı ve ateş var artı idrarımda köpük köpük sizce endişelenmelimiyim yarın girmelimiyim doktora birde sağlık ocağında protein varmı diye bakarlarmı idrar testinde

Ben 36dan itibaren nst ye giriyorum ama benim sonuçta sancı ölçümü yapmıyor sadece kalp atışlarına bakıyor. Niye bende sancıya bakmıyor.sordum ona doğumda bakacağız dedi.anlamadım bişey

Doğum yapanlara şifa sağlık diliyorum. 38+5 olduk gunduzleri tık yok geceleri ağrı ağrıı ağrııı.
Gerçekten zaman geçtikçe doğurayımmm artıkk diyor insan.

Normal bulaşık deterjani ve bol su. Sonra da 5 dakika kaynatsan tamam. Zaten bir cok biberonun kullanma kılavuzunda yazar aşındırıci ve antibakteriyel sabunlarla yikamayiniz diye.

Buyuk ogluma kraft calipso park yatak almistim. Tas gibi saglam cikti. Sehir sehir gezdik o besikle, simdi de ufakliga kaldi. Icine sıfır yatak aldim, buyuk oglumda sunger tercih etmistim, simdi ise pamuk yatak aldim.

Nst ye bebekte risk yoksa 36. Haftada aliyorlar burada. Ilk dogumumda oyle oldu. Simdi ise 28.haftadan beri giriyorum. Doktorun durumuna gore yonlendirecektir.

Cati muayenesini bana 32.haftada sancilandigimda yapti. Ama sanci yoksa dogum oncesindeki son kontrolerde yapiyorlar genelde. Yani en fazla bir kac hafta oncesi. Tabi yine sana ve bebegin saglik durumuna gore doktor belirliyor herkeste farkli olabiliyor

Ben 36dan itibaren nst ye giriyorum ama benim sonuçta sancı ölçümü yapmıyor sadece kalp atışlarına bakıyor. Niye bende sancıya bakmıyor.sordum ona doğumda bakacağız dedi.anlamadım bişey
Illa ki bakiliyordur da rakamsal bilgi vermiyorlardir sana. Nst kagidindaki ustteki cizgiler bebegin kalp atisi altyaki cizgiler de sancın demek oluyor

Bugün ben de Nstye girdim 60 çıktı sancım,nst güzel sancı yok dedi doktorum anlamadım 60 önemsiz bir değer mi ki

Kaç tane çıktı canım bende bu gün girdim 3 tane filan 60 vardı bir tane 100 vardı doktor baktı normal 10 gün sonra gel dedi seninki daha sıktı belki

Al benden de o kadar. Öyle bi belirti yok ki gece wc ye bile gitmiyorum düşün bildiğin uyuyorum
Ben de oyleyim gece hiç wcye kalkmiyorum enteresan bi şekilde hatta öyle uyuyorum ki sabah yuzustu mu yattım acaba diye korkuyorum...sanki bu bebis hiç cikmicak gibi karnimdan

Kızlar akıntı durumunuz nasıl? Benden her wc ye girdiğim de krem rengi akıntı geliyo kokusuz ama. Daha önceden de akıntım çoktu kültür felan alınmıştı fitil vermişti şimdi yine geliyo
Beyaz renkte benim de Dr normal dedi kokulu ve rengi köyü olmadıkça

Kasilmayla beraber sancı da olursa onemli canım yalancı kasılma olabilir seninkiler tabi hafif bi sancı bile hissetsen gitmelisin doktora

Kaç tane çıktı canım bende bu gün girdim 3 tane filan 60 vardı bir tane 100 vardı doktor baktı normal 10 gün sonra gel dedi seninki daha sıktı belki
Kağıt hastanede kaldı da bi süre 60-80 arası çıkmıştı kaç tane olduğunu bilmiyorum ama . Allah a şükür iyiyim zaten de hastaneler sorumluluk almamak için yatış filan diyorlar herhalde.

Kağıt hastanede kaldı da bi süre 60-80 arası çıkmıştı kaç tane olduğunu bilmiyorum ama . Allah a şükür iyiyim zaten de hastaneler sorumluluk almamak için yatış filan diyorlar herhalde.
anladım canım benim de kağıdı doktor baktı vermedi yoksa karşılaştırırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…