2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bubarada muhtemelen bende ki gripten dolayi boyle oldugunu dusunuyor doktorum. Yani suyumun azalmasi bebegin kilo kaybetmesi vs bendeki hastaliktan dolayiymis. O yuzden aman dikkat edin. Grip.olan birinin yakinindan gecmeyin.

netu okudum canım ama nerede bu kadar ilgili ve sabırlı doktor maddi olarak çoğu kişinin elde edemeyeceği şeyler bunlar allah bizi de iyi doktorlarla karşılaştırsın ne diyelim. Yalnız şu son haftalarda bağırsak hareketlerinin yumuşaması kısmı dikkatimi çok çekti benim ki o şekilde çünkü şu an

kizlar inanilmaz derecede midem bulaniyo vede ishalim.dogum baslama belirtileri arasinda bunlar varmis.ilk dogumumda hic boyle seyler yasamadim.sadece regli sancisi hissetmistim .
endiseliyim.suan

Evveetttt, 9 aydır sürdürmüş olduğum ssvd umudum yarın sona eriyor :)
Böylelikle kimse bu gece bi atak yapmazsa ilk şubat annesi ben oluyorum inşallah :)))
İlki sezeryanmi ? Suni sanci ile mı olacak ? Diğer çocuğunla arası ne kadar oldu ?

kizlar inanilmaz derecede midem bulaniyo vede ishalim.dogum baslama belirtileri arasinda bunlar varmis.ilk dogumumda hic boyle seyler yasamadim.sadece regli sancisi hissetmistim .
endiseliyim.suan
Evet öyleymis canım kusma da var mı doğal boşaltım yapıyorMlmuş vucut doktorum dedi bana da..bende de var bulantı ama çok değil kusma oldu mu diye sordu.sen de takipte ol günler öncesinden de baslayabiliyormus bu belirtiler panik yapma

İlki sezeryanmi ? Suni sanci ile mı olacak ? Diğer çocuğunla arası ne kadar oldu ?
Evet, ilki sezeryan, hayır suni sancı felan olmayacak çünkü ssvd de suni sancı veremiyorlar. Eğer açılmam sancım bişeyim olsaydı bekleyecekti ancak yarın sezeryana girme konusunda karar kıldık.

Canım bendede oluyor bulantı kusmadım ama bugün çok oldu.

Demek yalancı kasılma dedikleri şey buymuş. Yaklaşık 2 3 saat sürdü ama sancım ve ağrım yoktu sadece arada kasıklarıma bi kramp girdi o kadar canım :) yaa ne zaman doğcak bu sıpalar
Benim gelince biraz can yakıyor karnim dalgalaniyor toplaniyor bırakıyor sanki bebek yapiyor gibi oluyor ama ayni anda kasik agrisi da oluyor adet agrisi gibi agrilarim da oluyor hatta ciglik attigim oluyo esim noldu geliyomu yoksa diyo :) ama dediğin gibi bikac kez olduktan kesiliyo olması bence bi yandan iyi kim bilir gerçeği nasıl olcak ön hazırlık yapıyoruz hiç değilse:) valla dr 3 hafta 3bucuk hafta dedi ama ben artık gelse diyorum ya :)

Ne güzel haberler almışsın canım gözün aydın :) Az kaldı kavuşmaya
Güzel şeyler dedi de dr um acayip rahat bi kadın ya pek planci değil o anki duruma göre yorum yapiyo kesin bilgiler vermiyo hiç...evet ama valla ben hiç erken geleceğini düşünmüyorum artık nedense :) haftasini tamamlasa yine neyse geçmese bari

Aynen hiç bana çekmemiş :) yarın başka bir doktora daha gideceğim canım özele içim rahat değil hiç bir açıklama yapmıyor devletteki doktor
Devlette öyle canım sallarım başımı alırım maaşımı diye düşünüyorlar...bence de bir kere de olsa özele iyi bi de dr görün için rahat olur en azından şüphen kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…