2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
erhaba kzılar bugün sabah 9 da spinal sezaryan oldum çok fenalaştım spinal dokundu sanırım. Yaklaşık 15 saat oldu ama hala gaz çıkaramadım gaz çıkarma hissim de yok. Sizinde mi öyle oldu allah rızası için yardım edin çok kötüyüm

Tlc de doğum anında hamile olduğunu öğrenenlerin programını izlerken korkuyodum bi anda doğum başlarsa anlamazsam diye ama belli ki anlayacağız şimdiden başladı sanırım bişiler
Kesinlikle çok garip videolar izliyodum bende bazıları baya bagiriyodu ıkınırken gülüyodum şimdi yavaştan o anları yaşayacağıma alıştırıyorum kendimi:) demek cidden kötü bi acı ilk sinyaller bence bu yalancı kasılmalar Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah

Canm bn genel anesteziyle gecen persembe sezaryen oldum bnm hala gazim cikmiyo bugun agriyla hastaneye gittim hersey yolunda gaz var dediler be pis bsymis bu gaz Allah yardmcin olsun elinden geldigince yurumeye calis ki gazin ciksin geçmiş olsun

kusmadim cok sukur.kasiklarimda agri var .bebis ittirip duruyor.ne olur ne olmaz diye duşumu aldim .bekliyorum.

2. dogum olmasina ragmen cok heyecanliyim suan

Oskopar clexene kullananlardq igne uzerinden 12 saat hibor kullananlarda 24 saat gecmisse oluyormus canim.
Anladım cnm. Bende de sadece öksürük var. Normal doğum diye bekliyorum ama tabi sezeryan da olabilir. O yüzden öğrenmem iyi oldu. İnşallah yarın sağlıkla bebişine kavuşursun

Geçmiş olsun cnm Allah analı babalı büyütsün

Anladım cnm. Bende de sadece öksürük var. Normal doğum diye bekliyorum ama tabi sezeryan da olabilir. O yüzden öğrenmem iyi oldu. İnşallah yarın sağlıkla bebişine kavuşursun
Son 10 gun icinde oksuruk gribal enfeksiyon vs genel anezteziye engelmis malesef.

Geçer Birtanem benim kızda da var hafif Sarılık geçer dedi doktor bol bol emzir dedi emziriyorum hafifledi bile bizimki

Bu arada korse aldim bunu gece gündüz mu giyeceğim 1 hafta oldu geç mi aldım acaba nasıl kullanacağım bilgisi olan var mi
Ben korse takarken cok zorlandım 1 hafta sonra tak 15 gün kullan dedi doktorum ama taktığımda dikişler patşıycak
Dikiş mi oldu yapıştırma yapıyorlar artık ayyy ben de 2.yi olucam ve canım çok tatlıdırrrrr
Yapıştırma oldu cnm ben ikinciyi zorlandım baya Allah yardımcınız olsun

Homely_angel canım senin kontrolün vardı bu gün sanki saat farkından dolayı tam bilemiyorum gittin mi güzel haberlerini bekliyoruz

Evet canım gittim, doktorum bebek iyi yarın başlatıyım mı doğumu dedi. Ben de bir kaç gün daha beklesek babası gelse dedim. O zaman haftaya perşembeye başlatalım dedi. Öncesinden kendi isterse gelir dedi, o şekilde anlaştık bakalım. Kısmetse 8 şubat ta geliyor Ateş Bey :)

Hadi inşallah sağlıkla gelsin babası geldikten sonra

Valla ben de gece olunca zombiye bağlıyorum resmen sonra sabah da uyan uyana bilirsen şimdilik sıkıntı yok da okullar açılınca nasıl kalkarım hiç bilmiyorum
banaa doktor olasi bir sezaryen durumu icin bu saatte kahvalti yaomami soylemisti. Ama yabi bu saatede hic uyumadim o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…