2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı sabahlar kızlar ay bugün bna uyku yok sanırım turşu yedim midem yandı birde yemeği çok kaçırdım sanırım akşamdan beri bir tuaf oldum ayaklarım şiş zaten yürüyünce geçiyor allahtan size sorum olacak tecrübelisinzdir tüy işini nasıl hallettiniz ben korkuyorum açıkcası elim gitmiyor o bölgeyi nasıl halledecem ağdaya gitsem çok yanar canm önce bi temzleyip öyle gitmem lazım neler önerirsinz

banaa doktor olasi bir sezaryen durumu icin bu saatte kahvalti yaomami soylemisti. Ama yabi bu saatede hic uyumadim o ayrı.
Eee stres yaptın tabi ama azcıkda olsa uyumaya çalış doğum olırsa bugün yorgun olursun uykusuz uykusuz düşünmemeye çalış cnm herşey olacağına varıyor zaten

Öncelikle artık turşudan uzak dursan iyi olur, artık tuz tansiyon açısından cısssss

Tüy işi benim için kabus oldu bu dönem, çünkü doktorum Ağdaya izin vermeyince baştan beri jilete geçtim. Hala da öyle devam ediyorum.

Ayy dayanamıyorum turşuya napyım yiyorum ama evde yemiyorum görümcemde yedim zaten dahada yemem ay bende ilk başta almadığım için kldı ya birde yasak olunca tamamen tüylerimi alamadım kldı öyle jiletle alıcam dedim kaç kere elim gitmedi korkudan bi tarafımı keserim dedim şimdi de ne yapcamı bilemiyorum allh yardımcımz olsun inş

AA hadi bakalım sağ Salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah babası da yanınızda olacak ne güzel artık sende gün saymaya başlayabilirsin :) çok heyecanlı

Ya Kızlar ben geceleri çok rahat uyuyorum uyku problemim hiç yok ama karnımın üstüne doğru yatıyorum yani soluma yatıyorum ama hafif karnımın üstüne doğru uyandığımda öyle oluyorum korkuyorum bebeğe bir Zarar vermekten

Kızlar herkese merhaba 38w5d lük olduk bu benim 2. Doğumun ilki 37w4d de doğmuştu. 10 gün önce dr 2-3 cm açılma var dedi ama nst de sanci filan yok açılmada ilerlemedi her dk doğum olacak mı diye psikolojim bozuldu ve çok sıkıldım sizde de var mı sancisiz acilma ?

Tansiyon önemli aman dikkat.

O kadar zamandır almadıysan bir an önce alsan iyi olur sanırım. Kesmezsin merak etme, gerekirse ayna kullan

Bende aynısını düşünüyordum ama çözüm olarak bacaklarının arasına bir şey alırsan dönmeni engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…