2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Sağol canım, herhalde içerisi rahat :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin de artık, babası da bir kaç gün sonra burada inş.

Günaydın kızlar , şubat a girdik çok şükür bakalım bebekler ne zaman atağa geçecek. Herkese hayırlı , sağlıklı bir gün olsun. Dün benimki biraz beni korkutunca ben hazır olmayan çanta , dolap ve utulenecek kıyafetlerle güne başladım. Herkes için hayırlısı olsun

Ben okudum ama biraz korktum sanki mesela bebegin kalp atislari dustugu anda ben direk sezeryan alin derdim kesin.
Aslında direk sezeryan sebebi değil bilinen bir yanlıs. Benimde dogum sırasinda sanci girdikçe düştü ki boynunda kordon vardı ondan olmuş. Ama sıkı takip edildim bir sorun olmadi.

Homely_angel canım günüde çok iyi ayarlamışsınız kendi doğum tarihine çok yakın suni sancı vercekler sanırım :) Ateş Bey sabırlı bi çocuk çıktı oğluşlarımız uysal oldu :) Eşinede kavuşacaksın çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…