2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
12.30 da giriyorum sezaryene
Hayırlısı canım demek böyle olması gerekiyormus sağlıkla al kucağına haberlerini de eksik etme merak ederiz doğunca bol bol sorarsın neden böyle yaptın deli kız diye:) ama bence hiçbişey gözün görmeyecek sezeryan oldgunu bile unutacaksın:) şimdiden geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah mis kokusunu benim için de çek içine inşllah bu arada spinal oluyodun heralde...

Kızlar idrari köpük köpük olan varmı normalmi bu tansiyonum 12 6 baş ağrım az var protein mi var acaba idrarda çok endişelendim kızlar cevap verin

Ayy okudum ama biraz korktum sanki normal doğumdan , Çok uzun ve sancılı bir süreç, Allah yardım etsin hepimize...gerçi kişiden kişiye değişir tabi ama yine de zor sezaryana göre...
Evet bencede kişiden kişiye değişiyor ama tamamen normal olması çok guzel

Ya tabiki herkesin aynı şansı olmayabilir ama doğumun normal sürecini anlatması çok hosuma gitti.sancinin nasıl geldiği ne kadar surede sıkılastigini anlatması çok güzel benimde dikkatimi çeken hiç kesi atılmamış olmasi

ayyy en çok korktuğum sey
Gaz sancısı ile normal bir zamanda bile acillik olan birisiyim çok geçmiş olsun canım bitkisel çözümlerini araştır derim kayısı suyu vs.
Ben okudum ama biraz korktum sanki mesela bebegin kalp atislari dustugu anda ben direk sezeryan alin derdim kesin.
Evet orada bende biraz takildim iyi cesaret

Kızlar 39+1 oldum. Bende daha tık yok. Gidip sezeryan olasım var. Son günler geçmek bilmiyor. Benim kız da rahatı yerinde duruyor öylece.
Canım 2 gün öndeyim ben senden bendede daha tık yok merak etme tam gününde suni sanciyla doğum başlatılacak benim normal olmazsa sezeryan

Kızlar dün gece adet ağrısı bi başladı bende 1.5 saat felan hiç geçmedi uykudan uyandırdı bide bacak arama doğru kemiklerim acayip ağrıdı. Normal diye gitmedim ama normal mi emin değilim ?

Kızlar idrari köpük köpük olan varmı normalmi bu tansiyonum 12 6 baş ağrım az var protein mi var acaba idrarda çok endişelendim kızlar cevap verin
12-6tansiyon çok normal. Benim 12-8 13-8çıkıyo.doktor gayet iyi diyor. Baş ağrısıda olabiliyor hamilelikte.baş ağrın geçmezse git tabiki

Senden tane de burda var inşallah bi zararı yoktur sonra kendimi düzeltiyorum ama sabaha yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…