2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Maşallah oğlun kızın yanında mutlu huzurlu günleriniz olsun

Ben 37deyim daha çatı muayenesi olmadım haftaya olucak. Nst de bugün ilk kez oldu.

Kardeşimin eşi bişey yokken doğurdu. Nst de sancı çıkmadı 2gün sonra doğum oldu.

12.30 da giriyorum sezaryene

Canım büyük ihtimalle şimdi ameliyattasın. Sağlıkla kucağına gelsin Efsun’un inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar selam

Ben bugün kontrole gittim. Nst de bişey çıkmadı 20-30larda sancılar sanırım. Bebek de iyi, 3080 gr olmuş veledim 2haftada 400gr almış. Ben yemesem de bu çocuk alacağını alıyor. Haftaya çatı muayenesi olucakmış Bebeğin başı da sağ kasığıma yakın. 15gün önce de sol kasıktaydı. Dr ortalamaya çalışıyor herhalde dedi bi 15gün daha gelmez benimki

Kimlerle beklicez bakalım

Maşallah yavruya anahtarı sana verelim en son kilitler çıkarsınşaka Bi yana ben de beklemedeyim daha doktorun niyeti yok almaya,yavru kendi gelmezse

Ay cok şükür gecsinde bnde cok emiziriyorum emmedigi zmn sagip veriyorum insallah gecer kuzum sende terliyomusun bn bi terleyip üşüyorum ki vucudumden su su akiyo
Emzirirken mi normalde mi cnm
Emzirirken se bende cok oluyor terleme
Geçer inş dikkat et üşüme ben bu ara gaz sancılarıyla uykusuzum bakalım ne olucak

Kızlar yarın bende alacagım bebeğimi inş sanırım morale ve destege çok ihtiyacım var bol bol dua bekliyorum
Hayırlısı ile sende al kucağına inşallah meleğini Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...birer birer azalıyoruz bakalım sıra bizlere geliyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…