2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Emzirirken mi normalde mi cnm
Emzirirken se bende cok oluyor terleme
Geçer inş dikkat et üşüme ben bu ara gaz sancılarıyla uykusuzum bakalım ne olucak
Sut toplandigi zmn terliyorum canm bazende usuyorum su su terliyorum bnmkide gece uyumuyor gazdan gunduz uyuyor gece nöbetteyim ah bu konusmalarda nasip olduya Robbime şükürler olsun

Maşallah yavruya anahtarı sana verelim en son kilitler çıkarsınşaka Bi yana ben de beklemedeyim daha doktorun niyeti yok almaya,yavru kendi gelmezse

Benim son tarih 26şubat zaten kesin en son doğururum, o zamana kalırsam. Beni unutmayın bari buralarda

Kızlar yarın bende alacagım bebeğimi inş sanırım morale ve destege çok ihtiyacım var bol bol dua bekliyorum

Canım sağlıkla gelecek bebeğin, mis kokusunu çekeceksin içine kolaylıkla geçer gider inşallah.

Senin de sezeryandi dimi? Insallah saglikla al bebisini kucagina canim. Birbir gidiyoruz valla 12 Subata kimse kalmicak gibi.

Ben burda oliciim, beklerim

Ben bekleyecegim gibi herkesi

Biz birbirimizi bekleyelim bari

İnş cnm sağol desteğin için

Amin cnm size sıra geliyor...bol dua edin bana korkuyorum
Korkma canım göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş olacak bebisin kucağında ağlıyo olcak şaşıp kalacaksın dün yoktu karnimdaydi bugün kucağımda diye :) spinal mi olcan sen de

Sut toplandigi zmn terliyorum canm bazende usuyorum su su terliyorum bnmkide gece uyumuyor gazdan gunduz uyuyor gece nöbetteyim ah bu konusmalarda nasip olduya Robbime şükürler olsun
:) bizde gece nöbetiz daha yeni uyandım kahvaltı ediyorum süt toplanırken Gögüs üm karıncalanıyor ozaman anlıyorum ben emzirirken de terliyorum boşaltım olurken herkesin vicudu farklı tepki veriyor sanırım :) şükür evet bu günümüze şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…