2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar başıma neler geldi bu gün özele gidecem demiştim ya gittim doktor çatı muayenesi yapalım dedi 37+6 zaten bu gün tamam dedim bende bir baktı açılman var rahmin yumuşamış dedi beni mahvetti eliyle zaten elini bir çıkardı kanlı istersen bu gün doğurabilirsin sesi 3 4 cm açıklığın var dedi suni sancı mı vereceksiniz dedim hayır suyunu patlatırız bebek kendisi gelir açıklığın yeterli dedi ya da eve gidip beklersin sancın var zaten 2 3 güne hatta bu gece bile doğurabilirsin dedi ben şok oldum. Dün devletteki doktor hiç bir şey dememişti sancılarımı önemsememişti git 10 gün sonra gel demişti

Bilemedim iyi mi yaptı kötü mü yaptı. Peki sen neye karar verdin bence sancı bekle daha iyi bi seçenek gibi

Normal canım okadar birkalamaya nişanindi belki o kan herseyde vardır bir hayır bunda da vardır fazla takma kafana sağlıklı olsun da sende sag salim kurtul inşallah...

Kizlar ben ciktim ameliyattan. Bebegim 3.600 kg 51 cm toparlak bir bebegim var suan :))

Gözünaydın canımmm darısı başımıza

Dr zorlayınca mı acaba kan geldi. Yani sonuçta yapmasa gelmicekti belki de. Vakti geldiyse de doğsun yavrucak o konuda endişe etme bence

Normal canım okadar birkalamaya nişanindi belki o kan herseyde vardır bir hayır bunda da vardır fazla takma kafana sağlıklı olsun da sende sag salim kurtul inşallah...
Üzülüyorum şu an doktor yüzünden mi oldu acaba diye ili gündür ishalim var bu gün sabahta kustum bunlardan şüphelendi zaten doktor çatıya bakınca da yumuşamış açılmış dedi nişanımı zorla mı getirtti ne yaptı bilmiyorum moralim çok bozuk ağlayacağım şimdi sinirden

Gözünaydın canımmm darısı başımıza

Dr zorlayınca mı acaba kan geldi. Yani sonuçta yapmasa gelmicekti belki de. Vakti geldiyse de doğsun yavrucak o konuda endişe etme bence
Bana da öyle geliyor tamam biraz sancım vardı sabah kustum filan ishalim de var iki gündür bunlardan şüphelendi zaten

Bende mart annesıyımde arada burayı sessiz sessiz takıp ediyorum çünkü büyük ihtimal şubatta gelecek ..oyuzden pattanaktan bır gırıs yaptım..merak etme ishal kusma zaten doğumun başladığının göstergesi en önemlisi nst sancın çıkmış ..benimde ikinci dogumumda doktor muane etti ve 3 cm acılman var istersen doğum edebılırsın demişti ben kabul etmiştim.12 de başlayan doğum seruvenım 4 20 gece bıtmıstı Allahın ıznıyle..demekkı doğumun başladığı için kan geldi.kısa zamanda sancıların baslar daha kuvvetlenir Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasıp etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…