2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Sancılarını bekle . Vakti gelmiş demek ki.

Canım vakti gelmiş demekki 3-4 cm açıklığı dr yapacak hali yok o kadar açıklık varken muanede kanama olması normal bence zaten açılma olduğunda mide bulantısı çok oluyormuş ve doğum yakınken vücut kendi kendine lavman yapip bağırsakları boşaltırmış ishalinde ondan bence yinede dr daha iyi bilir tabiki nst dede sanci çıkmış bak ne guzel ben 10 gündür 1 cm açıklıkla geziyorum hiç sanci çıkmıyor pazartesi artik suni şancı verip başlatacaklar bende dua ediyorum pazartesine kadar kendi sancim gelsin de doğum baslasin diye herseyde vardır hayır üzme kendini

Ben kuaföre gidecem yarın pazartesi doğum .. alt tarafı zaten göremiyorum ben ki ondan gidiyorum :)) jiletle kendim yapsam kesin keserim bu sefer kendimi ondan hiç tehlikeye atmaya gerek yok :)

Bana da öyle geliyor tamam biraz sancım vardı sabah kustum filan ishalim de var iki gündür bunlardan şüphelendi zaten
Cnm benimde dogum sabahı sancım vardı ve 4,5 5 cm acılma bendede mide bulantısı oldu acılma bulantı yapıyor zaman gelmiş inş kendi sancın sıklaşır sag salim kavuşursun :)

Bence o başlatmamıştır canım bende ishalim ve doktora gittim benimde rahmimde yumuşamam var.

Kızlar idrari köpük köpük olan varmı normalmi bu tansiyonum 12 6 baş ağrım az var protein mi var acaba idrarda çok endişelendim kızlar cevap verin
Hiç başıma gelmedi olani da burda hiç okumadım Dr a muhakkak danış hatta acile git eğer imkanın varsa test yaparlar heralde

Emzirirken bende çok susardim bebeğe meme verdiğim anda suyu da dikerdim ağzıma :)) sanki günlerdir su içmemiş gibi olurdum :)

Bence sen bu gece temkinli ol o zaman :) ne güzel iste vücudun bebeğin herşeyi yapıyor senin için sana sadece hastaneye gitmek kalacak o 3/4 cm acilma için neler çekiyor millet .. kırmızı alarm sekili de ol bu gece :) Allah yardımcın olsun

Sakin moralini bozma Dr un bilerek yaptığı bişi değildir o sonuçta acilman ve yumuşaman olmuş bunları Dr yapmadı bebeğin yaptı:))

Bugün kendi doktoruma kontrole gitti. Bebiş 3050 gr olmuş. Çatı ya baktı. Açıklık yok. Bebek kanala girmemiş ama rahim ağzı kısalmış yumuşama yok dedi. Suyun azalmış dedi canım sıkıldı. Merak ettiğim şey bu muayene doğumu tetikler mi?

canım bu çatı muayenesi işi biraz zor malesef. bebeğin suyunu patlatan doktorlarda var. ama açılman varsa demekki doğumun yakınmış. devlet hastanelerinde doğum olmadan yapmak istmeiyorlarmış benim anladığım ama doktordan doktora da değişiyor. benim gittiğim hastanede çatı işi doğum esnasında belli olur diye normal zamanda yapmıyormuş doktorlar. ama haftan dolayısıyla 10 gün fazla demiş yani beni haftada bire düşürmüştü 36 dan sonra

Birdilimkek ne yaptı acaba hiç sesi çıkmıyor.
Yaşıyorum tatlım burdayimmmmm merak ettigin icin teşekkür ederim :) ben temizlik yapiyorum diye geçiniyorum ama temizlik hastası ablam geldi bütün evi ortaya döküp yeniden silip katlayip düzenliyoruz benim hic dogurmaya niyetim yok ya siz nasilsiniz

Canım beklediğini bildiğim için merak ettim. İyi olmuş insanın ablası ya da kız kardeşinin olması güzel bişey. Bende bugün bel ağrısı hissediyorum sadece. 39+1 oldum. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…