2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
herkese merhaba 14 şubat günü Allah nasip ederse oğlumu kucağıma alacağım epidural sezaryenle.Bu ilk doğumum ve endişelerim varr epidural sezaryen olanlar tecrübelerini aktarabilir mi?

Kizlar suyum azalmis ve bebegim minyon oldugu icin yatisimi verdi suni sanci verip doguma alicaklar. 1-2 gun surebilir dedi. Ay aglicam simdi dun dalga geciyordum evde. Dua edin kizlarr:)
Hayırlısı olsun canım , bebeğini kucağına alacağın anı düşün , dualarımız seninle.

Ben hep unutmuşum yenidoğan olayını :) premium care 1 ve 2 numara aldım şimdilik inşallah çok minik olmaz da doldurur
Premium care olanlar diğer primalara göre ebati biraz daha geniş ve büyük oluyor geçiş dönemlerinde çok farkettim bunu ben yarım olcek büyük oluyor yeşil primaya göre :)

Doğuma kaldı son 3 gün sünnet olacağını anlayan çocukların kaçıp saklandığı gibi kaçasım var

Allah iyiliğini versin benim kuzenime kontrolde doğum başlamış demiş dr, o da eve gidip çantamı alıp geleyim demiş. Dr sen gitme kaçarsın gelmezsin demiş kız diyor ki nereye kaçıcam bu çocuk bi şekilde çıkıcak

Gönlünü ferah tut, doğuma nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlar ya hakkaten doğru modunu düşürme

Evet bizde kızçe ne zaman gelirse nasıl isterse diye beklemedeyiz . Ama ben yaklaştığını hissediyorum

Sağlıkla gelsinler inşallah

O yaklaştığı nasıl hissediliyor yaw bende hiç belirti olmayınca ezelden beri hamileymişim hep de hamile kalacakmışım gibi hissediyorum

Kizlar suyum azalmis ve bebegim minyon oldugu icin yatisimi verdi suni sanci verip doguma alicaklar. 1-2 gun surebilir dedi. Ay aglicam simdi dun dalga geciyordum evde. Dua edin kizlarr:)

Bence aniden olması daha iyi, bende böyle dalga geçerken giderim inşallah

Peki açılman rahimde yumuşama var filan da dedi mi??

Uyy annesi kıyamam uyusun dicem de sarılıktan dolayı emzirmek şart oluyor. Asıl ben bu işin duygu boyutunu merak ediyorum, ilk gördüğünde kucağına aldığında neler hissettin

O KV gerginliği bende de var :))) yanlız değilsin :)

Anlatilmaz yasanir derler ya o hesap. Tarifi mumkun degil. Bir yandan tarifsiz bir sevgi seli diger yandan endise seli cunku tamamen sana bagimli sensiz yasam sansi yok.

Kızlar bütün gece karın ağrısına benzer ama daha çok adet olcağıma yakın olan ağrıya benziyor sancı gibi. Bütün gece uyuyamadım resmen. Neyden kaynaklanıyo başına gelen var mı bu durum ?
Bende 2 gündür o ağrıyı çekiyorum canım uykudan uyandırıyo uyutmuyo. Adet ağrısı gibi ama 1.5 saat gelan hiç gitmiyo. Ama gündüzleri bişey yok araya hafta sonu giriyo diye doktora geldim ben bakalım ne dicek

Aynen canım insan hamileyken öye oluyo. Benim birsürü riskim olduğu için kiloyu çok takmıyorum heralde
Takma canım ya boşver , ben zaten boşuna stres yapıyorum farkindayim. Allah başka dert vermesin. Sağlık olsun yeter. Riskler neler ? Dikkat et sende. Inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi.

Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama internette okumuştum. Adet ağrıları gibi ağrılar olması dogumun yaklastiginin habercisi diyordu.

Pazartesi mi doğum ayy çok heyecanlı ya , hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın.
Evet canım pazartesi.. ağda isim de bitti :) artık ne zaman gelirse gelsin :) kendime güvenim geldi adeta :) çantalari da dün hazırladım .. şuanda doğum yapmış olacaktım ama nasip pazartesiymiş ..kizimla AVM deyix.. sezaryan da olsa gününü yine Allah tayin ediyor

Anlatilmaz yasanir derler ya o hesap. Tarifi mumkun degil. Bir yandan tarifsiz bir sevgi seli diger yandan endise seli cunku tamamen sana bagimli sensiz yasam sansi yok.
Çok güzel ya heveslendim iyice ama gelmeye niyeti yok. Açıp yenidoğam fotolarina bakıyorum internetten yumuş yumuş minnak.

Bende heyecanla bekliyorum ama tık yok 34.haftadan beri çanta hazır duruyor orda.her gün bugün doğacak diye ev süpürülüyor, siliniyor, tozlar alınıyor, gelen giden yok:) gün içinde 20tane mesaj hala doğmadı mı diye, heyecanlıyım, inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri..benimki küçük bir bebek olacak, 3kiloyu geçmez dedi doktor, üzüldüm biraz ama sağlıklı olsunda, napalım dışarda büyütücez.suyu, kalbi , hareketleri güzel takılma kiloya dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…