İyi geceler dünyanın en bi harika anneleri ve onlarin canlari bebeleri
sizler dogum telasindayken biz kv ile ugrasiyoruz anali ogullu
hatun gunlerdir bizde doguma bir ay var sormadan geldi kaliyo kalacak dogumdan sonra kirk gun kesin de sonra ne zaman gidecek belli degil
oglu da sagolsun pek bi anaci ...
ben formulu dip kose temizlik yaptirmakta buldum titizlik abidesi kv ye belki bikar da doguma kadar yalniz birakir bizi diye
yapti yapmasina da bu gun kontrole gidecegiz bizden once hazirlanmis ilk kez gorcem torunumu diye bisey diyemedim esim de anlamadi zaten halimi
neyse gittik hastaneye cagirdi hemsire benden once odaya girdi bu ... Bu arada ilk cati muayenesi falan var bu hafta cekiniyorum hakli olarak... Yine de ses etmedim ... Ultrasona girdik aslan oglum oyle bi donmustu ki sirtini
degil yuzunu gostermek ne boyunu olcebildi doktor ne kalp atisini alabildi bi kerede .. Biraz telas yaptim ama bu arada yalan yok
ilk kez yuzunu gormeden geldim hastaneden yalniz anasinin oglu biliyo sevilecek insani sevilmeyecek insani...
tum degerlerimiz normal .. Catimiz normal doguma uygun acilma yok sanci yok 2900 gramiz haftaya tekrar kontrol var .. Dogum da 20sinden sonra beklemeye baslariz ancak dedi simdilik o derece niyetimiz yok gelmeye babanesi gidince dusunuruz tekrar karnimda bu kadar gormek istemedi yavrum yazik hakli yani
haa merak etmeyin teyzeleri kalbimizi de nstye dayadik kontrolden sonra aninda dondu canini sevdigim
babasi durmuyo yanimda ama oglum merak etme anne ben varim artik dedi bu gun bana