2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tatlim o dedigin sey tam anlamıyla nişan. Ama tedirgin olma nişan gelip 2 hafta bekleyen bile var

Ohhh süper o zaman, gelsin canım gelsin hiç sorun değil. Kendi başlarsa sancı olarak çok sevinirim. Sakinim de zaten, her şey hazır sonuçta :) babası yetişemezse de kısmet artık. Umarım Doğumda da bu kadar rahat olabilirim, sokağa çıktım dolaştık filan amaaaan dedim su gelirse de hamile olduğum belli :) döner eve duş alırım, yardımcıları ararım gelir alırlar hastaneye götürürler :)

Çok güldüm okurken ya :) içeriye komut göndermişsin sanki :)

Tamam torun sahibi oluyorlar da habersizce kafalarına göre gelip yerleşmelerine kıl oluyorum. Allah yardımcın olsun.

Sakin ol canım, pozisyon değiştir. Oturuyorsan kalk filan. Eğer ki geçiyorsa yalancıdır. Biraz daha takip et bakalım

Ay bu kadar rahat olman o kadar harika ki...

Ben su an dogum kasılmam mi var, bana ne oluyor diye panikteyim ve 2. Dogumum :) ama ilkinde yasamafigim seyleri yasiyorum tabii. Hakkimizda hayirlisi. Ama bil ki senin bebecik " her an gelebilirim" sinyali yollamis.

İşte bu soğuk kanlılığımı sürdürebilirsem süper olacak.

Panikleme, çok doğal bir süreç yaşıyorsun. Doğanın kanunu üstelik ikinci Doğumun, daha da kolay olacak her şey. Hatta evde şöyle keyifli bir ortam yarat, mum yak, bebişle konuş birazcık

Ben bunu denedim , ilkinde yapamadım.. ikincisinde zorlarım yaptım, gecesine suyum geldi

Bizde oyleyiz gecd uyku yok bunada şükür ama bnm hic istehem yok kuzum canm hic bsy istemiyo sende de oldumu boyle

Canım nasılsın nasıl oldu sancıların ?

gurbet Concerto hifam0242 kızlar umarım sağlıkla almışsınızdır bebeklerinizi kucağınıza yada alıyorsunuzdur
nemesis herşeyim hayırlısı dedikleri bu olsa gerek senin kuzucuk zaten dönebilseymiş seni çok zorlayacakmış annesi 41kere maşallaahh ona

Ay bir güncük girmeyince bile hemen doğumlar , sancılar

Hazırlıkları bitirseydim bari bugün

maviucurtma33 canım daha dün günlerimiz yakın diye konuştuk aman doğuruyorum diyip beni korkutma

Şaka bir yana sağlıklı hayırlı haberlerini yaz mutlaka bizi habersiz bırakma merak ettik

Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. 2 gundur bir maratondayiz pek bakamadim alintilayamadimda herkesi. Darisi bekleyen arkadaslarin basina :)
Benim sipa hala basina buyruk. Doktor diyor ki 3 saatte 1 emsin. Benim sipa da olay 3 saatten 5.saatte kadar uyandirmaya calismakla geciyor. Doyamadi uykuya :))

Kızlar bütün gece karın ağrısına benzer ama daha çok adet olcağıma yakın olan ağrıya benziyor sancı gibi. Bütün gece uyuyamadım resmen. Neyden kaynaklanıyo başına gelen var mı bu durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…