2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canım bende takmamaya çalışıyorum ama kızım 2800 doğmuştu ve her ay tartiya çıkarken cebine taş koyasim gelirdi o yüzden karnimda aldigi kadar alsin istiyorum tabi sağlıkla gelsinler en başta

0 numara pramature bebekler için 1 numara tercih edebilirsiniz premium care 1 numara primanin yeşil rengine göre az daha büyük oluyor tecrübe :)))
Ben hep unutmuşum yenidoğan olayını :) premium care 1 ve 2 numara aldım şimdilik inşallah çok minik olmaz da doldurur

Aynen canım bende takmamaya çalışıyorum ama kızım 2800 doğmuştu ve her ay tartiya çıkarken cebine taş koyasim gelirdi o yüzden karnimda aldigi kadar alsin istiyorum tabi sağlıkla gelsinler en başta
O zaman diğer kontrole kadar beslenmemize dikkat edelim bakalım değişen ne olacak .

Ay inşallah Mesaj yerlerine ulaşmıştır

Bende hiç belirti yok sende var mı ağrı filan? Kanala da daha girmemiş. Girer, girince de biraz durur sonra gelir dedi dr. bebeklerin %95i 40 haftaya kadar doğuyor sonraya kalan pek yok dedi.

Tatlim o dedigin sey tam anlamıyla nişan. Ama tedirgin olma nişan gelip 2 hafta bekleyen bile var

Canım çok teşekkürler. Bugünlere geldik çok şükür Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah yarin bu saatlerde yavrularımız sağ salim kucağımızda olur
Dilerim tez zamanda sizler de hayırlısı ile o en güzel kavuşma gününe ulaşın. Hepimiz sağlıkla evlatlarımızla kavuşmanın mutluluğunu yaşayalım

Ben şimdi banyomu yaptım saçıma fön çekiyim hazırım yarında bebişimizi alırız inş
Ben korkuyorum kızlar sizde durumlar nasıl
Concerto @hifam0242

Kuzum ben cok gerginim...herkese çatıyorum 3 gündür böyleyim...Mavi mi kızıl mı ay ona bahane buluyorum
Bir kac saat oncesine kadar hala toz alip ütü yapıyodum. Duştan sonra saçıma fön çektim...son hazırliklar ve duasıni almam gereken bir kaç en bi sevdiklerimden aradım. Heyecanlıyım...muhtemel sabah 5'te kalkarım. Gene gidene kadar her bişeyleri kontrol ederim...Allahım şimdi yarın duasını ettiğim, kavuşmayı beklediğin can parçamla mı buluşuyorum O kadar bütünleştik ki sanki hep beraber atıyodu kalplerimiz...sanki yarın birden çok uzaktan gelen eski bir sevdiğime kavuşuyorum

nemesis allah anali babalı saglıkla buyutmeyi nasip etsin.

Yarin doguma girecek arkadaslarim, allah yardimciniz olsun. Kolay dogumlar diliyorum hepinize. Darısı bizlerin başina

Concerto , @gurbet yarın bizim günümüz ins baska bi bebis süpriz yapmazsa :)
Ben de çok heyecanlıyım hala hersey eksik geliyo
Evet canım buyük gün geldi hayırlısi ile kuzularımıza kavuşuyoruz
Heyecandanmıdir bu saat oldu yatip dinlenmem gerekirken hala napsam derdindeyim. Yarın o kavuşma anından sonra farklı bir boyuta geçecegimiz kesin. Allah hepimize kolay doğumlar ve sağlikli hayırli evlatlar nasip etsin

Benimde 2800 doktoe gayet normal dedi. Boşver üzülme neden üzülüyosun ki doğumca kilo aldırırız

İyi geceler dünyanın en bi harika anneleri ve onlarin canlari bebeleri sizler dogum telasindayken biz kv ile ugrasiyoruz anali ogullu hatun gunlerdir bizde doguma bir ay var sormadan geldi kaliyo kalacak dogumdan sonra kirk gun kesin de sonra ne zaman gidecek belli degil oglu da sagolsun pek bi anaci ... ben formulu dip kose temizlik yaptirmakta buldum titizlik abidesi kv ye belki bikar da doguma kadar yalniz birakir bizi diye yapti yapmasina da bu gun kontrole gidecegiz bizden once hazirlanmis ilk kez gorcem torunumu diye bisey diyemedim esim de anlamadi zaten halimi neyse gittik hastaneye cagirdi hemsire benden once odaya girdi bu ... Bu arada ilk cati muayenesi falan var bu hafta cekiniyorum hakli olarak... Yine de ses etmedim ... Ultrasona girdik aslan oglum oyle bi donmustu ki sirtini degil yuzunu gostermek ne boyunu olcebildi doktor ne kalp atisini alabildi bi kerede .. Biraz telas yaptim ama bu arada yalan yok ilk kez yuzunu gormeden geldim hastaneden yalniz anasinin oglu biliyo sevilecek insani sevilmeyecek insani... tum degerlerimiz normal .. Catimiz normal doguma uygun acilma yok sanci yok 2900 gramiz haftaya tekrar kontrol var .. Dogum da 20sinden sonra beklemeye baslariz ancak dedi simdilik o derece niyetimiz yok gelmeye babanesi gidince dusunuruz tekrar karnimda bu kadar gormek istemedi yavrum yazik hakli yani haa merak etmeyin teyzeleri kalbimizi de nstye dayadik kontrolden sonra aninda dondu canini sevdigim babasi durmuyo yanimda ama oglum merak etme anne ben varim artik dedi bu gun bana

Acil yardim lazim. Son yarim saatte 3 kez kasılma (1 dakikadan uzun suruyor ama esit degil kasilma dakikalari), 1 kez belden sırta yayilan agri (sancilardan daha uzun surdu) ve midede muthis bir rahatsizlik hissi var. Sizce hastaneye gitmemi gerektirir mi?

Evet suni sancı ile başlatacak, epidurali dayanabilirsem yaptırmayacağım. Bu benim tercihim, pıhtılaşma ile alakalı değil.
Amin İnşallah.

Şubat ayını bekleyen bebeğimizi tebrik ediyorum :) sağlıkla mutlulukla güle güle büyütün Y yyllzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…