2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saat 19:40 da normal dogumla 3500 kg ve 46 cm ile melegimiz SILA'mıza kavuştuk Öyle özlem dolu öyle hasret dolu birkavusmaydiki ömrüm boyunca unutamayacağım bir an eklendi hafızama.Melegim icin 7.5 saat sanci cektim bazen pes ettim bazen doğuramayacağım diye düşündüm ama onun doğduğu an göbek bağı kesilmeden göbeğimin üzerine koyduklarinda tüm acılarımı unuttum ve sevinç hıçkırıklarına boğuldum bu nasıl güzel birşey bu nasıl bir duygu rabbime şükürler olsunepidural almadim kendi agrilarim baslamisti zaten hastaneye gittigimizde ama acilma hizlanmadi icin suni sanci verdiler cok az.kendi sancilarim ondan önce basladi diyince azalttilar iyice.kesi atildi ama kac dikis bilmiyorum.simdi melegimi bekliyorumİsteyen herkese nasip etsin rabbim insallah meleğimi hemen emzirdim ama göbek bağında kanama vardi solunumu da biraz hızlı aldığı icin kuvoze aldılar 2 saatten getirecekler çok dakik benim kızım annesi gibi tam gününde normal olarak gelen tek bebek olduk sanirsam

Son düzenleme:
Ben kimseye boyu kilosu hakkında bilgi vermiyorum. Nasıl diyolar çok iyi diyorum

Ne kadar da güzel yaşamışsın anlatmışsın her şeyi Allah Sıla bebeğe mutlu ve uzun ömürler versin. Darısı da başımıza inşallah

Kızlar sizde bazen derin derin nefes alma ihtiyacı hissedip alamadığını oluyormu?baskı yapmasındanmı oluyor acaba bebeğin?resmen derin nefes alamıyorum

Olabilir bence. Önce düzensiz olacak bir süre sonra düzene girip doğum olacak.

Gözünaydın, darısı başımıza ne güzel bi kavuşma olmuş, hep videolarda izlediğimiz gibi. Hakkaten ne dakik bebekmiş bakalım bizimkiler ne zaman gelecek. Allah bahtını açık etsin inşallah, sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun

Canım hadi gözün aydın ne kadar güzel bir hikaye olmuş ne güzel tarif etmissin öyle valla dogurasim geldi darısı basimiza inşallah...Rabbim şansını bahtini güzel eylesin sıla bebeğin bian önce de yanında kollarında olur tekrar inşallah Sanada geçmiş olsun canım

Doğum olalı 12 saat oldu hurma yiyeyim mı ben ?

Kızlar sizde bazen derin derin nefes alma ihtiyacı hissedip alamadığını oluyormu?baskı yapmasındanmı oluyor acaba bebeğin?resmen derin nefes alamıyorum
Oluyor canım bazen çarpıntı gibi olup nefesim kesiliyo uzun süreli... kalp bebeğe kan pompalamak için daha hızlı çalışıyo bazen ondan kaynaklı olabilir ya da dediğin gibi baskıdan dolayı da olabilir

Ay resmen 3-5kişi başbaşa kaldık doğuran herkes bebeleri emzirmekle meşgul doğal olarak

Selam kızlar saat 09:58 de oğlum doğdu ,3 kg 51 cm ... Şükür sağlığı yerinde . Memeyi kavramaya başladi biraz .. spinal /epidural aynı yapıldı ,, benim acim ağrım var 5 gibi ,tavan yaptı ağrı hiç dinmeyecek sandım 2 kere tuvalete kalkabildim böyle bizden

Haklısın canım aslında ama 3200 den 2800 demesi birden şok yarattı bende. Kilosu değilde şu kanala inmemiş olması beni çok korkutuyor doğrusu.. Ne zaman incek hiç bilmiyorum 6 günüm var 6 gün içinde inmezse sezeryan düşünülebilinirmiş

Ben ben nabzım çok yüksek bazen 120 lerde kardiyolojiye gittim içerden baskı yapıyomuş bide kan miktarı 2 katına çıktığı için kalp yoruluyomuş normal dedi

Kilosundan ziyade kanala hala inmemiş olması üzüyor beni. Doktorum 6 günün var 39. Haftada da inmezse dezeryan düşünürüz dedi. Alaturka wc kullanmaya başladım bide sandalyeye tutunarak yapılan bi hareket var onu yapmaya başladım inşallah 6 gün içinde inmeyr başlar kanala

Kızlar ben de 2 gün önce spinal sezeryanla doğum yaptım o kadar yoğundum ki ancak teli elime alabildim. Darısı bekleyen arkadaşların başına. Sezeryandan sonra size de antibiyotik verdiler mi ???? Aksef diye bir antibiyotik. Anne sütüne geçer yazıyor. Napsam acaba

Evet bu akşam canım hiç bişey yenek istemedi. Eşim zorla balık yemeğe götürdü.. stres ve üzüntü yapmamam gerek

KIZLar çok mutluyum şuan. Biliyosunu eşim asker doğum da yanımda olamıcaktı izin felan alma süresinden dolayı. Ama bugün öğrendik ki benim sancım başladığı anda nöbetçi askere dilekçe verip çıkabiliyomuş bu da doğumdan çıktığımda yüksek ihtimal eşimi görebilcem demek. Tabi çoğunuz için bu normal durum ama ben yeni öğrendim sevinçten bende bebişte yerimizde duramıyoruz

Orası öyle canım önce sağlık tabiki. Kanala inmemiş halâ.. 6 günüm var 6 gün içinde kanala inmesi lazım dedi doktorum. İnmezse sezeryan olucam sanırım

Doğum olalı 12 saat oldu hurma yiyeyim mı ben ?
Ye kiz ben her gun 2 3 tane yiyorum. Birde humana still tea iciyorum. Karisik olani.

O konuda bir sey diyemem. Sezaryen benimde korkulu ruyamdi ve basima geldi. O yuzden acikcasi ne diyecegimi bilemiyorum.
Ama dogum pozisyonunda ise bol bol yuru yercekimi yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…