- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.581
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...Allah yardımcınız olsunKızlar ben şimdi hastaneye yatış yapıyorum suni sancı ile normal doğum deniyecek doktorum suyu çok azalmış riske atmayalım dedi
Tam 40+0 canimAaa hadi hayirli olsun canim kacinci haftadaydin?
Ben kimseye boyu kilosu hakkında bilgi vermiyorum. Nasıl diyolar çok iyi diyorumİşte dış etkenler insanı çok etkiliyor canım. İnsanların ne dediğini asla umursamam normalde ama doğum psikolojisiyle insanların "zaten hiç bişey yemiyodum kendinde çok zayıfsın" demelerini kaldıramam gibime geliyor
Ne kadar da güzel yaşamışsın anlatmışsın her şeyi Allah Sıla bebeğe mutlu ve uzun ömürler versin. Darısı da başımıza inşallahSaat 19:40 da normal dogumla 3500 kg ve 43 cm ile melegimiz SILA'mıza kavuştukÖyle özlem dolu öyle hasret dolu birkavusmaydiki ömrüm boyunca unutamayacağım bir an eklendi hafızama.Melegim icin 7.5 saat sanci cektim bazen pes ettim bazen doğuramayacağım diye düşündüm ama onun doğduğu an göbek bağı kesilmeden göbeğimin üzerine koyduklarinda tüm acılarımı unuttum ve sevinç hıçkırıklarına boğuldum bu nasıl güzel birşey bu nasıl bir duygu rabbime şükürler olsun epidural almadim kendi agrilarim baslamisti zaten hastaneye gittigimizde ama acilma hizlanmadi icin suni sanci verdiler cok az.kendi sancilarim ondan önce basladi diyince azalttilar iyice.kesi atildi ama kac dikis bilmiyorum.simdi melegimi bekliyorum İsteyen herkese nasip etsin rabbim insallah meleğimi hemen emzirdim ama göbek bağında kanama vardi solunumu da biraz hızlı aldığı icin kuvoze aldılar 2 saatten getirecekler çok dakik benim kızım annesi gibi tam gününde normal olarak gelen tek bebek olduk sanirsam
Dünden beri ara ara kasılmayla birlikte şiddetli adet sancım oluyor, ama zaman aralıkları düzenli değil, önceden kasılmalarım oluyordu ama böyle adet sancısı olmuyordu..düzenli sancıya dönüşmeden önce böyle başlıyor olabilirmi acaba?
Saat 19:40 da normal dogumla 3500 kg ve 46 cm ile melegimiz SILA'mıza kavuştukÖyle özlem dolu öyle hasret dolu birkavusmaydiki ömrüm boyunca unutamayacağım bir an eklendi hafızama.Melegim icin 7.5 saat sanci cektim bazen pes ettim bazen doğuramayacağım diye düşündüm ama onun doğduğu an göbek bağı kesilmeden göbeğimin üzerine koyduklarinda tüm acılarımı unuttum ve sevinç hıçkırıklarına boğuldum bu nasıl güzel birşey bu nasıl bir duygu rabbime şükürler olsun epidural almadim kendi agrilarim baslamisti zaten hastaneye gittigimizde ama acilma hizlanmadi icin suni sanci verdiler cok az.kendi sancilarim ondan önce basladi diyince azalttilar iyice.kesi atildi ama kac dikis bilmiyorum.simdi melegimi bekliyorum İsteyen herkese nasip etsin rabbim insallah meleğimi hemen emzirdim ama göbek bağında kanama vardi solunumu da biraz hızlı aldığı icin kuvoze aldılar 2 saatten getirecekler çok dakik benim kızım annesi gibi tam gününde normal olarak gelen tek bebek olduk sanirsam
Canım hadi gözün aydın ne kadar güzel bir hikaye olmuş ne güzel tarif etmissin öyle valla dogurasim geldi darısı basimiza inşallah...Rabbim şansını bahtini güzel eylesin sıla bebeğinSaat 19:40 da normal dogumla 3500 kg ve 43 cm ile melegimiz SILA'mıza kavuştukÖyle özlem dolu öyle hasret dolu birkavusmaydiki ömrüm boyunca unutamayacağım bir an eklendi hafızama.Melegim icin 7.5 saat sanci cektim bazen pes ettim bazen doğuramayacağım diye düşündüm ama onun doğduğu an göbek bağı kesilmeden göbeğimin üzerine koyduklarinda tüm acılarımı unuttum ve sevinç hıçkırıklarına boğuldum bu nasıl güzel birşey bu nasıl bir duygu rabbime şükürler olsun epidural almadim kendi agrilarim baslamisti zaten hastaneye gittigimizde ama acilma hizlanmadi icin suni sanci verdiler cok az.kendi sancilarim ondan önce basladi diyince azalttilar iyice.kesi atildi ama kac dikis bilmiyorum.simdi melegimi bekliyorum İsteyen herkese nasip etsin rabbim insallah meleğimi hemen emzirdim ama göbek bağında kanama vardi solunumu da biraz hızlı aldığı icin kuvoze aldılar 2 saatten getirecekler çok dakik benim kızım annesi gibi tam gününde normal olarak gelen tek bebek olduk sanirsam
Doğum olalı 12 saat oldu hurma yiyeyim mı ben ?Canim benim emzirme desek hemsirem sut kesilmesi diye bir seyin olmadigini soyledi. Uzuldugunde prolaktin hormonu azaliyormus bu da sutu azaltiyormus. Stress duzeyi normale gelince hormonda duzeliyormus. Ama anneler sut azalinca stresse girdigi icin o hormon duzelemiyormus. Sut azaldikca stress artincada bir yerden sonra sut gelmiyormus.O yuzden stressini yonetmen lazim. Birde bol bol su ic hurma ye mutlaka. Bolca protein al. Duzelecektir.
Oluyor canım bazen çarpıntı gibi olup nefesim kesiliyo uzun süreli... kalp bebeğe kan pompalamak için daha hızlı çalışıyo bazen ondan kaynaklı olabilir ya da dediğin gibi baskıdan dolayı da olabilirKızlar sizde bazen derin derin nefes alma ihtiyacı hissedip alamadığını oluyormu?baskı yapmasındanmı oluyor acaba bebeğin?resmen derin nefes alamıyorum
Canim hicccc kasma bu kilo muhabbetini. Biliyorsun persembe acil sezaryene alindim en buyuk sebep kilo kaybiydi. Doktorum pazartesi 3.350 demisti carsamba 3.100 dedi. Kilo kaybini plasantada sorun olabilir yada sen gripsin ondan etkileniyor bebek her turlu riskli dedi acil ameliyata aldi sonuç 3.600 luk bir bebe dogdu. Doktorumda demekki ters diye dogru olcememisiz dedi. Yani belki bebem hala donebilecekken yanlis olcum diye sezaryen oldum :/ o yuzden bakma olcume son günlerinide aglayarak heba etme :)
Plastik su bardagi ama serce parmak ebatinda.
Ben benKızlar sizde bazen derin derin nefes alma ihtiyacı hissedip alamadığını oluyormu?baskı yapmasındanmı oluyor acaba bebeğin?resmen derin nefes alamıyorum
Bunun için ağlanır mı,kilo dediğin nedir ki?düşük kilolu bebekler daha çabuk toparlanıyor doğduktan sonra,ha kilosu artsın istiyoruz hepimiz ama olmazsa da üzülecek bir durum değil,çocuğunun özürlü olduğunu bile bile doğuran bir sürü anne var,ya da doğduktan sonra ameliyat olmak zorunda olan bir sürü bebek..biz ağlarsak onlar ne yapsın?bebeğin sağlıklıysa şükret Canım ve dua et sağlıkla gelsin yavru gerisi teferruat
Canım sen neden üzülüyorsun ki 2 hafta önce kendi doktorum 2500 kg dedi, içim rahat etmedi senin gibi çok üzülmüştüm besleyemiyormuyum diye hemen başka doktora gittim 3200 kg dedi. Cihazlar doğru ölçmüyor. Boşuna üzülüyorsun okadar zayıflaması imkansız. Canını sıkarsan iştahın kesilir bu kez kötü etkilenir.
Canım hiç üzülme ben de bugün 3600 gr 56 cm görünce şok oldum ve hiç inanmadım. Bence boyu da kilosu da o kadar doğmayacak bebeğimin. Ayrıca benim abimin kızı küçük yaşta evlendi 2 ay önce doğum yaptı 2700 gr doğdu bebeği 50 günde 6 kg ponçik yanak oldu maşallah. Önemli olan doğum sonrası kilo artışı bence
Ye kiz ben her gun 2 3 tane yiyorum. Birde humana still tea iciyorum. Karisik olani.Doğum olalı 12 saat oldu hurma yiyeyim mı ben ?
O konuda bir sey diyemem. Sezaryen benimde korkulu ruyamdi ve basima geldi. O yuzden acikcasi ne diyecegimi bilemiyorum.Haklısın canım aslında ama 3200 den 2800 demesi birden şok yarattı bende. Kilosu değilde şu kanala inmemiş olması beni çok korkutuyor doğrusu.. Ne zaman incek hiç bilmiyorum 6 günüm var 6 gün içinde inmezse sezeryan düşünülebilinirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?