- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.601
Ben pompayi da lazım olunca aldirmistim esime hastanedeyken..calisiyorsan illa ki lazım olur tabi ama evdeysen gerek olur mu bilmiyorum duruma gore bakarsin canim2.el almaktansa bence e bebekte indirime gircek 10unda ve 15 inde ben de o zaman alicam bozuldu benimki deAynen canım vazgeçtim bende koymayacagim alırsam da evde bırakıcam lazım olursa diye o da...humana still tea alcam kendime pompa var manuel ama ise yarar mı bilemedim kuzen vermişti chicco nun elektrikli daha iyi olur diye düşündüm ama bilmeyince işte napsam alsam mi 2.el let go dan bilemedim...
Ağlama yaa ağlıycak ne varki, sağlıksız olsa daha mı iyidi acaba, yani benimde 38de bu kilo çıktı.tamam o an üzüldün ama ağlayacak bişey değil bu, sağlık sorunları olması daha mı iyi..doğunca emzirip aldırcaz kilo yani nolcakki.1 kilo doğan bebekler var ya.küveze girmycek sonuçta organları gelişti.bende zorlandm ama 10sn sıkçaz dişimizi.düşünme bunları.banada soruyolar kilosunu, zayıf diyorum almamış kilo.insan sinir oluyo sanki bizim elimzde mi kilo ama insanlar direk kiloyu soruyo yani napalım
canım 3 hafta geride olunca sezeryanla filan alınmıyor mu ? Benimde iki hafta geride doktor bu hafta daha takip edelim kilo almazsa başka şeyler düşünürüz dedi. O an soramadım ama netten baktim. Sezeryan olur filan yaziyordu. Kontrolü bekliyorum bende sormak için.Canım benimki 3 hafta geride şu an geçen hafta 2800 dü senin gibi bu hafta 3 kg oldu. Suyuda azalmış. Ama inan hiç takmıyorum. Sağlıklı mı sağlıklı kilosu hiç önemli değil. Sende düşünüp kafana takma
Benimde kilosu o civarlar ben hiç sorun yapmadım. doktor dünyayı ye kilo aldıramazsın dedi. Ki en başından beri kaşar süt muz pekmez soda ayva günlük tükettiklerim arasında. Ama napıyım onlar sağlıkla doğsunlar da emzire emzire kocaman yaparız biz onlarıEvet bu akşam canım hiç bişey yenek istemedi. Eşim zorla balık yemeğe götürdü.. stres ve üzüntü yapmamam gerek
Ayy nefes açlığı yaşıyorum yeminle bişeyler atıştırdım ondan sonra başladı birdenBen bennabzım çok yüksek bazen 120 lerde kardiyolojiye gittim içerden baskı yapıyomuş bide kan miktarı 2 katına çıktığı için kalp yoruluyomuş normal dedi
Aksamları çok yeme inan daha rahat hissediyosunAyy nefes açlığı yaşıyorum yeminle bişeyler atıştırdım ondan sonra başladı birden
Evet kesınlıkle tıkandım birden oldu yani bundan sonra dikkat edicem.Aksamları çok yeme inan daha rahat hissediyosun
Ye kiz ben her gun 2 3 tane yiyorum. Birde humana still tea iciyorum. Karisik olani.
O konuda bir sey diyemem. Sezaryen benimde korkulu ruyamdi ve basima geldi. O yuzden acikcasi ne diyecegimi bilemiyorum.
Ama dogum pozisyonunda ise bol bol yuru yercekimi yardimci olur.
Benim bugün 37 oldu tam. İzne de resmi olsrak ayrılmış oldum. Bence de benim daha en az 10gün vardırbu arada yürüyüşleri artırmaya çalışıcam. Benimki daha kanalda filan değil.
Bu kadar takılma canım. Valla bende kilo almasa keşke diyorum. Doğumda zorlanıcaz çünkü. Hele benimki doğmazsa 40 a kadar 4kiloya yaklaşacak bu sefer sezeryan yapalım diyecek dr. İstemiyorum bu duruma düşmek. Perşembe bende olucam çatı muayenesi. Şimdiden gerilirsek o anda da sıkarız kendimizi boşuna canımız yanar. Olumlu düşünelim ki iyi olsun
Benim inmedi canımBebişi halâ kanala inmemiş olan var mı
Yuru canim bol bol. Biliyorsun benimkide tepedeydi avm de gecirdigim koca bir gunden sonra kanala girmişti ters olarak.32. Haftadan beri doğum pozisyonunda ama kanala asla inmiyor bugün alaturka wcye gitmeye başladım klozet kullanmıyorum bide sandalyeye tutunup yapılan hareket varya onu 25 kere yapıcam hergün inşallah iner. İnmezsede sezeryandan kaçış yok :)
Yuru canim bol bol. Biliyorsun benimkide tepedeydi avm de gecirdigim koca bir gunden sonra kanala girmişti ters olarak.
canim Allah ikinizede saglik sihhat versin hayirli uzun ömurlu olsun bebegin .Bende sezaryan oldum banada antibiyotik verdi doktor doguma girmeden oncede verdi acilma ile gittigim icin doktor enfeksiyon olmasin diye hem dogumdan once hem dogumdan sonra hastanedede evde antibiyotik kullandim ilk baslarda zaten sut hic yoktu 17 gun oldu hala bir gunde toplam 20 cc geliyor cok az hemsireye sormustum antibiyotik kullaniyorum sut vereyimmi sagip doksemmi diye o ver demistiKızlar ben de 2 gün önce spinal sezeryanla doğum yaptımo kadar yoğundum ki ancak teli elime alabildim. Darısı bekleyen arkadaşların başına. Sezeryandan sonra size de antibiyotik verdiler mi ???? Aksef diye bir antibiyotik. Anne sütüne geçer yazıyor. Napsam acaba
Benim inmedi canım
Canım valla bende düşünüyorum ne yapsam diye hurma yiyemiyorum şeker var . Yürüyüş yapamıyorum kar kış . Evde hareket etmeye çalışıyorum ancak.Demek tek değilim :) Kanala inmesi için şimdiden elinden ne geliyosa yap canım aramızda 2 gün var bak benim gibi geç kalma
Sancıyla inip doğuran var olur muBebişi halâ kanala inmemiş olan var mı
Selam kızlar saat 09:58 de oğlum doğdu ,3 kg 51 cm ... Şükür sağlığı yerinde . Memeyi kavramaya başladi biraz .. spinal /epidural aynı yapıldı ,, benim acim ağrım var 5 gibi ,tavan yaptı ağrı hiç dinmeyecek sandım 2 kere tuvalete kalkabildim böyle bizden
Haklısın canım aslında ama 3200 den 2800 demesi birden şok yarattı bende. Kilosu değilde şu kanala inmemiş olması beni çok korkutuyor doğrusu.. Ne zaman incek hiç bilmiyorum 6 günüm var 6 gün içinde inmezse sezeryan düşünülebilinirmiş
Kızlar ben de 2 gün önce spinal sezeryanla doğum yaptımo kadar yoğundum ki ancak teli elime alabildim. Darısı bekleyen arkadaşların başına. Sezeryandan sonra size de antibiyotik verdiler mi ???? Aksef diye bir antibiyotik. Anne sütüne geçer yazıyor. Napsam acaba
KIZLar çok mutluyum şuan. Biliyosunu eşim asker doğum da yanımda olamıcaktı izin felan alma süresinden dolayı. Ama bugün öğrendik ki benim sancım başladığı anda nöbetçi askere dilekçe verip çıkabiliyomuş bu da doğumdan çıktığımda yüksek ihtimal eşimi görebilcem demek. Tabi çoğunuz için bu normal durum ama ben yeni öğrendim sevinçten bende bebişte yerimizde duramıyoruz
Evet kesınlıkle tıkandım birden oldu yani bundan sonra dikkat edicem.
Bebişi halâ kanala inmemiş olan var mı
Yuru canim bol bol. Biliyorsun benimkide tepedeydi avm de gecirdigim koca bir gunden sonra kanala girmişti ters olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?