2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben pompayi da lazım olunca aldirmistim esime hastanedeyken..calisiyorsan illa ki lazım olur tabi ama evdeysen gerek olur mu bilmiyorum duruma gore bakarsin canim2.el almaktansa bence e bebekte indirime gircek 10unda ve 15 inde ben de o zaman alicam bozuldu benimki de

İnsanların ağzına laf lazım canım. Kayınvalidem hemen arayıp kilosunu sordu. Söylemedi doktorum dedim. Bide onun çenesini hiç çekemicem doğrusu

canım 3 hafta geride olunca sezeryanla filan alınmıyor mu ? Benimde iki hafta geride doktor bu hafta daha takip edelim kilo almazsa başka şeyler düşünürüz dedi. O an soramadım ama netten baktim. Sezeryan olur filan yaziyordu. Kontrolü bekliyorum bende sormak için.

Evet bu akşam canım hiç bişey yenek istemedi. Eşim zorla balık yemeğe götürdü.. stres ve üzüntü yapmamam gerek
Benimde kilosu o civarlar ben hiç sorun yapmadım. doktor dünyayı ye kilo aldıramazsın dedi. Ki en başından beri kaşar süt muz pekmez soda ayva günlük tükettiklerim arasında. Ama napıyım onlar sağlıkla doğsunlar da emzire emzire kocaman yaparız biz onları

Kızlar dünden beri asagida çok baskı hissediyorum..hep wcye gitme hissi arada sizlama kasilma bacaklarda ve pelvik bogesinde çokça agri.kasilmalar duzenli deGil ama..çok da hareketli içimde bi o yana bi bu yana..sonlara kalirim diyordum ama yakın zamanda gelcek mi acaba minnos

32. Haftadan beri doğum pozisyonunda ama kanala asla inmiyor bugün alaturka wcye gitmeye başladım klozet kullanmıyorum bide sandalyeye tutunup yapılan hareket varya onu 25 kere yapıcam hergün inşallah iner. İnmezsede sezeryandan kaçış yok :)

Aman bunuda atlatırız en azından sonlara yaklaştık çok şükür çatı muayneside geçer gider desemdeee tırsııııyorum hahay

Yuru canim bol bol. Biliyorsun benimkide tepedeydi avm de gecirdigim koca bir gunden sonra kanala girmişti ters olarak.

Ca
canim Allah ikinizede saglik sihhat versin hayirli uzun ömurlu olsun bebegin .Bende sezaryan oldum banada antibiyotik verdi doktor doguma girmeden oncede verdi acilma ile gittigim icin doktor enfeksiyon olmasin diye hem dogumdan once hem dogumdan sonra hastanedede evde antibiyotik kullandim ilk baslarda zaten sut hic yoktu 17 gun oldu hala bir gunde toplam 20 cc geliyor cok az hemsireye sormustum antibiyotik kullaniyorum sut vereyimmi sagip doksemmi diye o ver demisti

Selam kızlar. 09:58 de oglusum oldu 3 kg 51 cm spinal epidural aynı anda yapıldı .. 5 gibi ağrım tavan yaptı hiç geçmeyecek sandim .. memeyi kavradı çok az .damla damla ağiz sütü gelmeye başladı .. bizden böyle .. yürümeye çalışıyorum tabi canım yana yana ..

Selam canım, gözünaydın senin de Allh sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bebeğine

Aksef’i ben idrar enfeksiyonu için kullandım canım. Hamileyken veriyorlar emzirirken de bişey olmaz merak etme. Zaten bi iki antibiyotik var sadece içilebilen. Senin de gözünaydın bol sütlü gazsız günler geceler

Süper haber inşallah bebeğini kucağına alırken yanında olur

Evet kesınlıkle tıkandım birden oldu yani bundan sonra dikkat edicem.

Bana da oluyordu sıkışıp kalıyordum. Yürüyüşe gidiyoruz öyle durumlarda açık hava iyi geliyor bana.

Bebişi halâ kanala inmemiş olan var mı

Benimkinin kafa en son perşembe günü sağ kasıktaydı canım. Bırak kanala inmeyi ortalayamamış da yavrucağım. Bu perşembe bakıcaz tekrar inşallah girmiştir. Bu arada ben bol yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Yuru canim bol bol. Biliyorsun benimkide tepedeydi avm de gecirdigim koca bir gunden sonra kanala girmişti ters olarak.

Bugün sahilde yürüyecektim hava soğuk gibime geldi avm’ye gittim dolaşırım hareket olsun diye. Hemen belim ağrıdı ama yapacak bişey yok tabi, yürümek zorundayız hele ki son zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…