2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bebişi halâ kanala inmemiş olan var mı
Günlerimiz aynı ve doktorum bana kanala inmiş vs demedi hiç,zaten inse acil alırdı diye düşünüyorum,sezaryenden de bu kadar korkma ben hiçbir zorluğunu görmedim ilkinde,oğlumla da gayet rahat ilgilendim,normal olsa tabi ki daha iyi ama ikisinin de riskleri var,hayırlısını dilemek lazım,sizin için hangisi en sağlıklı olacaksa öyle olsun,süreci çok düşünme sonucun güzelliğine odaklan

Bişey demedi. Normal doğum daha kolay olur dedi. Haftada 100 200 gr arası almaya devam ediyor. Bende ciddi bir şey olmadığı takdirde kesinlikle sezeryan istemediğimi söyledim. 39+2 yim bugün.

Verdiler tabi. Bana sef diye verdi dikisler iltahaplanmasin icte sorun olmasin diye. Onemli yani. Ic mutlaka.

İnşallah canım kusura bakma yeni anneninde vaktini çaldım biraz Efsun napıyor iyi mi tontik yanaklı kızımız :)
Olur mu yahu ne zaman calmasi. Surda kac zamandir muhabbetteyiz :)
Efsun hanim sonunda anasinin inadiyla tanisti. Dunden beri israrla sol mememi emmiyordu. Acaba tadinda mi sorun var dedim sagdim verdim içti ama memeden yine almadi. Bende aksam inat ettim israrla sol verdim sonunda emdi uyudu. Gerci zaten sagi bitirmisti mecburdu sola

Bugün son kontrol vardı. Nstde sancım sıfır. 3 haftadır bebeğim kilo almıyor. 3056, 3293 bu ölçüm 3397gr çıktı. Doktor bu haftalarda sağlıklı ölçümler yapılamadığını söyledi. Rahatladım biraz. Çarşamba günü sezeryanla doğuma gireceğim kısmetse. Saat 8de yatış yapacağım. Dualarım sizlerle sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

Canim gozun aydin. Cok guzel anlatmissin dogum hikayeni. Insallah hemen gelirbebegin kucagina. Sira artık bize geliyor insallah bizimde guzel gecer dogumumuz. Ufakliga guzel bir omur diliyorum

Bişey demedi. Normal doğum daha kolay olur dedi. Haftada 100 200 gr arası almaya devam ediyor. Bende ciddi bir şey olmadığı takdirde kesinlikle sezeryan istemediğimi söyledim. 39+2 yim bugün.
Bana da normal doğum kolay olur daha güzel filan dedi de . Haftaya da almazsa başka şey düşünürüz demekle ne dedi acaba o an hiç aklıma geldi sormak . Bakalım bu dahakine sorarım inşallah.

Kızlar gözünüz aydın hayırlı olsun:) sağlıkla büyüsün kuzular

Bakalım bugün benim doğum günümde doğan kuzu olacakmı:)

Allah yardımcın olsun , bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah. Dualarinda unutma bizi de canım.

Merhaba kızlar geçen çarşamba spinal sezaryanla doğum yaptım şimdi idrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor normal bir durum mu acaba???

Homely_angel canım seninle her zaman durumumuzu benzetiyordum ve tarihlerimizde çok yakındı ve aynı gün doğum yaptık ve hemen hemen benzer şekillerde bende epidural aldım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım adıyla yaşasın kuzun başarı mutluluk dolu bir ömrü olsun

Canım ben hep alaturka tuvalet kullandım vr her zaman yere çömelip kalkardım yani hiç sakınmazdım bu konu da kendimi ggerçi benim ki de erken oldu belki çok hareketli olduğum için açılmam 3 4 cm olmuş ben bir şey hissetmiyordum sende dediğin hareketleri yap iner inşallah

Sezeryan olan anneler dikis yeriniz kapalı mı tutuldu açık mı ?? Son durumlariniz nedir ?

Benim sipanin inadi hala inat. Nuh diyor baska bisey demiyor doktor diyor max 3 saatte emecek benimki agzini bir kilitliyor emzirmek mumkun degil

Canım inatları çok feci gerçekten :)

Ama bizdeki sorun benim sütümün hala artmayışı, o yüzden de normalden fazla kilo verdi. Bugün mama takviyesi başladılar, ama çok şükür ince tüple meme emerken veriyorum da biberon yok henüz. Artsın artık şu süt yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…