2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hic sorma emecek yani brlli ac ama emmeye baslamasi 20 dk ben sokuyorum memeyi agzina o tükürüyor. 20 dk sonunda pasa pasa iciyor
Sende memelerin ustune sut kanallarina sicak kompress yap ben cok faydasini goruyorum. Kisa zamanda artacaktir senin sutte zatenndaha yeni geldi bebis :)

slm kızlar doğurAnların gözü aydın olsun doğuracaklara kolaylık diliyorum ben 10 saattir suni sancı çekiyorum açılmam hala 3 cm sanırım bu gidişle mecbur sezaryana dönücez karar için son yrm saat duan edin biZe hayırlısı ile gelsin yavrum

Benim de ağrım var biraz, ağrı kesici isteyim diye düşünüyorum hemsireden yarım saat uyuyabilir ancak şimdiye kadar ..
Oğluşu baya emzirdim ama süt tabi yok gece mama verdik ilk kez

Canım doğum yapmışsındır inşallah . Ne şekilde olmuşsa da bebek ve sen sağlıklı olun yeter. Allah yardımcınız olsun.

Ne güzel bir hikaye darisi bizlerin basina insallah saglikla mutlulukla buyusun kuzucuk

Kızlar sancılarm 10dk ya düştü.yatışım yapıldı.3cm açıklık var.benim bebitoda geliyor

Ay muhakkak yaz bize canim , kime kendimi benzetsem doğum oluyor
Bir avazda kurtulursun inşallah canım

Orası öyle canım önce sağlık tabiki. Kanala inmemiş halâ.. 6 günüm var 6 gün içinde kanala inmesi lazım dedi doktorum. İnmezse sezeryan olucam sanırım
Benimki de tam olarak en aşağıda değil canım sanvın olunca iner merak etme ben cumartesiye kadar full yürüyeceğim hem tamamen inmesi hem açılması için

Orası öyle canım. Doktorumu çok seviyorum canım kadın da haklı hala açılma olmayınca bu kez sancıyı başlatmam lazım dedi biraz canımı yaktı. İnşallah normal doğurabilirim. Doktorum doğumda kendisinden başka kimseye dokundurmayacağım seni korkma en fazla iki kere kontrol ederim doğumdan önce dedi.. Sağolsun hassasiyetimle çok yakından ilgileniyor

Rabbim yardımcın olsun canım benim haberdar et bizi de

kızlqr günaydın. Doğum yapan tatlı annelerimizi tebrik eder her defasında olduğu gibi darısı bize dileklerimi sunarım bugün kontrol var, 38+3 olduk. Aynı zamanda çatı muayenesi de yapılacak. Açılma var doğum başlamış yatışını yapalım dese keşke kestirmeden. Çünkü bu muhabbet fazla uzadı bence bir de tecrübeli annemiz çok fazla artık, sormak isterim bu humana çayını şimdiden az da olsa içmeye başlamak süt konusunda faydalı olur mu sizce?

Bende bunu merak ediyorum. İşte bi kadınla karşılaşmıştım 4.aydan beri içiyorum demişti

Bebişi halâ kanala inmemiş olan var mı
Benim öğlen 2 de inmemişti. Hatta oblik duruyor asla normal yapamazsın deyip zorla hastaneye yatış yaptırdı. Ertesi güni gündüz sezeryana alacaktı. Ama
13 saat sonra başaşağı dönüp kanala iniş yaptı sancılandım. Dönmez olmaz denen çocuk birdenbire gelecek oldu. Şuan doğum belirtinin olmaması 5 saat sonra doğum yapmayacağın anlamına gelmiyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…