2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canim ben dogumu yaptiktan sonra icmeye basladim cok sukur su an azar azar geliyor dogumdan oncesi icin baslamak iyi olurmu bilmiyorum.

Doktora gidiyorum vajinal muayne olacak dua edin kolay geçsin kızlar

Kiz bence doktorun parmaklariyla alakali bu is uzun ve inceyse acimiyor sisko ve tombikse aciyor falan bilemedim bide dogum baslasin aciklik artsin diye mudahale ediyor ya ozaman biraz acitiyorlar.

4 müüü, vay bacım, bizden süt müt çıkmaz o zaman hehe abartmış sanki

Yok daha neler dogumdan once sut gelmesi iyi biseymi

4 müüü, vay bacım, bizden süt müt çıkmaz o zaman hehe abartmış sanki
Yok ya bence de abartmış. Ben daha içmeyi akıl edemedim ama bebek doyuyorsa fazla süte gerek uok. Sarılık olmadıysz doyuyordur. Kilo alıyorsa doyuyordur. Biz bir haftalığız daha anca kilo almaya başladı önce verdi verdiğini aldı. Doktor herşey normal diyo. Burada yazan arkadaşlara nazaran benim sütüm çok z aslında ama kızkma yetmesi çocuğunuza yetmesi önemli kızlar

Aynen canım. O halde doğumdan sonra bu tarz içeceklere başlanması mantıklı gibi. Bir de nemesis 'in bahsettiği sıcak kompres işe yarayabilir. Akşamları ara ara yapayım ben de o zaman bi.

Kizlar emzirme sutyeni takiyormusunuz ? Dogum kocu bana bir sure takma hastanede ozellikle hic takma sut kanallarina baski yapar demisti ama ne zaman takmak lazim hic sormak aklima gelmedi. Simdi bebisi emzirirken baktim diger taraf akmis gitmis tisortum siril siklam. Acaba takmak lazimmi artik.

Ben sanırım 4. Gündü takmaya başladım göğüs pedi kullanabilmek için. Yoksa dediğn gibi akıyordu

netu @zey90nep tebrik ederim allahim saglıkla buyutmek nasip etsin insallah.
nemesis canim ben ilk 5 gün kullanmadim ama sonra taktım ama emzirme sutyeninde rahat edemedim kendi sutyenlerimi takıyorum 7. gunden itibaren biz 25 gunluk olduk:)
bu arada dogum yapıp bebisi kontrole goturen arkadaslar kilo alımı nasil bebislerim ben 3000 gr dogurmustum sislik indi 2850 oldu son kontrolde 3410 gr olduk 25 gun icin azmi sizce

Benimde 3.gün kilo kaybı çok değil o yüzden rahatım biraz. Sarilık içinde bakılıyor yarin yine bakılacak suan normal çok şükür. Ama yetiyor mu diye takmıyroum şuan erken çünkü.

katreinur dogum gunun kutlun olsun tatlım.
seninle aynı gun dogurduk sanirim bebisin kilo alımi nasil canım
Sağol cnm teşekkğr ederim:)

Cnm biz cuma gitmşştik kontrole 21 günlüktü. 2850 doğmuştu. 3700 olmuş. Aylık 500 gr altına düşmemesi gerekiyor. Maşallah senin bebişn de çok iyi

Ben sanırım 4. Gündü takmaya başladım göğüs pedi kullanabilmek için. Yoksa dediğn gibi akıyordu
Evet. Bende acaba diyorum sporcu sutyeni gibi olanlardan mi alsam.

Bende rahat edemedim sutyenle birde emzirme atleti almisim onu deniycem bakalim.

Bende doktordan geldim. Herşey iyi ama suyumuz azalmış. Normalde haftaya salı 40 hafta oluyoruz vajinal muayne o zaman yaparız dedi (normalde bu hafta yapacakti kurtuldum )duruma göre de birkaç gün daha normal doğum bekleriz dedi doktorum sevindim bende. Konuşmadan sonra ultrasonda su azalması görünce salıyı beklemeyelim cuma gel duruma göre bakalım dedi.

katreinur canm dogum gunun kutlu olsun
Ya kizlarrrr sizinde bebislerinuz horluyormu? Bogazinda balgam var bi turlu atamiyo kusucak gibi oluyo ama cikartamiyo hp horluyo kendisi rahatsz olup uyuyamiyo

Evet. Bende acaba diyorum sporcu sutyeni gibi olanlardan mi alsam.

Bende rahat edemedim sutyenle birde emzirme atleti almisim onu deniycem bakalim.
Ben uzun Zaman sütyen kıllanmamıştım,emzirme atletletlerinin içinde zaten sütyen kısmı oluyor,pedle birlikte uzunca bir süre atlet kullandım sadece,gayet rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…