2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar biz 5 günlük okduk yarın saglık ocagına gidecegız
Bugün hiç uyutmdı bizim zilli sizde durumlar nasıl.
Bizim ilk günler iyiydi biz onu uyutmuyorduk hatta:)) ama şu an intikamını alıyor bugün gece 4 ten sonra uyudu. Ve çoğu zamanda saat başı emmeye uyanıyor

Selam kızlar
Biz de kavuştuk minnakıma
sezaryen belden uyuşturmalı

Saat 09.02de 3700gr 51cm aslışah ımız dünyaya geldi şükürler olsun
Darısı sizlerin başına inşallah
Canım gözünüz aydın.belden uyuşturmalı rahatmıydı?bende bu hafta olucam baya stres oldum ortamdan gerilirim diye.

Selam kızlar

tebrik ederim canim masallah kuzucaga saglık sıhhatle buyut insallah huzurlu mutlu bir ömur diliyorum aslişaha

Canım gözünüz aydın.belden uyuşturmalı rahatmıydı?bende bu hafta olucam baya stres oldum ortamdan gerilirim diye.
canim bende yorum yapayim benimki cok rahatti sadece ilk uyusturma islemi yapilirken canin acimiyo ama yoruluyosun egilmekten iyiki belden uyusturmali sezeryan olmusum bebegi ilk bes dk da gordum zaten hic acı hissetmedim dr um surekli yapacagi islemleri soyledi bebek gelio dediginde aglamaya basladim sonra hizlica bitti islemler sadece ameliyehaneler soguk usuyosun o kadar allah kolay dogum nasip etsin ilk gun aksam ustu yurudum ben 2 gun icinde toparlandim pozitif dusun pozitif olsun ben ole yaptım bide ben hasta gibi yatamam benim sorumlulugum var dedim hep beynime ise yariyor yatmak istemiyosun allahim yar ve yardimcın olsun saglikli dogumlar diliyorum

2 gun olcak 1 damla sut yok tecrubrlilrden akil istyorum. Ben annemuyim yaaaa
Merhaba hayırlı olsun bebişiniz :) analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. Şuan lohusa psikolojisiyle böyle şeyler düşünmeniz normal ama siz bir annesiniz, bir mucizenin dünyaya gelmesine aracısınız:)
Süt için sıcak kompres deneyebilirsiniz göğüslerinize. Kimyonlu bulgur pilavı, kimyon ve rezene çayları da çok iyi gelir. Ayrıca sütlü puding tarzı ılık muhallebiler ve hurma tüketirseniz ilk günler süt yapımını hızlandırır genellikle. Allah kolaylıklar versin, bol sütünüz olsun inşallah.

Muayeneden çıktık. Çatıya da baktı. Açılma yok ama normal doğuma uygunsunuz yaparız biz bu işi dedi. 38+3'te 3300 52 cm gayet normal dedi. Nst de çoğunlukla 50-60, ara ara 40 ve 90 civarı sancı çıktı bu iyi bi şey dedi. Açılma için ne yapmalı arkadaşlar? Hurma, yürüyüş, çömelme dışında?

Benim doktorum pilates topu önerdi canım, günlerimizde yakın sanırım başlamasını istiyorsan pilates topu üzerinde ziplama hareketi yapabilirsin internette de ayrıntılı gösteriyor. Doğum anında da kullanacağız biz topu açılma ve süreci hızlandırıyormuş

Reactions: eeg
Selam kızlar

Hayirli olsun canim. Saglikla buyusun. Mutlu bir omru olsun :)

2 gun olcak 1 damla sut yok tecrubrlilrden akil istyorum. Ben annemuyim yaaaa
Bak tatlim oncelikle bu filirdennn coookk uzaklasacaksin. Tabi ki sen bir annesin. Annelik demek sut demek degil.
Sut salgilayan hormon prolaktin. Ve stress yaptikca bu hormon bozuluyor. Sen uzuldukce kafana taktikca bu surec uzar anlayacagin. Oncelikle sakinles.
Gogsune sut kanallarina sicak biseyler koy
Kanalllar genislesin sut akimi hizlansin diye. Su torbası olur sicak havlu olur. Uzun sure sicak tutacak bisey olsun yeter.
Sonrasinda su humana still sut arttiran caydan ic gunde 4 fincan. Boza ye. Malt icecekleri cok faydali diyorlar onu denemedim ama okuyorum surekli ise yariyor diyorlar.birde hurma ye mutlaka o da faydali. Ama tabi bunlarin hicbiri sen sakinlesmedikce cok fayda etmez vunkus diyorum ya sut esittir prolaktin o da mutlu sakin anne gerektiriyor.
Kafandan at bu sut mevzusunu. Gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…