2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
2 gun olcak 1 damla sut yok tecrubrlilrden akil istyorum. Ben annemuyim yaaaa
Ağız sütü de mı gelmedi .. sıvı tuket su komposto çorba bizimde 2. Günümüz o sari ağız sütü dedikleri geldi ama öyle çok sut gelmedi henüz uyumaya çalış birde .. gelecektir emin ol

Canım gözünüz aydın.belden uyuşturmalı rahatmıydı?bende bu hafta olucam baya stres oldum ortamdan gerilirim diye.
Benim de belden uyuşturmali oldu hatta spinal epidural aynı anda yapıldı ... Ameliyathane soğuk oluyor evet bir de sedye ile götürüluyorsun haliyle bir gerginlik oluyor ama Dr unu görünce rahatlarsin eğilirken sakın kıpırdama iğne yapılırken kalçadan olan iğneden bile hafif bir iğne zaten bir kaç dk içinde ayakların ısınmaya balsaldigini hissedeceksin.. sonra zaten sadece dokunmalari hissedeceksin acı sıfır ... Bir bakmışsın 15 dk içinde bebeğini sana getirmişler diğer yarim saattede senin işlemlerin hepsi 1 saatte odana gotürülürsün Allah yardımcın olsun aklina başka gelen bişi varsa sor

İğne kullanan anneler doğumdan ne Zaman önce bıraktınız?bir de iğne kullanıp acil doğum yapan oldu mu aranızda,sıkıntı oluyor mu?iğneyi her vurduğumuzda korkuyorum ya şimdi sancı başlarsa diye

Ne güzel, kendime gibi sevindim canim Gözün aydın .

Canım çok çok sağol bebeği gösterdikten sonra dikişler sırasında sakinleştirici veriyoruz dedi ben çok telaş yaparmıyım tansiyonum fırlarmı diye yada acı hissedermiyim diye takıyorum kafama.
dikme işlemleri çok uzun sürüyormu bebeği alıp götürdükten sonra

Benimde açıldı 2. Günümüz bugün biraz daha iyiyim şükür ... Duş u ne zaman aldınız ?
Ben bir hafta sonra duş aldim korktum biraz okadar beklemeye gerek varmi bilmiyorum ustune eczaneden su gecirmez bant aldim onu yapistirdim ama su gecmisti o gece biraz agrim oldu iyi ce kurulayin

Bir de spinal sezaryen ile doğum yapanlar ağrı vs hissetmiyorsunuz değil mi operasyon sırasında
Valla bacim ben hissettim. Catir catir hissettim hemde. Doktorumda hisseiyosun panik yapiyosun dedi ama ne hissettiigimide biliyorum. Ha boylr bir operasyinda aci 10 uzerinden 10 olursa ben 4 hissettim o ayri..diri diri kesilmedim yani. Ama birdahakine mutlaka genel yaparim.

Neyi hissettin?neye göre değişiypr acaba ya bazıları hiç hissetmemiş hiç sakinleştirici vermedilermi peki

Neyi hissettin?neye göre değişiypr acaba ya bazıları hiç hissetmemiş hiç sakinleştirici vermedilermi peki
Bebrk dogduktan ve ben gördükten sonra verdiler. Oncesinde istemedim. Dediler cunku uyutalim mi ilacla die o kadar cektikten sonra bebemi göreyim degsin bari dedim.

Ben oğlumda da bunda da kullanamadım. Hiç rahat edemedim. O delikten bebeğeğe ucunu vermek yerine hepsini ağzına dayamak daga rahat geliyor

Yaa bende hala doğum belirtisi yok. Gece tuvalet için uyandığımda elim uyuşuktu ve ellerimi hareket ettiremiyordum kaskatı kesilmişti. Neden olur bu uyuşukluk ve kasılma

Hayır yarım saatte o iş de bitiyor hepsi 1 saat . Beni de bu sefer bebeği gösterince sakinleştirici verdiler işlem bitti odaya gidiyoruz dediler yarım saat sürmüş o da ... Kızımda da spinal olmuştum ama sakinleştirici vermemişlerdi ama acı filan hissetmemistim sadece dokunma o da nereye ne dokunuyor bilmiyorsun korkma ameliyat sırasından sonrası anestezi geçerken aci ağrı yanma oluyor öyle olunca da hemen ağrı kesici işte hemsirelerden

Bir de spinal sezaryen ile doğum yapanlar ağrı vs hissetmiyorsunuz değil mi operasyon sırasında
Nidacım herşeyi hissediyorsun bebeğin çıkış anını karnının balon gibi nasıl yaylandığını üstten baskı yapınca ağrıyı hissediyorsun. Ama acı yok. Hiç acımadı. Ama ben çok kastım kendimi. Hep genele haZırlandım hele o gece sevcanı dinleyince tmm genel daha iyi dedim. son dakka olunca spinal dediler olmaz diyemedim. İlk ameliyathanede üşüyorsun. Spinali yapınca ayaklarından ısınmaya başlıyorsun. O ısınma varsa uyuştun demektir. Zaten çimdik atıyorlar deniyorlar. Çimdiği çok net hissettim ama dediğim gibi hiç acıma yaşanmıyor. Kaanda da spinal olmuştum aynıydı. Rahat ol korkma

O yaptıkları sakinleştirici tam uyumuyorsun canım zaten dimi

Çok sevindim senin adına cnm. Hastaneye yattığın an eşini göndermek zorundalardı z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…