- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.721
En az 3 lt su içiyorum. Artık bir an önce doğsun istiyorum. Son günler çok zorMagnezyum eksikliğindendir canım ya da suyu az tüketiyorsan ödem olmuştur.
İnşallah canım Allah kurtarsın ben bile çok ağırlaştım seni çok iyi anlıyorumEn az 3 lt su içiyorum. Artık bir an önce doğsun istiyorum. Son günler çok zor
Oğlumda da öyleydi bant bir hafta kaldı. Doğumun akşamına hastanede duşumu falan almıştım ne güzel. Bunda açık bıraktılar 5 gün banyo yok dedilerKızlar bende genel anestezi oldum
9a 10 kala ameliyathaneye indirdiler hazırlıklarımı yaptılar sonra doktorum geldi konuştuk
9u 15 geçe anestezi verdiler ben uyudum benişim 9u21 geçe doğmuş
9.50dede ben odamdaydım
1 gün yattık 2.gün 10.30da evime geldim korktuğum gibi olmadı ameliyatım geyet iyi geçti
Fakat benim bantı çıkarmadı doktor eve gider gitmez banyo yap dedi 1 hafta somra kontrale gel çıkaralım dedi
Nasil yani aci mi hissettin, kesilmeleri falan? Dokundugunu hissediyormussun ama aci yok diyorlarValla bacim ben hissettim. Catir catir hissettim hemde. Doktorumda hisseiyosun panik yapiyosun dedi ama ne hissettiigimide biliyorum. Ha boylr bir operasyinda aci 10 uzerinden 10 olursa ben 4 hissettim o ayri..diri diri kesilmedim yani. Ama birdahakine mutlaka genel yaparim.
Senin ilki genel anestezimiydi?Canım çok çok sağol bebeği gösterdikten sonra dikişler sırasında sakinleştirici veriyoruz dedi ben çok telaş yaparmıyım tansiyonum fırlarmı diye yada acı hissedermiyim diye takıyorum kafama.
dikme işlemleri çok uzun sürüyormu bebeği alıp götürdükten sonra
Evet canım ilki geneldiSenin ilki genel anestezimiydi?
Valla benim canim acidi. Dokundular crkistiridiler bastirdilar. Mesela keserken igne batmasi gibiydi. Yani dovme yapilarken gibiydi. Ha nesterle kesiyo inanilmaz bir acidir benim ki oyle keskin bir aci degildi. Ama diyorum ya bir daha yaptirmam. Uyur uyanirim.Nasil yani aci mi hissettin, kesilmeleri falan? Dokundugunu hissediyormussun ama aci yok diyorlar
Dikkat edeyim bende buna sağol ..su geçirmez bant ile banyo yapabilirsin dediler ama zaman olarak aklımda kalmamış ,,ikinci günümüz hastanede bizim yarın taburcuyuzBen bir hafta sonra duş aldim korktum biraz okadar beklemeye gerek varmi bilmiyorum ustune eczaneden su gecirmez bant aldim onu yapistirdim ama su gecmisti o gece biraz agrim oldu iyi ce kurulayin
Ben hissetmeyenlerdenim ... İki seferde de hissetmedim. Bünye meselesi demek ama çok nadir ben hissettim diyen deHay Allah şimdi iyice panikledim vallahihiçbişey hissetmiyeceğimi düşünüyordum
Bilmiyorum ki :)) kafan güzel mi oluyor anlamadım ben bisi :)O yaptıkları sakinleştirici tam uyumuyorsun canım zaten dimi
Bazı Dr lar kapalı tutuyor bazıları açık ... Benim kızımda da aynı Dr onda banti 1 hafta kapalı tutturdu ama bunda ikinci gün banti cikartti bakalım açık durması çabuk iyileşmesi acisindan daha iyi belki de onu da yaşayıp göreceğiz,Kızlar bende genel anestezi oldum
9a 10 kala ameliyathaneye indirdiler hazırlıklarımı yaptılar sonra doktorum geldi konuştuk
9u 15 geçe anestezi verdiler ben uyudum benişim 9u21 geçe doğmuş
9.50dede ben odamdaydım
1 gün yattık 2.gün 10.30da evime geldim korktuğum gibi olmadı ameliyatım geyet iyi geçti
Fakat benim bantı çıkarmadı doktor eve gider gitmez banyo yap dedi 1 hafta somra kontrale gel çıkaralım dedi
Geçmiş olsun inşallah sagligina kavuşur bebeğinde yanına gelir hemenArkadaşlar merhaba nasılsınız ben doğum yapalı bugun 5. Gün ben emzirme ve mama olarak besliyordum ama az yıyordu çok uğraşıyordum ıyıydı uyuyordu ıkı uç saatte bir uyandırıyordum her açtığımda kakasını yapıyordu bana göre normal gibiydi herşey bugun kontrolumuz var şekeri 32 lere düşmüş sodyum diye olan değer 135 145 olması gerekirken bizde 152 çıktı doktor havale durumlarından falan bahsetti çok Moralim bozuldu doktorumuz bugun yenidoğan unitesinde yatırıcaz dedi böyle bir durum başına gelen bilgisi olan varmı dün gece ağladı uyudu az da olsa yedi çiş yaptı ben farketmeden havale geçirmiş olabilirmi dün gece
Bünye alakalı demekki ben 2 kez oldum hissetmedim hiçValla benim canim acidi. Dokundular crkistiridiler bastirdilar. Mesela keserken igne batmasi gibiydi. Yani dovme yapilarken gibiydi. Ha nesterle kesiyo inanilmaz bir acidir benim ki oyle keskin bir aci degildi. Ama diyorum ya bir daha yaptirmam. Uyur uyanirim.
Geçmiş olsun cnm. Başka bir doktora daha götürsene. Bizde hiç böyle tahliller falan olmadı. Bugün topuk kanı verdik boyu kilosu ölçüldü. Baş gövde ölçüsü vs. Cuma günü çocuk doktoruna götürdük oda kilosunu tskip edelim bir hafta sonra gelin sadece kilosunu tarttırıp gidersiniz dedi. Sizde neden böyle değerlere bakma ihtiyacı hissettiki doktorunuzArkadaşlar merhaba nasılsınız ben doğum yapalı bugun 5. Gün ben emzirme ve mama olarak besliyordum ama az yıyordu çok uğraşıyordum ıyıydı uyuyordu ıkı uç saatte bir uyandırıyordum her açtığımda kakasını yapıyordu bana göre normal gibiydi herşey bugun kontrolumuz var şekeri 32 lere düşmüş sodyum diye olan değer 135 145 olması gerekirken bizde 152 çıktı doktor havale durumlarından falan bahsetti çok Moralim bozuldu doktorumuz bugun yenidoğan unitesinde yatırıcaz dedi böyle bir durum başına gelen bilgisi olan varmı dün gece ağladı uyudu az da olsa yedi çiş yaptı ben farketmeden havale geçirmiş olabilirmi dün gece
Ciddimisin. Hiç çimdikleme şaplatma vs yapmadılarmı. Acıyıp acımadığını sormalılardı. Ya varya senin bu hamileliliğinde acıbademden de ceren hanımdan da soğumuştum amz sana söyleyemiyordum. Yahu koskoca acıbademin eskişehirin eeen lüks hastanesinin laboratuvarlarında sorun olur mu yahu. Başka yerden tahlil istemedi falan. Ne bileyim belki ben okuyunca yanlış anlıyorumdurValla benim canim acidi. Dokundular crkistiridiler bastirdilar. Mesela keserken igne batmasi gibiydi. Yani dovme yapilarken gibiydi. Ha nesterle kesiyo inanilmaz bir acidir benim ki oyle keskin bir aci degildi. Ama diyorum ya bir daha yaptirmam. Uyur uyanirim.
Tahliller yanlis cikmadi ki. Doktorum emin olamadi ama baska labda yine ayni sonuc cikti. O zamanda ceren dedi bu sonuc cok yuksek boyuna kilona tahlilinr uygun ilacin dozu neden oldugunu anlayamiyorum dedi tekrar hrmotolaga gonderdi. O da ayni sekilde anlam veremedi duruma.bi anlamsizlikla gecti yani hersey.Geçmiş olsun cnm. Başka bir doktora daha götürsene. Bizde hiç böyle tahliller falan olmadı. Bugün topuk kanı verdik boyu kilosu ölçüldü. Baş gövde ölçüsü vs. Cuma günü çocuk doktoruna götürdük oda kilosunu tskip edelim bir hafta sonra gelin sadece kilosunu tarttırıp gidersiniz dedi. Sizde neden böyle değerlere bakma ihtiyacı hissettiki doktorunuz
Ciddimisin. Hiç çimdikleme şaplatma vs yapmadılarmı. Acıyıp acımadığını sormalılardı. Ya varya senin bu hamileliliğinde acıbademden de ceren hanımdan da soğumuştum amz sana söyleyemiyordum. Yahu koskoca acıbademin eskişehirin eeen lüks hastanesinin laboratuvarlarında sorun olur mu yahu. Başka yerden tahlil istemedi falan. Ne bileyim belki ben okuyunca yanlış anlıyorumdur
Geçmiş olsun cnm. Başka bir doktora daha götürsene. Bizde hiç böyle tahliller falan olmadı. Bugün topuk kanı verdik boyu kilosu ölçüldü. Baş gövde ölçüsü vs. Cuma günü çocuk doktoruna götürdük oda kilosunu tskip edelim bir hafta sonra gelin sadece kilosunu tarttırıp gidersiniz dedi. Sizde neden böyle değerlere bakma ihtiyacı hissettiki doktorunuz
Ciddimisin. Hiç çimdikleme şaplatma vs yapmadılarmı. Acıyıp acımadığını sormalılardı. Ya varya senin bu hamileliliğinde acıbademden de ceren hanımdan da soğumuştum amz sana söyleyemiyordum. Yahu koskoca acıbademin eskişehirin eeen lüks hastanesinin laboratuvarlarında sorun olur mu yahu. Başka yerden tahlil istemedi falan. Ne bileyim belki ben okuyunca yanlış anlıyorumdur
Canım gözünüz aydın.belden uyuşturmalı rahatmıydı?bende bu hafta olucam baya stres oldum ortamdan gerilirim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?