2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar biz 5 günlük okduk yarın saglık ocagına gidecegız
Bugün hiç uyutmdı bizim zilli sizde durumlar nasıl.
Bugün bizimde öyleydi. Doğru düzgün yemek yapamadım. 10 dk da bir meme istiyo. Emziğe alıştırdım ama onu da almAdı. Normalde sabah 5 civarı kalkıp 8 gibi uyuyordu ama bugün nazar mı oldu anlayamadım çok ağladı zırladı. Ancak memede durdu kuzum. Şimdi de kucağımda uyuyor. Yatırınca ağlıyor uyanıyor. Hatta bunaldım bende oturup onunla ağlamak istedim. Hala istiyorum. Ama tutuyorum işte kendimi. Biz de tan 1 haftalık olduk

Son düzenleme:
Canım adına çok sevindim çok iyi olmuş gönlüne göre olsun herşey:) Benim eşim uzman çavuştu bilirim askerliği her an yanında olamaması zordur koyar insana

Yok canım calismiyorum ben uzun süre calismam heralde...e bebeğe bende bakayım ozaman sağol canım

Dikkat edeyim bende buna sağol ..su geçirmez bant ile banyo yapabilirsin dediler ama zaman olarak aklımda kalmamış ,,ikinci günümüz hastanede bizim yarın taburcuyuz
Allah hayirli uzun ömurler versin bebegine ins en kisa zamanda toparlanirsin ilk günler biraz zor oluyor bizim 18.gunumuz bugun hala ani bir harekette aciyo

Yazdıklarımın tıpkısının aynısını yaşıyorum canım pubik bölgede sanki idarim varda mesanem sismis ya da sanki içerden bişey batıyo gibi oluyo o an adım atamıyorum acayip bi sızlama aşağı tarafta yani...bebekte çok haraketli o da canımi çok yakıyor bende senin gibi düşünmeye başladım sona kalacam derken doğum yakın sanırım ben her an bekliyorum ve hatta şuanda felaket bir agrım var yine girip çıkan pubik bölgemde acaba açılmamiz falan mı oluyo ?

Bir de spinal sezaryen ile doğum yapanlar ağrı vs hissetmiyorsunuz değil mi operasyon sırasında
Bende acilen sezaryana alindim spinal sezaryan old
Bir de spinal sezaryen ile doğum yapanlar ağrı vs hissetmiyorsunuz değil mi operasyon sırasında
um keske uyutsalardi ayaklarim uyusmustu ama butun aciyi hissettim bagirdim bir ara hepsi toplandi basima sonra kalp krizi gibi gogsumun agriyo diye bagirdim o ara bebegi gosterdiler onu öpemedim bile sonra uyutmuslar beni uyandigimda kollarimin bagladiklari yeri öyle zorlamişımki kolum morarmisti Ama kimisi hic hissetmiyo yogun bakimda konustugum arkadslardan biri daha ayni benim gibi olmus ama digerleri cok rahatti dedi 8saat yogun bakimdan sonra odaya aliyordu hastane

Sezeryan olan kızlar ben düz yatarken sorun yok ama sağa sola dönemiyorum sizde durumlar nasıl

Aynen cnm bende aynı durumdayım inş bugün uyurlar

Kızlar benim bu sıpa beni çok üzüyo cumartesiden beri hareketleri çok azaldı ve çok yavaş. Pazartesi nst ye girdim 120 lerde hep kalp atışı doktor normal dedi. Günde 10 dan fazla hareket ediyo ama eskiye göre çok az. Popoyu bi sağa kaydırıyo bi sola kaydırıyo tamam 1 saat tık yok acaba ben mi pimpirikleniyorum bilemedim. Bi sorun olduğu nst ve ultrasonla anlaşılır mı ki? Bide grip oldum yoksa oda mı hasta. Ay kafamda deli sorular çok mutsuzum

Cnm sen geçen ptz mi doğum yapmıştın. Bide istanbuldamısın

Allah kolaylıklar versin canım...Saglikla al kucağına inşallah bebegini gözünüz aydın..darisi basimiza artık bir kişi daha eksildi aramızdan :)hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…