2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sancılarm 10dk ya düştü.yatışım yapıldı.3cm açıklık var.benim bebitoda geliyor
Ayyy hadi gözün aydın darısı basimiza yaaa çok sevindim Allah kurtarsın sağlıkla kucagina al inşallah geride sonlara kalan bizlere de dua et canim artık bizimkilerde gelsin

Yoğun bakım derken?

Canım bence normal olacak senin yani inşallah Allah gönlüne göre versin de bide sağlıklı doğsun gerisi önemli değil

Arkadaşlar 5 günlük bebeğim iyice beslenememiş kan şekeri 32 çıktı. Ilk doğum kılosu 3200 du bugunku 2850 çıktı 350 gr vermiş sodyum diye bir değer var oda vucudu sıvısız kaldığı için yukselmiş ve havaleden bahsetti doktor ama dun gece biraz huzursuzdu ağladı ama dün gece havale geçirmiş olsaydı nasıl olurdu sabah uyandı yedi mamasını oynadık çok hareketliydi elleri kolları hephareketli bir bebekti aynı şekilde bugun deoyleydi altınıalırken her zamanki gibi yıktı ortalığı dün gece havale geçirmiş olamaz demi şekeri 32 lerde olanbebek için kalıcı hasar olabilir diye yazıyor hep internette şimdi yeni doğanda yatıyor şekeriyükselmiş iyi diyor doktor ama ya havalegeçirdiyse diye aklımı oynatıcam

Çok zor olmuş seninki gözüm korktu okuyunca

Bu korkum da Sevcanla oldu işte Ayşegül,yoksa hiç aklımda yoktu böyle bir korku

Evet canım. Hamilelikte yanımda değil ama doğumda yanımda olcak inşallah çok mutlu oldum
Canım benimki yanımdayken dr a birlikte gidemiyoruz annem geliyo benle bebeği gördüğü nadir hani takma onu kafana bebekte sorun yok çok şükür ailen yanında...dogdugunda yanında olur sonra askerlik biter gelir yine yanınızda olur ömür boyu hem askerlik bitesiye çok gelir gider yaniniza merak etme :)

Cnm bizde 3150 doğduk. 4 gnlkken 2850ydi. Doktor bir hafta daha izleyelim dedi sadece. Bence evham yapma. İnternete de bakma

O inat sen ondan daha inat Analı kızlı çok hoşsunuz ya iyi olmanıza sevindim

Valla bende hiç öyle ağrı yok, tek sağ bacağımda adet olduğum zamanki gibi kas ağrım oluyor. Kasıklarda da hafif sancılar oluyor ama doğuma hazırlık mı değil mi anlayamıyorum. Senin doğum yakınlaşıyor demek ki kemikler harekete geçtiğine göre.

Bence neti okuma. Öyle bişey olsa dr söylerdi risk almazdı. Gönlünü ferah tut, Allah korusun hepsini.

İnşallah canım tek isteğim şu günler biran önce bitsin artık. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canim gozun aydin. Rabbim omrunu bahtini uzun etsin oglusunun. Agrin olacak artik kolay degil annelik bu. Kolay olsaydi cennet ayaklarimizin altinda olmazdi. Saka bir yana canim allah kolylik versin. Sutun geldimi. Bi de bebegin kilosu nasil ulturasonla aynimi cikti

Cnm bizde 3150 doğduk. 4 gnlkken 2850ydi. Doktor bir hafta daha izleyelim dedi sadece. Bence evham yapma. İnternete de bakma

Canım sağol ama bu doktor bizi korkuttu ya gerçekten sodyum değerine baktı yuksek çıktı sodyum tuz değeri demekmiş vuctta su kaybı olunca tuz değeri yükselirmiş havaleye kadar gidermiş oyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…