2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım sağol ama bu doktor bizi korkuttu ya gerçekten sodyum değerine baktı yuksek çıktı sodyum tuz değeri demekmiş vuctta su kaybı olunca tuz değeri yükselirmiş havaleye kadar gidermiş oyle diyor
Canım mama takviyesi verirler canını sıkma nerden anladılar kontrole gidince kan mı alıyorlad

Walla canım evet ayni anlattigin gibi bende de hatta bi an çığlık atıyorum bicak gibi saplaniyor etrafimdakiler panik oluyor.ama bugün kontrolum vardı nst de sancı 25in üstüne çıkmadı hersey normal doktor normal dedi anlamadım bu işi. .senle aynı Günlerimiz merak ediyorum bakalım Hangimiz önce dogurcak

Canim olur mu öyle şey sen farketmeden havale geçirmez merak etme internette de hep en kötüsü yazar endiselenme dr gozetiminde zaten.sekeri de yükselir inşallah aklına kötü şeyler getirme canım inşallah toparlar

Bende emzirmede sikintiliyim. Acikiyor agliyor acliktan ama mememi alana kadar yarim saat geciyor katila katila agliyor. Ittiriyor memeyi. Sonra sanki yarim saattir iteleyen o degil gibi cork cork emiyor. Ve sol mememi inatla almiyor. O inatlasiyor ben inatlasiyorum. Tersinden veriyorum emiyor sagip veriyorum emiyor ama normal emmiyor. 2 buklum samara seklinde emzirmekten belim sirtim kolum koptu. Yazik esim elinde masaj yagi ben emzirip tukendikce gelip sirtimi ovuyor.

spinal sezaryen olar arkadaşlar ay nasıl hissettiniz ya çok korkunç gerçekten ben ikisinde de bişey hissetmedim sadece sallandım sürekli bir de 1 buçuk saat sürdü bnm sezaryen onun dışında iyiydi şimdi doğum yapacak arkadaşlar da korkmuştur ama bence her insan aynı değildir çok heyecan yapıldıysa belki o heyecanla öyle hissetmişsinizdir

Kilosu nasıldı büyüdüğü için yeri daralmış olabilir

Kızlar icim fena oluyor midem bulaniyor, bagırsaklarim ve karnim bir tuhaf, bacagima vuran bir agirlik hissi var. Bunlar dogum belirtisi ya da bir sıkıntı isareti mi? Bu gun pazarda poset tasidim biraz. Hastane biraz uzak ne yapmaliyim bilmiyorum

Ay ağzın bal yesin :) inşallah canım bakalım yarın kontrol var ne haltlar yemis benim kiz içerde:) senin de bence en kısa zamanda başlar yani bence başlangıç senin o ağrıların daha artar kasılma sancı ağrı sizi aniden gelebiliyo bazen...

İnşallah canım tek isteğim şu günler biran önce bitsin artık. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnn canım inşallah Rabbim kalanlara sağlıklı kolay doğumlar nasib etsin sağlıklı evlatlar versin bütün cektigimiz acı ağrı sanci üzüntü herşey onlar için ama değecek inşallah kazasız belasiz atlatacağız bu günleri burda daha farklı şeyler konusuyo olcaz

Sağol canım Allah razı olsun amin inşallah ...ağrılarım bir gitseydi zaten kilit oldum resmen .. iyiki annem eşim var ki bebeği daha bugün ilk kez kuacagima alıp emzirdim oturarak .. süt gelmedi sayılır ağız sütü geldi damla damla mama takviyeli gidiyoruz. Bebeğin kilosu 3.150 Gr demişti 3.040 Gr geldi boyu 49/50 demişti 51 cm çıktı

Hangi hastanede yaptın canım
Aslinda sami ulusa gidiyordum bebek 36 haftalik olunca 37 den onceki bebeklere yogun bakimda yer yok dogum baslamis deyince etlik zubeyde hanima gittik orda dogum oldu bide ankarayi cok bilmiyorduk biraz yanlis bi secim oldu ama cok sukur atlattik

Meme ucunu nasıl peki ? Yara oldu mu ?

Ay aynen ya normal ayakta gezinirken birden ayyy diye çığlık attigim oluyo olduğum yerde kitlenip kalıyorum bacağımı atamıyorum...son nst de 40 a yakın çıkmıştı en yüksek yani anladığım kadarıyla baktım da dr bişey dememişti bakalım yarın ne olcak nst de kontrol de var...evet yakınız canim belkide aynı gün olur belli olmaz :) son günler cidden gecmiyo yaaa

Ben halâ doğurmucak gibiyim gayet yuvarlanıp yaşıyoruz oğlumla. 2 gündür hareketleri azaldı biraz squat hareketini yapmaya başladım 25 tane. bide 1 buçuk saat yürüyüş yaptım bugün. Bakalım kanala inicekmi paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…