2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Genel olarak sorayım yeni doğum yapan annisler bizden kıdemli olan annisler meme ucunuz emzirmeden dolayı yara oldu mu ? Olduysa nasıl başa çıkıyorsunuz bir de emzirirken dikiş yerleriniz içten içe gerilme hissediyor musunuz ? Ben resmen çok geriliyorum emdikce ağrım daha çok artiyor o zaman

stay strong26 günümüz aynı dediğim benim Dr da 23u gorunuyor sata gore.burda nedense 24u gosteriyor
Canım takvime doğum tarihi yazabiliyosun direk benim aslında sat 9 mayıs tutmayınca usg ölçümü ile 19 mayıs yapmıştı 23 şubata denk geliyo o da profilinde hamilelik takvimi var ordan düzeltebilir sin sanırım tarihi...

Hafif yara oldu ama benim sipa emerken iki damagi arasinda siktiriyor meme ucumu o yuzden cizgi seklinde yara oldu. Ama emzirmemi engelleyecek kadar kotu degil hafif sizliyor. Lansinoh suruyorum. Aklima geldikce.
Aynen damak arasina alıyor benimki de ve beni hoplatiyor resmen

Bu akşam benimki de bir yokladı sanki gelsem mi diye. 19.00-20.20-21.10da belimden baldırlarıma ordan da dizlerime doğru inen ve adet sancısına benzeyen sancım oldu. Yakınlarda doğum yapan bir arkadaşım da böyle ayaklarına ağrı döküldüğünden bahsetmişti. Ama sancıların şiddeti artmadı aksine hafifti. Ben de o yüzden telaş yapmadım. Arkası da gelmedi zaten. Beni mi hazırlıyor yoksa kendini mi bilemiyorum.

Bugün bende poşet taşıdım. Dün akşam sağ tarafımda belimde bi ağrı vardı şimdi yine var. Sağ bacağıma da adet ağrısı gibi vuruyor. Doğum sancısı böyle değildir sanmıyorum benimki üşütme ağrısıdır büyük ihtimal. Ama seninkini bilemiyorum, daha hiç doğuramadım

Perşembe de ben gidicem. Aslında karnımın altında filan ağrı oluyor ama hep idrar enfeksiyonuna bağlamıştım ben onu. O da düşük çıktı şimdi bilmiyorum neden ağrıyor üşütüyor muyum

Tüm uykularım kaçtı inanın spinalin benim için çok değerli bir süreç olacağını düşünürken bugün okuduklarım beni çok korkuttu şimdi kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum ya bende nefes alamazsam ya hissedersem diye mahvolmuş durumdayım.

Benim yuzumden mi
Burda cok kisi var spinalden memnun kalan beni baz alma boyle son zamanlarinda huzurunu bozmsak gozunu korkutmak istemezdim. Ozur dilerim.

İnşallah canımm. İnan bende artık sütümü bebeğin gazını felan konuşmak istiyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Aslinda sami ulusa gidiyordum bebek 36 haftalik olunca 37 den onceki bebeklere yogun bakimda yer yok dogum baslamis deyince etlik zubeyde hanima gittik orda dogum oldu bide ankarayi cok bilmiyorduk biraz yanlis bi secim oldu ama cok sukur atlattik
Tüh üzüldüm canım bi tanıdığıma da orası 10 dikiş atmış. Ama sans iste bende tıp fakültesine gidiyorum bakalım bizimki nasıl olcak sağ salim kucağına almışsın ya ona şükür. Güle güle büyüt meleğini

Uykusuz taze anneler lutfen cevap verin, bu dogum sancısı bele tek tarafli agri ile vurur mu? Karnim bir kasiliyor bir geciyor ama bel agrim sabit. Bu yuzden dakika falan tutamiyorum

Uykusuz taze anneler lutfen cevap verin, bu dogum sancısı bele tek tarafli agri ile vurur mu? Karnim bir kasiliyor bir geciyor ama bel agrim sabit. Bu yuzden dakika falan tutamiyorum
Uykusuz ve taze anneyim ama sebebim doğurmuş olmam karnimda daha rahattım ben sımdi kesilmiş biçilmis ağrılarla bogusuyorum

Uykusuz ve taze anneyim ama sebebim doğurmuş olmam karnimda daha rahattım ben sımdi kesilmiş biçilmis ağrılarla bogusuyorum
Oyy canim kolay gelsin iki cocukla cok zor , ben de zorlanicam biliyorum kendimden. Dogurucam galiba ben ama anlayamadım...Cok degisik agrilarim var bu gece, belimde tek taraflı, ara ara sirtimin ortasinda, gidip gelen karın sertlesmeleri... Ilk dogum planli sezeryandi hic yasamadim bunlari, hastaneye gitsem mi bilemedim de. Simdi de başım zonkluyor. Bu gece bir bitseydi hayirlisiyla...

Aynen ilki sezeryan olunca doğum sancısı nasıl bişey bilmiyoruz bende çok yoklardim kendimi acaba böyle bişey mi filan diye muhakkak bir doğum belirtisidir ama kızlar genelde dogum sancisini belden kasiklara gelince oluyor diyorlar hep . Dayanilmayacak ağrın varsa git derim ama beklerim sabahı dersen bekle

Ben de bel Ağrısıyla uyandım belimin ortasına bir ağrı girdi,çok sık yaşıyorum bu Ağrıyı son zamanlarda,neyse ki yarın kontrol günüm,sancı varsa nstde belli olur.Bir doğsaydı hayırlısıyla

Tesekkur ederim ederim canim ins guzel ve kolay bir dogum olur senin dogumun

hayirli geceler.

minniklerini saglicakla kucagina almis annelerimizi tebrik ediyorum.bol bol sutunuzz olsun insallah..

bende hala dogumu bekleyenlerdenim.bu gece huzursuzum biraz.regli sancisi ve cati agrisi hissediyorum.yarin kontrolum var hemde dogum icin kan tahlili vericem.
belki kizim supriz yapar diyede icimden gecirmiyor degilim.
pazartesi kontrole gittigimde cati muayenesi yapti doktorim.fakat ilk gebeligimdeki gibi bi muayene degildi.ittirdi canimda yandi.sanirim dogumu baslatmak icin bisi yapti.

hayirli dogumlarimiz olsun insallah.cok az kisi kaldik sanirim dogumu bekleyen.sabirsizlik endise korku hepsi bir arada .Allah yardimcimiz olsun .hayirli geceler

gunumu doldurdugum icin dogum takvimim bile silinmiss :)sistem dogumu coktan gerceklestirmis :)

ilk gebeligimde sag kalcam inanilmaz agrimisti son 1 hafta kala.bastikca sizlardi canim yanardi cok.olabiliyor bu tur belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…