2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bu son kontrolde olur demiştim senin için ama normal gelcek bence de senin bebis canim
Insallah canim benim insallah ya. Sanci 25 bile cikmadi bebek de biraz yukari çekilmişti. Doktor artik beklemeyiz cumartesi erken gel yatisini yapacaz dedi. Sunni sancı verilip normal dogum beklenilecek insallah yapabilirim korkuyorum kasiliyorum. Ama sonuna kadar direnecegim normal için

Ay doğum belirtisi olabilir mi ki aynısı bende oluyor iki gündür baya da şiddetli. Gece uykum kalmadı diyebilirim. Benimde sağ belimden öne karnıma yayılıyor ordan kasıktan da sağ bacağıma. Zonklama gibi de ama aralıksız. O yüzden ben üşüttüm belim tutuldu diye düşünüyorum iki gündür.

Canım bende burda okuyunca kızlardan ablama sordum geçen yıl oldu o da. Hissettin mi dedim hayır dedi. Dr şimdi bastırıcam filan demiş mesela bem hiç anlamadım diyor. Bide bence dişçiye gittiğimizdeki gibi. Acı olmuyor ama mesela dişini çekerken dişi oynattığını falan hissediyorsun. Korkma hiç dr’a endişelerini anlat ya da sana en doğru bilgiyi verecektir.

Uykusuz taze anneler lutfen cevap verin, bu dogum sancısı bele tek tarafli agri ile vurur mu? Karnim bir kasiliyor bir geciyor ama bel agrim sabit. Bu yuzden dakika falan tutamiyorum

Canım bende de aynısı üstte de yazdım. Hiç ihtimal vermedim açıkcası doğum sancısı olacağına. Şimdi acaba oldum. 2 akşamdır sağ belden başlıyor, öne de geliyor kasığa doğru. Yatakta sağa sola zor dönüyorum, uyuyamıyorum. Bu gece koltukta yarı uyur yarı uyanık geçti. Benim bacağım da ağrıyor ama sadece sağ

Bana da sen bi 9 ay daha gidersin demeye başladılar. Dün yürüyüş yaptım , merdiven çıktım bakalım inşallah inerler gelirler.

Günaydın kızlar. Emzirince uyuyakalıyor bizimki gazını çıkarayım derken uyanıyor ve saatlerce uyumuyor. Gaz çıkarmadan uyutursam bir şey olurmu

Günaydın kızlar sezeryan olan anneler kanamanız nasıl
Benim ilk gün oldu 2.gün azaldı şimdide sadece wc ye girerken damla akıyo normal mi çokmu kanamam olması gerekir

Kızlar yarın biz 37+3 doğuma giriyoruz.Dualarınızı esirgemeyin.Bende kalan arkadaşlada dua edicem.Doktor küvez ihtimali var dedi,girersede en fazla bir hafta dedi.
Umarım girmeyiz.
Allah yardımcın olsun canım , inşallah girmez içini ferah Tut. Haftası iyi , doktor belki kötüye hazırlamak için diyordur. Sen stres yapma. Hayırlısı olsun her şeyin.

Yaninda birisi var mi peki simdi sana yardimci. Iki cocukla yeni lohusa halinle zor olur esler cok beceremiyor bebek bakmayi
Yok cnm. Pek ihtiyaç duymuyorum açıkcası gelenin ezgisiyle uğraşmak daha bi zor. Doğumun olduğu gece annem geldiydi de misafir ağırlar gibi onun yerini yatağını hazırla yemeğini hazırla gidince arkasını topla daha zor oldu. Ama acil durumda oğlumu hastaneye götüremeyeceğim için biri lazımdı. Katlandım. Eş yanındaysa idare ediliyor. Evde bir tane daha ilgi bekleyen çocuk olunca işin rengi değişiyor.

Bizimde benzer durum. Ama en fazla 5 dk uğraşıyoruz. Alana kadar göğsümün yarısı koyafetlwrine akıyor ona ayrı üzülüyorum ziyan oldu diye. Sonra dediğin gibi bırakmak istemiyor. Benimde sağ höğsümü almak istemiyor özellikle. Büyük mü geliyor ucunu mu beğenmiyor çok uçu yok.sanırım lohusa depresyonuns gitiyorum. Burda başkalarının sıkıntılarıyla avunmaya çalışıyorum galiba. Kendi kendime Bak sende bu dert yok kızım herkeste farklı hikayeler problemler var mesajı vermeye çalışıyorum gibi geliyor

Günaydın kızlar. Emzirince uyuyakalıyor bizimki gazını çıkarayım derken uyanıyor ve saatlerce uyumuyor. Gaz çıkarmadan uyutursam bir şey olurmu
Ayni sorun bizde de var.gazini almadan uyutunca da cok husursuz uyuyor ara ara uyanip agliyor.cikarmadan yatirmamaya calisiyorum o yuzden.5 gunluk bebegin gazi mi olur ama var iste.dun gece gazdan uyuyamadi bu gece rezene verdim bi cay kasigi daha huzurlu uyudu cok sukur.Rezene verilir mi falan demeyin 2.annelik modu bu

Sağlıkla büyüsün bebeğin canım ömürlü olsun
Daha da huzursuz olur uyuyamaz bence gazını çıkar mutlaka omzunda pit pit vur hem omzunda uyur
Kızlar yarın biz 37+3 doğuma giriyoruz.Dualarınızı esirgemeyin.Bende kalan arkadaşlada dua edicem.Doktor küvez ihtimali var dedi,girersede en fazla bir hafta dedi.
Umarım girmeyiz.
İnşallah girmez sağ sağlim sağlıkla kucagina al insallah

Ilk gunden aventin gogus kalkanini takmaya basladim yoktu sonra usenip takmayinca biraz oldu.madecassol krem iyi geldi ama emzirirken silmek gerekiyo.arkadasim da lansinohtan ikisini ayri ayri gogsunde denemis bu daha cabuk iyilestirmis.tabi lansinohta silme derdi yok.ben denemedim cok olmadigi icin yaram ama ayva cekirdiginin iyi geldigini soyluyorlar.

Valla canim arkadaslari okuyunca rahatladim cunku ben de hissettim ve bana abartiyormusum gibi davrandilar.ilk sezeryanim da spinal hic hissetmemistim oyle keyifliydi ki dogum bebegimi gorup optukten sonra dikerken uyutmuslar ve uyandigimda cok rahatlamistim ve hic agrim yoktu.bunda daha kesmeye baslarken hissediyorum dedim baktim ariza cikariyorum uyutmuslar.bebegim cikinca aglamasina uyandim sükür gordum ve optum yine.sonra dikmeye basladilar yine hissediyorum ve cok agriyo uyutun yine dedim doktor sabret az kaldi falan dedi bakti ben susmuyorum hafiften yine uyuttular.cikarken agrim coktu. Verdikleri dozdan mi kaynaklaniyor bilmiyorum.
Ama sonrasinda daha cabuk kalktim ilkine gore ve oksuruk krizleri yasamadim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…