- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.821
Insallah canim benim insallah ya. Sanci 25 bile cikmadi bebek de biraz yukari çekilmişti. Doktor artik beklemeyiz cumartesi erken gel yatisini yapacaz dedi. Sunni sancı verilip normal dogum beklenilecek insallah yapabilirim korkuyorum kasiliyorum. Ama sonuna kadar direnecegim normal içinBen bu son kontrolde olur demiştim senin için ama normal gelcek bence de senin bebis canim
Bnde oyleydim canm ama bn genede 3 gunden sag sol yatmayi basladim saga dönerken elimle gobegimi tutarak dönüyordum fazla agri olmuyorduBenim bugün 5.gün cnm yan ystmayı özledim.
Bu akşam benimki de bir yokladı sanki gelsem mi diye. 19.00-20.20-21.10da belimden baldırlarıma ordan da dizlerime doğru inen ve adet sancısına benzeyen sancım oldu. Yakınlarda doğum yapan bir arkadaşım da böyle ayaklarına ağrı döküldüğünden bahsetmişti. Ama sancıların şiddeti artmadı aksine hafifti. Ben de o yüzden telaş yapmadım. Arkası da gelmedi zaten. Beni mi hazırlıyor yoksa kendini mi bilemiyorum.
Tüm uykularım kaçtı inanın spinalin benim için çok değerli bir süreç olacağını düşünürken bugün okuduklarım beni çok korkuttu şimdi kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum ya bende nefes alamazsam ya hissedersem diye mahvolmuş durumdayım.
Uykusuz taze anneler lutfen cevap verin, bu dogum sancısı bele tek tarafli agri ile vurur mu? Karnim bir kasiliyor bir geciyor ama bel agrim sabit. Bu yuzden dakika falan tutamiyorum
Bana da sen bi 9 ay daha gidersin demeye başladılar. Dün yürüyüş yaptım , merdiven çıktım bakalım inşallah inerler gelirler.Ben halâ doğurmucak gibiyimgayet yuvarlanıp yaşıyoruz oğlumla. 2 gündür hareketleri azaldı biraz squat hareketini yapmaya başladım 25 tane. bide 1 buçuk saat yürüyüş yaptım bugün. Bakalım kanala inicekmi paşa
Allah yardımcın olsun canım , inşallah girmez içini ferah Tut. Haftası iyi , doktor belki kötüye hazırlamak için diyordur. Sen stres yapma. Hayırlısı olsun her şeyin.Kızlar yarın biz 37+3 doğuma giriyoruz.Dualarınızı esirgemeyin.Bende kalan arkadaşlada dua edicem.Doktor küvez ihtimali var dedi,girersede en fazla bir hafta dedi.
Umarım girmeyiz.
Kızlar nasılsınız ? Iyi oldunuz mu?Ben de bel Ağrısıyla uyandımbelimin ortasına bir ağrı girdi,çok sık yaşıyorum bu Ağrıyı son zamanlarda,neyse ki yarın kontrol günüm,sancı varsa nstde belli olur.Bir doğsaydı hayırlısıyla
Yok cnm. Pek ihtiyaç duymuyorum açıkcası gelenin ezgisiyle uğraşmak daha bi zor. Doğumun olduğu gece annem geldiydi de misafir ağırlar gibi onun yerini yatağını hazırla yemeğini hazırla gidince arkasını topla daha zor oldu. Ama acil durumda oğlumu hastaneye götüremeyeceğim için biri lazımdı. Katlandım. Eş yanındaysa idare ediliyor. Evde bir tane daha ilgi bekleyen çocuk olunca işin rengi değişiyor.Yaninda birisi var mi peki simdi sana yardimci. Iki cocukla yeni lohusa halinle zor olur esler cok beceremiyor bebek bakmayi
Bizimde benzer durum. Ama en fazla 5 dk uğraşıyoruz. Alana kadar göğsümün yarısı koyafetlwrine akıyor ona ayrı üzülüyorum ziyan oldu diye. Sonra dediğin gibi bırakmak istemiyor. Benimde sağ höğsümü almak istemiyor özellikle. Büyük mü geliyor ucunu mu beğenmiyor çok uçu yok.sanırım lohusa depresyonuns gitiyorum. Burda başkalarının sıkıntılarıyla avunmaya çalışıyorum galiba. Kendi kendime Bak sende bu dert yok kızım herkeste farklı hikayeler problemler var mesajı vermeye çalışıyorum gibi geliyorBende emzirmede sikintiliyim. Acikiyor agliyor acliktan ama mememi alana kadar yarim saat geciyor katila katila agliyor. Ittiriyor memeyi. Sonra sanki yarim saattir iteleyen o degil gibi cork cork emiyor. Ve sol mememi inatla almiyor. O inatlasiyor ben inatlasiyorum. Tersinden veriyorum emiyor sagip veriyorum emiyor ama normal emmiyor. 2 buklum samara seklinde emzirmekten belim sirtim kolum koptu. Yazik esim elinde masaj yagi ben emzirip tukendikce gelip sirtimi ovuyor.
Ayni sorun bizde de var.gazini almadan uyutunca da cok husursuz uyuyor ara ara uyanip agliyor.cikarmadan yatirmamaya calisiyorum o yuzden.5 gunluk bebegin gazi mi olur ama var iste.dun gece gazdan uyuyamadi bu gece rezene verdim bi cay kasigi daha huzurlu uyudu cok sukur.Rezene verilir mi falan demeyin 2.annelik modu buGünaydın kızlar. Emzirince uyuyakalıyor bizimki gazını çıkarayım derken uyanıyor ve saatlerce uyumuyor. Gaz çıkarmadan uyutursam bir şey olurmu
Gece kıvranarak geçti,oğlum olunca uyandırmaya kıyamadım sabahı bekledim sonra da ağrı geçti,bugün kontrolüm var bakalım akibetim belli olacakKızlar nasılsınız ? Iyi oldunuz mu?
Girmez inşallah Can'ım sağlıkla kavuşursun yavruna dualarımız seninleKızlar yarın biz 37+3 doğuma giriyoruz.Dualarınızı esirgemeyin.Bende kalan arkadaşlada dua edicem.Doktor küvez ihtimali var dedi,girersede en fazla bir hafta dedi.
Umarım girmeyiz.
Sağlıkla büyüsün bebeğin canım ömürlü olsunBende acilen sezaryana alindim spinal sezaryan old
um keske uyutsalardi ayaklarim uyusmustu ama butun aciyi hissettim bagirdim bir ara hepsi toplandi basima sonra kalp krizi gibi gogsumun agriyo diye bagirdim o ara bebegi gosterdiler onu öpemedim bile sonra uyutmuslar beni uyandigimda kollarimin bagladiklari yeri öyle zorlamişımki kolum morarmisti Ama kimisi hic hissetmiyo yogun bakimda konustugum arkadslardan biri daha ayni benim gibi olmus ama digerleri cok rahatti dedi 8saat yogun bakimdan sonra odaya aliyordu hastane
Daha da huzursuz olur uyuyamaz bence gazını çıkar mutlaka omzunda pit pit vur hem omzunda uyurGünaydın kızlar. Emzirince uyuyakalıyor bizimki gazını çıkarayım derken uyanıyor ve saatlerce uyumuyor. Gaz çıkarmadan uyutursam bir şey olurmu
İnşallah girmez sağ sağlim sağlıkla kucagina al insallahKızlar yarın biz 37+3 doğuma giriyoruz.Dualarınızı esirgemeyin.Bende kalan arkadaşlada dua edicem.Doktor küvez ihtimali var dedi,girersede en fazla bir hafta dedi.
Umarım girmeyiz.
Ağrı geçmiş en azından. Hayırlısı olsun bakalım. Zaten kontrol varmış için rahat eder.Gece kıvranarak geçti,oğlum olunca uyandırmaya kıyamadım sabahı bekledim sonra da ağrı geçti,bugün kontrolüm var bakalım akibetim belli olacak
Ilk gunden aventin gogus kalkanini takmaya basladim yoktu sonra usenip takmayinca biraz oldu.madecassol krem iyi geldi ama emzirirken silmek gerekiyo.arkadasim da lansinohtan ikisini ayri ayri gogsunde denemis bu daha cabuk iyilestirmis.tabi lansinohta silme derdi yok.ben denemedim cok olmadigi icin yaram ama ayva cekirdiginin iyi geldigini soyluyorlar.Genel olarak sorayım yeni doğum yapan annisler bizden kıdemli olan annisler meme ucunuz emzirmeden dolayı yara oldu mu ? Olduysa nasıl başa çıkıyorsunuz bir de emzirirken dikiş yerleriniz içten içe gerilme hissediyor musunuz ? Ben resmen çok geriliyorum emdikce ağrım daha çok artiyor o zaman
Valla canim arkadaslari okuyunca rahatladim cunku ben de hissettim ve bana abartiyormusum gibi davrandilar.ilk sezeryanim da spinal hic hissetmemistim oyle keyifliydi ki dogum bebegimi gorup optukten sonra dikerken uyutmuslar ve uyandigimda cok rahatlamistim ve hic agrim yoktu.bunda daha kesmeye baslarken hissediyorum dedim baktim ariza cikariyorum uyutmuslar.bebegim cikinca aglamasina uyandim sükür gordum ve optum yine.sonra dikmeye basladilar yine hissediyorum ve cok agriyo uyutun yine dedim doktor sabret az kaldi falan dedi bakti ben susmuyorum hafiften yine uyuttular.cikarken agrim coktu. Verdikleri dozdan mi kaynaklaniyor bilmiyorum.spinal sezaryen olar arkadaşlar ay nasıl hissettiniz ya çok korkunç gerçekten ben ikisinde de bişey hissetmedim sadece sallandım sürekli bir de 1 buçuk saat sürdü bnm sezaryen onun dışında iyiydi şimdi doğum yapacak arkadaşlar da korkmuştur ama bence her insan aynı değildir çok heyecan yapıldıysa belki o heyecanla öyle hissetmişsinizdir
Bana da sen bi 9 ay daha gidersin demeye başladılar. Dün yürüyüş yaptım , merdiven çıktım bakalım inşallah inerler gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?