2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim bugun sabah anasaglikta topuk kanimiz vardi. Ebe yeterli beslenmemis dedi. Hafif sarilik var dedi. Bugun acibademde de randevunuz vardi pediyatri hekimi.ile bakalim ne diyecek. Moralim bozuldu ama goster nasil emziriyorsun dedi sonra yanlis dedi bebek ac besleyemiyorsun dedi moralim yerle bir. Gerci bunlaei boyle pat pat demedi cok sevecen yaklasti dogrusunu gosterdi filan ama aklimda kalan tek sey beceremedigim suan

Canim benim kizimda oyle yapiyordu memeyi tutmada sikinti yasamistik. Sac kurutma makinasini aciyordum aninda aliyordu alisana kadar oyle deneyebilirsin.

Yok demem asla. Türlü türlü ilaçlardansa bu daha iyi sanırım. İnsan çaresiz kalınca herşeyi deniyor.

Ya kizlar bende sanci falan yok cumartesi 40+1 mecburi yatis yapacam artik. Omce sunni sancı ile normal dogumu bekleyecegiz ama ben normal doğurabilir miyim hic emin degilim çati muayenelerinde aşırı kasiliyorum doktorum bu kasilmalar normale engel olur sonra sezaryene alinabilirsin dedi. Şimdi iyice kafam karisgi çünkü sunni sancı çok kötü bişey diyor herkes. Ve sunni sanci alip dogum yapamayan sezaryene alınan bircok insan var. Bana sunniyi deneme demeye başladılar.. Kafam cok karisti kasilmayacagimi bilsem kesinlikle normal istiyorum

Sütün varsa düzelir cnm sıkma canını bol bol emzir.
Senin kanaman nasıl benimki bitti sayılır

Canım burda 3-4 kişi var suni sancıyla doğum yapan. Bide benim 1-2 yakınım var 42.haftada doğum yapan. Doktor bekletemez mi ki. Katreinur ve ufukintos aklımda kalan suni ile doğum yapan arkadaşlar

Sunıyı çekip sonra sezeryana alırlarsa o kötu hakkında hayırlısı olsun cnm
Akşamda sıcak kuvetin içinde bekle çömelme hsreketleri yap

Canım burda 3-4 kişi var suni sancıyla doğum yapan. Bide benim 1-2 yakınım var 42.haftada doğum yapan. Doktor bekletemez mi ki. Katreinur ve ufukintos aklımda kalan suni ile doğum yapan arkadaşlar
Doktor sonuna kadar normal dogumdan yana ama ben kendime guvenmemeye basladim kasilmalarimdan dolayi normal doguramazsam ve hem sunni hem sezaryen ağrısı yasamak zorunda kalirsam diye.. Keske kendilkginden sancim baslasa o zaman kesinlikle denerdim. Ama sunni sanci çok yipratici bisey diyor herkes

Sunıyı çekip sonra sezeryana alırlarsa o kötu hakkında hayırlısı olsun cnm
Akşamda sıcak kuvetin içinde bekle çömelme hsreketleri yap
Evet canim ben de ondna korkuyorum. Dedigin gibi bir gece önce uzun bir duş alacagim. Bu belirsizlik kötü bişey..

Ya kizlar ne olur biri akil versin bana yaaaa bebek kac gunde bir yikanmali bebegi pazar gunu yikadik 3 gun oldu dun kv gelmisti yikadinizmi dedi bnde ever babasiyle halasi yikadi dedim tamm iyi yapmissiniz dedi evine gittikten sonra buyuk kaynini aramis yikamaya gitmistim vermedi demis esim ariyo simdi neden oyle yaptin diyo esimin yaninda abusinin de sesi geliyo bebek her gun yikanmali yanlis yapiyorsunuz her gun yikayin hergun annm gelsin yikasin diyo ya kuzlar dogum yaptim sutume karistilar erkekleride kadinlarida simdi bebegimin banyosuna karismayan kalmadi sacimi basimi yolasim geliyo cok bunalimdayim ya aglamaktan helak oldum zehir ediyorlar herseyi elimde olmadan esime bagirdim telde oda suratima kapatti msj attim cvb vermiyo Allah askina bn hakszmiyim kizlar bebek kac gunde yikanmali bilgi verirmisiniz kusura bakmayin uzun oldu ama doldum cok kotu durumdayim buarada kv bebek dogduktan bir hafta sonra geldi hic bsy getirmedi bebegi opmedi eline bile almadi dun de geldi eline zorla verdim al torununu sev diye bnm annm hersey yapti saolsun yurtdışından annm gelmis iki kere geldi kv bebek gormeye sanki cok düşünüyor bnm yavrumu

Cnm hangimiz tam beceriyoruz. Al ikinci anneliğim benim. Takılma eskiye. Şükürki bugün doğrusunu göstermiş sağolsun. Bundan sonrasına odaklan. Sütün de varsa hiç sıkma canını

Kızlar ben gaz için günde 3 kere rezeneli kimyonlu çay içiyorum hem bebeği rahatlatıyo hem süt artırıuor

beği düşünce ben oğlumu hergün yıkadım cnm. Soğuk falan demedim. Gazı için vücudu yumuşatıyor dinlendiriyor diye düşündüm

Cnm senin kanaman bittimi benimki niye az sürdü kafama takıldı
Yok cnm devam ediyor. Benimde 3 gün sonra kesilir gibi oldu. Hatta ped koymuyordum kağıt havlu koyuyordum hafif lekeleniyordu. Ama 6.gün tekrar arttı. Şimdi 9.güne girdim hafif azalır gibi oldu. Dalga dalga sanırım

beği düşünce ben oğlumu hergün yıkadım cnm. Soğuk falan demedim. Gazı için vücudu yumuşatıyor dinlendiriyor diye düşündüm
Aslinda doğduğuna 13 gun oldu iki kez yikadik bnde sıklıkla yikanmasi taraftariyim ama herkesin karismasi bni cildirtiyo esimin abiyleri bebek banyosu hatta bnm sutume bile karisiyorlar ya

Canim normal dogumu istiyorsan ebe veya doula destegi alman iyi gelebilir. Surekli doktorun kontrolunde olarak kendi sancini beklemen daha iyi olur.bana da 40+2 de sunni sanci vererek dogumu baslattilar ama bebek yukaridaydi.o sezeryana donenlerden oldum. Kasilma yasadim demissin ilk defa bakilmada gayet normal yasaman.kac kere baktirdim hala yasiyorum sonra keske dememek icin baska dokturun da fikrini alsan cok guzel olur

Yok cnm devam ediyor. Benimde 3 gün sonra kesilir gibi oldu. Hatta ped koymuyordum kağıt havlu koyuyordum hafif lekeleniyordu. Ama 6.gün tekrar arttı. Şimdi 9.güne girdim hafif azalır gibi oldu. Dalga dalga sanırım
Benim bugün 6.gün cnm dün sadece wcye geliyordu bugün pede akmış biraz normal demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…