- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.841
Canim benim kizimda oyle yapiyordu memeyi tutmada sikinti yasamistik. Sac kurutma makinasini aciyordum aninda aliyordu alisana kadar oyle deneyebilirsin.Bende emzirmede sikintiliyim. Acikiyor agliyor acliktan ama mememi alana kadar yarim saat geciyor katila katila agliyor. Ittiriyor memeyi. Sonra sanki yarim saattir iteleyen o degil gibi cork cork emiyor. Ve sol mememi inatla almiyor. O inatlasiyor ben inatlasiyorum. Tersinden veriyorum emiyor sagip veriyorum emiyor ama normal emmiyor. 2 buklum samara seklinde emzirmekten belim sirtim kolum koptu. Yazik esim elinde masaj yagi ben emzirip tukendikce gelip sirtimi ovuyor.
Yok demem asla. Türlü türlü ilaçlardansa bu daha iyi sanırım. İnsan çaresiz kalınca herşeyi deniyor.Ayni sorun bizde de var.gazini almadan uyutunca da cok husursuz uyuyor ara ara uyanip agliyor.cikarmadan yatirmamaya calisiyorum o yuzden.5 gunluk bebegin gazi mi olur ama var iste.dun gece gazdan uyuyamadi bu gece rezene verdim bi cay kasigi daha huzurlu uyudu cok sukur.Rezene verilir mi falan demeyin 2.annelik modu bu
Sütün varsa düzelir cnm sıkma canını bol bol emzir.Bizim bugun sabah anasaglikta topuk kanimiz vardi. Ebe yeterli beslenmemis dedi. Hafif sarilik var dedi. Bugun acibademde de randevunuz vardi pediyatri hekimi.ile bakalim ne diyecek. Moralim bozuldu ama goster nasil emziriyorsun dedi sonra yanlis dedi bebek ac besleyemiyorsun dedi moralim yerle bir. Gerci bunlaei boyle pat pat demedi cok sevecen yaklasti dogrusunu gosterdi filan ama aklimda kalan tek sey beceremedigim suan
Canım burda 3-4 kişi var suni sancıyla doğum yapan. Bide benim 1-2 yakınım var 42.haftada doğum yapan. Doktor bekletemez mi ki. Katreinur ve ufukintos aklımda kalan suni ile doğum yapan arkadaşlarYa kizlar bende sanci falan yok cumartesi 40+1 mecburi yatis yapacam artik. Omce sunni sancı ile normal dogumu bekleyecegiz ama ben normal doğurabilir miyim hic emin degilimçati muayenelerinde aşırı kasiliyorum doktorum bu kasilmalar normale engel olur sonra sezaryene alinabilirsin dedi. Şimdi iyice kafam karisgi çünkü sunni sancı çok kötü bişey diyor herkes. Ve sunni sanci alip dogum yapamayan sezaryene alınan bircok insan var. Bana sunniyi deneme demeye başladılar.. Kafam cok karisti kasilmayacagimi bilsem kesinlikle normal istiyorum
Sunıyı çekip sonra sezeryana alırlarsa o kötu hakkında hayırlısı olsun cnmYa kizlar bende sanci falan yok cumartesi 40+1 mecburi yatis yapacam artik. Omce sunni sancı ile normal dogumu bekleyecegiz ama ben normal doğurabilir miyim hic emin degilimçati muayenelerinde aşırı kasiliyorum doktorum bu kasilmalar normale engel olur sonra sezaryene alinabilirsin dedi. Şimdi iyice kafam karisgi çünkü sunni sancı çok kötü bişey diyor herkes. Ve sunni sanci alip dogum yapamayan sezaryene alınan bircok insan var. Bana sunniyi deneme demeye başladılar.. Kafam cok karisti kasilmayacagimi bilsem kesinlikle normal istiyorum
Doktor sonuna kadar normal dogumdan yana ama ben kendime guvenmemeye basladim kasilmalarimdan dolayi normal doguramazsam ve hem sunni hem sezaryen ağrısı yasamak zorunda kalirsam diye.. Keske kendilkginden sancim baslasa o zaman kesinlikle denerdim. Ama sunni sanci çok yipratici bisey diyor herkesCanım burda 3-4 kişi var suni sancıyla doğum yapan. Bide benim 1-2 yakınım var 42.haftada doğum yapan. Doktor bekletemez mi ki. Katreinur ve ufukintos aklımda kalan suni ile doğum yapan arkadaşlar
Cnm senin kanaman bittimi benimki niye az sürdü kafama takıldıYok demem asla. Türlü türlü ilaçlardansa bu daha iyi sanırım. İnsan çaresiz kalınca herşeyi deniyor.
Evet canim ben de ondna korkuyorum. Dedigin gibi bir gece önce uzun bir duş alacagim. Bu belirsizlik kötü bişey..Sunıyı çekip sonra sezeryana alırlarsa o kötu hakkında hayırlısı olsun cnm
Akşamda sıcak kuvetin içinde bekle çömelme hsreketleri yap
Cnm hangimiz tam beceriyoruz. Al ikinci anneliğim benim. Takılma eskiye. Şükürki bugün doğrusunu göstermiş sağolsun. Bundan sonrasına odaklan. Sütün de varsa hiç sıkma canınıBizim bugun sabah anasaglikta topuk kanimiz vardi. Ebe yeterli beslenmemis dedi. Hafif sarilik var dedi. Bugun acibademde de randevunuz vardi pediyatri hekimi.ile bakalim ne diyecek. Moralim bozuldu ama goster nasil emziriyorsun dedi sonra yanlis dedi bebek ac besleyemiyorsun dedi moralim yerle bir. Gerci bunlaei boyle pat pat demedi cok sevecen yaklasti dogrusunu gosterdi filan ama aklimda kalan tek sey beceremedigim suan
beği düşünce ben oğlumu hergün yıkadım cnm. Soğuk falan demedim. Gazı için vücudu yumuşatıyor dinlendiriyor diye düşündümYa kizlar ne olur biri akil versin bana yaaaa bebek kac gunde bir yikanmali bebegi pazar gunu yikadik 3 gun oldu dun kv gelmisti yikadinizmi dedi bnde ever babasiyle halasi yikadi dedim tamm iyi yapmissiniz dedi evine gittikten sonra buyuk kaynini aramis yikamaya gitmistim vermedi demis esim ariyo simdi neden oyle yaptin diyo esimin yaninda abusinin de sesi geliyo bebek her gun yikanmali yanlis yapiyorsunuz her gun yikayin hergun annm gelsin yikasin diyo ya kuzlar dogum yaptim sutume karistilar erkekleride kadinlarida simdi bebegimin banyosuna karismayan kalmadi sacimi basimi yolasim geliyo cok bunalimdayim ya aglamaktan helak oldum zehir ediyorlar herseyi elimde olmadan esime bagirdim telde oda suratima kapatti msj attim cvb vermiyo Allah askina bn hakszmiyim kizlar bebek kac gunde yikanmali bilgi verirmisiniz kusura bakmayin uzun oldu ama doldum cok kotu durumdayim
Yok cnm devam ediyor. Benimde 3 gün sonra kesilir gibi oldu. Hatta ped koymuyordum kağıt havlu koyuyordum hafif lekeleniyordu. Ama 6.gün tekrar arttı. Şimdi 9.güne girdim hafif azalır gibi oldu. Dalga dalga sanırımCnm senin kanaman bittimi benimki niye az sürdü kafama takıldı
Aslinda doğduğuna 13 gun oldu iki kez yikadik bnde sıklıkla yikanmasi taraftariyim ama herkesin karismasi bni cildirtiyo esimin abiyleri bebek banyosu hatta bnm sutume bile karisiyorlar yaGö
beği düşünce ben oğlumu hergün yıkadım cnm. Soğuk falan demedim. Gazı için vücudu yumuşatıyor dinlendiriyor diye düşündüm
O karışma olayı çirkin oluyor zaten cnmAslinda doğduğuna 13 gun oldu iki kez yikadik bnde sıklıkla yikanmasi taraftariyim ama herkesin karismasi bni cildirtiyo esimin abiyleri bebek banyosu hatta bnm sutume bile karisiyorlar ya
Canim normal dogumu istiyorsan ebe veya doula destegi alman iyi gelebilir. Surekli doktorun kontrolunde olarak kendi sancini beklemen daha iyi olur.bana da 40+2 de sunni sanci vererek dogumu baslattilar ama bebek yukaridaydi.o sezeryana donenlerden oldum. Kasilma yasadim demissin ilk defa bakilmada gayet normal yasaman.kac kere baktirdim hala yasiyorumYa kizlar bende sanci falan yok cumartesi 40+1 mecburi yatis yapacam artik. Omce sunni sancı ile normal dogumu bekleyecegiz ama ben normal doğurabilir miyim hic emin degilimçati muayenelerinde aşırı kasiliyorum doktorum bu kasilmalar normale engel olur sonra sezaryene alinabilirsin dedi. Şimdi iyice kafam karisgi çünkü sunni sancı çok kötü bişey diyor herkes. Ve sunni sanci alip dogum yapamayan sezaryene alınan bircok insan var. Bana sunniyi deneme demeye başladılar.. Kafam cok karisti kasilmayacagimi bilsem kesinlikle normal istiyorum
Benim bugün 6.gün cnm dün sadece wcye geliyordu bugün pede akmış biraz normal demekkiYok cnm devam ediyor. Benimde 3 gün sonra kesilir gibi oldu. Hatta ped koymuyordum kağıt havlu koyuyordum hafif lekeleniyordu. Ama 6.gün tekrar arttı. Şimdi 9.güne girdim hafif azalır gibi oldu. Dalga dalga sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?