2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cok zormus insanlara laf anlatmak kuzum ya her kafan bi ses cikiyo herkes kafamda zir zir konusuyo esimde onlari dinleyip kusty bana konusmuyo

Canım eşini karşına al konuş. Şuanda trip atacak veya idare edilecek biri varsa o benim de. Daha yeni doğum yaptım bebeğimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz sende bize yardımcı ol de. Küsen erkek olur mu yahu

Benim kızım aşırı kıskanıyor kızlar elimden geleni yapıyorum ama keşke doğmasaydı diyor napıcam bilmiyorum inş geçici bir süreçtir
Cnm kolay değil asla. Pes etme gene de. Biraz benim denediğimi dene istersen. Keşke gelmeseydi gibilerinden konuş. Kızının huyuna gitmeyi dene. Oğlumdan biliyorum oğlum böyle dese ben aaa oğlum olurmu o senin kardeşin bak şöyle olur böyle olur diye düzeltseydim kesinlikle inatlaşır kıskanırdı. Onun yerine haklısın oğlum bu kız sürekli senin okuldan gelmeni bekleyecek seninle hep oyun oynamaya çalışacak seni sevecek beni sevmeyecek kesin , kıskanıyorum onu evin tek prdnsesi ben olacaktım gibi şeyler demek daha çok işe yarıyor. Bide istersen onun gibi ol belki işe yarar cnm

Benim eşim bana küsmüştü. Çin işkencesi yaptı hep depresyona girdi uyuz. Şimdi pişman telafi etmeye çalışıyor ama ben unuttuğum günleri tekrar hatırlar oldum. Bu seferde bunalıma ben giriyorum. Nazımı çekiyor diye kök söktürmeye başladım. Elimde değil hepdi aklıma düşüyor tek tek

Elimden geldiğince ılımlı olmaya çalışıyorum cnm fakat bilerek yapıyor tam uyutuyorum odasına gidip böh diye bağırıyor sürwkli dolap kapaklarını çarpıyor artık beni hiç öpmüyor canım çok sıkılıyor

Kardeş kıskançlıklarını okuyunca şaşırdım. Benim kızımda olması gerektiği kadar var sanırım. Mesela geçen gün bebrği emzirmeye çalışıyorum alamadı sinirlendi ağlamaya başladı. Sinirlenme hemen kuzum dedim. Kızım "ama ben sinirlenince bana böyle nazikçe davranmıyorsun" dedi:) bu tarz kıskançlıkları oluyor onu da dile getiriyor hemen. Onun haricinde çok aşırı seviyor heyecanla bekledi zaten. Çok uyanık göremezse ağlıyor hatta bugğn göremedim kardeşimi diye. Onun o pırıl pırıl gözlerini görmek istiyorum yıldız gibi parlıyor gözleri diyo:))) maşallah diyeyim nazar değmesin:)

Liviya Canım neden insanları sen alttan alcakmışsın. Bu dönemde seni düşünmeleri gerek özelliklede eşinin. Bırak konuşmuyorsa küstüyse sende ona küs. Abilerinin annesinin çenesini o kapatsın. En hassas dönemindesin sana böyle yapmalarına izin verme. Bencil ol bırak istediklerini desinler. Bu çocuk benim çok karışmak istiyorsanız yapın bi çocuk bakın de. Kimse senden ve evladından daha önemli değil. Tıka kulağını ağlama kıyamam sana

Benimkindede kardeşine aşırı sevgi var sürekli onu görmek istiyor cnm kıskandığı benim
Kardeşine böyle gülerek baksam hemn banada gül diyor ona annem desem hemn banada diyor halbuki ona daha fazla özenli davranıyorum

Yok ılımlı olma. Duygusallığını güçsüzlüğünü gösterme. Daha da üzerine gelir. Oğlumda akşam zorla uyuttum öpücem diye tutturdu kontrolsüz güçlüm şapşup etti uyandırdı. 12 ye kadar uyutamadım ki orda bile canım sıkıldı. Senin zaten sıkılır bilinçli yapıyor çünkü. Uyandırdığında nasıl tepki veriyorsun canım

Evet canm Aksam konuscam olmaz boyle herkes herseye karisiyo oda onlari dinlerse olmaz bn zaten ameliyatliyim daha yeni yeni kendime geliyorum suan bn naz yapmam lazim ama esim boyle degldi hastanede de annmi eve gonderdi eve kendisi bakti bana cok anlayışlı insAndi annesi ne dediyse artik cok degisti bir gunde

Ha bak bizde kızıma annem babam veya merve neva demek yok. Oğlumun kardeşi diyoruz hep. Abisinin prensesi ağlıyor diyoruz. Bide merve ismini oğlum doğuma 3 gün kala koydu. O istedi. Buda biraz sahiplendirdi. Çok zor kızlar düşünebiliyorum. Bir ara oğlum onu öldürme planları yapıyordu. Çok üzülüyordum bende. Uzaya götürecekmiş. Kendidi uzak kıyafetlerini giyecekmiş kardeşine o korunaklı kıyafetleri giydirmeyip uzayda ölmesini sağlayacakmış. Hayale bakarmısınız. O günlerden bu günlere geldik. Sabretmeye çalışın

Birde onu deneyim cnm bizim evede isim yok abla prenses 1 kardeş prenses 2 inş düzelecek bizimkide

Cok saol kuzum ya artik bencil olucam cok zor doneyim suan herkesin isi gucu bn ve bebegim oldu pamuk gibi olan esimde bir gunde degisti Allah ıslah etsin boyle insanlari

Merhaba kızlar bizim sarılık değeri biraz daha düşmüş srtik haftada bir gidicez
Hala emmiyor sağıp vermek çok zormuş tükendim
Geceleri uyutmuyor bi başlıyor ağlamaya dün gece 2 saat gazi çıkması kendini kastı pancar oldu ağlayarak bende oda sızmışız artık öyle yoruldum ki 5 de yedirdim 7 çeyrekte hala ağlıyordu yanında bende sızmışım onun ağlamasını duyduğum halde kalkamadım oda sızmış
Sabah agladim çok üzüldüm kalkamadım gazını alamadım diye beceremedim sanırım ben bu isi normalde uykusu anında açılan uykuya düşkün biri değildim şimdi uykudan kafamı kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi
Gunde 3 kere sağma yapmaya başladim artık yorulduğum için hemsire olmaz 3 saate bir sağlan lazım dedi
Zaten 3 saate bir yemek yediyorum yemeği Yerim saate ancak yiyor yarim saatten fazla gaz çıkarma diriyor gitti 1.5 saat e ben hangi arada sağma yapacağım ya da uyuyacağım şaşırdım kaldım
Geceleri özelikle sağ dedi
Gece zor kalkıyorum eşim 2’e kadar ilgileniyor ama
Onu de yormak istemiyorum artık
Eve gelir gelmez o yediriyor gazini alıyor o sırada ben yemek sagma banyo isimi hallediyorum
Uyuyabilirsem uyuyorum
Bu tempo yordu beni sanirim
Bunalıma giriyorum sürekli ağlama
Modundayım dun gece artık yapamıyorum a götür biri baksın ben beceremiyorum diye isyan ediyordum az kalsın
Hele siz iki çocukluları görünce gıpta ediyorum masallah üstesinden gelmenize

Canım bence o kadarı normal hiç kıskanmasa o garip olurdu. Anlayışla atlatıcaz bu dönemi de inşallah

Canım hiç yardım eden kimse yok mu annen falan yardımcı olabilse biraz bu yeni hayata uyum sağlayasıya çok iyi olurdu. Ben de ilk zamanlar birax emziriyordum sonra sağıyordum annem veriyordu biberonla gazını falan o çıkartıyordu. Öyle iyi geliyorduki dinleniyordum o ara. Çok yorucu gerçekten hele ilk çocukta insan neler yaşayacağını bilmediği için daha zorlanıyor ama emin ol geçiyor alışılıyor. Kocaman oldu bile ilk çoxuğum nasıl zorlanmıştım ne çok ağlamıştım ben de. Şimdi geçeceğini bildiğim için bunda tadını çıkarmaya çalışıyorum. Ne kadar zor olsa da Bi daha gelmeyecek bu günleri bunu düşğnüyorum zorlandıkca yoruldukca

Cnm geldiğimizi kim söyledi. Ben bak bunalımdayım. Sadece sıkıyorum kendimi. Oğlum da sıktım üç denecik fıtığım çıktı. Ben böyle durumda tok tutması için mama veriyordum. Annenin de dinlenmeye ihtiyacı var. Bide günde üç defa sağmak az bencede. Gündüzleri üç saatte bir sağmAya çalış en azından. Arkadaşın dediği o kadehten alsana sende. Bide vazgeçme emzirmeye çalış. Eninde sonunda emecektir canım

Ben gecen hafta pazartesi gittiğimde kanala inmiş dedi hala tık yok. Yalancı sancı bile yok yani. Aynı bendede hareket azalması var. Yürüyüş yapıyorum 20 dk felan hurma yiyorum 3 tane bide bugün squata başlayım bari. Gerçi ne yapsak boş onlar istediği zaman gelicekler

Devlete mi gidiyosun canım özele mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…