2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis emzirme kesinlikle öğrenilen bi süreç anne icin de bebek icin de zamanla daha iyi emzirirsin daha çok yeni hersey üzülme lütfen hem ilk başta zaten zayifliyorlar toparlar merak etme
Evet. Ebeden cikinca biraz moralim bozulmustu ama pediyatrist ve cocuk cerahhi guzel seyler soyledi. Tek sikintimiz kilosu az o da az emmeye bagli. Dogum kocu biliyorum kıyamıyorsun bebegine ama kiyman lazim uyandir zorla emzir dedi. Uyandiricaz artik.

Birde arkadaslar bebekler 5 7 ile 10 12 gunler arasi buyume atagi geciriyormus. Hic uyumadan surekli emmek ister aglar ciglik atar dedi. Ki dun gece saat 3 den beri durum bu bizde. Mideleri bir anda buyuyormus. Her zaman ki gobo emdikleri icinde doymuyor sinirleniyorlarmis.Normal dedi doktor. Hani basina gelen varsa bilgisi olsun. Biz ilk atagi dun geceden beri yasiyoruz. Bakalim 2. Atak ne zaman gelecek :)

Aynı sorun bizdede var. Bende 8 ay yattım sürekli kanamam vardı hep kendi ailem baktı üstüne bide bana kv oturmaya geldi yediğini bile toplamadan çıktı gitti. Eşimde işte yorulmuş uyuya kalınca kıyamadım ben kaldırdım ve ertesi gün kanamadan yine hastanelik oldum. Bide bana utanmadan niye doktorları dinlemiyosun diyo. Eksiğimi bile sormuyo bu kızın eşi askerde kira var fatura var bebeğin eşyası var ne yaptı diye hepsini kendi ailem yaptı artık utanıyorum. Ama karışma konusunda 1 numaralar herkesin fikri var herkes bişey deme hakkına sahip. Benim ailemde sessiz başka aile olsa neler derdi. Belki de bundan kaybediyoruz. Saygısızlık yapmak istemediğimiz için ama insan yeter diyo artık. Eşinle konuş ne süreçler geçirdiğinizi bu sizin çocuğunuz. Kimsenin karışmasına izin verme. Şimdi bana gönlü olsun yapıver dediklerini diyolar ama ben öyle zor zamanlar geçiriyorum ki bebeğimide kimsenin gönlünü yapmak için doğurmuyorum. Suan ilgiye ihtiyacı olan biziz onların bizi pışpışlaması lazım

mucka beni yarin doguma alacaklar. Agri Tek taraftan giriyor diye es gecmemek gerekiyor sanirim. dogum sancisi kadar yuksek degil fakat esit araliklarla tepecikler olusturan bir nst sonucu cikti bu gun. Ne taraftan girerse girsin karnina yayilan sanci- kasılma dogumun yaklastigini gosteriyor demek ki

Aynen herkes bişey diyoo... bendede başımda anne kv. Birlikte nerdeyse gidinnnnnn diyip çığlık atıcammm

Bizde topuk kanı verdik bugünn... 2500 doğmuştu kızım.. ebe takma kafana bu bebekler daha çabuk topluyorlar merak etme dedi... emzirme evet gerçekten öğrenilen bişey.. ilkinde o kadar yara oldu ki... ebe yanlış dedikçe kadını boğacaktım... meğerse şimdi anlıyorum yanlış miş. Şimdi hiç yara olmadı.. sitek yaptığım siyah kısımla beraber ağzına tıkmak ucunu değil.. bir güzelde beslenir merak etme sennnn

Evet tatlim doldum artik cok şükür bizim M Ali 13 gunluk oldu bebegi yikayali 3 gun oldu yarin yikariz gene ay masallah az kalmis haftaya hangi gun sezaryen mi yapicaksin

Valla aynılarmis canm ya bn sezaryenliyim taburcu oldugum ilk gun eve doldular yemk beklediler bizden annm bana bakiyo ama mecbur yemk yapti bir hafta hp geldiler sirf ikramlik yemk yemeye bnm herseyimj ailem esim yApti onlar hic bisey faydalari olmadigi gibi zararlarini vermeseler bari ama yok illa bi zarararini verecekler Allah yardmcimiz olsun canm Allah ıslah etsin onlari

Aynı canım bilmiyorum kendi kızları olsa neler düşünürler. Bende öyle bişey beklemiyorum karışmasınlar zarar vermesinler yeter zaten zor bi süreçten geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar selam 9 gun oldu bebegim dogali ama gecelri full uyanik gunduzleri de full uyuyor nasil degisricem bu duzeni akil verin nolur

Evet tatlim doldum artik cok şükür bizim M Ali 13 gunluk oldu bebegi yikayali 3 gun oldu yarin yikariz gene ay masallah az kalmis haftaya hangi gun sezaryen mi yapicaksin
Masallah canim, benim haftaya persembe 12:30 da. 2 saat onceden gel yatisi yapalim dedi.

İyi direk sezeryan dememişler canım kuzenimi direk sezeryan yaptılar doğsa doğardı diye
Yok canim ya benim doktor normla dogumlariyla ünlü zaten asla mecburiyet olmadikca sezaryen yapmiyor. Bana da ısrarla nirmal dogum dedi ama ben hiç acilmadikca ve korkudan esneyemedikce sezaryen olabilirsin demeye basladi

Yok canim ya benim doktor normla dogumlariyla ünlü zaten asla mecburiyet olmadikca sezaryen yapmiyor. Bana da ısrarla nirmal dogum dedi ama ben hiç acilmadikca ve korkudan esneyemedikce sezaryen olabilirsin demeye basladi
Tuhaf ama bi benim doğum korkum yok herlde. Tek sağlıkla kucağıma alıyım da hepsi uyar bana

Aynı canım bilmiyorum kendi kızları olsa neler düşünürler. Bende öyle bişey beklemiyorum karışmasınlar zarar vermesinler yeter zaten zor bi süreçten geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ay canm kendi kizina toz kondurmuyo evine gitmemizi dahi istemiyo kizi yorulucak diye ama bize eziyet etme peşinde

Canım bende geçtiğimiz cumartesiye kadar usuttum saniyodum bu şekilde gece artıyordu sabah azalıyordu depolar boşaldı herhalde diyordum cumartesi sancılar çıktı ve sikayetlerim aynıydı bu güne kadar da yine gece yoğun gündüz daha az bir şekilde devam ediyor ama hafif hafif artıyor .
Korkutmak istemem ama sancilarim benim bu şekilde oldu canım

Işte aşağıda öyle batma sızlama falan olunca bende dedim enfeksiyon falan mı var ama yok çünkü akıntı rengi farklı olurdu idrar yaparken yanma da yok ama dediğin gibi üşütüyo olabiliriz

Çok geçmiş olsun canım ya kötü bişey gerçekten ikisinde hiç uyutmadılar beni canım sonuna kadar ayıktım herşeyi hatırlıyorum yani inşallah tekrar o acıları yaşamazsın canım kötü bir anı olmuş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…