2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim cevremdekiler acilman olmuyirsa sancin yoksa sonra bir de sezaryen olmak zorunda kalir iki türlü acıyı da cekmis olursun diyorlar.. Her kafadan bir ses.. Hayirlisi olsun bakalim ben nirmal dogum cok ama çok istiyorum
Ben gecen hafta hastanede tanıştım 2. Doğumuymuş 40. Haftayı doldurmuş su sancı için yatış yapılacaktı. Önceki bebeğindede hiç bi belirti olmamış riske atmayıp suni sancı ile normal doğum denemişler doğurmuş. Sen neden doğuramayasın ki. Benim de en büyük korkum o sancı çekip de sezeryan olmak ama yinede denemek istiyorum. İnşallah sağlıkla kolayca kucağımıza alırız bebeklerimizi

Işte aşağıda öyle batma sızlama falan olunca bende dedim enfeksiyon falan mı var ama yok çünkü akıntı rengi farklı olurdu idrar yaparken yanma da yok ama dediğin gibi üşütüyo olabiliriz
Kuzum bendede acıma akıntı felan hiç bişey yok ama enfeksiyon çıktı yinede idrar ver istersen

pek giremesemde ara ara takip ettim.keske zamanımdaha müsait olsaydı da sıkça katılsaydım size.cuma günü spinal anestezi ile 2.kez anne olacağım nasipse.insallah bu sefer oğlum gazsız olur

Bakalım cuma belki bize de sezeryan yolu görünür . Ama ben genel istiyorum

Evet ortalık baya sakin

Benim tam karnımda sancı başlıyo tuvalete gidiyorum bide bakıyorum ki afedersiniz ishal olmuşum Yalnız 2 gündür kullandığım günlük pedde ki orkidin kalın pedini kullanıyorum çok fazla ıslaklık oluyo her gidişimde değiştiriyorum ve rengi de sarımtrak. Sırtımda da keskin bi ağrı var. İnşallah doğum belirtileridir bunlar. Tez zamanda kurtuluruz

Benim kızım aşırı kıskanıyor kızlar elimden geleni yapıyorum ama keşke doğmasaydı diyor napıcam bilmiyorum inş geçici bir süreçtir
Benim kızımda 3 yaşına girecek kardeşine karşı çok tepkili değil ama park yatağını sallıyor bazen emzirme diyor daha büyük olunca demek ki tepkileri daha fazla oluyor

Kuzum bendede acıma akıntı felan hiç bişey yok ama enfeksiyon çıktı yinede idrar ver istersen
Benim dr degisik azcik çok üstüne düşmüyor kan idrardi bugün bi sorun cıktı 53 tl ayrintiliya verdik hersey para olmazsa bende devletteki tanıdığım dr uma gidicem sırf test için..

seninkinin kilosu doğum için iyiymiş.. benim 3400 şuan, 40ı beklesek daha da büyüyecek, doğum zorlaşacak diye böyle düşünüyor demekki..
Doktorlar kilo olunca öyle düşünüyor bence de. Çünkü haftasına göre geri diye ben kilo aldıracak şeyler yemeye çalıştım dedim . Artık abartma onları normali zora sokmayalim dedi. Inşallah hayırlı şekilde doğarlar .

Benim de kontrol bugündü 37+5 olduk cuma tam 38+0 oluyoruz...ilk nst girdik kalp atışları 180 üstüne cıktı kızımın ve acayip hareketli idi..dr umu aradılar taşikardi var diye tekrar çekin dedi bol su ictim sonra biraz daha normale döndü ordan dr a gittim dr baktı suyu normal kilosu iyi 3425 gram cıktı hala tam olarak inmemiş kanala biraz inmiş dedi nst de sancı yok en fazla 50 yi gördü...sonra ayrıntılıya gonderdi kan akışına bakılsın kalbe bakılsın diye orda 147-150 bpm cıktı kalp atimimiz sonra dr tekrar nst yolladi o daha iyi cıktı şükür ama kanala inmemesi canımı sıktı çünkü dr um ilk gebeliklerde bu haftalarda inmesini beklemeliyiz dedi resmen 1 den 5 e kadar hastahanedeydim üstün e bide otobüste gördükleri halde yer vermeyen insanlar sinirimi bozdu afedersiniz herkes sığır gibi bakıyor neyse dedim içimden onların da anaları bacıları eşleri var dedim gectim bende durumlar bu....

Kizlar selam 9 gun oldu bebegim dogali ama gecelri full uyanik gunduzleri de full uyuyor nasil degisricem bu duzeni akil verin nolur
Geceleri isigi kapat oyle emzir sessiz olun gündüzleri de tam tersi televizyon acilsin ışıklı bi odada olsun zamanla alisir insallah

Kanala inmeyenlere sende mi eklendin kuzum ya.. aynı cümleyi doktorum banada kullandı. İlk doğumda inmesi gerekirdi bu zamana diye ama araştırmalarıma göre sancıyla inen çok bebek varmış. Anlamadım ben bu durumu sanki sezeryan için bahane üretiyormuş gibiler

Benim kızın da yeri rahatmış bugün kontrolde ne sancı çıktı ne de Bi tarih alabildik doğum için,suyu da yeterli dedi Dr,pazartesi sabah çağırdı tekrar ama ne için hiç Bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…