2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaptigi cati muayesindeki gibi olmuyor sanci sirasinda acilma icin baktiklari o kadar kasilmiyosun ya da ona odaklanmadigin icin oyle geliyor. @gsm_lee arkadas da ayni sorundan bahsediyordu normal dogum oldu masallah. Olumlu dusunmeye çalis ins kolaylikla senin icin hakkinda hayirli olan neyse onunla sonuclanir dogumun

Tuhaf ama bi benim doğum korkum yok herlde. Tek sağlıkla kucağıma alıyım da hepsi uyar bana
Benim cevremdekiler acilman olmuyirsa sancin yoksa sonra bir de sezaryen olmak zorunda kalir iki türlü acıyı da cekmis olursun diyorlar.. Her kafadan bir ses.. Hayirlisi olsun bakalim ben nirmal dogum cok ama çok istiyorum

Evet canim masallah insallah ben de nirmal dogurabilirim. Bakalim cumartesi sabahi doktorumla detayli bir görüşme yapip ona göre yol çizmemiz lazim artik.. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin

Benim uyutmayacak kadar degildi ya hatta fazla hafifti ben ondan da pek ciddiye almadım. Sadece belden vurduğu için dogum sancısı olabilir mi diye düşündüm. Senin de çıkar nst de o kadar şiddetli ise.

Benim cevremdekiler acilman olmuyirsa sancin yoksa sonra bir de sezaryen olmak zorunda kalir iki türlü acıyı da cekmis olursun diyorlar.. Her kafadan bir ses.. Hayirlisi olsun bakalim ben nirmal dogum cok ama çok istiyorum
Bende normal doğum istiyorum. Geçen hafta açılma yoktu. Bu günlerde hafif sancı hissediyorum. Beklemek çok yorucu olmaya başladı

Kızlar yarın biz 37+3 doğuma giriyoruz.Dualarınızı esirgemeyin.Bende kalan arkadaşlada dua edicem.Doktor küvez ihtimali var dedi,girersede en fazla bir hafta dedi.
Umarım girmeyiz.
Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasib etsin canım...bence girmez küveze burda daha erken doğum yapanlarinki bile girmedi yanlış hatirlamiyosam korkma bir haftada uzun bir süre değil zaten bebeği 1 aydan fazla küvezde yatanlar var o yüzden üzülme hiç sağlıkla al kucağına bize de hayırlı ha haberlerini ver :)

Bende normal doğum istiyorum. Geçen hafta açılma yoktu. Bu günlerde hafif sancı hissediyorum. Beklemek çok yorucu olmaya başladı
Aynen canim beklemek zor. Ben hareketlerimde cok zorlaniyorum çatı kemiklerim katır kutur ötüyor ama açılma nasil olmuyor anlamiyorum. Biraz da kastigim icin doktor tam ölçüyü anlayamıyor bence.. Allah im şu günleri hayirlisiyla atlatsak belirsizlik çok zor

Canım o konuda pek bilgim yok tecrübeli anneler elbet akil verecektir ama mantıken düşünürsem hergun yıkanmaz bence yani o nekadar yıkanırsa okadar cabuk büyür mantığı var insanlarda ama hergün yıkansa bebek mutlaka hasta olur üşütür bence yani..keske elimden bişey gelse ama sadece takma diyebilirim ve eşini sakin sakin karşına al açıklama yapa yapa içinden nasıl geliyosa öyle konuş ağlamak geliyosa ağla gücüme gidiyo de yani hastahanede süt konusunda böyle yaptılar şimdi buna karışıyorlar ilk bebegim herşeyi zehir ettiler de eminim esin seni anlayacak ve destek olacaktır ve asla ve asla aranızı bozmalarina izin verme taviz de verme...lohusasin sen yani belkide hamilelik döneminden bile zor bir dönem olduğunu söylüyorlar senin bol morale desteğe uykuya ihtiyacın var kafana taktikca sütun de azalacak eşine böyle anlat onun konuşması münasip olur ailesi ile....

pek giremesemde ara ara takip ettim.keske zamanımdaha müsait olsaydı da sıkça katılsaydım size.cuma günü spinal anestezi ile 2.kez anne olacağım nasipse.insallah bu sefer oğlum gazsız olur
Canim benim insallah hayirlisiyla agrisiz dertsiz kurtulursun nadiren de olsa girip yazıyorsun hatirliyorum seni. Bebegin sağlıklı olsun bu süreci rahat atlat da yazmasan da olur. Zaten bebelerini kucagina alan anneler pek yazamıyor artik. Ortalarda birkac kişi kaldik dogurmayan:)))

Ay vallahi cinnete gelirdim heralde senin yerine olsam ve kesinlikle göstermezdim o ne demek her gelenin meme ucuna bakmasi geçen gün kv aradi napiyon iyimisin dio 9 ay boyunca kims e bişey yapmadı bana diyo ki geleyim kalayım mi yanında bende yalan söyledim annem de gelmek istiyor ama ben gelme dedim kimseyi istemiyorum herkes otursun evinde dedim benim annem benim evin temizliği vs.cani cıktı kadının..vallaha eşime açık açık dedim 7 senelik evliyiz senin ailenin biseyini görmedim kızımın odasında kıyafetlerinde vs bi iğneleri emekleri yok o yüzden onlardan kimseyi evimde istemiyorum 1 kere gelip bebeği görsünler bide mevlide gelsinler bidaha kimseyi istemem dedim zaten 1 ay annem kalıcak yanimda...sende azcik çıldır ise yarar sonra da lohusa depresyonuna baglarsin kimse bişey diyemez

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
bugün çatı muayenemi oldum bende 10-12 saniye falan sürdü, biraz acıdı, acımadı değil ama dayanılmayacak birşey değil.
bebek 3400 gr olmuş, doktor normali deneyebiliriz ama bebek daha büyümesin dedi, pazartesi yani 39+0'da doğumu başlatacak..
Sanırım suni sancı verecek ama anlamadığım acaba benim açılmam ve sancım yok nasıl olacak bu iş? Beklesek bebek büyüyo o zaman da normal doğum sıkıntıya giriyo Var mı aranızda benim gibi olan?
inşallah açılmam olur da normal doğururum hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...

Ayni benim durumum canim acilmam yumusamam hic yok. Seker ve bebegin onde gitmesinden dolayi doktorum 38. Haftayi gecmek istemiyor. Ne normal ne de sezeryanda 38i gecmeyelim dedi. Ilk basta suni sanci verip 8 saat kadara acilma bekleyelim olmazsa sezeryana aliriz demisti. Ama sonra hem doktorda acikcasi ikna etti hem de ben dusun tasin sezeryana karar verdim. Bir de insallah bir problem olmazsa 35 dakika suruyormus. Sonrasi acili tabi ama sanciyla bekleyip sezeryana alinmayi da cok istemedim.%70 sezeryana donen bir dogum olur dedi.

Benim başından beri çok rahat bir gebeliğim oldu aslında, hep de normal istiyordum. En büyük korkum benim de o acıyı çekip sezeryana alınmak Bakalım inşallah o zamana kadar açılmam olur veya sancım falan gelir, normali deneyeceğim ben. Senin için de hakkında hayırlısı olsun canım, Allah hepimize en hayırlısını versin..

Bugün 3400 ise ptz 4000 i geçmesi mümkün değil ama neden zorla başlatıyorki

Bende bugün kontrole gittim , sancım filan yok . Bebeğin geleceği yok herhalde dedim .doktorda 40 tan sonra bekleyemeyiz dedi. Bakalım o zamana kadar normal yollarla gelsinler hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…