2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin canim benim ya insallah hayirlisiyla normal dogurabilsek keşke

Ah kuzum esim geldi annm konuyu acti oglum annen geldi banyo yaptrdinizmi diye sordu evet babasi kendisi yikadi dedik tamm dedi bebegi eline verdik 5 saniye bile tutmadi ay bn tutamam diye geri verdi yuzune bile bakmadi neden seni arayip yalan söylüyor birde herkes herseye karisiyor bn bu zmna kadar hic agzimi acip konusmadim artik susmicam bu bnm kizim ameliyat oldu bicak altina yatti kolaymi bunlar bebegime bisey olnasin diye ameliyat oldu yoksa normal yapabilirdi biraz anlayış gostersinler herseyede karisilmaz dedi ay canm birde kv ne demis esime bn geldim gelin annesiyle oturuyordu hoslamadan karsiladi banyo yaptrmaya geldim dedim yok biz yaptrdik babasi izn vermez dediler demis yasli basli kadin bu kadar yalanci olurmu ya soktayim suan baya yalan soyleyip iftira atmis esimde bana hak verdi ama giden mirelim geri gelirmi sinirlerimi bozdulae ya

Kuzum bebegin kanala inmesi anlık bişey fazla kafaya takma bunu bence. Yeter ki diğer meleseler yolunda gitsin.

Canim bunun zorunlu bi sarti yok. Annem benim kizimi yikiyordu bazen hergun bazen gun asiri yikiyordu. Hergun yikanan bebek cbuk gelisirmis. Bazi insanlar da 40i cikana kadar hergun yikarmis. Ama sen ne zaman istersen o zaman yika bosver milleti. Sinir stres sutunu etkilr bebegi etkiler. Sakin olmaya calis

Ah canm ya bn bu zmna kadar hic kimseyi cocuguna sutune karismamisim esimin butun ailesi esimin abileri bile meme ucu varmi yokmu diye sordular takmicam takmicam dedim ama bugun cildirdim oturdum agliyorum
Canim bak esinle arani bozma hep akil veren bulunur. Beninde ilk dogumda oyle oldu. Hastaneden eve geldim banyo yapmama kp karisti dusun yani. Esime surekli sutu yok bebek ac yaza cikmaz bu cocuk ölür. Bakamaz bu öldürür cocugu diyolardi esimde surekli bana soyluyordu stresten sutum cok azalmisti bir ay cocugumu eltim emzirdi. Simdiki aklim olsa esimide evden kovardim onlarida kovardim mama verirdim cocuguma. Ilerde kafaya taktigina pisman olacaksin lohusaligiin tadını cikar.

Cok iyi idare etmissin. Bizde cok bahsetmiyoruz. Ben bazen diyorum onu sevmem aglarsa bakmam falan hayir oyle deme duyuyo bizi artik uzulur falan diyo amaa gel gorki besiginde cikmiyo 7 yasinda yalanci meme ve biberon aldim kiskandi diye. Bebege kiyafet aldik onunda bebegine tulum falan aldik. Insallah psikolojisini bozmadan bag kurdurabiliriz.

Benim kızım aşırı kıskanıyor kızlar elimden geleni yapıyorum ama keşke doğmasaydı diyor napıcam bilmiyorum inş geçici bir süreçtir
Buyuk olunca kandirmasida cok zor. Dun kuzenimin oglu geldi 1 yaşında onu bahane etti saatlerce agladi. Kardesi dogmadi daha dusun artik. Olmadi destek almayi dusunuyorum.

Benimki haftasına göre geriydi canım . 3100 filan dedi. Yemeyi çok abartma fazla almasın dedi işte .

Ya benim doktorum 42ye kadar bekleriz dedi ufak bir bebek değilmiş normal doğum istiyoruz ama sizinkiler niçin beklemek istemiyor anlamadım

Ha tabi inşallah o kadar beklemez bizim kız qdoğar bugün yarın

Bende bir haftadır sürekli ıslak ve akıntılı çamaşır değiştirip durdum bugün daha da arttı doktora gittim fitil verdi canım doğumu bile etkilermiş o derece artmış bende normal sanmıştım, ihmal etme sakın

Ne güzel az az sancın çıkmış benimki dümdüz bi kere 20 oldu ondada hapşırdım o yüzden doktor yalancı sancın bile yok daha inşallah suyun gelmez o zaman zor olur dedi. Hayırlısı artık Allah hepimize kolay sağlıklı kolay doğum versin

İnsanlar gercekten çok değişik. Moralin yerine gelir ama şu döneminde yaşadıklarını yaşatılanları asla unutmazsın

Oh maşallah enerjine hayran kaldım bende bugün squat a başlıcaktım ama annem belini incitti kalkamıyo aman kızım 1 hafta daha dayan kim bakcak bize diye sonra geri oturdum artık
Ay inanmiyorum sanirim benim bebek an itibariyle kanala tamamen indi nefes nedese dakikalardir oturup kalkiyordum birden tam vajina girişine agri gibi bisey oldu sonra bebegin hareketleri iyice asagiya indi. Kıpır kıpır şu anda ve vajinadan agri giriyor.. Evde yalnizim korkmaya basladim..

Herkese merhaba, uzun zamandır yazamadım benim sezeryan olacak gibi bebek iri dedi doktor siz de durumlar nasıl bebeğin kilosu ve boyu ne durum da
Benim 35+4 de 3200 kg boy 49 cm

Yakınında kimse yok mu

Gerçekten mi benimki geçen hafta pazartesiden beri kanala inmiş durumda ama bildiğin hala yukarda. Acaba doktor mu yanlış gördü diyorum ama 2 kere gittim aynısını dedi bak sen öyle diyince özendim benimde spor yapasım geldi ama annem izin vermiyo dikkat et doğurma felan birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…