- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.981
Amin canim benim ya insallah hayirlisiyla normal dogurabilsek keşkeBen gecen hafta hastanede tanıştım 2. Doğumuymuş 40. Haftayı doldurmuş su sancı için yatış yapılacaktı. Önceki bebeğindede hiç bi belirti olmamış riske atmayıp suni sancı ile normal doğum denemişler doğurmuş. Sen neden doğuramayasın ki. Benim de en büyük korkum o sancı çekip de sezeryan olmak ama yinede denemek istiyorum. İnşallah sağlıkla kolayca kucağımıza alırız bebeklerimizi
Ah kuzum esim geldi annm konuyu acti oglum annen geldi banyo yaptrdinizmi diye sordu evet babasi kendisi yikadi dedik tamm dedi bebegi eline verdik 5 saniye bile tutmadi ay bn tutamam diye geri verdi yuzune bile bakmadi neden seni arayip yalan söylüyor birde herkes herseye karisiyor bn bu zmna kadar hic agzimi acip konusmadim artik susmicam bu bnm kizim ameliyat oldu bicak altina yatti kolaymi bunlar bebegime bisey olnasin diye ameliyat oldu yoksa normal yapabilirdi biraz anlayış gostersinler herseyede karisilmaz dedi ay canm birde kv ne demis esime bn geldim gelin annesiyle oturuyordu hoslamadan karsiladi banyo yaptrmaya geldim dedim yok biz yaptrdik babasi izn vermez dediler demis yasli basli kadin bu kadar yalanci olurmu ya soktayim suan baya yalan soyleyip iftira atmis esimde bana hak verdi ama giden mirelim geri gelirmi sinirlerimi bozdulae yaAy vallahi cinnete gelirdim heralde senin yerine olsam ve kesinlikle göstermezdim o ne demek her gelenin meme ucuna bakmasigeçen gün kv aradi napiyon iyimisin dio 9 ay boyunca kims e bişey yapmadı bana diyo ki geleyim kalayım mi yanında bende yalan söyledim annem de gelmek istiyor ama ben gelme dedim kimseyi istemiyorum herkes otursun evinde dedim benim annem benim evin temizliği vs.cani cıktı kadının..vallaha eşime açık açık dedim 7 senelik evliyiz senin ailenin biseyini görmedim kızımın odasında kıyafetlerinde vs bi iğneleri emekleri yok o yüzden onlardan kimseyi evimde istemiyorum 1 kere gelip bebeği görsünler bide mevlide gelsinler bidaha kimseyi istemem dedim zaten 1 ay annem kalıcak yanimda...sende azcik çıldır ise yarar sonra da lohusa depresyonuna baglarsin kimse bişey diyemez
Kuzum bebegin kanala inmesi anlık bişey fazla kafaya takma bunu bence. Yeter ki diğer meleseler yolunda gitsin.Benim de kontrol bugündü 37+5 olduk cuma tam 38+0 oluyoruz...ilk nst girdik kalp atışları 180 üstüne cıktı kızımın ve acayip hareketli idi..dr umu aradılar taşikardi var diye tekrar çekin dedi bol su ictim sonra biraz daha normale döndü ordan dr a gittim dr baktı suyu normal kilosu iyi 3425 gram cıktı hala tam olarak inmemiş kanala biraz inmiş dedi nst de sancı yok en fazla 50 yi gördü...sonra ayrıntılıya gonderdi kan akışına bakılsın kalbe bakılsın diye orda 147-150 bpm cıktı kalp atimimiz sonra dr tekrar nst yolladi o daha iyi cıktı şükür ama kanala inmemesi canımı sıktı çünkü dr um ilk gebeliklerde bu haftalarda inmesini beklemeliyiz dediresmen 1 den 5 e kadar hastahanedeydim üstün e bide otobüste gördükleri halde yer vermeyen insanlar sinirimi bozdu afedersiniz herkes sığır gibi bakıyor neyse dedim içimden onların da anaları bacıları eşleri var dedim gectim bende durumlar bu....
Canim bunun zorunlu bi sarti yok. Annem benim kizimi yikiyordu bazen hergun bazen gun asiri yikiyordu. Hergun yikanan bebek cbuk gelisirmis. Bazi insanlar da 40i cikana kadar hergun yikarmis. Ama sen ne zaman istersen o zaman yika bosver milleti. Sinir stres sutunu etkilr bebegi etkiler. Sakin olmaya calisYa kizlar ne olur biri akil versin bana yaaaa bebek kac gunde bir yikanmali bebegi pazar gunu yikadik 3 gun oldu dun kv gelmisti yikadinizmi dedi bnde ever babasiyle halasi yikadi dedim tamm iyi yapmissiniz dedi evine gittikten sonra buyuk kaynini aramis yikamaya gitmistim vermedi demis esim ariyo simdi neden oyle yaptin diyo esimin yaninda abusinin de sesi geliyo bebek her gun yikanmali yanlis yapiyorsunuz her gun yikayin hergun annm gelsin yikasin diyo ya kuzlar dogum yaptim sutume karistilar erkekleride kadinlarida simdi bebegimin banyosuna karismayan kalmadi sacimi basimi yolasim geliyo cok bunalimdayim ya aglamaktan helak oldum zehir ediyorlar herseyi elimde olmadan esime bagirdim telde oda suratima kapatti msj attim cvb vermiyo Allah askina bn hakszmiyim kizlar bebek kac gunde yikanmali bilgi verirmisiniz kusura bakmayin uzun oldu ama doldum cok kotu durumdayim buarada kv bebek dogduktan bir hafta sonra geldi hic bsy getirmedi bebegi opmedi eline bile almadi dun de geldi eline zorla verdim al torununu sev diye bnm annm hersey yapti saolsun yurtdışından annm gelmis iki kere geldi kv bebek gormeye sanki cok düşünüyor bnm yavrumu
Ben de o kremi aldım yine biraz yara oldu ama sursemde emzirebilir hale getiriyor yineBu arada garmastan pomat da çok iyi geliyormuş meme ucuna herkes çok memnun..ben lansinoh almıştım eğer ki ise yaramazsa ondan aldırcam eşime aklınızda olsun kızlar sutunuz bol olsunn
Canim bak esinle arani bozma hep akil veren bulunur. Beninde ilk dogumda oyle oldu. Hastaneden eve geldim banyo yapmama kp karisti dusun yani. Esime surekli sutu yok bebek ac yaza cikmaz bu cocuk ölür. Bakamaz bu öldürür cocugu diyolardi esimde surekli bana soyluyordu stresten sutum cok azalmisti bir ay cocugumu eltim emzirdi. Simdiki aklim olsa esimide evden kovardim onlarida kovardim mama verirdim cocuguma. Ilerde kafaya taktigina pisman olacaksin lohusaligiin tadını cikar.Ah canm ya bn bu zmna kadar hic kimseyi cocuguna sutune karismamisim esimin butun ailesi esimin abileri bile meme ucu varmi yokmu diye sordular takmicam takmicam dedim ama bugun cildirdim oturdum agliyorum
Cok iyi idare etmissin. Bizde cok bahsetmiyoruz. Ben bazen diyorum onu sevmem aglarsa bakmam falan hayir oyle deme duyuyo bizi artik uzulur falan diyo amaa gel gorki besiginde cikmiyo 7 yasinda yalanci meme ve biberon aldim kiskandi diye. Bebege kiyafet aldik onunda bebegine tulum falan aldik. Insallah psikolojisini bozmadan bag kurdurabiliriz.Offf çok zor. Oğlumu ben en başından iyi haIrlamaya çalıştım. Biraz kızımı mınaladım. Doktor kontrollerinde çok zorluyordu. Gürültü yapıyor utrason cihazının tuşlarını kurcalıyor doktora engel olup beni çekeliyordu. Sağolsun doktor anlıyordu da aaay bu güzel çocuğun böyle çirkin kardeşi nasıl olur sen doğurma annesi bunu dedi. Bizde onun üzerine inşa ettik hep. Ay şu çirkin şey yüzünden yürüyemiyorum tatlı yiyemiyorum gibilerinden hep mınalar gibi yaptım. Sürekli kararverdim bu kızı doktora bırakıcam eve getirmeyeceğim diyordum ve o da sahiplenmeye istdmeye başladı. Bunun gibi uğraştım onu hiç kısıtlamamaya çalıştım. Bütün etkinliklere götürdüm. Doğuma bir ay kala kurslara başlattım. Bak kardeşine bişi olur karnıma vufma demedim. Karnım çok gergin sen vurunca canım daha da yanıyor dedim mesela. Kardeşini pek gündeme getirmedim.
Doğduğunda oğlum ben daha güzelim değilmi ondan dedim, Oğlum bi beni öpermisin dedim öptü. Bide kardeşini öp dedim öptü. Ben daha güzel kokuyorum dimi hep beni öğpersin onu öpmezsin artık dedim hayır kardeşim daha güzel kokuyor dedi gidip inatla onu öptü. Kardeşinin kokusuna böyle alıştırabilirsin. Gidip gelip öpüyor maşallah. Benim oğlum da yaşı gerdği çok çok inatçıdır. İnsdım inat kıçım kırk kanat yani. Hala huyuna suyuna gidiyoruz. Gene tüm etkinliklere götürüyoruz kardeşim yüzünden demesin diye kısıtlamıyoruz. Dikişimi gösterdim cnm çok yanıyor doktor kıpırdama dedi ben çok kıpırdadım o yüzden yaralarım arttı acıyor onu yapamam bunu edemem dedim. Genellikle suçu kenfime atıyorum. Şimdilik iyiyiz ama bol emek istiyor. İnşallah atlatırız kolayca. Her çocuk farklı tabi
Buyuk olunca kandirmasida cok zor. Dun kuzenimin oglu geldi 1 yaşında onu bahane etti saatlerce agladi. Kardesi dogmadi daha dusun artik. Olmadi destek almayi dusunuyorum.Benim kızım aşırı kıskanıyor kızlar elimden geleni yapıyorum ama keşke doğmasaydı diyor napıcam bilmiyorum inş geçici bir süreçtir
Benimki haftasına göre geriydi canım . 3100 filan dedi. Yemeyi çok abartma fazla almasın dedi işte .
Bende bir haftadır sürekli ıslak ve akıntılı çamaşır değiştirip durdum bugün daha da arttı doktora gittim fitil verdi canım doğumu bile etkilermiş o derece artmış bende normal sanmıştım, ihmal etme sakınBenim tam karnımda sancı başlıyo tuvalete gidiyorum bide bakıyorum ki afedersiniz ishal olmuşum Yalnız 2 gündür kullandığım günlük pedde ki orkidin kalın pedini kullanıyorum çok fazla ıslaklık oluyo her gidişimde değiştiriyorum ve rengi de sarımtrak. Sırtımda da keskin bi ağrı var. İnşallah doğum belirtileridir bunlar. Tez zamanda kurtuluruz
Aynen canım semt polikinliğine bile gitsen olur sonuçta lökosite bakılıyoBenim dr degisik azcik çok üstüne düşmüyor kan idrardi bugün bi sorun cıktı 53 tl ayrintiliya verdik hersey para olmazsa bende devletteki tanıdığım dr uma gidicem sırf test için..
Ne güzel az az sancın çıkmış benimki dümdüz bi kere 20 oldu ondada hapşırdım o yüzden doktor yalancı sancın bile yok daha inşallah suyun gelmez o zaman zor olur dedi. Hayırlısı artık Allah hepimize kolay sağlıklı kolay doğum versinBenim de kontrol bugündü 37+5 olduk cuma tam 38+0 oluyoruz...ilk nst girdik kalp atışları 180 üstüne cıktı kızımın ve acayip hareketli idi..dr umu aradılar taşikardi var diye tekrar çekin dedi bol su ictim sonra biraz daha normale döndü ordan dr a gittim dr baktı suyu normal kilosu iyi 3425 gram cıktı hala tam olarak inmemiş kanala biraz inmiş dedi nst de sancı yok en fazla 50 yi gördü...sonra ayrıntılıya gonderdi kan akışına bakılsın kalbe bakılsın diye orda 147-150 bpm cıktı kalp atimimiz sonra dr tekrar nst yolladi o daha iyi cıktı şükür ama kanala inmemesi canımı sıktı çünkü dr um ilk gebeliklerde bu haftalarda inmesini beklemeliyiz dediresmen 1 den 5 e kadar hastahanedeydim üstün e bide otobüste gördükleri halde yer vermeyen insanlar sinirimi bozdu afedersiniz herkes sığır gibi bakıyor neyse dedim içimden onların da anaları bacıları eşleri var dedim gectim bende durumlar bu....
İnsanlar gercekten çok değişik. Moralin yerine gelir ama şu döneminde yaşadıklarını yaşatılanları asla unutmazsınAh kuzum esim geldi annm konuyu acti oglum annen geldi banyo yaptrdinizmi diye sordu evet babasi kendisi yikadi dedik tamm dedi bebegi eline verdik 5 saniye bile tutmadi ay bn tutamam diye geri verdi yuzune bile bakmadi neden seni arayip yalan söylüyor birde herkes herseye karisiyor bn bu zmna kadar hic agzimi acip konusmadim artik susmicam bu bnm kizim ameliyat oldu bicak altina yatti kolaymi bunlar bebegime bisey olnasin diye ameliyat oldu yoksa normal yapabilirdi biraz anlayış gostersinler herseyede karisilmaz dedi ay canm birde kv ne demis esime bn geldim gelin annesiyle oturuyordu hoslamadan karsiladi banyo yaptrmaya geldim dedim yok biz yaptrdik babasi izn vermez dediler demis yasli basli kadin bu kadar yalanci olurmu ya soktayim suan baya yalan soyleyip iftira atmis esimde bana hak verdi ama giden mirelim geri gelirmi sinirlerimi bozdulae ya
Oh maşallah enerjine hayran kaldım bende bugün squat a başlıcaktım ama annem belini incitti kalkamıyo aman kızım 1 hafta daha dayan kim bakcak bize diyeNormal dogurabilmek için bu saatte egzersiz yapiyorum ya. Hakkimizda hayirlisi inşallah
Ay inanmiyorum sanirim benim bebek an itibariyle kanala tamamen indiOh maşallah enerjine hayran kaldım bende bugün squat a başlıcaktım ama annem belini incitti kalkamıyo aman kızım 1 hafta daha dayan kim bakcak bize diyesonra geri oturdum artık
Yakınında kimse yok muAy inanmiyorum sanirim benim bebek an itibariyle kanala tamamen indinefes nedese dakikalardir oturup kalkiyordum birden tam vajina girişine agri gibi bisey oldu sonra bebegin hareketleri iyice asagiya indi. Kıpır kıpır şu anda ve vajinadan agri giriyor.. Evde yalnizim korkmaya basladim..
Gerçekten miAy inanmiyorum sanirim benim bebek an itibariyle kanala tamamen indinefes nedese dakikalardir oturup kalkiyordum birden tam vajina girişine agri gibi bisey oldu sonra bebegin hareketleri iyice asagiya indi. Kıpır kıpır şu anda ve vajinadan agri giriyor.. Evde yalnizim korkmaya basladim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?