- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.001
Tüm uykularım kaçtı inanın spinalin benim için çok değerli bir süreç olacağını düşünürken bugün okuduklarım beni çok korkuttu şimdi kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum ya bende nefes alamazsam ya hissedersem diye mahvolmuş durumdayım.
Günaydın kızlar. Emzirince uyuyakalıyor bizimki gazını çıkarayım derken uyanıyor ve saatlerce uyumuyor. Gaz çıkarmadan uyutursam bir şey olurmu
Günaydın kızlar sezeryan olan anneler kanamanız nasıl
Benim ilk gün oldu 2.gün azaldı şimdide sadece wc ye girerken damla akıyo normal mi çokmu kanamam olması gerekir
Bizimde benzer durum. Ama en fazla 5 dk uğraşıyoruz. Alana kadar göğsümün yarısı koyafetlwrine akıyor ona ayrı üzülüyorum ziyan oldu diye. Sonra dediğin gibi bırakmak istemiyor. Benimde sağ höğsümü almak istemiyor özellikle. Büyük mü geliyor ucunu mu beğenmiyor çok uçu yok.sanırım lohusa depresyonuns gitiyorum. Burda başkalarının sıkıntılarıyla avunmaya çalışıyorum galiba. Kendi kendime Bak sende bu dert yok kızım herkeste farklı hikayeler problemler var mesajı vermeye çalışıyorum gibi geliyor
Cnm suni sanci gercek sanci olmadigi icin daha agir geliyor sanirim ama aciklik takibin iyi oluraa epidural taktirirsin fazlasini cekmene gerk kalmaz insallah. Senin dedigin gibi var benimde oyle sanci cekipte aciklik olmayan hastanede ben devam edebilseydim once fitil sonra balon deneyeceklerdi acilmayi saglama icin doktoruna sor istersen.Ya kizlar bende sanci falan yok cumartesi 40+1 mecburi yatis yapacam artik. Omce sunni sancı ile normal dogumu bekleyecegiz ama ben normal doğurabilir miyim hic emin degilimçati muayenelerinde aşırı kasiliyorum doktorum bu kasilmalar normale engel olur sonra sezaryene alinabilirsin dedi. Şimdi iyice kafam karisgi çünkü sunni sancı çok kötü bişey diyor herkes. Ve sunni sanci alip dogum yapamayan sezaryene alınan bircok insan var. Bana sunniyi deneme demeye başladılar.. Kafam cok karisti kasilmayacagimi bilsem kesinlikle normal istiyorum
Ya insallah benim bebede bu isik durumuna cok alismaz ya sarilik olmasin diye alarm kuruyirum kalkabilmek icinde isik acik oluyir hep. Bir 10 gun boyle olucak sanirimGeceleri isigi kapat oyle emzir sessiz olun gündüzleri de tam tersi televizyon acilsin ışıklı bi odada olsun zamanla alisir insallah
İki gündür ben de egzersiz yapiyorum. Cuma ya bişeyler değişsin diyeNormal dogurabilmek için bu saatte egzersiz yapiyorum ya. Hakkimizda hayirlisi inşallah
Allah yardımcın olsun .. saatler sonra bambaşka boyuta geciyorsunuzIyi geceler uykusuz anneler.7.30da yatisim yapilacak sezeryan icin melegime kavusmama saatler kaldi.Korku endise heyecan butun duygularim birbirine girmis vaziyette.Rabbim sag salim atlatmayi nasip etsin hepimize bana dua ederseniz sevinirim.Dualarimda olacaksiniz...
Garmastan kremin emzirmeden knce silknmesi gerekiyor cnm dikkat edin lansinoh biraz daha masum dendigi icin kullaniyorum. Bugun muayeneden sonra emzirme hemsiresine gittim. Emzirmeme bakti. Fena degil dedi. Bir emiste butun memeyi bitircek ama uyuya kalmicak memede dedi. Surekli uyarmam gerekiyormus. Basini oksa, yandan boynunu uyar dokun ona uyanip emsin karni doysun dedi. Uyguladik ordada hakkaten uyanmiyirdu irda yapinca uyandi. Meme ucu icinde bebek kalkttiktan sonra elinle surunu getir dedi onu meme ucu ve basina sur dedi yara olmazmis. Tabi bide cocuhun dogru emmesi lazim. Ucu yok benimkinin ama kahverengi kismi verince hemen emiyo. Hastanede Hemsireler gostermisti dogum sonrasi . Uygulamaya calisiyorum bendeBen de o kremi aldım yine biraz yara oldu ama sursemde emzirebilir hale getiriyor yine
Canım aynı akıntı bende de oldu mantar gibi olmuşum krem verdi doktor şimdi beyaza döndü akıntım. Sarı akıntı mantar ya da enfeksiyon belirtisi son haftalarda oluyormuş. Doktoruna danış bi istersen.Benim tam karnımda sancı başlıyo tuvalete gidiyorum bide bakıyorum ki afedersiniz ishal olmuşum Yalnız 2 gündür kullandığım günlük pedde ki orkidin kalın pedini kullanıyorum çok fazla ıslaklık oluyo her gidişimde değiştiriyorum ve rengi de sarımtrak. Sırtımda da keskin bi ağrı var. İnşallah doğum belirtileridir bunlar. Tez zamanda kurtuluruz
Boyle insanlar her yerde var demkki dun esimle konustum anlattim oda hak verdi bana ama ailesi hala esimle aramizi bozmaya calisiyo iftira atiyo cok zoruma gidiyo canm ya Allahtan korkmuyorlarmi boyle insanlar Allaha havale ediyorum elimden baskada bsy gelmiyor kiCanim bak esinle arani bozma hep akil veren bulunur. Beninde ilk dogumda oyle oldu. Hastaneden eve geldim banyo yapmama kp karisti dusun yani. Esime surekli sutu yok bebek ac yaza cikmaz bu cocuk ölür. Bakamaz bu öldürür cocugu diyolardi esimde surekli bana soyluyordu stresten sutum cok azalmisti bir ay cocugumu eltim emzirdi. Simdiki aklim olsa esimide evden kovardim onlarida kovardim mama verirdim cocuguma. Ilerde kafaya taktigina pisman olacaksin lohusaligiin tadını cikar.
Evet canm unutamıyorum zaten hamilelikte yaptklari ayri simdikiler ayri lohusayim ameliyatliyim iftira atip esimle aramizi bozmaya calisiyorlarİnsanlar gercekten çok değişik. Moralin yerine gelir ama şu döneminde yaşadıklarını yaşatılanları asla unutmazsın
Kuzum keşke eşinin ailesiyla ayrı şehirlerde yasasaydiniz.. Malesef anlayissiz insanlara bisey anlatmak imkansiz. Kendi hallerine bırakmak en iyisi. Ben de sinirleniyorum üzülüyorum ama sonra kendime kızıyorum neden takiyorum ki cahil insanlari kafama.. Söyledikleri kulagina hiç girmesin bile bebeğini ister yika ister sev ister sevdir ister sevdirme. Kocana şikayet ettiklerinde de şu süreçte kocan sana anlatmasin sinirlerini bozmasin rica et ona..Evet canm unutamıyorum zaten hamilelikte yaptklari ayri simdikiler ayri lohusayim ameliyatliyim iftira atip esimle aramizi bozmaya calisiyorlar
Vakit dolduktan sonra strese girip içerde kakalarini yapabiliyorlar bu da tehlikeli olur dedi. Ama bilmiyorum tabi bi kaç gün daha beklenir mi . Inşallah gerek kalmaz kendiliğinden olurlar.Ya benim doktorum 42ye kadar bekleriz dedi ufak bir bebek değilmiş normal doğum istiyoruz ama sizinkiler niçin beklemek istemiyor anlamadım
Ha tabi inşallah o kadar beklemez bizim kız qdoğar bugün yarın
Canım bebeğine sağlıklı şekilde kavusmussundur inşallah, Allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsun.Iyi geceler uykusuz anneler.7.30da yatisim yapilacak sezeryan icin melegime kavusmama saatler kaldi.Korku endise heyecan butun duygularim birbirine girmis vaziyette.Rabbim sag salim atlatmayi nasip etsin hepimize bana dua ederseniz sevinirim.Dualarimda olacaksiniz...
Allah analı babalı büyütsün canım , inşallah sarilikta geçer .bizde sağlıklı şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız inşallahiyi geceler güzel anneler
pazar günü gelen su ile pazartesi sabah 03.50 de normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür .. şuan sarılık var onla uğraşıyorumhepinize dua ettim ki doğuma girecekse sen yardım et rabbim diyerek ...
Aman canım dikkat et keskin hareketler yapma bişey olmaz Allahın izniyle ama yine de temkinli olmak lazım. Ben egzersiz yapmıyorum ama bebek içerde yapıyo kollar bacaklar karnımdan fışkıracak o an ağrı saplanıyor.Açılma olsun diye egzersiz yapan kızlar dikkatli olun vallahi dün gece çok panik oldum. Evde yalnızdim aniden bıçak gibi ağrılar saplandi ve bebegim saatlerce çıldırmış gibi hareket etti çok korktum.. Allah korusun kordon mu dolandı kafasi mi sıkıştı diye korkudan uyuyamadim.. Şükür sabaha karsi normale dönünce ben de uyudum simdi de normal hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?