- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.001
7 haftalik dedi.. 9.8 mm sanirim crlBir de canım seninki tam 7 haftalik mi göründü bana 6+4 dedi 3 gün geri yani bir sorun olmaz inşallah
Gecmis olsun,insallah biran once tekrar hamile kalir ve bu sefer saglikla kucagina alirsin...Günaydın ben kürtaj oldum kızlar.
Benim kizim 3 yaşında söyledim ama pek gundem yapmıyoruzKizlar benim kasiklarimda cok batma oluyo sizde de var mi bu durum. Idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti simdilik bi ilac vermiycem bol bol su ic demisti dr. Acaba onunla bi alakasi var midir diyorum.
Bi de ikinci gebeligi olanlar hep soylediniz mi ablalara abilere:) benim kizim 4 bucuk yasinda daha soylemedim. Soyleyebildigim kadar da gec soyliyim diye düşünüyorum. Cok sabirsiz gecmez aylar ona simdi:) Bi de ilk 3 ay riskli dönem hic olmazsa bu donemi atlatayim diye düşünüyorum
hayırlı olsun saglikla dogsunherkese merhabalar.
bugün itibariyle 6+0 haftalık hamileyim. bugün kontrole gidicem. belki kalp atışını duyabiliriz diye çok heyecanlıyım.
benim pıhtılaşma genlerimde mutasyon var. 2 senedir coumadin kullanıyordum, 4 gündür clexane kullanmaya başladım. yanlış hatırlamıyorsam benim gibiler için bir başlık vardı buralarda. pıhtılaşma bozukluğu olan hamileler gibi. arattım ama bulamadımhatırlayan varsa söyleyebilir mi?
canim gecmis olsun allah hayirli zamanda versin insallahGünaydın ben kürtaj oldum kızlar.
yaa bunu bilmiyordum rlmali tarvinli cay iciyordum ben de arada artık kisin icetiz doguma yskinAman diyim tarcin koymayin icine :) o da rahimde kasilmaya sbeepp oluyormus doktorumun ender yasaklarindan biride o bana :)
evham yapma canim olabilir normal benceKızlar bu başlığa ilk defa yazıyorum,
Ben 6+6 haftalık hamileyim, 2 defa kan testi yaptırdım, bhcg olması gerektiği gibi yükseldi. Ama doktora gidemedim çünkü doktorum bayram nedeniyle izinde ve bana en erken haftaya salı gününe randevu verdiler. Özel sağlık sigortam bu hastaneyi tam olarak karşıladığından da acele etmemek ve doktorumu beklemek istedim.
3 gündür bulantım vardı, nerdeyse bi şey yiyip içemeyecek duruma gelmiştim.
Bu sabah uyandığımdan beri kendimi çok garip hissediyorum, midem bulanmıyor ve sanki hamile değilim, çok zayıf olduğum için karnım bile biraz çıkar gibi olmuştu bugün o şişlikte geçti sanki..
Böyle hislere kapılan var mı aranızda..
Yalnızca geçtiğimiz çarşamba günü hafif kahverengi lekelenme oldu ama çok çok az hemen geçti ve o günden sonra bulantılarım devam etti..
hayirlisi kuzum allah digerini korusunKizlar merhaba.sonunda bende kalp atisini duydum. Cok sukur her sey yolunda... gunuyle uyumlu...
Ama iki kese gorunmustu..birinde gelisim yok..
ah cok zor bir durum emedur falan verir ama cok da etki etmiyorkizlar herkese selam ben bayafenayim ya cok mide agrisi ve kusma yasiyorum dr yokmus yrmek yiyemez hala geldim bi lokma yesem bile mudem agriyo su bile icemiyorum nerdeyse benim gibi olan aekadaslar var mi ilk gebeligim boyle degildi pazartesi gelicek dediler napicam bilmiyorum acaba ilac verirmi yasam kalitesi yerleede yani oglum var garibim anne surekli yatiyosun diyo uzuluyor bana biraz ayaklanmam lazim
Biz de 2014 mayis anneleri olarak görüşüyoruz ozel hayatta 3 yıldır cocuklar arkadaş darısı bu grubaBiz 2015 ekim anneleri olarak hâlâ görüşüyoruz, sıkı fıkı hem dedarısı bu grubun da başına
yapma ya baya bi kotuyum azda olsa bugun 6 defa cikardim daha olurmu bilmemnBenim kizim 3 yaşında söyledim ama pek gundem yapmıyoruz
hayırlı olsun saglikla dogsun
canim gecmis olsun allah hayirli zamanda versin insallah
yaa bunu bilmiyordum rlmali tarvinli cay iciyordum ben de arada artık kisin icetiz doguma yskin
evham yapma canim olabilir normal bence
hayirlisi kuzum allah digerini korusun
ah cok zor bir durum emedur falan verir ama cok da etki etmiyor
Biz de 2014 mayis anneleri olarak görüşüyoruz ozel hayatta 3 yıldır cocuklar arkadaş darısı bu gruba
Bugün eve döndüm sürprizle karsilasyim evi karinca basmış ama oyle boyle değil asil bomba ise buzdolabı bozulmuş ve hersey kokmus en kotu gunum boyke oldun diyorum yine de ama cok yoruldum herseyi attim dondurucu bolmesine camasir suyu yaptim ama silmefim fazla koku olmus cok fena aksam esime sildirecegim
bulanti ilaci ne verdi acaba bende pzartesi gidicem ins hafifler ilactan sonra 6 defa fena halde istifra ettimCnm benimde bulantım çoktu dr ilaç verdi biraz daha iyiyim çok şükür ayrıca bulanti bilekligi diye bişey var bu arastir istersen kullananlar genelde memmun internettende satiliyor ben eczanede sordum 95tl dedi internette daha uygun duzelmezsem bende denemeyi dusunuyorum
Bu durumu dr à da anlattın mı canım? İdrar testinde bu şekilde bu zamanda çıktığını? Bi de kan testin de düzenli yükseldi mi? Yükseldikçe kafana takma bence içini ferah tutMerhaba arkadaslar.bende 5+3um bugun.5+0 da dr.a gittim ama kese cok kucuk gec dollenme galiba dedi.ama ben erken dollendigime eminim.adetten 8 gun once idrar testinde bile cikti gebeligim.sizden ricam 5 haftalikken kese fotosu olanlar varsa bakabilirlermi kac olculmus.hicbir hamilelik belirtimde yok gogusler falanda sismedi
Bu durumu dr à da anlattın mı canım? İdrar testinde bu şekilde bu zamanda çıktığını? Bi de kan testin de düzenli yükseldi mi? Yükseldikçe kafana takma bence içini ferah tut
Sizinle gunumuz ayni sanirim siz gittinizmi dr.a hicBu durumu dr à da anlattın mı canım? İdrar testinde bu şekilde bu zamanda çıktığını? Bi de kan testin de düzenli yükseldi mi? Yükseldikçe kafana takma bence içini ferah tut
Bu durumu dr à da anlattın mı canım? İdrar testinde bu şekilde bu zamanda çıktığını? Bi de kanMerhaba arkadaslar.bende 5+3um bugun.5+0 da dr.a gittim ama kese cok kucuk gec dollenme galiba dedi.ama ben erken dollendigime eminim.adetten 8 gun once idrar testinde bile cikti gebeligim.sizden ricam 5 haftalikken kese fotosu olanlar varsa bakabilirlermi kac olculmus.hicbir hamilelik belirtimde yok gogusler falanda sismedi
Bazen insan afallıyor dr un yanında anlıyorum seni. Ben pazartesi gidecem keseyi görmeye ama şöyle diyim adetin 4. Günü değerim 90 dı benim bu yüzden bekledim biraz daha artsın diyeInsallah yolundadir hersey canim.dr.a erken dollenme diye dusunmustum dedi.oda asilamamiydi dedi hayir dedim sadece oda bise demedi.dr.un yaninda salaklasiyorum.adete 1 gun kala 644 adet tarihimden 1 gun sonra 2000 lerdeydi.bayram donusu yani 4 5gun sonrada ultrasonda kese cok kucuk cikti iste.yani tahmini degerim 8binlerde olmasi gerekir ama baktirmadi.15 gun sonraya randevu verdi sadece
Onemli bisey degildir inşallah cnmbenimde ara ara iğne gibi batmalar oluyor canım dün gecede belim çok ağrıdı regl sancısı çektim şimdi biraz daha iyiyim ama oluyor ara ara başka olan var mı acaba bende çok korkuyorum
Benim de 6. Haftada olmustu kanamam ama ondan degil sankiKasik agrim oluyo.sol yumurtalik tarafinda nerdeyse devamli ince bir sizi var.ama benim hafif kahv.akintim var diye agriyodur diye dusunuyorum.
Benin oglum 6yasinda ultrosana beraber gitmek zorunda kaldik.ultrasondan bakildiginda hasta oldugumu sandi telaslandi.o yuzden soylemek zorunda kaldim.hatta keseyi gordu o ne diyo annemin karninda mikrop mu var
Gecmis olsun cnm rabbim saglikla tekrar nasip etsinGünaydın ben kürtaj oldum kızlar.
Söylediğimizde tepkileri nasil olacak acaba cok merak ediyorum:)Benimki de 4 bucuk yasinda soylemedim sizin gibi dusunuyorum.pedagoglar da aynisini soyluyor
Ben de cok rahatsizim mide bulantisi vs kesinlikle o sekilde dusunebilir o yuzden simdilik boyle iyi bakalim. Cok istiyor aslinda uzun zamandir bebek istiyorduk hep dua ederdik beraber ama duyunca ne yapar bilmem:)Benimde kizim 4 yaşında bizde soylemedik krese gidiyor orada pedagoguna sorduk aynen sizin dediğiniz gibi ne kadar geç olursa o kadar daha iyi dedi çok acele edebilirlermis ne zaman gelecek diye beklemekten sikilip kardeşine tepkilenebilirmis ayrıca olası bu kayipta allah korusun aciklamak daha guc olabilir dedi karninizin buyumesiyle birlikte burada kardeş buyutuyorum senin için denildiginde daha inandirici olabilirmis 5 veya 6 ay gibi yavaş yavaş alistirmak daha mantikli dediler bizde öyle dusunuyorduk zaten mesela şimdi soylemis olsak vs örneğin kusuyoruz halsiz kalip uzaniyoruz onunla ilgilenmedigimizde kardeş annemi hasta etti kotu bisey diye bile dusunebilir cocuk zihniyeti dediler
Ay ne guzel maşallah cok tatliEmin ol anlıyorlar cnm sizinki daha küçük ben kızıma bunun 9 aylık bir süreç olduğunu anlattım arkadaşım gibi minicik elleriyle o kadar destek ki bana hergün karnımı sevip kardeşiyle konuşuyor
Ultrason resimlerinden albüm yapıp karşısına notlar yazıyor o kadar duygulanıyorum ki kardeş başka
Biz 2015 ekim anneleri olarak hâlâ görüşüyoruz, sıkı fıkı hem dedarısı bu grubun da başına
Burada guzel dostluklar kuruluyor gercektenBiz de 2010 Kasım grubuyduk. Biz de görüşürüz halen. Şimdi İkincileri, hatta bazılarının üçüncülük konuşuyoruz
Hm anladım canım bakalım artık inşallah doktor güzel gelişmiş dedi amaA
7 haftalik dedi.. 9.8 mm sanirim crl
Ama bu zamanda olcumler pek net olmuyo...bidakine daha belirgin olur
Merhaba arkadaslar.bende 5+3um bugun.5+0 da dr.a gittim ama kese cok kucuk gec dollenme galiba dedi.ama ben erken dollendigime eminim.adetten 8 gun once idrar testinde bile cikti gebeligim.sizden ricam 5 haftalikken kese fotosu olanlar varsa bakabilirlermi kac olculmus.hicbir hamilelik belirtimde yok gogusler falanda sismedi
Canım benimde oldu lekelenme progestan kullan bol bol dinlen ihtiyaç dışında kalkma geçer inşallahKozlar iki gundir lekelenm var moralim.col.cok.bozuk: ( dun bir.doktor.buldul.alel acele keseyi.gordu 6 milim.dedi hch 2800 progosgon.verdi.yolladi.icime.siedi.pek.bugun artti lekelenme : (
Günaydın canım evet hapsurmaya oksurmeye korkuyorum hemen ağrı giriyor demekki bu haftalarda olan bişey bebisler büyüyor tabiGünaydın annişler napiyosunuz bakiim.. Ben saat 5.30 da uyandım malum akşam dayanamayip erken yatıyorum erkenden kalkiyorum sevdim ben bu işi:)) bir de karnimda acayip kramplar oluyo sizin de başladı mi gebeligin ilk haftalari gibi degil. Dönerken çok gülerken öksürüp hapsirirken bütün karin bölgem kısım kısım kasiliyor. Ben çok gülen biriyim şimdiden çok zorlaniyorum. Eşim aksam yatakta komik bisey söyledi gülmek yeribe agladim neredeyse kalktim agridan gülemedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?