2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kizim 3 yaşında söyledim ama pek gundem yapmıyoruz
hayırlı olsun saglikla dogsun
Günaydın ben kürtaj oldum kızlar.
canim gecmis olsun allah hayirli zamanda versin insallah
Aman diyim tarcin koymayin icine :) o da rahimde kasilmaya sbeepp oluyormus doktorumun ender yasaklarindan biride o bana :)
yaa bunu bilmiyordum rlmali tarvinli cay iciyordum ben de arada artık kisin icetiz doguma yskin
evham yapma canim olabilir normal bence
Kizlar merhaba.sonunda bende kalp atisini duydum. Cok sukur her sey yolunda... gunuyle uyumlu...
Ama iki kese gorunmustu..birinde gelisim yok..
hayirlisi kuzum allah digerini korusun
ah cok zor bir durum emedur falan verir ama cok da etki etmiyor
Biz 2015 ekim anneleri olarak hâlâ görüşüyoruz, sıkı fıkı hem de darısı bu grubun da başına
Biz de 2014 mayis anneleri olarak görüşüyoruz ozel hayatta 3 yıldır cocuklar arkadaş darısı bu gruba

Bugün eve döndüm sürprizle karsilasyim evi karinca basmış ama oyle boyle değil asil bomba ise buzdolabı bozulmuş ve hersey kokmus en kotu gunum boyke oldun diyorum yine de ama cok yoruldum herseyi attim dondurucu bolmesine camasir suyu yaptim ama silmefim fazla koku olmus cok fena aksam esime sildirecegim

yapma ya baya bi kotuyum azda olsa bugun 6 defa cikardim daha olurmu bilmemn

bulanti ilaci ne verdi acaba bende pzartesi gidicem ins hafifler ilactan sonra 6 defa fena halde istifra ettim

Merhaba arkadaslar.bende 5+3um bugun.5+0 da dr.a gittim ama kese cok kucuk gec dollenme galiba dedi.ama ben erken dollendigime eminim.adetten 8 gun once idrar testinde bile cikti gebeligim.sizden ricam 5 haftalikken kese fotosu olanlar varsa bakabilirlermi kac olculmus.hicbir hamilelik belirtimde yok gogusler falanda sismedi

Bu durumu dr à da anlattın mı canım? İdrar testinde bu şekilde bu zamanda çıktığını? Bi de kan testin de düzenli yükseldi mi? Yükseldikçe kafana takma bence içini ferah tut

Bu durumu dr à da anlattın mı canım? İdrar testinde bu şekilde bu zamanda çıktığını? Bi de kan testin de düzenli yükseldi mi? Yükseldikçe kafana takma bence içini ferah tut

Insallah yolundadir hersey canim.dr.a erken dollenme diye dusunmustum dedi.oda asilamamiydi dedi hayir dedim sadece oda bise demedi.dr.un yaninda salaklasiyorum.adete 1 gun kala 644 adet tarihimden 1 gun sonra 2000 lerdeydi.bayram donusu yani 4 5gun sonrada ultrasonda kese cok kucuk cikti iste.yani tahmini degerim 8binlerde olmasi gerekir ama baktirmadi.15 gun sonraya randevu verdi sadece

Bu durumu dr à da anlattın mı canım? İdrar testinde bu şekilde bu zamanda çıktığını? Bi de kan
Bazen insan afallıyor dr un yanında anlıyorum seni. Ben pazartesi gidecem keseyi görmeye ama şöyle diyim adetin 4. Günü değerim 90 dı benim bu yüzden bekledim biraz daha artsın diye

benimde ara ara iğne gibi batmalar oluyor canım dün gecede belim çok ağrıdı regl sancısı çektim şimdi biraz daha iyiyim ama oluyor ara ara başka olan var mı acaba bende çok korkuyorum
Onemli bisey degildir inşallah cnm

Benim de 6. Haftada olmustu kanamam ama ondan degil sanki
Iste biraz da cocuga gore hareket etmek lazim sanirim. Bu durumda soylemen daha uygun olmus tabi:)

Günaydın ben kürtaj oldum kızlar.
Gecmis olsun cnm rabbim saglikla tekrar nasip etsin

Benimki de 4 bucuk yasinda soylemedim sizin gibi dusunuyorum.pedagoglar da aynisini soyluyor
Söylediğimizde tepkileri nasil olacak acaba cok merak ediyorum:)

Ben de cok rahatsizim mide bulantisi vs kesinlikle o sekilde dusunebilir o yuzden simdilik boyle iyi bakalim. Cok istiyor aslinda uzun zamandir bebek istiyorduk hep dua ederdik beraber ama duyunca ne yapar bilmem:)

Ay ne guzel maşallah cok tatli

Biz 2015 ekim anneleri olarak hâlâ görüşüyoruz, sıkı fıkı hem de darısı bu grubun da başına

Biz de 2010 Kasım grubuyduk. Biz de görüşürüz halen. Şimdi İkincileri, hatta bazılarının üçüncülük konuşuyoruz
Burada guzel dostluklar kuruluyor gercekten biz de 2012 kasim anneleri olarak görüşüyoruz 11 kisi kadar kaldik amacok guzel bi dostlugumuz var

Kizlar alerjisi olan var mi gebelikte kullanilan ilac var mi acaba. Dun piknige gitmistik resmen perisan oldum hapsurmaktan burun akintisindan. Gozlerim de kipkirmizi kaldi Hic olmazsa goz damlasi kullansam diye baktim o da uygun degilmis gebelikte

5 haftalıkken alttan usg ile göründü ben de. Normal görünmedi. Nokta kadar bşr kese.

Günaydın annişler napiyosunuz bakiim.. Ben saat 5.30 da uyandım malum akşam dayanamayip erken yatıyorum erkenden kalkiyorum sevdim ben bu işi:)) bir de karnimda acayip kramplar oluyo sizin de başladı mi gebeligin ilk haftalari gibi degil. Dönerken çok gülerken öksürüp hapsirirken bütün karin bölgem kısım kısım kasiliyor. Ben çok gülen biriyim şimdiden çok zorlaniyorum. Eşim aksam yatakta komik bisey söyledi gülmek yeribe agladim neredeyse kalktim agridan gülemedim:)))

Kozlar iki gundir lekelenm var moralim.col.cok.bozuk: ( dun bir.doktor.buldul.alel acele keseyi.gordu 6 milim.dedi hch 2800 progosgon.verdi.yolladi.icime.siedi.pek.bugun artti lekelenme : (

Kozlar iki gundir lekelenm var moralim.col.cok.bozuk: ( dun bir.doktor.buldul.alel acele keseyi.gordu 6 milim.dedi hch 2800 progosgon.verdi.yolladi.icime.siedi.pek.bugun artti lekelenme : (
Canım benimde oldu lekelenme progestan kullan bol bol dinlen ihtiyaç dışında kalkma geçer inşallah

Günaydın canım evet hapsurmaya oksurmeye korkuyorum hemen ağrı giriyor demekki bu haftalarda olan bişey bebisler büyüyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…