2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

O hareketli yapınca bizim oğlanda deliriyo canım içerde sanki parti var gibi oysa anasının canı çıkıyo o hareketleri yaparken amaaa tınlayannn yokkkk inşallah normal doğum yaparız ben kanala inmesi için yapıyorum herkes 2 gündür göbeğin indi biraz diyo ama tekmelerini yukarda hissrdiyorum halâ inşallah inerdr anasını sezeryandan kurtarır

Benim bebegim de cok hareketli canim doktorum bile hayret verici diyor ama sagliklari olsun yeter ki dayanamıyorum kuzum canimi yaksa da . cumartesi son artik sunni sanci yememek icin biraz acilmam olsun istiyorum ama bakalim artik korktum dün gece

Canim benim bas2 kanalda ama tam aşağı inmemiş dedi doktor inmeyince de acilma olmuyormus. Iki hafta önce acilmam vardi dedim. Demek ki bebek tekrar yukari çıkmış dedi ama cok degil kafa kanalda yine dedi. Dün gece kesinlikle emin oldum o hareketlerden sonra kafasi tam aşağı indi hissettim indigini.. Sonrasinda saatlerce agri girdi vjna girişine. Hayirlisi artik insallah normal doğum yapabiliriz ama bu sefer kilosunu dert etmeye basladim zaten acilmam zor oluyor bebek en son 3.600 gr idi nasıl cikacak.. Ayyy valla beynim sulandi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

Dün gece çok korktum aşağı tarafa agrilar saplandi saatlerce bekledim suyum geliyor sandim ama sabaha karşı geçti canim simdi normalim. Insallah cumartesi sunni sanciya gerek kalmaz bakalim. Sen nasilsin canim
Kanala inmeye çalısıyor olabilir o kadar hareketliyse. Benim son 3 gün aşırı hareket edip sancilandiğim gün kanala indi sonra birden azaldı hareketler.

Kızlar normal doğum isteyenlere bir tavsiyem var. Sancı sırasında sürekli bunun simdi geçeceğini ve bebeğin doğacağını hayal edin. Çok ise yarıyor, kendi içinize dönmeye çalışın. Birde açılmaya ilerlemeye takılmayın ben asla doğurmam dedim ama hiç acılmaya bakılmadığı için ve nstde sancı değerini görmediğimden etkili oldu.

Muayene icinde endişeli olmayın derim 4 cmden sonra hissedilmiyor zaten. Bunda olmadım ama ilkinde böyleydı.

Kesi olmasını istemiyorsanızda, ıkınma hissi gelince nefesinizi tutup tüm gücünüzle ittirin. Ve ittirirken birden bırakmayın bunu. Ikınma hissi olmadanda ıkınmayın.

Çok açık açık oldu ama bunlarin faydasını çok gördüm ben.

Ya insallah benim bebede bu isik durumuna cok alismaz ya sarilik olmasin diye alarm kuruyirum kalkabilmek icinde isik acik oluyir hep. Bir 10 gun boyle olucak sanirim (
Tabi sarilik varsa açmak lazım ışığı beyaz ışıksa..inşallah alismaz canım sen de sonra kapatirsin

Ömürlü olsun canim

Canım açılma sancıyla olur yaptığın hareketlerin çok etkisi olacağını sanmıyorum. Belki kanala inmesini sağlar onu bilemiyorum ama çok zorlama kendini.benim aşağı inmesi dd açılmam da hep sancıyla oldu

Günaydın hanımlar.bişey sormak istiyorum...Gebelikte hemoroid olup da normal doğum yapanlar var mı ikinirken canınız yandı mi şimdi ne durumda.veya dogurmayanlardan bunu çeken cÖzüm bulan. .çok canım sıkılıyor düşünmekten onun acısından ikinanazsam diye...ilkinde doğumdan sonra başlamıştı bunda şimdi başladı...Doktoruma da soyleyemedim

Çok sevindim kararsızlık belirsizlik endişe şimdi hepsi geride kaldı darısı bizim başımıza
maşallah kuzucuga herşeyi çok iyi gazsız sağlıklı günleriniz olsun , bol sütlerin olsun inşallah

Dün gece çok korktum aşağı tarafa agrilar saplandi saatlerce bekledim suyum geliyor sandim ama sabaha karşı geçti canim simdi normalim. Insallah cumartesi sunni sanciya gerek kalmaz bakalim. Sen nasilsin canim

Canım ben de aynı durumdayım. Neredeyse tüm gece kasıklarım ağrıdı. Şimdi de ara ara oluyo ve bağırsaklarım burkuluyo ishal olacakmış gibi. Ben de dün akşam eşimin elinden tutup çömelip kalktım 10 kez ve sonra koltuğa uzanınca sanki bir şeyler aşağı indi böyle katır kutur gibi. Ondan sonra sıklaştı zaten kasık ağrım ama dayanamayacağım gibi olmadığından doktor işine bulaşmıyorum. Salı günü muayenede açılmam yoktu. Şimdi regl ağrısı gibi oluyor işte. Ben de miadı geçer suni verirler açılma olmaz da sezaryene döner diye korkuyorum

Günaydın kızlar b b yine başka bi sorunla karşı Karşıyayim dün akşam 10 da şutumu sağdım şimdi sağıyorum gosyslerim sismisti biraz önceden 100 e yakın çıkardı bu mememden şimdi 40 ancak çıktı memem hemen sondu sanirim az sağdıcımdan ya da üzüntüden şutum kesiliyor ne yapmalıyım fikri olan var mi

Bende bişey çıkmadı canım şimdi girdim nst’ye çıksın istiyordum şimdi doktora muayeneye giricem ona da sorucam.

Benim bu gece hiç ağrım olmadı, dün gece fenaydı. Şimdi de bişey çıkmadı nst de.

Benim uyutmayacak kadar degildi ya hatta fazla hafifti ben ondan da pek ciddiye almadım. Sadece belden vurduğu için dogum sancısı olabilir mi diye düşündüm. Senin de çıkar nst de o kadar şiddetli ise.

Valla uyutmayacak gibiydi ama bu gece olmadı, şimdi de sancı çıkmadı. Dr’a sorucam yalancı sancı olabilir mi diye.

Ben senin durumdayım gibi. 37+3üm bugün birazdan bakalım ne çıkacak bebeğin kilosu. Geçen hafta 3080gr’dı. İnşallah çok artmaz diyorum bende normal doğum riske girsin istemiyorum bu sebepten.

Kanala inmeye çalısıyor olabilir o kadar hareketliyse. Benim son 3 gün aşırı hareket edip sancilandiğim gün kanala indi sonra birden azaldı hareketler.
Insallah canim ya çok kuvvetli kasilmalarim olmasina ragmen ilk doğumum olmasına ragmen bebegin kilosu 4 e yaklasmasina ragmen normal doğması icin elimden geleni yapiyorum.

Zaten 2 gün kaldi canim bundan sonra hareketle ne kadar acilabilir ki.. Şu an tam kanala indigini hissediyorum taş gibi oldu kasiklarim dibine kadar. Belki dün geceki sancı oydu sen sunni sanci almis miydin canim zor muydu

Aynen canim muallakta kalmak yıpratıyor insanı. Ya sezaryen olacak ya normal ama bunu bilsek de her iki agriyi da cekmesek doğum anında. Cevremdeki herkes hatta eşimin iş arkadaslari bile sunni sanciyla yipranmasin normal dogumun garantisi yok sezaryen olsun birkac güne iyilesir diyorlar

Reactions: eeg
Inşallah gerek kalmaz da bi ayazda kurtulursun. Bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum üç gündür bakalım ise yarar da açılma olur gelirler bebisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…