- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.021
Açılma olsun diye egzersiz yapan kızlar dikkatli olun vallahi dün gece çok panik oldum. Evde yalnızdim aniden bıçak gibi ağrılar saplandi ve bebegim saatlerce çıldırmış gibi hareket etti çok korktum.. Allah korusun kordon mu dolandı kafasi mi sıkıştı diye korkudan uyuyamadim.. Şükür sabaha karsi normale dönünce ben de uyudum simdi de normal hareketleri
Benim bebegim de cok hareketli canim doktorum bile hayret verici diyor ama sagliklari olsun yeter ki dayanamıyorum kuzum canimi yaksa da . cumartesi son artik sunni sanci yememek icin biraz acilmam olsun istiyorum ama bakalim artik korktum dün geceAman canım dikkat et keskin hareketler yapma bişey olmaz Allahın izniyle ama yine de temkinli olmak lazım. Ben egzersiz yapmıyorum ama bebek içerde yapıyo kollar bacaklar karnımdan fışkıracak o an ağrı saplanıyor.
Dün gece çok korktum aşağı tarafa agrilar saplandi saatlerce bekledim suyum geliyor sandim ama sabaha karşı geçti canim simdi normalim. Insallah cumartesi sunni sanciya gerek kalmaz bakalim. Sen nasilsin canimBirdilimkek canım nasılsın , yok mu doğuma dair bi belirti ?
Canim benim bas2 kanalda ama tam aşağı inmemiş dedi doktor inmeyince de acilma olmuyormus. Iki hafta önce acilmam vardi dedim. Demek ki bebek tekrar yukari çıkmış dedi ama cok degil kafa kanalda yine dedi. Dün gece kesinlikle emin oldum o hareketlerden sonra kafasi tam aşağı indi hissettim indigini.. Sonrasinda saatlerce agri girdi vjna girişine. Hayirlisi artik insallah normal doğum yapabiliriz ama bu sefer kilosunu dert etmeye basladim zaten acilmam zor oluyor bebek en son 3.600 gr idi nasıl cikacak.. Ayyy valla beynim sulandi hakkimizda hayirlisi neyse o olsunO hareketli yapınca bizim oğlanda deliriyo canımiçerde sanki parti var gibi oysa anasının canı çıkıyo o hareketleri yaparken amaaa tınlayannn yokkkk inşallah normal doğum yaparız ben kanala inmesi için yapıyorum herkes 2 gündür göbeğin indi biraz diyo ama tekmelerini yukarda hissrdiyorum halâ inşallah inerdr anasını sezeryandan kurtarır
Kanala inmeye çalısıyor olabilir o kadar hareketliyse. Benim son 3 gün aşırı hareket edip sancilandiğim gün kanala indi sonra birden azaldı hareketler.Dün gece çok korktum aşağı tarafa agrilar saplandi saatlerce bekledim suyum geliyor sandim ama sabaha karşı geçti canim simdi normalim. Insallah cumartesi sunni sanciya gerek kalmaz bakalim. Sen nasilsin canim
Tabi sarilik varsa açmak lazım ışığı beyaz ışıksa..inşallah alismaz canım sen de sonra kapatirsinYa insallah benim bebede bu isik durumuna cok alismaz ya sarilik olmasin diye alarm kuruyirum kalkabilmek icinde isik acik oluyir hep. Bir 10 gun boyle olucak sanirim(
Ömürlü olsun canimiyi geceler güzel anneler
pazar günü gelen su ile pazartesi sabah 03.50 de normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür .. şuan sarılık var onla uğraşıyorumhepinize dua ettim ki doğuma girecekse sen yardım et rabbim diyerek ...
Canım açılma sancıyla olur yaptığın hareketlerin çok etkisi olacağını sanmıyorum. Belki kanala inmesini sağlar onu bilemiyorum ama çok zorlama kendini.benim aşağı inmesi dd açılmam da hep sancıyla olduCanim benim bas2 kanalda ama tam aşağı inmemiş dedi doktor inmeyince de acilma olmuyormus. Iki hafta önce acilmam vardi dedim. Demek ki bebek tekrar yukari çıkmış dedi ama cok degil kafa kanalda yine dedi. Dün gece kesinlikle emin oldum o hareketlerden sonra kafasi tam aşağı indi hissettim indigini.. Sonrasinda saatlerce agri girdi vjna girişine. Hayirlisi artik insallah normal doğum yapabiliriz ama bu sefer kilosunu dert etmeye basladim zaten acilmam zor oluyor bebek en son 3.600 gr idi nasıl cikacak.. Ayyy valla beynim sulandi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Çok şükür 7 şubat saat 11.05 te spinal sezaryenle oğlum dünyaya geldi. 3640 gr. Allahım tez zamanda hepinizi kurtarsın. Doktor iyiki sezaryan kararı almışız normal zor olurmuş omuzları geniş dedi. Biraz daha rahatladım. Çok güzeldi her şey. Karnaval havasındaydı. Her şeyi anlattılar. Sadece minicik bir iğne sızısı. Hemen uyuştum sonrası hep çekiştirilme hissi. Ben acı hiç hissetmedim. Bebeğimin sesini duyunca zaten kendimi unuttum. Ona ne yaptıklarını izledim. 6 saat sonra yürüttüler o işte o biraz fenaydı. Ama o kadar da olsun artık. Rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle kurtarsın. Ben bi süre emzirme telaşında olacağım hepimize bol süt az acı kızlar
Dün gece çok korktum aşağı tarafa agrilar saplandi saatlerce bekledim suyum geliyor sandim ama sabaha karşı geçti canim simdi normalim. Insallah cumartesi sunni sanciya gerek kalmaz bakalim. Sen nasilsin canim
Boşver stres yapma bebeğini düşün onlarında Alla a havale etEvet canm unutamıyorum zaten hamilelikte yaptklari ayri simdikiler ayri lohusayim ameliyatliyim iftira atip esimle aramizi bozmaya calisiyorlar
Ben artık çok bunaldım doğmasını dört gözle bekliyorumVakit dolduktan sonra strese girip içerde kakalarini yapabiliyorlar bu da tehlikeli olur dedi. Ama bilmiyorum tabi bi kaç gün daha beklenir mi . Inşallah gerek kalmaz kendiliğinden olurlar.
mucka beni yarin doguma alacaklar. Agri Tek taraftan giriyor diye es gecmemek gerekiyor sanirim. dogum sancisi kadar yuksek degil fakat esit araliklarla tepecikler olusturan bir nst sonucu cikti bu gun. Ne taraftan girerse girsin karnina yayilan sanci- kasılma dogumun yaklastigini gosteriyor demek ki
Canım bende geçtiğimiz cumartesiye kadar usuttum saniyodum bu şekilde gece artıyordu sabah azalıyordu depolar boşaldı herhalde diyordum cumartesi sancılar çıktı ve sikayetlerim aynıydı bu güne kadar da yine gece yoğun gündüz daha az bir şekilde devam ediyor ama hafif hafif artıyor .
Korkutmak istemem ama sancilarim benim bu şekilde oldu canım
Benim uyutmayacak kadar degildi ya hatta fazla hafifti ben ondan da pek ciddiye almadım. Sadece belden vurduğu için dogum sancısı olabilir mi diye düşündüm. Senin de çıkar nst de o kadar şiddetli ise.
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
bugün çatı muayenemi oldum bende 10-12 saniye falan sürdü, biraz acıdı, acımadı değil ama dayanılmayacak birşey değil.
bebek 3400 gr olmuş, doktor normali deneyebiliriz ama bebek daha büyümesin dedi, pazartesi yani 39+0'da doğumu başlatacak..
Sanırım suni sancı verecek ama anlamadığım acaba benim açılmam ve sancım yok nasıl olacak bu iş? Beklesek bebek büyüyo o zaman da normal doğum sıkıntıya giriyoVar mı aranızda benim gibi olan?
inşallah açılmam olur da normal doğururum hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...
Insallah canim ya çok kuvvetli kasilmalarim olmasina ragmen ilk doğumum olmasına ragmen bebegin kilosu 4 e yaklasmasina ragmen normal doğması icin elimden geleni yapiyorum.Kanala inmeye çalısıyor olabilir o kadar hareketliyse. Benim son 3 gün aşırı hareket edip sancilandiğim gün kanala indi sonra birden azaldı hareketler.
Zaten 2 gün kaldi canim bundan sonra hareketle ne kadar acilabilir ki.. Şu an tam kanala indigini hissediyorum taş gibi oldu kasiklarim dibine kadar. Belki dün geceki sancı oydu sen sunni sanci almis miydin canim zor muyduCanım açılma sancıyla olur yaptığın hareketlerin çok etkisi olacağını sanmıyorum. Belki kanala inmesini sağlar onu bilemiyorum ama çok zorlama kendini.benim aşağı inmesi dd açılmam da hep sancıyla oldu
Aynen canim muallakta kalmak yıpratıyor insanı. Ya sezaryen olacak ya normal ama bunu bilsek de her iki agriyi da cekmesek doğum anında. Cevremdeki herkes hatta eşimin iş arkadaslari bile sunni sanciyla yipranmasin normal dogumun garantisi yok sezaryen olsun birkac güne iyilesir diyorlarCanım ben de aynı durumdayım. Neredeyse tüm gece kasıklarım ağrıdı. Şimdi de ara ara oluyo ve bağırsaklarım burkuluyo ishal olacakmış gibi. Ben de dün akşam eşimin elinden tutup çömelip kalktım 10 kez ve sonra koltuğa uzanınca sanki bir şeyler aşağı indi böyle katır kutur gibi. Ondan sonra sıklaştı zaten kasık ağrım ama dayanamayacağım gibi olmadığından doktor işine bulaşmıyorum. Salı günü muayenede açılmam yoktu. Şimdi regl ağrısı gibi oluyor işte. Ben de miadı geçer suni verirler açılma olmaz da sezaryene döner diye korkuyorum
Inşallah gerek kalmaz da bi ayazda kurtulursun. Bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum üç gündür bakalım ise yarar da açılma olur gelirler bebisler.Dün gece çok korktum aşağı tarafa agrilar saplandi saatlerce bekledim suyum geliyor sandim ama sabaha karşı geçti canim simdi normalim. Insallah cumartesi sunni sanciya gerek kalmaz bakalim. Sen nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?