2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ben Hindistan cevizi yağı sürünce iyi geliyordu. Bitmiş .bu ara yine çıktı . Bugün gidip almayı düşünüyorum. Istersen sen de bi dene . Inşallah iyi gelir.

Inşallah gerek kalmaz da bi ayazda kurtulursun. Bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum üç gündür bakalım ise yarar da açılma olur gelirler bebisler.
Ben evde çok hareketliyim iki günüm kaldi hala temizlik yapiyorum ama hicbir faydasi yok evdeki hareketlerin. Keşke ben de yürüyüşe erken baslasaydim. Dün 1.5 saat yürüdüm belim koptu ama son birkac gün yurumek ne kadar faydali olabilir ki

Bende evde hareketliyim ama sonradan öğrendim onların bi faydası yokmuş . Herkes yürüyüş diyor ama ona da hep çıkamıyor insan . Nasıl olacak bilemedim. Bebekler bi şekilde gelecek ama yine biz düşünüyoruz

Kızlar dün bebeğim hastaneye yatırıldı sabaha karşı ateşi vardı acile getirdik kanında enfeksiyon varmış 5 günlük bebeğin doktor bu sonradan olmaz hamilelikte anneden geçmiştir dedi ya idrar yolu enfeksiyonu ya vajinal enfeksiyon normal doğum olduğu için sanırım vajinal enfeksiyondur bilmiyorum hiç dün çok kötü oldum ağlamaktan bebeğimi aldılar 5 gün kalacak en az ne yapslım iyi olsunda diyorum herşeye katlanırız çok azmış ama enfeksiyonu doktor daha başı erken fark etmişsiniz dedi anlamıyorum doğunca neden bakılmıyor

Her seferinde emzirmeden önce siliyorum göğüs ucumu ama baya fena oldu yine göğüs ucum kontrole gidecem yarın sağlık ocağına ordaki hemşireye sorayim doğru emziriyormuyum diye ikinci bebeğim ama yine soru işaretleri oluyorki kızımı 22 ay emzirdim ve simdi acemi anne gibi oldum

Ah tatlim esim cok ama cok anlayışlı insandi 9 ay boyunca elimi soguk suya sokturmadi hp sevdi deger verdi dogum yaptigim gun bnmle kaldi kendisi bakti herseyimi yapti cok iyi insan kendisi ama ne dedilerse dun bnmle kavga etti aksam annm konusunca pisman oldu ozur diledi ama ailesiyle kendiside bas edemez hale geldi kendiside uzuluyo annesi daha cocugu eline bile almadi sevmedi bi corap dahi getirmedi bn onlardan bsy istemiyorum yeterki zarar vermesinler bize dun WhatsApp durumuma lohusa anneye soylenicek soylenmicek seyler diye resm koymustum gece esimin abisi msj atiyo hayırdır liviya yeni adetmi cikarttin bu ne diyo karisi yazarsa anlarim da adam niye bnm internet resmime karisiyo ustune aliniyo herseyi esimle ayni yerde calisiyo abisi o esimi dolduruyo ne yapsam bilemedim ki artik doydum biktirdilar heleki suan cok zoruma gidiyo

Saol canm evet sutum de gelmiyo artik hp onkarin yuzunden oldu dunden beri sut yok

Zaten 2 gün kaldi canim bundan sonra hareketle ne kadar acilabilir ki.. Şu an tam kanala indigini hissediyorum taş gibi oldu kasiklarim dibine kadar. Belki dün geceki sancı oydu sen sunni sanci almis miydin canim zor muydu
Benim iki doğumum da suni sancıyla oldu. Hiç kendi sancım olmadığı için zorlugunu kıyaslayamıyorum normal sancıyla. Ama kolay değil tabi çok şiddetli sancılar oluyor. Şimdiden hiç düşünme o an yaşıyorsun geçiyor. Bi de epidural alırsan senin çok daha kolay olur canım

Merhaba,benim de ilk dogumum normal olmustu ve bebegimi 22 gunlukken yuksek ates ve enfeksiyon ile yogun bakima almislardi.crp ve lokosit degerleri fazla cikmisti.4 gun yogun bakimda kaldi ve sonrasinda evimize daha saglikli sekilde geri donduk.elbette ki uzucu bir surec ama moralinizi bozup sutunuzu azaltmayin.daha guclu sekilde bebisiniz sizinle eve donecektir inanin.bu esnada siz bol bol sutunuzu sagin,ve hastanede beslnemeye devam edin.bu arada bir dip not:bebeginizin ilk bir ayindaki yogun bakim masraflari devlet tarafindan odenir,siz hastaneye hicbir odeme yapmiyorsunuz.

Selam hanimlaaar. Ben bi cesaret annemle beraber anneanneme gittim geldim istanbula
Sonrasinda da sagolsun annemle beraber kiyafetleri aylara gore ayikla yika utule kaldir yaptik. Tek basima yapamazmisim yorucuymus epey. Tek basina halledenleri tebrik ediyorum
Hic takip edemedim neler oldu

Kimler dogum yapti kimler bekliyo daha benim gibi

Bu arada bende cok fena dogum korkusu basladi

Perine masajini arastirmistim, onu deneyelim dedik allahim nasi bi aci. Sanki kesiyolarmis gibi hissediyorum. E gec de kaldik buna baslamak icin. Eyvah ben nasi dogurucam ki diyorum daha cati muayenesi de olmadim. Kontrolum yarin, muhtemelen yarin yapar gibi geliyor.

Hamilelik boyunca midemden sıkıntı yasadim. Bunu bahane edip cok aktif bi hamilelik sureci de gecirmedim, yumurta kapiya geldi simdi basimi nerelere vursam diye bakiniyorum.

Sezeryanla dogum yapan anneler agri kesiciyi kacinci gun biraktiniz? Benim agrilarim oluyor hafif de olsa

Sezeryanla dogum yapan anneler agri kesiciyi kacinci gun biraktiniz? Benim agrilarim oluyor hafif de olsa
Ben ağrı kesici hiç yutmadım cnm enfeksiyona karşı antibiyotik ve demir ilacı verdi sadece benim doktor.
Ağrın oluyorsa doktoruna sorup kullanabilirsin bence parol içilebiliyor sanırım

Malesef bende de var doğumda iyice fırtlayacak kesin çok korkuyorum sırf bu yüzden keşke sezaryen şansım olsa diye bile düşündüm
Doktor ancak doğumdan sonra düzelir dedi

Grupta ne cok ali oldu. Bizim ali de 17 subat cumartesi gelecek. Once 14 subatti istemedim o zaman tam 39+0 da aliriz dedi 17 subata ertelendi.

Kabizliga en iyi cozum kulak temizleme cubugunu zeytin yagina batir sonra bebisin totosuna sur azicik ucunu icine dogru sur bak nasil geliyo kaka.

Ben yalnizim eşim calisiyor canim kimle yürüyeyim ki. Cok şükür bu hafta gündüzleri eşim evde onunla yürüyoruz ama son günler artik ne kadar fayda edecekse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…