- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.081
Yarin son şansı valla diledigince yüzsün suyunun içinde öbür gün o kedi buraya gelecek
Ya kızlar kanala inmesi için hangi hareketleri yapiyosunuz bu squat in farklı bi şekli var açık bacak olanı o mu?O hareketli yapınca bizim oğlanda deliriyo canımiçerde sanki parti var gibi oysa anasının canı çıkıyo o hareketleri yaparken amaaa tınlayannn yokkkk inşallah normal doğum yaparız ben kanala inmesi için yapıyorum herkes 2 gündür göbeğin indi biraz diyo ama tekmelerini yukarda hissrdiyorum halâ inşallah inerdr anasını sezeryandan kurtarır
Iste bana da hep aynisini soylediler arkadaslar tanidiklar hatta doktorum bile boyle konustu. Ben de sonunda ikna oldum risk almamak icin tamam dedim sezeryan olsun.Aynen canim muallakta kalmak yıpratıyor insanı. Ya sezaryen olacak ya normal ama bunu bilsek de her iki agriyi da cekmesek doğum anında. Cevremdeki herkes hatta eşimin iş arkadaslari bile sunni sanciyla yipranmasin normal dogumun garantisi yok sezaryen olsun birkac güne iyilesir diyorlar
Cok gecmis olsunKızlar dün bebeğim hastaneye yatırıldı sabaha karşı ateşi vardı acile getirdik kanında enfeksiyon varmış 5 günlük bebeğin doktor bu sonradan olmaz hamilelikte anneden geçmiştir dedi ya idrar yolu enfeksiyonu ya vajinal enfeksiyon normal doğum olduğu için sanırım vajinal enfeksiyondur bilmiyorum hiç dün çok kötü oldum ağlamaktan bebeğimi aldılar 5 gün kalacak en az ne yapslım iyi olsunda diyorum herşeye katlanırız çok azmış ama enfeksiyonu doktor daha başı erken fark etmişsiniz dedi anlamıyorum doğunca neden bakılmıyor
Canim ben bu isin kader kismet olduguna inandim artik. 12. Haftadan beri yuruyus, pilates, yuzme hepsini hic aksatmadan yaptim. 37. Haftaya kadar calistim kosturdum hic dinlenmedim. Sonuc haftaya persembe sezeryan!Bu arada bende cok fena dogum korkusu basladi
Perine masajini arastirmistim, onu deneyelim dedik allahim nasi bi aci. Sanki kesiyolarmis gibi hissediyorum. E gec de kaldik buna baslamak icin. Eyvah ben nasi dogurucam ki diyorumdaha cati muayenesi de olmadim. Kontrolum yarin, muhtemelen yarin yapar gibi geliyor.
Hamilelik boyunca midemden sıkıntı yasadim. Bunu bahane edip cok aktif bi hamilelik sureci de gecirmedim, yumurta kapiya geldi simdi basimi nerelere vursam diye bakiniyorum.
Aynen canim sadece bilinmezlik canimi sıkıyor kesin bir doğum seklim hala yok onun haricinde insanlari hic takmiyorum bilene güzel moralin hep böyle olsun inşallah evladını alacaksin artık kucağına bundan güzel bişey var mı sende kimseye taviz verme kimsenin bozmasına izin verme canım lohusaliginin doya doya tadını çıkar herşeyin
Gercekten yasayanlar anlatiyor çok çok kötü bişey sunni sanci zaten insani perişan ediyor güç kuvvet bırakmıyor üstüne nir de ameliyat olunca toparlanmak da cok zor oluyormuş. Dün aksam arkadasim anlatti kuzeni o kadar acı agri çekmiş ki depresyona girmiş dogumdan sonra Allah korusun yaa..Iste bana da hep aynisini soylediler arkadaslar tanidiklar hatta doktorum bile boyle konustu. Ben de sonunda ikna oldum risk almamak icin tamam dedim sezeryan olsun.
Canım ben 37. Hafta dolana kadar çalıştım. 1. Sınıf öğretmeniyim popom hiç sandalye görmedi. Hatta 3 ten sonra da en az 1 saat yürüdüm. Son 3 haftadır da sürekli hareket halindeyim. Pilatese de gittim. Yine de inmiyor kanala. Kimininki de yattığı yerden iniyor arkadaş O yüzden kendimizi suçlu hissetmeyelim olan oldu artık. Bundan sonrası yaa nasip artık.Aynen canjm ben de yakindaki markete gidip geliyordum ama 10 dakika sürüyordu. Hic yürüyüş yapamadan hamileligin sonuna geldik
Aynen canim ben de öyle bakıyorum zaten. Sadece elimden geleni yaptim demek istiyorum. Benim bebek kanalda ama acilmam sabitlenip kaldi haftalardir. Şimdi eşimle çıkacağız merdivenli sokaklardan inip cikacagiz yüzlerce basamak. Daha da yapabilecegim bisey kalmadi. En azindan 3-4 cm oksa epiduralle yine denerdim normal dogumu ama bu kadar hareketle acilmadiysa da belkk insanlara hak verip son anda sezaryene karar veririmCanım ben 37. Hafta dolana kadar çalıştım. 1. Sınıf öğretmeniyim popom hiç sandalye görmedi. Hatta 3 ten sonra da en az 1 saat yürüdüm. Son 3 haftadır da sürekli hareket halindeyim. Pilatese de gittim. Yine de inmiyor kanala. Kimininki de yattığı yerden iniyor arkadaş O yüzden kendimizi suçlu hissetmeyelim olan oldu artık. Bundan sonrası yaa nasip artık.
Allah razı olsun canım içime biraz olsun su serptin inşallah bende kendimi öyle avutuyorum sağlıklı bir şekilde eve döneceğiz en azından diyorum. Bunu bilmiyordum canım hiç söylediğin iyi oldu biz herşeyden geçtik zaten sağlıklı olsunda geceliği 10.000 deselerde verecek duruma geldik allah herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın çok zor bir durumMerhaba,benim de ilk dogumum normal olmustu ve bebegimi 22 gunlukken yuksek ates ve enfeksiyon ile yogun bakima almislardi.crp ve lokosit degerleri fazla cikmisti.4 gun yogun bakimda kaldi ve sonrasinda evimize daha saglikli sekilde geri donduk.elbette ki uzucu bir surec ama moralinizi bozup sutunuzu azaltmayin.daha guclu sekilde bebisiniz sizinle eve donecektir inanin.bu esnada siz bol bol sutunuzu sagin,ve hastanede beslnemeye devam edin.bu arada bir dip not:bebeginizin ilk bir ayindaki yogun bakim masraflari devlet tarafindan odenir,siz hastaneye hicbir odeme yapmiyorsunuz.
Teşekkür ederim canım evet doktorda çok erken farketmişsiniz daha başlangıç aşamasında dedi çok şükür. Zaten benden geçmiş çocuğa anne krnındaykenÇok geçmiş olsun neyse ki erken teşhis edilmis. Dogar doğmaz bebekte annenin değerleri gorunurmus bir iki gün geçtikten sonra kendi değerleri oluşuyormuş . Bizim kız da kuvozdeyken Dr öle açıklama yaptı bir kaç gün sonra bakılacak önce senin kanındaki değerler çıkar sağlıklı olmaz demişti.
TEŞEkkür ederim canım allah razı olsunCok gecmis olsun
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda şifa bulsun yanına gelsin bebeğin inşallah...dr dediği gibi erken fark etmeniz iyi olmuş...acil şifalar diliyorumKızlar dün bebeğim hastaneye yatırıldı sabaha karşı ateşi vardı acile getirdik kanında enfeksiyon varmış 5 günlük bebeğin doktor bu sonradan olmaz hamilelikte anneden geçmiştir dedi ya idrar yolu enfeksiyonu ya vajinal enfeksiyon normal doğum olduğu için sanırım vajinal enfeksiyondur bilmiyorum hiç dün çok kötü oldum ağlamaktan bebeğimi aldılar 5 gün kalacak en az ne yapslım iyi olsunda diyorum herşeye katlanırız çok azmış ama enfeksiyonu doktor daha başı erken fark etmişsiniz dedi anlamıyorum doğunca neden bakılmıyor
Hemde nasıl yıprattı sorma bide daha yarın tam 38 hafta olacağız 40 lara geldiğimde ne yapicam bilmiyorumEvet canim son zamanlar yıpratıyor insani malesef. Benim yarin son rahat günüm cmtsi sabahi erkenden gidecegiz ne olursa olsun sunni sanciyi deneyip elimden geleni yapmak istiyorum. Belki sezaryene gerek kalacak iyice perişan olacagim ama öncelikle bebeğimin normal olup bagisiklik kazanmasi ve saglikli olmasi için kendim ağrıları göze alacagim
Az daha sabır c.tsi ne olursa olsun gelecek bebiş kucağına inşallah :)Aynen canim sadece bilinmezlik canimi sıkıyor kesin bir doğum seklim hala yok onun haricinde insanlari hic takmiyorum bile
Cok saol canm bnm herseyi gectim en kotusude sutum kesildi cok zoruma gidiyo dogum yaptigim gunden beri boyle skntilar gecmedi yaAh canım kıyamam ya nasıl bi kadınmış kv senin...ama sakın sakin oyunlarina gelme sakin sakin esinle onlar yüzünden arani bozma böyle konusun hep güzel güzel eşinle onlarla muattap bile olma esin araci olsun ve kesinlikle tavrını koy gelirse yine soğuk davran anlasin azcik eşine onu da söyler hemen bana soğuk davrandı diye ama esin artık mevzuyu biliyor sen bilirsin niye böyle davrandigini der annesine...yalan soyleyip kendi utanmiyorsa kocaman kadin ne yapacagini sasmis durumda seni kotu gostermek icin ve annen cok guzel izah etmis esine...sakin sinirine yenik düşme eline de koz verme he de gul geç basa çıkamaz çok üzülürsün yoksa simdi türlü türlü laflar duycaksin daha oğlumu da kendi yanına çekti kandırdılar annesiyle cart curt kulağını tıka geçsahipsiz değilsin yani sen artik üzülme moralini düzelt oğlunu düşün sütun kesilecek yoksa...
Amin canim insallah kolay geçer tabi ki herkese dua edecegimHemde nasıl yıprattı sorma bide daha yarın tam 38 hafta olacağız 40 lara geldiğimde ne yapicam bilmiyorumher sıkıntıyı aciyi bebeklerimiz için çekiyoruz sağlıklı olsunlar diye katlanıyoruz..insallah çok rahat kolay bi doğum geçirir burda da o güzel normal doğum hikayeni paylasirsin inşallah bizd bayıla bayıla gıpta ederek okuruz dogumda bize de duaci ol ama unutma
Haklisin canm basta bn yuz verdim ama inan hic bi zmn kim ne yaparsa yapaim esime hic soylemedim bn yabanciyimgidicek kimsem arkadasm vs yok diye hamileligim boyunca evdeydim evde oturdum diye ne iftiralar attilar disari cikiyim gene iftira geziyo tozuyo diye esimi araiyorlar Allahtan esime haber vermeden bi yere cikmiyorum esimde onlara kiziyo gezdin ne olucak diye ama inanirmisin bi whatsappa resm koyim bn İstanbuldayim taaaa muştan akrabalari ariyo resm koymasin kafasini kapatsin diye herseyime karisiyo hamileligimde de kaynimla kv dovmeye kalktilar burda da yazmistim o...pu yabancilar o...pu oluyorlar sari ciyan dedi gene affettim hepsini gectim ama suan tutamıyorum kendimi unutamıyorum artik cok fazla gelmeyi basladi hatta gidicektim kendi ulkeme esim birakmiyo yalvariyo ne yapsam bilemedimkiLiviya sanirim lise zamanlarimdi. Bir kitap okumustum tanrilar okulu diye. Kitabin icinde bir kisim vardi. Diyor ki suc size zarar veren insanlarin degil onlarin size zarar vermesine izin veren sizdiniz diye.
Uzun suredir okuyorum senin anlattiklarini. Insanlarin hayatina mudahale etmesine cok fazla izin veriyorsun. Bir baskasinin davranisini kontrol.edemezsin ama sana etki etmemesini saglayabilirsin. Umursamayabilirsin.
Birde surekli bir seyleri esine paslamaktan vazgec. Kayinvaliden laf mi yapiyor esini arama. Ara kv ni boyle boyle demissiniz ama bilginiz.olsun bebegimin annesi benim. Emmesinden yikanmasina ben karar veririm. Ayrica bir sorun olursa esimi arada birakmayin beni arayin.yetiskin insanlariz neticede de gec.
Boyle kedi kopek gibi kavga ederek bir yere varilmaz. Esinede yazik
Sadece herkese yerini bildir. Cok konusanada onun annesi benim karari ben veririm de gec.
Bizde de birkac gundur tuzlama muhabbeti vardi. Ananem tuzlayacak illaki. Once acikladim. Tuzun deri yoluyla kana karisacagini cok fazla tuzun tansiyonu yukseltip bebegin olumune bile sebep olabilecegini.aldigim cevap ee biz hepinizi tuzladik hic ölmediniz oldu.
Tamam dedim olmemisiz cocugunu tuzlamisdin. Benim ki tuzlanmayacak annesi benim ve karar benim dedim. Konu kapandi. Bu arada ananem asiri despot bir kadindir. Nuh der peygamber demez..annem 52 yasinda hala ananemin haberi olmadan carsiya ciksa ananem burnundan getirir.
Demem o ki Biraz net olmak lazim. Artik kendine ceki duzen ver. Bebeginin annesi sensin herkese yerini bildir.
Umarim haddimi asmamisimdir ama acikcasi senin yasadiklarin beni bile kizdiriyor. Hani orda olsam resmen kontrolu elime ben alacagim.
İşte sende enfeksiyon olduğunu bilmedikleri için yapma gereği duymamış lardir ondan yapmamışlardır doğumdaTeşekkür ederim canım evet doktorda çok erken farketmişsiniz daha başlangıç aşamasında dedi çok şükür. Zaten benden geçmiş çocuğa anne krnındayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?