2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yarin son şansı valla diledigince yüzsün suyunun içinde öbür gün o kedi buraya gelecek
ne güzel moralin hep böyle olsun inşallah evladını alacaksin artık kucağına bundan güzel bişey var mı sende kimseye taviz verme kimsenin bozmasına izin verme canım lohusaliginin doya doya tadını çıkar herşeyin

Ya kızlar kanala inmesi için hangi hareketleri yapiyosunuz bu squat in farklı bi şekli var açık bacak olanı o mu?

Iste bana da hep aynisini soylediler arkadaslar tanidiklar hatta doktorum bile boyle konustu. Ben de sonunda ikna oldum risk almamak icin tamam dedim sezeryan olsun.

Cok gecmis olsun

Canim ben bu isin kader kismet olduguna inandim artik. 12. Haftadan beri yuruyus, pilates, yuzme hepsini hic aksatmadan yaptim. 37. Haftaya kadar calistim kosturdum hic dinlenmedim. Sonuc haftaya persembe sezeryan!

Aynen canim sadece bilinmezlik canimi sıkıyor kesin bir doğum seklim hala yok onun haricinde insanlari hic takmiyorum bile

Iste bana da hep aynisini soylediler arkadaslar tanidiklar hatta doktorum bile boyle konustu. Ben de sonunda ikna oldum risk almamak icin tamam dedim sezeryan olsun.
Gercekten yasayanlar anlatiyor çok çok kötü bişey sunni sanci zaten insani perişan ediyor güç kuvvet bırakmıyor üstüne nir de ameliyat olunca toparlanmak da cok zor oluyormuş. Dün aksam arkadasim anlatti kuzeni o kadar acı agri çekmiş ki depresyona girmiş dogumdan sonra Allah korusun yaa..

Aynen canjm ben de yakindaki markete gidip geliyordum ama 10 dakika sürüyordu. Hic yürüyüş yapamadan hamileligin sonuna geldik
Canım ben 37. Hafta dolana kadar çalıştım. 1. Sınıf öğretmeniyim popom hiç sandalye görmedi. Hatta 3 ten sonra da en az 1 saat yürüdüm. Son 3 haftadır da sürekli hareket halindeyim. Pilatese de gittim. Yine de inmiyor kanala. Kimininki de yattığı yerden iniyor arkadaş O yüzden kendimizi suçlu hissetmeyelim olan oldu artık. Bundan sonrası yaa nasip artık.

Aynen canim ben de öyle bakıyorum zaten. Sadece elimden geleni yaptim demek istiyorum. Benim bebek kanalda ama acilmam sabitlenip kaldi haftalardir. Şimdi eşimle çıkacağız merdivenli sokaklardan inip cikacagiz yüzlerce basamak. Daha da yapabilecegim bisey kalmadi. En azindan 3-4 cm oksa epiduralle yine denerdim normal dogumu ama bu kadar hareketle acilmadiysa da belkk insanlara hak verip son anda sezaryene karar veririm

Allah razı olsun canım içime biraz olsun su serptin inşallah bende kendimi öyle avutuyorum sağlıklı bir şekilde eve döneceğiz en azından diyorum. Bunu bilmiyordum canım hiç söylediğin iyi oldu biz herşeyden geçtik zaten sağlıklı olsunda geceliği 10.000 deselerde verecek duruma geldik allah herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın çok zor bir durum

K kahve Gercekten elinden geleni yapsan da olmuyor bazen. Kuzenim milli tekvandocuydu bıraktı evlendi. Doğum günü geldiginde hiç panik yapmadi evde bekledi evini düzenledi yemegini yapip dolaba koydu hastaneye gitti ve hiç bir mudahale yapilmadan epiduralsiz tamamen doğal 15 dakikada doğum yapti hem de kesi yok dikiş yok. Ilk gebelik olmasina ragmen maşallah.. Doktoru demiş sporcu olmanin avantaji diye..

Teşekkür ederim canım evet doktorda çok erken farketmişsiniz daha başlangıç aşamasında dedi çok şükür. Zaten benden geçmiş çocuğa anne krnındayken

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda şifa bulsun yanına gelsin bebeğin inşallah...dr dediği gibi erken fark etmeniz iyi olmuş...acil şifalar diliyorum

Hemde nasıl yıprattı sorma bide daha yarın tam 38 hafta olacağız 40 lara geldiğimde ne yapicam bilmiyorum her sıkıntıyı aciyi bebeklerimiz için çekiyoruz sağlıklı olsunlar diye katlanıyoruz..insallah çok rahat kolay bi doğum geçirir burda da o güzel normal doğum hikayeni paylasirsin inşallah bizd bayıla bayıla gıpta ederek okuruz dogumda bize de duaci ol ama unutma

Cok saol canm bnm herseyi gectim en kotusude sutum kesildi cok zoruma gidiyo dogum yaptigim gunden beri boyle skntilar gecmedi ya

Amin canim insallah kolay geçer tabi ki herkese dua edecegim

Haklisin canm basta bn yuz verdim ama inan hic bi zmn kim ne yaparsa yapaim esime hic soylemedim bn yabanciyimgidicek kimsem arkadasm vs yok diye hamileligim boyunca evdeydim evde oturdum diye ne iftiralar attilar disari cikiyim gene iftira geziyo tozuyo diye esimi araiyorlar Allahtan esime haber vermeden bi yere cikmiyorum esimde onlara kiziyo gezdin ne olucak diye ama inanirmisin bi whatsappa resm koyim bn İstanbuldayim taaaa muştan akrabalari ariyo resm koymasin kafasini kapatsin diye herseyime karisiyo hamileligimde de kaynimla kv dovmeye kalktilar burda da yazmistim o...pu yabancilar o...pu oluyorlar sari ciyan dedi gene affettim hepsini gectim ama suan tutamıyorum kendimi unutamıyorum artik cok fazla gelmeyi basladi hatta gidicektim kendi ulkeme esim birakmiyo yalvariyo ne yapsam bilemedimki

Teşekkür ederim canım evet doktorda çok erken farketmişsiniz daha başlangıç aşamasında dedi çok şükür. Zaten benden geçmiş çocuğa anne krnındayken
İşte sende enfeksiyon olduğunu bilmedikleri için yapma gereği duymamış lardir ondan yapmamışlardır doğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…