- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.061
Eşin arada kaliyor ayni benim eşim gibi.. Çok üzücü...en iyisi kocana şöyle en azindan sen şu lohusaligi atlatana kadar ona dedikleri hicbir seyi gelip sana söylemesin. O cahiller susmaz çünkü sen sinir hastasi olursun. Evine geldiklerinde git odanda bebeğinle uyu yanlarinda pek durmamamya çalış. Aman benim kp de bebek odamizi yapturacakti her yeri balonlarla söyleyecekti yalancı anca iki tane don battaniyr almayi bildi. Almasa da olurdu çünkü bebegimin her seyini biz aldik yaptik elhamdülillah..Ah tatlim esim cok ama cok anlayışlı insandi 9 ay boyunca elimi soguk suya sokturmadi hp sevdi deger verdi dogum yaptigim gun bnmle kaldi kendisi bakti herseyimi yapti cok iyi insan kendisi ama ne dedilerse dun bnmle kavga etti aksam annm konusunca pisman oldu ozur diledi ama ailesiyle kendiside bas edemez hale geldi kendiside uzuluyo annesi daha cocugu eline bile almadi sevmedi bi corap dahi getirmedi bn onlardan bsy istemiyorum yeterki zarar vermesinler bize dun WhatsApp durumuma lohusa anneye soylenicek soylenmicek seyler diye resm koymustum gece esimin abisi msj atiyo hayırdır liviya yeni adetmi cikarttin bu ne diyo karisi yazarsa anlarim da adam niye bnm internet resmime karisiyo ustune aliniyo herseyi esimle ayni yerde calisiyo abisi o esimi dolduruyo ne yapsam bilemedim ki artik doydum biktirdilar heleki suan cok zoruma gidiyo
Insallah canim bakalim hayırlısı artikBenim iki doğumum da suni sancıyla oldu. Hiç kendi sancım olmadığı için zorlugunu kıyaslayamıyorum normal sancıyla. Ama kolay değil tabi çok şiddetli sancılar oluyor. Şimdiden hiç düşünme o an yaşıyorsun geçiyor. Bi de epidural alırsan senin çok daha kolay olur canım
Eşler çalışınca bi de yalnız olunca zor oluyor ya. Bende de durum aynı . Eşime söylesem zaten bu halde yalnız cikamazsin diyor , akşam yorgun geliyor kendisi çıkamıyor . Bende gündüz kendim çıkıyorum da korkuyorum biraz son günler yolda kaycam duscem diye.Ben yalnizim eşim calisiyor canim kimle yürüyeyim ki. Cok şükür bu hafta gündüzleri eşim evde onunla yürüyoruz ama son günler artik ne kadar fayda edecekse..
Ay iinsanların günahını almak istemem ama seninkiler burayı bile okuyor olabilirler diye içime doğdu nedense .Saol canm evet sutum de gelmiyo artik hp onkarin yuzunden oldu dunden beri sut yok
Ne diyim canm evet esimede uzuluyorum bn gelinim bu hakszliga gelemiyorum o kendi ailesinden boyle bsy gordugune uzuluyo yillar sonra Robbim tedaviyle nasip etti yavrumu bana bagislasin insallah bunlarin yuzunden sutum kacti iki gundur gelmiyo kurudu resmen uzulmemek imkansz hakkimi hic bi zmn helal etmicem hamileligimi zehir etmislerdi simdide lohusaligim mahf ettiler Allah yardmcimiz olsun sen bnm hatami yapma kuzum sakin ama sakin dogumdan sonra kim ne derse desin uzulme stres yapma bn cok uzuluyorum sutum kacti sen hic uzulme uzmelerine izn vermeEşin arada kaliyor ayni benim eşim gibi.. Çok üzücü...en iyisi kocana şöyle en azindan sen şu lohusaligi atlatana kadar ona dedikleri hicbir seyi gelip sana söylemesin. O cahiller susmaz çünkü sen sinir hastasi olursun. Evine geldiklerinde git odanda bebeğinle uyu yanlarinda pek durmamamya çalış. Aman benim kp de bebek odamizi yapturacakti her yeri balonlarla söyleyecekti yalancı anca iki tane don battaniyr almayi bildi. Almasa da olurdu çünkü bebegimin her seyini biz aldik yaptik elhamdülillah..
Yok tatlim tek WhatsApp i biliyorlar internetten anlamazlar hele ki kk yi whatsappida tek bi kaynim kullaniyoAy iinsanların günahını almak istemem ama seninkiler burayı bile okuyor olabilirler diye içime doğdu nedense .
Aynen canım ya inmemişKanala inmeyenlere sende mi eklendin kuzum ya.. aynı cümleyi doktorum banada kullandı. İlk doğumda inmesi gerekirdi bu zamana diye ama araştırmalarıma göre sancıyla inen çok bebek varmış. Anlamadım ben bu durumu sanki sezeryan için bahane üretiyormuş gibiler
Ah canım kıyamam ya nasıl bi kadınmış kv senin...ama sakın sakin oyunlarina gelme sakin sakin esinle onlar yüzünden arani bozma böyle konusun hep güzel güzel eşinle onlarla muattap bile olma esin araci olsun ve kesinlikle tavrını koy gelirse yine soğuk davran anlasin azcik eşine onu da söyler hemen bana soğuk davrandı diye ama esin artık mevzuyu biliyor sen bilirsin niye böyle davrandigini der annesine...yalan soyleyip kendi utanmiyorsa kocaman kadin ne yapacagini sasmis durumda seni kotu gostermek icin ve annen cok guzel izah etmis esine...sakin sinirine yenik düşme eline de koz verme he de gul geç basa çıkamaz çok üzülürsün yoksa simdi türlü türlü laflar duycaksin daha oğlumu da kendi yanına çekti kandırdılar annesiyle cart curt kulağını tıka geçAh kuzum esim geldi annm konuyu acti oglum annen geldi banyo yaptrdinizmi diye sordu evet babasi kendisi yikadi dedik tamm dedi bebegi eline verdik 5 saniye bile tutmadi ay bn tutamam diye geri verdi yuzune bile bakmadi neden seni arayip yalan söylüyor birde herkes herseye karisiyor bn bu zmna kadar hic agzimi acip konusmadim artik susmicam bu bnm kizim ameliyat oldu bicak altina yatti kolaymi bunlar bebegime bisey olnasin diye ameliyat oldu yoksa normal yapabilirdi biraz anlayış gostersinler herseyede karisilmaz dedi ay canm birde kv ne demis esime bn geldim gelin annesiyle oturuyordu hoslamadan karsiladi banyo yaptrmaya geldim dedim yok biz yaptrdik babasi izn vermez dediler demis yasli basli kadin bu kadar yalanci olurmu ya soktayim suan baya yalan soyleyip iftira atmis esimde bana hak verdi ama giden mirelim geri gelirmi sinirlerimi bozdulae ya
Artık fazla takmıyorum canım napimKuzum bebegin kanala inmesi anlık bişey fazla kafaya takma bunu bence. Yeter ki diğer meleseler yolunda gitsin.
Kesinlikle sık sağım yapmalısın ve su aslında en bilindik şeyler ama düzenli sık sağım fayda ediyor beni biliyorsundur erken doğum olduğu için iki ay sürekli makineyle sagdim ve şükür hala bebeğime süt verebiliyorum bu süreçte sütü azalan mamaya dönen anne çok ama gece bile bebeğim yokken kalktım sagdim hep.Günaydın kızlar b b yine başka bi sorunla karşı Karşıyayim dün akşam 10 da şutumu sağdım şimdi sağıyorum gosyslerim sismisti biraz önceden 100 e yakın çıkardı bu mememden şimdi 40 ancak çıktı memem hemen sondu sanirim az sağdıcımdan ya da üzüntüden şutum kesiliyor ne yapmalıyım fikri olan var mi
Liviya sanirim lise zamanlarimdi. Bir kitap okumustum tanrilar okulu diye. Kitabin icinde bir kisim vardi. Diyor ki suc size zarar veren insanlarin degil onlarin size zarar vermesine izin veren sizdiniz diye.Ne diyim canm evet esimede uzuluyorum bn gelinim bu hakszliga gelemiyorum o kendi ailesinden boyle bsy gordugune uzuluyo yillar sonra Robbim tedaviyle nasip etti yavrumu bana bagislasin insallah bunlarin yuzunden sutum kacti iki gundur gelmiyo kurudu resmen uzulmemek imkansz hakkimi hic bi zmn helal etmicem hamileligimi zehir etmislerdi simdide lohusaligim mahf ettiler Allah yardmcimiz olsun sen bnm hatami yapma kuzum sakin ama sakin dogumdan sonra kim ne derse desin uzulme stres yapma bn cok uzuluyorum sutum kacti sen hic uzulme uzmelerine izn verme
Çok geçmiş olsun neyse ki erken teşhis edilmis. Dogar doğmaz bebekte annenin değerleri gorunurmus bir iki gün geçtikten sonra kendi değerleri oluşuyormuş . Bizim kız da kuvozdeyken Dr öle açıklama yaptı bir kaç gün sonra bakılacak önce senin kanındaki değerler çıkar sağlıklı olmaz demişti.Kızlar dün bebeğim hastaneye yatırıldı sabaha karşı ateşi vardı acile getirdik kanında enfeksiyon varmış 5 günlük bebeğin doktor bu sonradan olmaz hamilelikte anneden geçmiştir dedi ya idrar yolu enfeksiyonu ya vajinal enfeksiyon normal doğum olduğu için sanırım vajinal enfeksiyondur bilmiyorum hiç dün çok kötü oldum ağlamaktan bebeğimi aldılar 5 gün kalacak en az ne yapslım iyi olsunda diyorum herşeye katlanırız çok azmış ama enfeksiyonu doktor daha başı erken fark etmişsiniz dedi anlamıyorum doğunca neden bakılmıyor
Amin canım hepimizi Allah hayırlısı ile kurtarsın sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza..Ne güzel az az sancın çıkmış benimki dümdüz bi kere 20 oldu ondada hapşırdım o yüzden doktor yalancı sancın bile yok daha inşallah suyun gelmez o zaman zor olur dedi. Hayırlısı artık Allah hepimize kolay sağlıklı kolay doğum versin
Şimdi de fazlaca hareket ettin heralde canım aman dikkat et aniden suyun gelir yaparken esin yanında olsun yalnız olma yani...ay ınsallah hadi bakalım inmistir bebiş sürpriz yapar belki bugün yarın:)Ay inanmiyorum sanirim benim bebek an itibariyle kanala tamamen indinefes nedese dakikalardir oturup kalkiyordum birden tam vajina girişine agri gibi bisey oldu sonra bebegin hareketleri iyice asagiya indi. Kıpır kıpır şu anda ve vajinadan agri giriyor.. Evde yalnizim korkmaya basladim..
Evet canim son zamanlar yıpratıyor insani malesef. Benim yarin son rahat günüm cmtsi sabahi erkenden gidecegiz ne olursa olsun sunni sanciyi deneyip elimden geleni yapmak istiyorum. Belki sezaryene gerek kalacak iyice perişan olacagim ama öncelikle bebeğimin normal olup bagisiklik kazanmasi ve saglikli olmasi için kendim ağrıları göze alacagimArtık fazla takmıyorum canım napimhayırlısı neyse benim ve kızım için o olsun ister normal ister sezeryan nasip Kalp atışları yükselince korktum sadece dün o da düzeldi şükür diğer herşey yolunda suyu sağlığı hareketleri...sadece son haftalar gecmiyo çok sıkıldım psikolojim bozulmaya başladı artik üstüne ağırlıktan dolayi yorgunluk halsizlik nekadar uyusam da uykusuzluk bel boyun baş diş ağrıları yordu beni iyice yani
En azindan üzülmemeyi deneyeceğim canım. Ama bir iki gün kalmalarına izin verip sonra kendi ailem geliyor diyip onlari yollayacagim. Zaten onlar hic bir araya gelmiyorlar öyle diyince giderlerNe diyim canm evet esimede uzuluyorum bn gelinim bu hakszliga gelemiyorum o kendi ailesinden boyle bsy gordugune uzuluyo yillar sonra Robbim tedaviyle nasip etti yavrumu bana bagislasin insallah bunlarin yuzunden sutum kacti iki gundur gelmiyo kurudu resmen uzulmemek imkansz hakkimi hic bi zmn helal etmicem hamileligimi zehir etmislerdi simdide lohusaligim mahf ettiler Allah yardmcimiz olsun sen bnm hatami yapma kuzum sakin ama sakin dogumdan sonra kim ne derse desin uzulme stres yapma bn cok uzuluyorum sutum kacti sen hic uzulme uzmelerine izn verme
Aynen canjm ben de yakindaki markete gidip geliyordum ama 10 dakika sürüyordu. Hic yürüyüş yapamadan hamileligin sonuna geldikEşler çalışınca bi de yalnız olunca zor oluyor ya. Bende de durum aynı . Eşime söylesem zaten bu halde yalnız cikamazsin diyor , akşam yorgun geliyor kendisi çıkamıyor . Bende gündüz kendim çıkıyorum da korkuyorum biraz son günler yolda kaycam duscem diye.
Yarin son şansı valla diledigince yüzsün suyunun içinde öbür gün o kedi buraya gelecekŞimdi de fazlaca hareket ettin heralde canım aman dikkat et aniden suyun gelir yaparken esin yanında olsun yalnız olma yani...ay ınsallah hadi bakalım inmistir bebiş sürpriz yapar belki bugün yarın:)
Canım öncelikle geçmiş olsun...gozun aydın sağlıkla almışsın bebeğini kucağına sütün bol olsun ınşallah bizlere de dua et olur mu...Çok şükür 7 şubat saat 11.05 te spinal sezaryenle oğlum dünyaya geldi. 3640 gr. Allahım tez zamanda hepinizi kurtarsın. Doktor iyiki sezaryan kararı almışız normal zor olurmuş omuzları geniş dedi. Biraz daha rahatladım. Çok güzeldi her şey. Karnaval havasındaydı. Her şeyi anlattılar. Sadece minicik bir iğne sızısı. Hemen uyuştum sonrası hep çekiştirilme hissi. Ben acı hiç hissetmedim. Bebeğimin sesini duyunca zaten kendimi unuttum. Ona ne yaptıklarını izledim. 6 saat sonra yürüttüler o işte o biraz fenaydı. Ama o kadar da olsun artık. Rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle kurtarsın. Ben bi süre emzirme telaşında olacağım hepimize bol süt az acı kızlar
Aklına kötü şeyler getirme canım Allahin izni ile olmaz bişey ve bence indi kanala inşallah hareket ettiği sürece korkma zaten belki de aşırı hareketi kanala inmesinden ötürüdür bence gelmeye hazirlaniyo bile olabilir...Açılma olsun diye egzersiz yapan kızlar dikkatli olun vallahi dün gece çok panik oldum. Evde yalnızdim aniden bıçak gibi ağrılar saplandi ve bebegim saatlerce çıldırmış gibi hareket etti çok korktum.. Allah korusun kordon mu dolandı kafasi mi sıkıştı diye korkudan uyuyamadim.. Şükür sabaha karsi normale dönünce ben de uyudum simdi de normal hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?