2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eşin arada kaliyor ayni benim eşim gibi.. Çok üzücü...en iyisi kocana şöyle en azindan sen şu lohusaligi atlatana kadar ona dedikleri hicbir seyi gelip sana söylemesin. O cahiller susmaz çünkü sen sinir hastasi olursun. Evine geldiklerinde git odanda bebeğinle uyu yanlarinda pek durmamamya çalış. Aman benim kp de bebek odamizi yapturacakti her yeri balonlarla söyleyecekti yalancı anca iki tane don battaniyr almayi bildi. Almasa da olurdu çünkü bebegimin her seyini biz aldik yaptik elhamdülillah..

Insallah canim bakalim hayırlısı artik

Ben yalnizim eşim calisiyor canim kimle yürüyeyim ki. Cok şükür bu hafta gündüzleri eşim evde onunla yürüyoruz ama son günler artik ne kadar fayda edecekse..
Eşler çalışınca bi de yalnız olunca zor oluyor ya. Bende de durum aynı . Eşime söylesem zaten bu halde yalnız cikamazsin diyor , akşam yorgun geliyor kendisi çıkamıyor . Bende gündüz kendim çıkıyorum da korkuyorum biraz son günler yolda kaycam duscem diye.

Ne diyim canm evet esimede uzuluyorum bn gelinim bu hakszliga gelemiyorum o kendi ailesinden boyle bsy gordugune uzuluyo yillar sonra Robbim tedaviyle nasip etti yavrumu bana bagislasin insallah bunlarin yuzunden sutum kacti iki gundur gelmiyo kurudu resmen uzulmemek imkansz hakkimi hic bi zmn helal etmicem hamileligimi zehir etmislerdi simdide lohusaligim mahf ettiler Allah yardmcimiz olsun sen bnm hatami yapma kuzum sakin ama sakin dogumdan sonra kim ne derse desin uzulme stres yapma bn cok uzuluyorum sutum kacti sen hic uzulme uzmelerine izn verme

Aynen canım ya inmemiş benim dr normal doğumcu aslında neden öyle dedi anlamadım..evet sancı esnasinda inen çok bebek varmışta kendi sancim gelmez diye korkuyorum suni sancı ile de inebilir hatta doğum anında da inebilir ama inmezse karnıma dirsek yemekten de korkuyorum ebeler tarafından

Ah canım kıyamam ya nasıl bi kadınmış kv senin...ama sakın sakin oyunlarina gelme sakin sakin esinle onlar yüzünden arani bozma böyle konusun hep güzel güzel eşinle onlarla muattap bile olma esin araci olsun ve kesinlikle tavrını koy gelirse yine soğuk davran anlasin azcik eşine onu da söyler hemen bana soğuk davrandı diye ama esin artık mevzuyu biliyor sen bilirsin niye böyle davrandigini der annesine...yalan soyleyip kendi utanmiyorsa kocaman kadin ne yapacagini sasmis durumda seni kotu gostermek icin ve annen cok guzel izah etmis esine...sakin sinirine yenik düşme eline de koz verme he de gul geç basa çıkamaz çok üzülürsün yoksa simdi türlü türlü laflar duycaksin daha oğlumu da kendi yanına çekti kandırdılar annesiyle cart curt kulağını tıka geç sahipsiz değilsin yani sen artik üzülme moralini düzelt oğlunu düşün sütun kesilecek yoksa...

Kuzum bebegin kanala inmesi anlık bişey fazla kafaya takma bunu bence. Yeter ki diğer meleseler yolunda gitsin.
Artık fazla takmıyorum canım napim hayırlısı neyse benim ve kızım için o olsun ister normal ister sezeryan nasip Kalp atışları yükselince korktum sadece dün o da düzeldi şükür diğer herşey yolunda suyu sağlığı hareketleri...sadece son haftalar gecmiyo çok sıkıldım psikolojim bozulmaya başladı artik üstüne ağırlıktan dolayi yorgunluk halsizlik nekadar uyusam da uykusuzluk bel boyun baş diş ağrıları yordu beni iyice yani

Kesinlikle sık sağım yapmalısın ve su aslında en bilindik şeyler ama düzenli sık sağım fayda ediyor beni biliyorsundur erken doğum olduğu için iki ay sürekli makineyle sagdim ve şükür hala bebeğime süt verebiliyorum bu süreçte sütü azalan mamaya dönen anne çok ama gece bile bebeğim yokken kalktım sagdim hep.

Liviya sanirim lise zamanlarimdi. Bir kitap okumustum tanrilar okulu diye. Kitabin icinde bir kisim vardi. Diyor ki suc size zarar veren insanlarin degil onlarin size zarar vermesine izin veren sizdiniz diye.
Uzun suredir okuyorum senin anlattiklarini. Insanlarin hayatina mudahale etmesine cok fazla izin veriyorsun. Bir baskasinin davranisini kontrol.edemezsin ama sana etki etmemesini saglayabilirsin. Umursamayabilirsin.
Birde surekli bir seyleri esine paslamaktan vazgec. Kayinvaliden laf mi yapiyor esini arama. Ara kv ni boyle boyle demissiniz ama bilginiz.olsun bebegimin annesi benim. Emmesinden yikanmasina ben karar veririm. Ayrica bir sorun olursa esimi arada birakmayin beni arayin.yetiskin insanlariz neticede de gec.
Boyle kedi kopek gibi kavga ederek bir yere varilmaz. Esinede yazik
Sadece herkese yerini bildir. Cok konusanada onun annesi benim karari ben veririm de gec.

Bizde de birkac gundur tuzlama muhabbeti vardi. Ananem tuzlayacak illaki. Once acikladim. Tuzun deri yoluyla kana karisacagini cok fazla tuzun tansiyonu yukseltip bebegin olumune bile sebep olabilecegini.aldigim cevap ee biz hepinizi tuzladik hic ölmediniz oldu.
Tamam dedim olmemisiz cocugunu tuzlamisdin. Benim ki tuzlanmayacak annesi benim ve karar benim dedim. Konu kapandi. Bu arada ananem asiri despot bir kadindir. Nuh der peygamber demez..annem 52 yasinda hala ananemin haberi olmadan carsiya ciksa ananem burnundan getirir.
Demem o ki Biraz net olmak lazim. Artik kendine ceki duzen ver. Bebeginin annesi sensin herkese yerini bildir.
Umarim haddimi asmamisimdir ama acikcasi senin yasadiklarin beni bile kizdiriyor. Hani orda olsam resmen kontrolu elime ben alacagim.

Çok geçmiş olsun neyse ki erken teşhis edilmis. Dogar doğmaz bebekte annenin değerleri gorunurmus bir iki gün geçtikten sonra kendi değerleri oluşuyormuş . Bizim kız da kuvozdeyken Dr öle açıklama yaptı bir kaç gün sonra bakılacak önce senin kanındaki değerler çıkar sağlıklı olmaz demişti.

Amin canım hepimizi Allah hayırlısı ile kurtarsın sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza..

Şimdi de fazlaca hareket ettin heralde canım aman dikkat et aniden suyun gelir yaparken esin yanında olsun yalnız olma yani...ay ınsallah hadi bakalım inmistir bebiş sürpriz yapar belki bugün yarın:)

Evet canim son zamanlar yıpratıyor insani malesef. Benim yarin son rahat günüm cmtsi sabahi erkenden gidecegiz ne olursa olsun sunni sanciyi deneyip elimden geleni yapmak istiyorum. Belki sezaryene gerek kalacak iyice perişan olacagim ama öncelikle bebeğimin normal olup bagisiklik kazanmasi ve saglikli olmasi için kendim ağrıları göze alacagim

En azindan üzülmemeyi deneyeceğim canım. Ama bir iki gün kalmalarına izin verip sonra kendi ailem geliyor diyip onlari yollayacagim. Zaten onlar hic bir araya gelmiyorlar öyle diyince giderler

Aynen canjm ben de yakindaki markete gidip geliyordum ama 10 dakika sürüyordu. Hic yürüyüş yapamadan hamileligin sonuna geldik

Şimdi de fazlaca hareket ettin heralde canım aman dikkat et aniden suyun gelir yaparken esin yanında olsun yalnız olma yani...ay ınsallah hadi bakalım inmistir bebiş sürpriz yapar belki bugün yarın:)
Yarin son şansı valla diledigince yüzsün suyunun içinde öbür gün o kedi buraya gelecek

Canım öncelikle geçmiş olsun...gozun aydın sağlıkla almışsın bebeğini kucağına sütün bol olsun ınşallah bizlere de dua et olur mu...

Aklına kötü şeyler getirme canım Allahin izni ile olmaz bişey ve bence indi kanala inşallah hareket ettiği sürece korkma zaten belki de aşırı hareketi kanala inmesinden ötürüdür bence gelmeye hazirlaniyo bile olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…