2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canim ben de en azindan elimden gelen her şeyi yaptım demek için sunni sanciya katlanacagim. Ona dayanirim zaten de açılma olur mu ve kasılma olursa napariz bilmiyorum. Bakalim yarin her şey belli olacak inşallah. Çok pismanim aylar önceden yürüyüşe baslasaydim

Yürüyüş etkiler miydi o kadar ya ?

Ay evet yaa kimse kalmadi. Ben de sabahtan beri haftaya bugun artik hamile olmayacagimi dusunuyorum cok garip geliyor.

Bende hep hamileymişim gibi hissediyorum. Karnım hiç boşalmayacakmış sanki böyle kalacakmışım gibi. Bi süre bocalarız herhalde alıştık sonuçta devamlı tekmeleyen bebenin varlığına

Benim sipanin bas sarilik degeri 7 govde 8 cikti doktor bu saatten sonra sarilik riski yok dedi. 2 gunde de 100 gr almis gayet iyi dedi. Sonraki kontrol 1. Ayda :)

Gözünaydın, maşallah ay resmen çocuklu hayata geçtiniz bebeği dışarı çıkarırken ana kucağına mı koyuyorsunuz, yoksa sling vs. de mi taşıyorsun ben sling, kanguru almadım hala da

Ana kucaginda cikariyoruz. Aracada bağlıyoruz mutlaka. Güvenlik onemli.

Hakkinizda en hayirlisi buymus demek ki kuzum. Insallah rahat geçmiştir doğumun. Musait oldugunda bize de haber vermeyi unutma merakta kalmayalim canim.. Rabbim yardimcin olsun

Merak etme ameliyata alınınca 1 saat .sonra odandasiniz ikinizde ..

Maşallah hatta helal es geçmeden hepsine cevap vermişsiniz

Dogum yapan arkadaslar bebek 15 gunluk olunca damla vitamin veriliyo ya doktorun yazdigi recetede 1 gunde bi kere 15 damla yaziyo o 15 damlayi sutle karistirarakmi veriyorum bilgisi olan varmi
15 gün sonra ama damla sayisi o kadar oluyormuydu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…