- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.281
Aynen canim ben de en azindan elimden gelen her şeyi yaptım demek için sunni sanciya katlanacagim. Ona dayanirim zaten de açılma olur mu ve kasılma olursa napariz bilmiyorum. Bakalim yarin her şey belli olacak inşallah. Çok pismanim aylar önceden yürüyüşe baslasaydimCanim cok gecmis olsun. Allahtan erken fark edilmis, ilerlemeden. Insallah bi an once beraberce saglikla evinize donersiniz.
Zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim canim. Az cok okudum yazdiklarini. Gelinlerinin basini kapatmasina takip hosgorusuzlukleriyle hayati zindan edenlere gercekten cok kiziyorum. Insanin yapasi gelse de inadina yapmaz ki oyle. Bence sen tavrini sınırını koy. Benim kaynim beni aramaz mesela. Daha kucuk evli vs degil. Ama diyecegi varsa abisine der. Esimin kuzenleri akrabalari vs hic numaramiz yok birbirimizde. Baktin olmuyor degistir hattini, numarani da kimseye verme. Bulup arayip edenlere de hic acma, donme. Engelle telefonundan kayitli olmayan numaralari. Whatsapptanda durum vs kisitlanabiliyor sanirim. Hayatina mumkun oldugu kadar mudahele ettirmemeye calis.
Canim benim noldu ben takip edemedim. Bebis kanalda ama acilma mi yok?
Suni sanci icin herkes öcüden bahseder gibi konusuyor ama benim annem iki dogumunda da almis. Hic korkulacak bir sey degil diyordu. Bilmiyorum tabi eger benim de almam gerekecek olursa korkmayim diye mi oyle diyor ama dogumu hizlandirdi ve icinde agri kesici de oluyor zaten demisti.
Sen elinden geleni yaptin kendini cok sartlama. Insanin cok isteyip cok odaklandigi sey nedense hep sekteye ugruyor..
Aynen ben de hic aktif bi hamilelik geciremedim
9 ay mide bulantisi cektim resmen. En basta oh son aylar kisa denk geliyor sogugu cok severim bol bol cikar yururum diyodum. En ufak usumemde midemde yanginlar cikiyo sanki, gunun kalani zehir oluyo. Hic cikamiyorum o yuzden
Olsun canim ama neticede hareketli gecirmis oldugun icin sezeryani da kolay toparlarsin bence. Ama nerde gorsem nerde duysam hareketin onemi, dogumu kolaylastirdigi vs yaziyor. Oyle olunca da fena pismanlik geliyor
Canim nasil oldun ne durumdasin?
Ayy masallah hayirli olsun
En iyisi ufacikken hicbir seyden haberi yokken yaptirmak zaten bence. Gecmis olsun canim
Masallah boyu kilosu cok guzel canim. Hayirli olsun. Kendini cok yipratma cabuk toparlar insallah bebisinin gelisimi iyiyse.
Dinlenmene de cok bagli sanirim sut olmasi. Ve negatif dusunmemen lazim. Beynine sut vermeliyim emri gitsin ki hormonlar harekete gecsin canim. Ne kadar dogru bilmem ama incir, helva ve tahin icin sut yapar derler.
Gogus ucu yarasi icin benim annem de ayva cekirdegini dedi canim. Alkolsuz, yemeklere kullanilabilen gul suyunun icine ayva cekirdegini at, bir gun beklesin. Kremsi jelimsi bi yapi olurmus. Onu surunce iyi gelirmis. Bi de instagramda cok goruyorum silverette gumus kapak diye bi urun var. Emzirdikten sonra gogsune kapatiyosun, iyi geliyomus. Bana biraz pahali geldi ama cok caresiz olursam alirim sanirim.
Dogal kürler arastir istersen? Bence de kimyasal kullanma canim ama ben gecer diye tahmin ediyorum.
Bende de hic belirti yok
Gidip gelip karnima bakiyorum asagi dogru inmis mi acaba diye
Canim benim allah acil sifalar versin. Bak normale donuyormus sakin ol biraz
Ben de varim dogurmayan ve belirtisi olmayanlar arasinda
Bugun kontrolum var ne olacak bakalim
Okuyunca nasi heyecanlandim kendim gidiyormusum gibi. Saglikla dönün insallah evinize hep birlikteallah yardimcin olsun
Aa sen de almissin bebegini kucagina. Donmemisti en son bilgim buydu. Sonra da hic bakamadim.
Hayirli olsun canim gule gule buyutun
Yürüyüş etkiler miydi o kadar ya ?Aynen canim ben de en azindan elimden gelen her şeyi yaptım demek için sunni sanciya katlanacagim. Ona dayanirim zaten de açılma olur mu ve kasılma olursa napariz bilmiyorum. Bakalim yarin her şey belli olacak inşallah. Çok pismanim aylar önceden yürüyüşe baslasaydim
Maşallah canım , öp yerimize bebisiBenim sipanin bas sarilik degeri 7 govde 8 cikti doktor bu saatten sonra sarilik riski yok dedi. 2 gunde de 100 gr almis gayet iyi dedi. Sonraki kontrol 1. Ayda :)
Ay evet yaa kimse kalmadi. Ben de sabahtan beri haftaya bugun artik hamile olmayacagimi dusunuyorum cok garip geliyor.
Benim sipanin bas sarilik degeri 7 govde 8 cikti doktor bu saatten sonra sarilik riski yok dedi. 2 gunde de 100 gr almis gayet iyi dedi. Sonraki kontrol 1. Ayda :)
Ana kucaginda cikariyoruz. Aracada bağlıyoruz mutlaka. Güvenlik onemli.Bende hep hamileymişim gibi hissediyorum. Karnım hiç boşalmayacakmış sanki böyle kalacakmışım gibi. Bi süre bocalarız herhalde alıştık sonuçta devamlı tekmeleyen bebenin varlığına
Gözünaydın, maşallahay resmen çocuklu hayata geçtiniz bebeği dışarı çıkarırken ana kucağına mı koyuyorsunuz, yoksa sling vs. de mi taşıyorsun ben sling, kanguru almadım hala da
Aynen canim.. Yürüyüş yapanlar dogum zamanina kadar 5-6 cm kendiliginden aciliyormus.. Canli ornekleriyle karsilasinca pisman oldumYürüyüş etkiler miydi o kadar ya ?
Hakkinizda en hayirlisi buymus demek ki kuzum. Insallah rahat geçmiştir doğumun. Musait oldugunda bize de haber vermeyi unutma merakta kalmayalim canim.. Rabbim yardimcin olsunNormal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Merak etme ameliyata alınınca 1 saat .sonra odandasiniz ikinizde ..Normal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Tamam deneyeyim onunda yeter ki emsinCanım bildiğim kadarıyla yarısını kesip üstüne sureceksin , bi kaç dakika bile dursa yeterli. Bildiğim kadarıyla sadece sürmek bile ise yariyordu çünkü .
Maşallah hatta helalCanim cok gecmis olsun. Allahtan erken fark edilmis, ilerlemeden. Insallah bi an once beraberce saglikla evinize donersiniz.
Zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim canim. Az cok okudum yazdiklarini. Gelinlerinin basini kapatmasina takip hosgorusuzlukleriyle hayati zindan edenlere gercekten cok kiziyorum. Insanin yapasi gelse de inadina yapmaz ki oyle. Bence sen tavrini sınırını koy. Benim kaynim beni aramaz mesela. Daha kucuk evli vs degil. Ama diyecegi varsa abisine der. Esimin kuzenleri akrabalari vs hic numaramiz yok birbirimizde. Baktin olmuyor degistir hattini, numarani da kimseye verme. Bulup arayip edenlere de hic acma, donme. Engelle telefonundan kayitli olmayan numaralari. Whatsapptanda durum vs kisitlanabiliyor sanirim. Hayatina mumkun oldugu kadar mudahele ettirmemeye calis.
Canim benim noldu ben takip edemedim. Bebis kanalda ama acilma mi yok?
Suni sanci icin herkes öcüden bahseder gibi konusuyor ama benim annem iki dogumunda da almis. Hic korkulacak bir sey degil diyordu. Bilmiyorum tabi eger benim de almam gerekecek olursa korkmayim diye mi oyle diyor ama dogumu hizlandirdi ve icinde agri kesici de oluyor zaten demisti.
Sen elinden geleni yaptin kendini cok sartlama. Insanin cok isteyip cok odaklandigi sey nedense hep sekteye ugruyor..
Aynen ben de hic aktif bi hamilelik geciremedim
9 ay mide bulantisi cektim resmen. En basta oh son aylar kisa denk geliyor sogugu cok severim bol bol cikar yururum diyodum. En ufak usumemde midemde yanginlar cikiyo sanki, gunun kalani zehir oluyo. Hic cikamiyorum o yuzden
Olsun canim ama neticede hareketli gecirmis oldugun icin sezeryani da kolay toparlarsin bence. Ama nerde gorsem nerde duysam hareketin onemi, dogumu kolaylastirdigi vs yaziyor. Oyle olunca da fena pismanlik geliyor
Canim nasil oldun ne durumdasin?
Ayy masallah hayirli olsun
En iyisi ufacikken hicbir seyden haberi yokken yaptirmak zaten bence. Gecmis olsun canim
Masallah boyu kilosu cok guzel canim. Hayirli olsun. Kendini cok yipratma cabuk toparlar insallah bebisinin gelisimi iyiyse.
Dinlenmene de cok bagli sanirim sut olmasi. Ve negatif dusunmemen lazim. Beynine sut vermeliyim emri gitsin ki hormonlar harekete gecsin canim. Ne kadar dogru bilmem ama incir, helva ve tahin icin sut yapar derler.
Gogus ucu yarasi icin benim annem de ayva cekirdegini dedi canim. Alkolsuz, yemeklere kullanilabilen gul suyunun icine ayva cekirdegini at, bir gun beklesin. Kremsi jelimsi bi yapi olurmus. Onu surunce iyi gelirmis. Bi de instagramda cok goruyorum silverette gumus kapak diye bi urun var. Emzirdikten sonra gogsune kapatiyosun, iyi geliyomus. Bana biraz pahali geldi ama cok caresiz olursam alirim sanirim.
Dogal kürler arastir istersen? Bence de kimyasal kullanma canim ama ben gecer diye tahmin ediyorum.
Bende de hic belirti yok
Gidip gelip karnima bakiyorum asagi dogru inmis mi acaba diye
Canim benim allah acil sifalar versin. Bak normale donuyormus sakin ol biraz
Ben de varim dogurmayan ve belirtisi olmayanlar arasinda
Bugun kontrolum var ne olacak bakalim
Okuyunca nasi heyecanlandim kendim gidiyormusum gibi. Saglikla dönün insallah evinize hep birlikteallah yardimcin olsun
Aa sen de almissin bebegini kucagina. Donmemisti en son bilgim buydu. Sonra da hic bakamadim.
Hayirli olsun canim gule gule buyutun
15 gün sonra ama damla sayisi o kadar oluyormuydu ..Dogum yapan arkadaslar bebek 15 gunluk olunca damla vitamin veriliyo ya doktorun yazdigi recetede 1 gunde bi kere 15 damla yaziyo o 15 damlayi sutle karistirarakmi veriyorum bilgisi olan varmi
Allah kurtarsın yardımcın olsunSaat 3 givi sezeryanà gireceğim. Bebeğimin suyu azalmış
Herkese 5 damla yazmis bize 15 damla yazdi kafam karıştı ya15 gün sonra ama damla sayisi o kadar oluyormuydu ..
Oh maşallah:) Baş gövde nasıl ölçüyprlar cnm kan tahlili yapılmıyor muBenim sipanin bas sarilik degeri 7 govde 8 cikti doktor bu saatten sonra sarilik riski yok dedi. 2 gunde de 100 gr almis gayet iyi dedi. Sonraki kontrol 1. Ayda :)
Yok ates olcer gibi bir cihazlari var. Basina dokunuyor2 3 defa sonra govdede 2 3 yere dokunuyor en yuksek degeri kabul ediyor. 1 dk icinde bitiyorOh maşallah:) Baş gövde nasıl ölçüyprlar cnm kan tahlili yapılmıyor mu
Süpermiş o teknoloji buralara ne zaman gelir acaba:))Yok ates olcer gibi bir cihazlari var. Basina dokunuyor2 3 defa sonra govdede 2 3 yere dokunuyor en yuksek degeri kabul ediyor. 1 dk icinde bitiyor
Evet surekli kan verip cani acimiyor en azindan. Vardir kiz orda da heralde. Araştırmak lazim.Süpermiş o teknoloji buralara ne zaman gelir acaba:))
Cnm hayırlısı ne ise o olsun inşallah ağrın sızın eeen az olacağı bir doğumun olurDua edin bana da normal olsun çok istedim ama nasip kısmet hiç suyumuz kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?