2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende son 3 e girdim artık bugün 13.30 da randevum var. Normal doğum istiyorum. İnşallah kendi sancımızla doğum yaparız. Rüyamda gördüm evdeydim başı aşağıdan çıkmaya başlamıştı

Normal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.

Canım Allah yardımcın olsun , sakın strese girme . Sen stres olursan bebekte olur . Bebeğini kollarına alacaksın onu düşün kendini motive et. Sonuçta doğum şekli ne olursa olsun önemli olan ikinizinde sağlığı . Inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın , tam cuma gunundesin mübarek günde Allah yardım eder . Içini ferah Tut , duani oku bekle . Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canim cok gecmis olsun. Allahtan erken fark edilmis, ilerlemeden. Insallah bi an once beraberce saglikla evinize donersiniz.
Zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim canim. Az cok okudum yazdiklarini. Gelinlerinin basini kapatmasina takip hosgorusuzlukleriyle hayati zindan edenlere gercekten cok kiziyorum. Insanin yapasi gelse de inadina yapmaz ki oyle. Bence sen tavrini sınırını koy. Benim kaynim beni aramaz mesela. Daha kucuk evli vs degil. Ama diyecegi varsa abisine der. Esimin kuzenleri akrabalari vs hic numaramiz yok birbirimizde. Baktin olmuyor degistir hattini, numarani da kimseye verme. Bulup arayip edenlere de hic acma, donme. Engelle telefonundan kayitli olmayan numaralari. Whatsapptanda durum vs kisitlanabiliyor sanirim. Hayatina mumkun oldugu kadar mudahele ettirmemeye calis.

Canim benim noldu ben takip edemedim. Bebis kanalda ama acilma mi yok?
Suni sanci icin herkes öcüden bahseder gibi konusuyor ama benim annem iki dogumunda da almis. Hic korkulacak bir sey degil diyordu. Bilmiyorum tabi eger benim de almam gerekecek olursa korkmayim diye mi oyle diyor ama dogumu hizlandirdi ve icinde agri kesici de oluyor zaten demisti.
Sen elinden geleni yaptin kendini cok sartlama. Insanin cok isteyip cok odaklandigi sey nedense hep sekteye ugruyor..

Aynen canjm ben de yakindaki markete gidip geliyordum ama 10 dakika sürüyordu. Hic yürüyüş yapamadan hamileligin sonuna geldik

Aynen ben de hic aktif bi hamilelik geciremedim
9 ay mide bulantisi cektim resmen. En basta oh son aylar kisa denk geliyor sogugu cok severim bol bol cikar yururum diyodum. En ufak usumemde midemde yanginlar cikiyo sanki, gunun kalani zehir oluyo. Hic cikamiyorum o yuzden

Canim ben bu isin kader kismet olduguna inandim artik. 12. Haftadan beri yuruyus, pilates, yuzme hepsini hic aksatmadan yaptim. 37. Haftaya kadar calistim kosturdum hic dinlenmedim. Sonuc haftaya persembe sezeryan!
Olsun canim ama neticede hareketli gecirmis oldugun icin sezeryani da kolay toparlarsin bence. Ama nerde gorsem nerde duysam hareketin onemi, dogumu kolaylastirdigi vs yaziyor. Oyle olunca da fena pismanlik geliyor

Canim nasil oldun ne durumdasin?

Kizlar oglumun bugun 10. Gunu doldu ve sunnet yaptirdik :)

Ayy masallah hayirli olsun
En iyisi ufacikken hicbir seyden haberi yokken yaptirmak zaten bence. Gecmis olsun canim

Masallah boyu kilosu cok guzel canim. Hayirli olsun. Kendini cok yipratma cabuk toparlar insallah bebisinin gelisimi iyiyse.

Dinlenmene de cok bagli sanirim sut olmasi. Ve negatif dusunmemen lazim. Beynine sut vermeliyim emri gitsin ki hormonlar harekete gecsin canim. Ne kadar dogru bilmem ama incir, helva ve tahin icin sut yapar derler.

Gogus ucu yarasi icin benim annem de ayva cekirdegini dedi canim. Alkolsuz, yemeklere kullanilabilen gul suyunun icine ayva cekirdegini at, bir gun beklesin. Kremsi jelimsi bi yapi olurmus. Onu surunce iyi gelirmis. Bi de instagramda cok goruyorum silverette gumus kapak diye bi urun var. Emzirdikten sonra gogsune kapatiyosun, iyi geliyomus. Bana biraz pahali geldi ama cok caresiz olursam alirim sanirim.
Geçmeyecek diye çok korkuyorum. Cildiyeye gitsem diyorum sonra da emzirince kimyasal bir şey kullanmayayım diyorum.

Dogal kürler arastir istersen? Bence de kimyasal kullanma canim ama ben gecer diye tahmin ediyorum.

Kızlar benim bebek bugğn sabahtan beri çok hareketli acaba doğurcam mı diyorum şaka maka bende hala hiç bir belirti yok yalancı sancı bile çıkmıyo

Bende de hic belirti yok

Gidip gelip karnima bakiyorum asagi dogru inmis mi acaba diye

Canim benim allah acil sifalar versin. Bak normale donuyormus sakin ol biraz

Bir sen bir ben kaldık,bir de benimki sezaryen olacağı halde doktorun almaya niyeti yok
Ben de varim dogurmayan ve belirtisi olmayanlar arasinda
Bugun kontrolum var ne olacak bakalim

Kendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.
Okuyunca nasi heyecanlandim kendim gidiyormusum gibi. Saglikla dönün insallah evinize hep birlikte allah yardimcin olsun
.
:) aynen. Emikliyor saat basi sipam.

Aa sen de almissin bebegini kucagina. Donmemisti en son bilgim buydu. Sonra da hic bakamadim.
Hayirli olsun canim gule gule buyutun

Hayirlisi olsun canim. Strese sokma kendini. Bebegini kucagina alacaksin saglikla, cok az kaldi. Allah yardimcin olsun cuma gunundeyiz sen de bol bol dua ederek gir.

Hic korkma canim kendini doktoruna teslim et. Inanki sen rahat olduktan sonra en fazla 45 dakika icinde hersey bitmis olacak. Dualatimiz seninle...

Evet donmedi :) hayati tehlikede olusunca acil sezaryen oldu :) tesekkur ederim cajim :)

Kendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.
Canım Allah kurtarsın sağlıkla al kucağına gözün aydın bizlere de dua et darısı basimiza hayırlı haberlerini alırız burdan:)

Korkma canim Allah kolaylığını verir onun çıkınca esin yanında olacaktır ki seni zaten kapıda bekliyo olacak yalnız bırakmaz sadec e içeri almazlar..duusnme artık sezeryan falan sende bebeğinde sağlıklı olun gerisi mühim değil.simdiden geçmiş olsun gözünüz aydın en kısa zamanda darısı basimiza

Kızlar günaydın , dogurmayan arkadaşlar nasılsınız her gece bu gece sancı gelir diyorum ama olmuyor . Zamanı var demek ki diyorum sabahlari da.hayırlı zamanda , hayırlı ve sağlıklı şekilde dogumumuz olması duasıyla

Dogum yapan arkadaslar bebek 15 gunluk olunca damla vitamin veriliyo ya doktorun yazdigi recetede 1 gunde bi kere 15 damla yaziyo o 15 damlayi sutle karistirarakmi veriyorum bilgisi olan varmi

İnşallah kuzum sıkma canını hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun kuzularımızda başka bişi istemeyiz

Artık doktorlar beklemiyor herhalde 42 haftaya kadar ama. Sezeryan diyorlar hemen günü geçince .

Devlet hastaneleri bekliyor ama özeller beklemiyor. Hemen kesip atmaya meraklılar anlamıyorum. Eşimin arkadaşı anlattı geçen gün. Bizim oturduğumuz yerde özele gidiyordu 40. Haftası geçti bi risk olmadığı halde sezeryan demişler. Sonra bekledi bu devlet hastanesine devam etti. Bebeği tam 41+3 te normal doğumla dünyaya getirdi. Eğer özel hastaneyi dinleseydi sezeryan olucaktı. Normalde risk yoksa 42. Haftaya kadar beklemeleri gerek ama gelde anlat...

Dün akşam gece 3 e kadar nişanım gelir yada sancım olur diye bekledim sonuç olarak bugünde doğurmadık. Ne inatçı çıktı bunlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…