- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.241
Bende son 3 e girdim artık bugün 13.30 da randevum var. Normal doğum istiyorum. İnşallah kendi sancımızla doğum yaparız. Rüyamda gördüm evdeydim başı aşağıdan çıkmaya başlamıştıSon 4 gün hala tık yok bakalım. Birazdan kontrole gideceğim suyum azalmıştı hala azalıyorsa riskli bir durum varsa sazeryan görünüyor bana. İkinci dogumum sezeryan olduğu için suni sancı da veremiyorlar. Dua edin kızlar. Normal olsun çok istedim ama nasip kısmet artık.
Canım bildiğim kadarıyla yarısını kesip üstüne sureceksin , bi kaç dakika bile dursa yeterli. Bildiğim kadarıyla sadece sürmek bile ise yariyordu çünkü .Soğanın yarim kesip ordan bir parça alıp koyacam değil mi ? Ne kadar duracak ?
Canım Allah yardımcın olsun , sakın strese girme . Sen stres olursan bebekte olur . Bebeğini kollarına alacaksın onu düşün kendini motive et. Sonuçta doğum şekli ne olursa olsun önemli olan ikinizinde sağlığı . Inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın , tam cuma gunundesin mübarek günde Allah yardım eder . Içini ferah Tut , duani oku bekle . Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Normal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Canim cok gecmis olsun. Allahtan erken fark edilmis, ilerlemeden. Insallah bi an once beraberce saglikla evinize donersiniz.Kızlar dün bebeğim hastaneye yatırıldı sabaha karşı ateşi vardı acile getirdik kanında enfeksiyon varmış 5 günlük bebeğin doktor bu sonradan olmaz hamilelikte anneden geçmiştir dedi ya idrar yolu enfeksiyonu ya vajinal enfeksiyon normal doğum olduğu için sanırım vajinal enfeksiyondur bilmiyorum hiç dün çok kötü oldum ağlamaktan bebeğimi aldılar 5 gün kalacak en az ne yapslım iyi olsunda diyorum herşeye katlanırız çok azmış ama enfeksiyonu doktor daha başı erken fark etmişsiniz dedi anlamıyorum doğunca neden bakılmıyor
Zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim canim. Az cok okudum yazdiklarini. Gelinlerinin basini kapatmasina takip hosgorusuzlukleriyle hayati zindan edenlere gercekten cok kiziyorum. Insanin yapasi gelse de inadina yapmaz ki oyle. Bence sen tavrini sınırını koy. Benim kaynim beni aramaz mesela. Daha kucuk evli vs degil. Ama diyecegi varsa abisine der. Esimin kuzenleri akrabalari vs hic numaramiz yok birbirimizde. Baktin olmuyor degistir hattini, numarani da kimseye verme. Bulup arayip edenlere de hic acma, donme. Engelle telefonundan kayitli olmayan numaralari. Whatsapptanda durum vs kisitlanabiliyor sanirim. Hayatina mumkun oldugu kadar mudahele ettirmemeye calis.Ne diyim canm evet esimede uzuluyorum bn gelinim bu hakszliga gelemiyorum o kendi ailesinden boyle bsy gordugune uzuluyo yillar sonra Robbim tedaviyle nasip etti yavrumu bana bagislasin insallah bunlarin yuzunden sutum kacti iki gundur gelmiyo kurudu resmen uzulmemek imkansz hakkimi hic bi zmn helal etmicem hamileligimi zehir etmislerdi simdide lohusaligim mahf ettiler Allah yardmcimiz olsun sen bnm hatami yapma kuzum sakin ama sakin dogumdan sonra kim ne derse desin uzulme stres yapma bn cok uzuluyorum sutum kacti sen hic uzulme uzmelerine izn verme
Canim benim noldu ben takip edemedim. Bebis kanalda ama acilma mi yok?Evet canim son zamanlar yıpratıyor insani malesef. Benim yarin son rahat günüm cmtsi sabahi erkenden gidecegiz ne olursa olsun sunni sanciyi deneyip elimden geleni yapmak istiyorum. Belki sezaryene gerek kalacak iyice perişan olacagim ama öncelikle bebeğimin normal olup bagisiklik kazanmasi ve saglikli olmasi için kendim ağrıları göze alacagim
Aynen canjm ben de yakindaki markete gidip geliyordum ama 10 dakika sürüyordu. Hic yürüyüş yapamadan hamileligin sonuna geldik
Olsun canim ama neticede hareketli gecirmis oldugun icin sezeryani da kolay toparlarsin bence. Ama nerde gorsem nerde duysam hareketin onemi, dogumu kolaylastirdigi vs yaziyor. Oyle olunca da fena pismanlik geliyorCanim ben bu isin kader kismet olduguna inandim artik. 12. Haftadan beri yuruyus, pilates, yuzme hepsini hic aksatmadan yaptim. 37. Haftaya kadar calistim kosturdum hic dinlenmedim. Sonuc haftaya persembe sezeryan!
Kizlar ben son 3-4 saattir cok iyi degilim. Arkadasima ordan da avm ye gitmistim. O sirada tuvaletimi tuttum ondan beridir kasilmalar ve agri devam ediyor. Yatiyorum kalktigim anda sertlesme agri. Bir de yaklasik 6 aydir dupholacsiz tuvalete cikamamisken son 3 gundur surekli buyuk tuvalete cikiyorum. Dogsun artik dedim falan ama su anda gelmesini istemiyorum:) daha agdaya gitmedim, cikolatalar sali gunu geliyor. Ya noolur gelmesin persembeye kadar
Kizlar oglumun bugun 10. Gunu doldu ve sunnet yaptirdik :)
Masallah boyu kilosu cok guzel canim. Hayirli olsun. Kendini cok yipratma cabuk toparlar insallah bebisinin gelisimi iyiyse.Kızlar doğum yaptım 37+3 .3700 kg 53 cm doğduk.ama maalesef şu an yoğun bakımda ve ben ağlamaktan mahvolmuş durumdayım.solunum sıkıntısı yaşıyoruz akciğerden dolayı.
Böyle olan varmıydı?bir iki güne belli olur deselerde ben hiç iyi değilim süt sağmamı istediler bu kafayla süt gelmesi ne kadar mümkünse
Kızlar bugün 3 saate bir sağmaya çalıştım ama nafile sut gelmiyor 20 cc ancak çıkıyor sol göğüsümde resmen sut yok önceden her göğüsümden 100 cc çıkartırdım birkaç gün sağamadim bu hale geldim sutum çekiliyor resmen ilk günler atletim her Yerim ıslanırdı duşta akardı hele duş sonrası acayip akardı şimdi eser yok
Bana bi önerisi olacak var mi ne yapmayalım zaten emmiyor sütümde çekilirse iyice kötü olacak
Günde 2 bardak rezene 2 bardak humana içiyorum sanırım artık üzüntüden sutum çekildi
Gogus ucu yarasi icin benim annem de ayva cekirdegini dedi canim. Alkolsuz, yemeklere kullanilabilen gul suyunun icine ayva cekirdegini at, bir gun beklesin. Kremsi jelimsi bi yapi olurmus. Onu surunce iyi gelirmis. Bi de instagramda cok goruyorum silverette gumus kapak diye bi urun var. Emzirdikten sonra gogsune kapatiyosun, iyi geliyomus. Bana biraz pahali geldi ama cok caresiz olursam alirim sanirim.Kızlar gogus ucu yarası olan var mı ?
Olduysa neler yaptınız nasıl çözümler buldunuz ? Ne kadar sürede geçti ?
Sezeryan yeriniz kapalı mı açık mı durdu ? Ağrı yanma durumunuz nasıl ? Bir de benim yanlarim da çok ağrıyor kasların filan böyle olan var mı ? Helppp meee modundayim resmen . Bugün aglatti beni göğüs acim sezeryan yerimin yanması mahvetti
Geçmeyecek diye çok korkuyorum. Cildiyeye gitsem diyorum sonra da emzirince kimyasal bir şey kullanmayayım diyorum.
Kızlar benim bebek bugğn sabahtan beri çok hareketli acaba doğurcam mı diyorumşaka maka bende hala hiç bir belirti yok yalancı sancı bile çıkmıyo
Kızlar ne zamandır yazamadım size yazılan 588 mesajı da okuyamadım kusura bakmayın.cok üzgünüm doğumdan sonra melegimin kan değerleri düşüyordu gözetim altında 2 gece kaldık emzirmeye de başlamıştım normal dogum oldugu icin carsamba gunu taburcu olacagimiz zaman kan değeri sınırda cikti ne kuvoze aldilar ben taburcu oldum yavrum orda kaldı çok zor oldu emzirmeye gidiyorum hergün ama hastaneden tek çıkmak mahfetti benibugünde kan değeri normale dönmeye başlamış ancak normal dogumdaki zorlanmadan dolayi solunumu çok hızlı aliyordu hep bu yüzden gözetim altında olduğunu söylediler sütümü sagip götürüyorum yavruma ne olur dua edin bize çok kötüyüm 2 gündür
Ben de varim dogurmayan ve belirtisi olmayanlar arasindaBir sen bir ben kaldık,bir de benimki sezaryen olacağı halde doktorun almaya niyeti yok
Okuyunca nasi heyecanlandim kendim gidiyormusum gibi. Saglikla dönün insallah evinize hep birlikteKendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.
.
:) aynen. Emikliyor saat basi sipam.
Hayirlisi olsun canim. Strese sokma kendini. Bebegini kucagina alacaksin saglikla, cok az kaldi. Allah yardimcin olsun cuma gunundeyiz sen de bol bol dua ederek gir.Normal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Hic korkma canim kendini doktoruna teslim et. Inanki sen rahat olduktan sonra en fazla 45 dakika icinde hersey bitmis olacak. Dualatimiz seninle...Normal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Evet donmedi :) hayati tehlikede olusunca acil sezaryen oldu :) tesekkur ederim cajim :)Canim cok gecmis olsun. Allahtan erken fark edilmis, ilerlemeden. Insallah bi an once beraberce saglikla evinize donersiniz.
Zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim canim. Az cok okudum yazdiklarini. Gelinlerinin basini kapatmasina takip hosgorusuzlukleriyle hayati zindan edenlere gercekten cok kiziyorum. Insanin yapasi gelse de inadina yapmaz ki oyle. Bence sen tavrini sınırını koy. Benim kaynim beni aramaz mesela. Daha kucuk evli vs degil. Ama diyecegi varsa abisine der. Esimin kuzenleri akrabalari vs hic numaramiz yok birbirimizde. Baktin olmuyor degistir hattini, numarani da kimseye verme. Bulup arayip edenlere de hic acma, donme. Engelle telefonundan kayitli olmayan numaralari. Whatsapptanda durum vs kisitlanabiliyor sanirim. Hayatina mumkun oldugu kadar mudahele ettirmemeye calis.
Canim benim noldu ben takip edemedim. Bebis kanalda ama acilma mi yok?
Suni sanci icin herkes öcüden bahseder gibi konusuyor ama benim annem iki dogumunda da almis. Hic korkulacak bir sey degil diyordu. Bilmiyorum tabi eger benim de almam gerekecek olursa korkmayim diye mi oyle diyor ama dogumu hizlandirdi ve icinde agri kesici de oluyor zaten demisti.
Sen elinden geleni yaptin kendini cok sartlama. Insanin cok isteyip cok odaklandigi sey nedense hep sekteye ugruyor..
Aynen ben de hic aktif bi hamilelik geciremedim
9 ay mide bulantisi cektim resmen. En basta oh son aylar kisa denk geliyor sogugu cok severim bol bol cikar yururum diyodum. En ufak usumemde midemde yanginlar cikiyo sanki, gunun kalani zehir oluyo. Hic cikamiyorum o yuzden
Olsun canim ama neticede hareketli gecirmis oldugun icin sezeryani da kolay toparlarsin bence. Ama nerde gorsem nerde duysam hareketin onemi, dogumu kolaylastirdigi vs yaziyor. Oyle olunca da fena pismanlik geliyor
Canim nasil oldun ne durumdasin?
Ayy masallah hayirli olsun
En iyisi ufacikken hicbir seyden haberi yokken yaptirmak zaten bence. Gecmis olsun canim
Masallah boyu kilosu cok guzel canim. Hayirli olsun. Kendini cok yipratma cabuk toparlar insallah bebisinin gelisimi iyiyse.
Dinlenmene de cok bagli sanirim sut olmasi. Ve negatif dusunmemen lazim. Beynine sut vermeliyim emri gitsin ki hormonlar harekete gecsin canim. Ne kadar dogru bilmem ama incir, helva ve tahin icin sut yapar derler.
Gogus ucu yarasi icin benim annem de ayva cekirdegini dedi canim. Alkolsuz, yemeklere kullanilabilen gul suyunun icine ayva cekirdegini at, bir gun beklesin. Kremsi jelimsi bi yapi olurmus. Onu surunce iyi gelirmis. Bi de instagramda cok goruyorum silverette gumus kapak diye bi urun var. Emzirdikten sonra gogsune kapatiyosun, iyi geliyomus. Bana biraz pahali geldi ama cok caresiz olursam alirim sanirim.
Dogal kürler arastir istersen? Bence de kimyasal kullanma canim ama ben gecer diye tahmin ediyorum.
Bende de hic belirti yok
Gidip gelip karnima bakiyorum asagi dogru inmis mi acaba diye
Canim benim allah acil sifalar versin. Bak normale donuyormus sakin ol biraz
Ben de varim dogurmayan ve belirtisi olmayanlar arasinda
Bugun kontrolum var ne olacak bakalim
Okuyunca nasi heyecanlandim kendim gidiyormusum gibi. Saglikla dönün insallah evinize hep birlikteallah yardimcin olsun
Aa sen de almissin bebegini kucagina. Donmemisti en son bilgim buydu. Sonra da hic bakamadim.
Hayirli olsun canim gule gule buyutun
Canım Allah kurtarsın sağlıkla al kucağına gözün aydın bizlere de dua et darısı basimiza hayırlı haberlerini alırız burdan:)Kendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.
Korkma canim Allah kolaylığını verir onun çıkınca esin yanında olacaktır ki seni zaten kapıda bekliyo olacak yalnız bırakmaz sadec e içeri almazlar..duusnme artık sezeryan falan sende bebeğinde sağlıklı olun gerisi mühim değil.simdiden geçmiş olsun gözünüz aydın en kısa zamanda darısı basimizaNormal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Evet bakalım kim önce doğum yapacakbide bana erkek 9ay10 gün kız 9ay diyip duruyorlardı hani nerde tam 9ay 3. Gundeyiz
Artık doktorlar beklemiyor herhalde 42 haftaya kadar ama. Sezeryan diyorlar hemen günü geçince .Ben 42 haftalık doğmuşumbu işler hiç belli olmuyo canım uydurma bunlarr seninki kız dimi benimkide erkek
Son 4 gün hala tık yok bakalım. Birazdan kontrole gideceğim suyum azalmıştı hala azalıyorsa riskli bir durum varsa sazeryan görünüyor bana. İkinci dogumum sezeryan olduğu için suni sancı da veremiyorlar. Dua edin kızlar. Normal olsun çok istedim ama nasip kısmet artık.
Artık doktorlar beklemiyor herhalde 42 haftaya kadar ama. Sezeryan diyorlar hemen günü geçince .
Kızlar günaydın , dogurmayan arkadaşlar nasılsınızher gece bu gece sancı gelir diyorum ama olmuyor . Zamanı var demek ki diyorum sabahlari da.hayırlı zamanda , hayırlı ve sağlıklı şekilde dogumumuz olması duasıyla
Budamı gol değil yawCanım istanbuldayım ama ablam yok bi de geçen carşamba saat9 da doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?