2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlısıyla doğar bebekler inşallah , o zamanları beklemeden. Risk yoksa beklemek lazım da işte o riski göze alamıyor doktorlar . Devletin beklemesi güzelmiş de işte o zamanda insan risk var mi yok mu diye düşünüp durur. Hayırlısı olur inşallah

Evet risk yoksa beklenebilir. Benim tanıdığım 41+5 te normal doğurdu. Doktoruna yalvardı nolur alın sıcak bunaldım bebeğim için kendim için korkuyorum dedi. Doktoru hayır bana güven eğer gelmezse 42 dolunca alırız ama şuan ikinizde sağlıklısınız sorun yok dedi bekletti

Kızlar sezeryandan sonra göğüs ağrınız oldumu üşütmektenmi olur acaba?geceden beri göğsüm ağrıyor sırtıma vuruyor ameliyathane soguk ondanmı acaba?
Oldu cnm. Hatta korktum spinal yapılırken uzman değil asistan girdi becerememişti. Acaba sakatmı bırakıcak dedim ama nette geçici diyordu. Bir hafta içinde geçti cnm

Cok saol canm ya cok şükür esimle konustum oda hak verdi oda uzuluyo bu duruma bundan sonra ezdrmicem kendimi 5 senede hp alttan aldim artik biraz tirnaklarimi cikartmam lazimmis degsmem lazim kim neyi hakkediyorsa oyle davranicam insallah ta yapabilirim

WhatsApp tan cikarmak resmi sadece kisilere görünür yapmak inan aklima gelmemisti saol kuzum esimin ailesini hepsini kisilerden cikarttim catlasinlar resm goremeden :)

Herşey güzel olacak kötü düşünüp gerilme canım , belkide su an kucağında bebeğin
Ben 42 haftalık doğmuşum bu işler hiç belli olmuyo canım uydurma bunlarr seninki kız dimi benimkide erkek

Doktorum 38ve42. Haftalar doğumun olması muhtemel haftalar bekleyeceğiz dedi , bekliyoruz ama kalbim pirpir

Artık doktorlar beklemiyor herhalde 42 haftaya kadar ama. Sezeryan diyorlar hemen günü geçince .
Ben 39um doktorum 42yi bekleriz dedi ben sabredemez oldum çok azı bekliyor gerçekten ama dün akşam yemeğinden beri şu gaz sancısı gibi olan sancı belirtisini yaşıyorum kızlar baya her seferinde heyecanlanıyorum. Doğsun istiyoruz ya ağrı sizi olduğunda korkmamak guzel sağlıkla gelsinler

Dua edin bana da normal olsun çok istedim ama nasip kısmet hiç suyumuz kalmamış
Allah yardımcın olsun canım . Ikinizde sağlıklı olun inşallah .doğum şekline bu saatten sonra takılma . Sağlıklı olsun bebek gerisi önemli değil , içini de ferah Tut .dualarımız sizinle. Hayırlı haberler bekliyoruz.

Evet en güzeli sancı olduğunda korkmamak galiba. Beklemesi güzel doktorun , sağlıklı olsunlarda napalm o kadar bekledik bunları mi beklemicez

Canım nasılsın doğdu mu yavrun?biz de spinal olucaz ve eşimiz olmayacak,inşallah kolay geçmiştir bize de cesaret olursun :)

Bende gece uyanıp suyum mu gelmiş diye bakıyorum. Dün akşam ve gece sağ kasığıma ağrılar girdi ama normaldir diye düşünüyorum.

Saat 3 givi sezeryanà gireceğim. Bebeğimin suyu azalmış

Sende gittin demek hayırlısı olsun canım normal gelmesini istiyordun ama sonuçta kavuşacaksınız böyle düşün. Sağlıklı haberlerini bekliyoruz

Tünaydın herkese

Bu sefer hakkaten 3-5kişi kaldık doğurmayan. Haftaya ya da 20sine kadar doğsun istiyorum. Benim 26şubatta dolacak 40haftam daha var aslında ama geç kalmadan gelmesi lazım. Benim kayınpederim inşallah 6martta doğar diyip duruyor, çünkü görümcemin çocuğunun doğum tarihi bütün ömrü boyunca çocuğumun doğumgünü aynı güne hatta aynı haftaya bile gelsin istemiyorum.

Ay evet yaa kimse kalmadi. Ben de sabahtan beri haftaya bugun artik hamile olmayacagimi dusunuyorum cok garip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…