- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.261
Hayırlısıyla doğar bebekler inşallah , o zamanları beklemeden. Risk yoksa beklemek lazım da işte o riski göze alamıyor doktorlar . Devletin beklemesi güzelmiş de işte o zamanda insan risk var mi yok mu diye düşünüp durur. Hayırlısı olur inşallahDevlet hastaneleri bekliyor ama özeller beklemiyor. Hemen kesip atmaya meraklılar anlamıyorum. Eşimin arkadaşı anlattı geçen gün. Bizim oturduğumuz yerde özele gidiyordu 40. Haftası geçti bi risk olmadığı halde sezeryan demişler. Sonra bekledi bu devlet hastanesine devam etti. Bebeği tam 41+3 te normal doğumla dünyaya getirdi. Eğer özel hastaneyi dinleseydi sezeryan olucaktı. Normalde risk yoksa 42. Haftaya kadar beklemeleri gerek ama gelde anlat...
Psikolojimiz bozulduDün akşam gece 3 e kadar nişanım gelir yada sancım olur diye bekledim sonuç olarak bugünde doğurmadık. Ne inatçı çıktı bunlar yaa
Ilk başta gebelik belirtileri arayan biz şimdi de doğum belirtileri arıyoruz. Ömrümüz böyle geçiyorBugün ishalle uyandım kızlarrr hadi bakalım vücudum bana süpriiiiiiiiizzz mi dicek acep
Evet risk yoksa beklenebilir. Benim tanıdığım 41+5 te normal doğurdu. Doktoruna yalvardı nolur alın sıcak bunaldım bebeğim için kendim için korkuyorum dedi. Doktoru hayır bana güven eğer gelmezse 42 dolunca alırız ama şuan ikinizde sağlıklısınız sorun yok dedi beklettiDevlet hastaneleri bekliyor ama özeller beklemiyor. Hemen kesip atmaya meraklılar anlamıyorum. Eşimin arkadaşı anlattı geçen gün. Bizim oturduğumuz yerde özele gidiyordu 40. Haftası geçti bi risk olmadığı halde sezeryan demişler. Sonra bekledi bu devlet hastanesine devam etti. Bebeği tam 41+3 te normal doğumla dünyaya getirdi. Eğer özel hastaneyi dinleseydi sezeryan olucaktı. Normalde risk yoksa 42. Haftaya kadar beklemeleri gerek ama gelde anlat...
Oldu cnm. Hatta korktum spinal yapılırken uzman değil asistan girdi becerememişti. Acaba sakatmı bırakıcak dedim ama nette geçici diyordu. Bir hafta içinde geçti cnmKızlar sezeryandan sonra göğüs ağrınız oldumu üşütmektenmi olur acaba?geceden beri göğsüm ağrıyor sırtıma vuruyor ameliyathane soguk ondanmı acaba?
Cnm sonlarA doğru çabuk azalıyor sıklığıİnşallah dua edeceğim herkese. Şimdi sancim var aslında ama sık değil. 15 dakika arayla.
Bende 2013 şubat annesiyim. Karşılaşmışızdır daha önce2013 şubat annesiyim.. Hepınıze hayırlı doğumlar :)
Bende 2013 şubat annesiyim. Karşılaşmışızdır daha önce
Cok saol canm ya cok şükür esimle konustum oda hak verdi oda uzuluyo bu duruma bundan sonra ezdrmicem kendimi 5 senede hp alttan aldim artik biraz tirnaklarimi cikartmam lazimmis degsmem lazim kim neyi hakkediyorsa oyle davranicam insallah ta yapabilirimKendini bişey sanıp insanları ezmeye çalışan kişileri sevmem hele zaafını biliyorlar ya insanın vurmaları cok kolay oluyor...Allah senden de razı olsun bi nebze gerçekten faydam dokunduysa ne mutlu bana insanlara destek olmayi moral vermeyi seviyorum gel gelelim aklım kendime yetmiyor amabunlar zaten bence istedikleri ile evlenemedikleri için sana böyle yapıyorlar kıskanırlar da en tehlikeli tipler aman ac gözünü evine geldikleri zaman da peşlerinden ayrılma böyle insanlardan herşey beklenir...yada onlar gidince girip çıktıkları heryeri kontrol et bu devirde insanların gözünü hırs bürümüş..en güzel sevgi aşkta zor kavuşunca oluyo değeri biliniyo işte...ya böyle kabullenme işte çekeceğim varmış diye niye cekicekmissin bu saatten sonra hala geç değil çizgiyi çekmek için inan esin de anlar ve kv oğlunu kaybetme korkusu ile inan bak nasıl değişir bu sefer liviya diye peşinde gezer aman insan olsun da gerisi önemli değil...sen adam akıllı bi kafani topla çekip gitme sakın bırakma onlara meydanı sonra esin mahcup olur Allah büyük verir sabrını da dermanıni da üzülme artık topla kendini
WhatsApp tan cikarmak resmi sadece kisilere görünür yapmak inan aklima gelmemisti saol kuzum esimin ailesini hepsini kisilerden cikarttim catlasinlar resm goremeden :)Canim cok gecmis olsun. Allahtan erken fark edilmis, ilerlemeden. Insallah bi an once beraberce saglikla evinize donersiniz.
Zor biliyorum ama takmamaya calisman lazim canim. Az cok okudum yazdiklarini. Gelinlerinin basini kapatmasina takip hosgorusuzlukleriyle hayati zindan edenlere gercekten cok kiziyorum. Insanin yapasi gelse de inadina yapmaz ki oyle. Bence sen tavrini sınırını koy. Benim kaynim beni aramaz mesela. Daha kucuk evli vs degil. Ama diyecegi varsa abisine der. Esimin kuzenleri akrabalari vs hic numaramiz yok birbirimizde. Baktin olmuyor degistir hattini, numarani da kimseye verme. Bulup arayip edenlere de hic acma, donme. Engelle telefonundan kayitli olmayan numaralari. Whatsapptanda durum vs kisitlanabiliyor sanirim. Hayatina mumkun oldugu kadar mudahele ettirmemeye calis.
Canim benim noldu ben takip edemedim. Bebis kanalda ama acilma mi yok?
Suni sanci icin herkes öcüden bahseder gibi konusuyor ama benim annem iki dogumunda da almis. Hic korkulacak bir sey degil diyordu. Bilmiyorum tabi eger benim de almam gerekecek olursa korkmayim diye mi oyle diyor ama dogumu hizlandirdi ve icinde agri kesici de oluyor zaten demisti.
Sen elinden geleni yaptin kendini cok sartlama. Insanin cok isteyip cok odaklandigi sey nedense hep sekteye ugruyor..
Aynen ben de hic aktif bi hamilelik geciremedim
9 ay mide bulantisi cektim resmen. En basta oh son aylar kisa denk geliyor sogugu cok severim bol bol cikar yururum diyodum. En ufak usumemde midemde yanginlar cikiyo sanki, gunun kalani zehir oluyo. Hic cikamiyorum o yuzden
Olsun canim ama neticede hareketli gecirmis oldugun icin sezeryani da kolay toparlarsin bence. Ama nerde gorsem nerde duysam hareketin onemi, dogumu kolaylastirdigi vs yaziyor. Oyle olunca da fena pismanlik geliyor
Canim nasil oldun ne durumdasin?
Ayy masallah hayirli olsun
En iyisi ufacikken hicbir seyden haberi yokken yaptirmak zaten bence. Gecmis olsun canim
Masallah boyu kilosu cok guzel canim. Hayirli olsun. Kendini cok yipratma cabuk toparlar insallah bebisinin gelisimi iyiyse.
Dinlenmene de cok bagli sanirim sut olmasi. Ve negatif dusunmemen lazim. Beynine sut vermeliyim emri gitsin ki hormonlar harekete gecsin canim. Ne kadar dogru bilmem ama incir, helva ve tahin icin sut yapar derler.
Gogus ucu yarasi icin benim annem de ayva cekirdegini dedi canim. Alkolsuz, yemeklere kullanilabilen gul suyunun icine ayva cekirdegini at, bir gun beklesin. Kremsi jelimsi bi yapi olurmus. Onu surunce iyi gelirmis. Bi de instagramda cok goruyorum silverette gumus kapak diye bi urun var. Emzirdikten sonra gogsune kapatiyosun, iyi geliyomus. Bana biraz pahali geldi ama cok caresiz olursam alirim sanirim.
Dogal kürler arastir istersen? Bence de kimyasal kullanma canim ama ben gecer diye tahmin ediyorum.
Bende de hic belirti yok
Gidip gelip karnima bakiyorum asagi dogru inmis mi acaba diye
Canim benim allah acil sifalar versin. Bak normale donuyormus sakin ol biraz
Ben de varim dogurmayan ve belirtisi olmayanlar arasinda
Bugun kontrolum var ne olacak bakalim
Okuyunca nasi heyecanlandim kendim gidiyormusum gibi. Saglikla dönün insallah evinize hep birlikteallah yardimcin olsun
Aa sen de almissin bebegini kucagina. Donmemisti en son bilgim buydu. Sonra da hic bakamadim.
Hayirli olsun canim gule gule buyutun
Normal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Ben 42 haftalık doğmuşumbu işler hiç belli olmuyo canım uydurma bunlarr seninki kız dimi benimkide erkek
Kızlar günaydın , dogurmayan arkadaşlar nasılsınızher gece bu gece sancı gelir diyorum ama olmuyor . Zamanı var demek ki diyorum sabahlari da.hayırlı zamanda , hayırlı ve sağlıklı şekilde dogumumuz olması duasıyla
Ben 39um doktorum 42yi bekleriz dedi ben sabredemez oldumArtık doktorlar beklemiyor herhalde 42 haftaya kadar ama. Sezeryan diyorlar hemen günü geçince .
Allah yardımcın olsun canım . Ikinizde sağlıklı olun inşallah .doğum şekline bu saatten sonra takılma . Sağlıklı olsun bebek gerisi önemli değil , içini de ferah Tut .dualarımız sizinle. Hayırlı haberler bekliyoruz.Dua edin bana da normal olsun çok istedim ama nasip kısmet hiç suyumuz kalmamış
Evet en güzeli sancı olduğunda korkmamak galiba. Beklemesi güzel doktorun , sağlıklı olsunlarda napalm o kadar bekledik bunları mi beklemicezHerşey güzel olacak kötü düşünüp gerilme canım , belkide su an kucağında bebeğin
Doktorum 38ve42. Haftalar doğumun olması muhtemel haftalar bekleyeceğiz dedi , bekliyoruz ama kalbim pirpir
Ben 39um doktorum 42yi bekleriz dedi ben sabredemez oldumçok azı bekliyor gerçekten ama dün akşam yemeğinden beri şu gaz sancısı gibi olan sancı belirtisini yaşıyorum kızlar baya her seferinde heyecanlanıyorum. Doğsun istiyoruz ya ağrı sizi olduğunda korkmamak guzel sağlıkla gelsinler
Canım nasılsın doğdu mu yavrun?biz de spinal olucaz ve eşimiz olmayacak,inşallah kolay geçmiştir bize de cesaret olursun :)Normal doğum olamayacak. Bebeğim sola doğru dönmüş sanciyla. Üstelik suyum da geldiği için risk altında ve açılmam nerdeyse 1 cm. Doktor normal doğum şansı yok şu an için dönemez de dedi. Sezeryanla olacak ama esimi falan almıyor hastane. Spinal olcam ama biraz yalnız girmeye korkuyorum. Dua edin, ben de size edeceğim. Stres oldum bir anda neden bilmiyorum.
Kızlar günaydın , dogurmayan arkadaşlar nasılsınızher gece bu gece sancı gelir diyorum ama olmuyor . Zamanı var demek ki diyorum sabahlari da.hayırlı zamanda , hayırlı ve sağlıklı şekilde dogumumuz olması duasıyla
Saat 3 givi sezeryanà gireceğim. Bebeğimin suyu azalmış
Ay evet yaa kimse kalmadi. Ben de sabahtan beri haftaya bugun artik hamile olmayacagimi dusunuyorum cok garip geliyor.Tünaydın herkese
Bu sefer hakkaten 3-5kişi kaldık doğurmayan. Haftaya ya da 20sine kadar doğsun istiyorum. Benim 26şubatta dolacak 40haftam daha var aslında ama geç kalmadan gelmesi lazım. Benim kayınpederim inşallah 6martta doğar diyip duruyor, çünkü görümcemin çocuğunun doğum tarihibütün ömrü boyunca çocuğumun doğumgünü aynı güne hatta aynı haftaya bile gelsin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?