2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benimde 9. hafta tavan yapti :) bakalim

Oğlumda 6.haftada başladı bulantı 9.haftada kesilmişti pat diye.
Toplamda 3 hafta sürdü.
Bu gebeliğimde bulantım yok daha.
Sadece kasık da ağrı ve batmalar var.
Göğüslerdeki şişkinlik ve hafif ağrı aynen devam ediyor.

haklısın canım, ilk olmasa bile insan evladı söz konusu olunca endişeleniyor, inşallah bulantılar böyle son bulur, en kötüsü bulantı çünkü ben de bugün sadece sabah kustum ve yemek yiyebildim çok şükür, naneli sakız çiğniyorum sürekli

inşallah olmaz canım, ilkinde çok çektim ben. bugün sadece bir kez kustum ve yemek yiyebildim inşallah benim de kesilir

sıkıntı olacağını sanmıyorum ben
Benim de çok beyaz ım var ve spreyimi kendi evimde unuttum
Eczanelerde doğal boyalar satılıyor 50Tl civarı onlardan alıp deneyeceğim
Tmm teşekkür ederim doktor üç aydan sonra boyayabilirsin dedi tabii doğal olanla boyarım şimdi bi ay kaldı diplere kahverengi göz kalemi Bari spreyden alayım :)

Belirtileri azalan ya da birden kesilen arkadaşlar vücut hamileliğe alışıyor azalması ya da kesilmesi normal.

Kina yakilabiliyo mu? kahverengi kinalar felan varya? pek bildigim bi konu degil de
Canımcım ben doktoruma sordum.. saç boyası işi şehir efsanesi dedi. Organik olduğu sürece beklemene gerek yok. İstediğin zaman git saçını boyat dedi :)

Cok tesekkur ederim
Ben de Ankaradayim. Biz bize yakinligi ulasim kolayligi sebebiyle etimed hastanesini sectik. Etimesgutta. Banu hanima basladim. Bir kere gittim henuz cok net bir sey diyemem ama ilk sefer icin memnun kaldim. Yeni dogan unitesi de var. Muayene ucreti 80 kusur. Tayin dedin Tsk personeli olabilecegi geldi aklima nedense, indirimi var. Dogum paketi de var sanirim ama ben doktordan emin olmadan once almadim. Birkac kez daha gidecegim.

Bu kadar diken ustunde olma canim, stres tedirginlik bebege zarar. Insallah azalmisken tamamen kesilir. Benim de bugun cok kotu degil bulantim sukur. Gogus hassasiyeti de azaldi bu aralar. Olabilir yani normal. Herkesin hamileligi farkli gecer. Bazisi hic bulanti cekmez bazisi basini kaldiramaz bulantidan. Insallah rahat gecirirsin.

çok tesekkür ederim canım mutlaka sorayım ayrıca cok gecmiş olsun bı sıkıntı yok dimi şuan oğlusunda düzelmiştir umarım

Benim 2.gebelik diye sanırim pek rahatım ama sürekli gidip görmek istiyorum. Yani birsey var gibi degilde gidip göresim geliyor hep
Bnm de ikinci çocuk olacak inşallah tek sabırsızlandığım şey alışveriş ya bişeyler almak istiyorum unisex şeyler alayım bari en azından sonra daha dur çoook erken dünya hali ne olur ne olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…