- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.381
sprey hakkında fikrim yok cnm ama doktorum ilk 13.haftadan sonra boyatabilirsin dedi ilk 13 hafta bebegin bütün orgaanları olusuyor genel olarak bişey olacagını düüşünmüyoruz ama önlem iyidir dedi . ilk kızımdada 13 haftadan sonra boyatmıştım bi sıkıntı olmadı çok sükür şimdide öyle yapıcam bende aynı durumdayım seninleKızlaaar benim beyazlar fena çıktı loreal saç spreyi zararlımıdır aranızda kullanan var mı ?
Tamam ozaman onu bende alayım tereddüt etmiştim Zararlı mı diye benimde genetik lisedeyken başladı beyaz Allah başka dert vermesinBen de su lorealin Yen'i çıkan saç spreylerinden aldım yıkanınca gidıyor onunla idare edıyorum cunku genetik olarak beyazlarım var iyice uzadılar
Valla süpermiş yaCanımcım ben doktoruma sordum.. saç boyası işi şehir efsanesi dedi. Organik olduğu sürece beklemene gerek yok. İstediğin zaman git saçını boyat dedi :)
Benim memleketim,ben en ufak bir sorunum olsa tatil ya da izin ayarlayıp Ankara'da doktora giderim,hiç tedirgin olmayınArkadaslar bide ankaraya tayinimiz cikti ankarayi hic bilmiyorum doktor konusundada cok tedirginim
Kacinci haftandasin?
inşallah olmaz canım, ilkinde çok çektim ben. bugün sadece bir kez kustum ve yemek yiyebildim inşallah benim de kesilir
Merhaba arkadaşlar, uzın zamandır yazamadım ben de. Taşınma telaşımız var, girip okuyorum her gün hemen hemen ama yazamadım bir türlü.
Benim bulantılarım devam ediyor ama size danışmak istediğim bir şey var.ben normalde sabahları hep su şeklinde istifta ediyordum ama bu sabah afedersiniz sarı şekilde istifra ettim. Siz de durum nasıl?
Tamam ozaman onu bende alayım tereddüt etmiştim Zararlı mı diye benimde genetik lisedeyken başladı beyaz Allah başka dert vermesin
Kızlar ben bugünden beru yatıyorum çok kötuyüm. Midem bulaniyor birşey yiyemiyorum zaten. Ama sabahtan beri deli gibi basim dönüyor ayağa kalkamiyorum yatakta duramiyorum tavan dönüyor sanki. Eşim aradı akşam doktora götüreceğim seni dedi. Sizce neden olabilir bu durum
9. Haftadayim bugün kadar agir hiç olmamıştım. Mide bulantilarim sabahlari oluyor ama hic kusmadim. Acaba tansiyonum mu düşüyor kan şekerim mi anlamadim ya evde yalnızım zaten cok bunaldimVertigo olmasın? Daha önce hiç yaşadın mu böyle bir şey? Yani hamilelikten desek bir anda böyle başlar mı bilmiyorum
Hamile olabilirsin:) ben 3haftadır böyleyim cnmKızlar ben bugünden beru yatıyorum çok kötuyüm. Midem bulaniyor birşey yiyemiyorum zaten. Ama sabahtan beri deli gibi basim dönüyor ayağa kalkamiyorum yatakta duramiyorum tavan dönüyor sanki. Eşim aradı akşam doktora götüreceğim seni dedi. Sizce neden olabilir bu durum
Güldürdün beni yaaaaa:))) benim de önceden beri olsaydi normal karsilarsim da 9. Haftafa birdenbire nerden cikti bu bitkinlik. Cok kotuyum ya kalkip su alamiyorumHamile olabilirsin:) ben 3haftadır böyleyim cnm
Kızlar ben bugünden beru yatıyorum çok kötuyüm. Midem bulaniyor birşey yiyemiyorum zaten. Ama sabahtan beri deli gibi basim dönüyor ayağa kalkamiyorum yatakta duramiyorum tavan dönüyor sanki. Eşim aradı akşam doktora götüreceğim seni dedi. Sizce neden olabilir bu durum
Canım herkesin farklı zaten 9ve 10.hafta hormonlar tavan yapıyo.seninde şimdi çktı demekki.Güldürdün beni yaaaaa:))) benim de önceden beri olsaydi normal karsilarsim da 9. Haftafa birdenbire nerden cikti bu bitkinlik. Cok kotuyum ya kalkip su alamiyorum
İnşallah fazla sürmez o zaman evde bayilsam kimse duymayacakCanım herkesin farklı zaten 9ve 10.hafta hormonlar tavan yapıyo.seninde şimdi çktı demekki.
Evde tansiyon aleti de yok ki baksam.. Bence de tansiyonum düşüyor canim eşim gelince tuzlu ayran falan yapacak ben kalkamiyorumTansiyon olabilir canım.
Tatlım progestan içtin mi onun yan etkileri de yaparKızlar ben bugünden beru yatıyorum çok kötuyüm. Midem bulaniyor birşey yiyemiyorum zaten. Ama sabahtan beri deli gibi basim dönüyor ayağa kalkamiyorum yatakta duramiyorum tavan dönüyor sanki. Eşim aradı akşam doktora götüreceğim seni dedi. Sizce neden olabilir bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?