2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kedi konusuna cok takilma.bir omur ayni evdeler illaki alisirlar. Benimkiler bi gelip koklayip dibine kıvrılıyor. Ertesi gun yine yabanci gibi davranıyor. Zamanla alisirlar illaki. Az daha sabir.

Benimde bi 4 ayaklı oğlum var. Uzaktan geliyor bi koklayıp gidiyor. Evde bebek değilde nükleer atık varmış gibi davranıyor korkuyor ondan ama içten içe de bi sahiplenme koruma iç güdüsü var. Birden ağladığında fırlıyor bakıyor ona. Geçen gece birden kusunca ben panikledim. Oda ne yapacağını şaşırdı koştu geldi bebeğin yüzüne baktı etti sonra uzaklaştı :) biraz beni kıskanıyor onun farkındayım mümlün olduğunda oynuyorum seviyorum ama yeterli gelmiyor. Eninde sonunda alışacaklar zaten

Bugün ilk şehirlerarası yolculuğumuzu yaptık 4 saatlikti. 1 kere mola verdik araba koltuğunda 2 saatten fazla durması tavsiye edilmiyor. Ertuğrul sakindi sorun çıkarmadı ama abisi onun yerinede mıkırdandı zaten

Yola cıkmayi düşünen varsa en güzeli bebek küçükken cıkmak emzir uyusun araba sallanıncada ne güzel beşik gibi geliyor. Ama kırmızı ışıkta anında uyanıyor tek sorun o oldu

Tabi yine ben nöbetteyim umarım uyur.

Ay sonunda sayfa sonuna geldim 4474 herkese iyi geceler bebem karnını da doyurdu uyuyo ben de kıvrılayim
Hadi bakalim 5 nobetinde gorusuruz
Ayni benimkilerde bazen emzirirken sevilmek istiyor geliyor cocugumun usyunr basip suratimi yalamaya calisiyor. Bebege basmak yok diyorum o durumda hep totosuna cook hafifce bi şaplak atıp. Artik ufaktan anlamaya basladi etrafından dolaniyo. Bazen tabi. Bazen yine cikiyor ustune cocugun

Ben de süremiyorum aslında krem hep kaldı. Ben hala yalnız kalmaya korkuyorum. Annem var gidecek diye ödüm kopuyor. Bir yandan da annemi kıskanıyorum. Çocuk onun kucakta hipnotize olmuş gibi duruyor. Bende ağlıyor. Onun kokusunu mu anne kokusu bildi acaba diye ağlıyorum gizli gizli. Konu nerden nereye geldi. Gece uykusuzluğu yüzünden hep.

Kalkan emzrmek için değil uçlar değmesn diye, açık emzryom zaten, çok nadir uçla emzryom artk dayanamazsam

Bende oyleydim annem 20 gun kaldi kayinvalidem gelince gorev teslimi yapti ona agladim annem giderken hic gitsin istemedim ama kayinvalidemde 5 gun kaldi gitsin diye yalvardim resmen allaha cok severim kv ama bu donemde oyle bir battiki soyledigi hersey.bebegim emse seni yalancı meme gibi kullanıyor verme bu kadar dio benim bebegim cok uzun emen bebek değil hemen yoruluyor 5 dk emiyor ama sık emiyor her bebek aynı değil anlatamıyorum.uyusa ne çok uyuyor diye basını bekliyor 40 i çıkmamış bebeden beklentisi çok yüksekti yani

Son düzenleme:
Ay bu sefer kendimle ilgili yazcam doğumdan önce ben de malum ciddi kansızlık vardı sanırım şimdi aşırı derece düştü doğumun etkisiyle , gözlerim kayıyor başım dönüyor gibi oluyor off

Kizlar biz simdi kontrolden geldik. Hersey normal kilo alimi falan iyi ama kalbinde hirilti duydu.Doktor beni cok sakinlestirdi aslinda bebeklerde gorulur dedi. 2 ay sonra tekrar bakariz yuzde 99 kayboluyor sonradan dedi. Esim ameliyat falan gerek olur mu dedi doktor da kesinlikle hayir cok gorulen ve sonradan gecen bisey dedi ama benim moral sifir tabi.
Boyle olan ya da ilk cocugunda yasayan var mi?

Evet canım çok teşekkür ederim amin inşallah darısı sana olsun inşallh allah gönlüne göre versin.. evet kova erkeği bakalım neler bekliyor bizi

Senin kv diyor. Benim kendi annem beni sürekli eleştiriyor bakamıyorsun diye ilk günden beri. Kaç kere söyledim moralimi bozuyor dediklerin biraz dikkatli ol diye. Kaç kere aglattı beni. Ama diline hakim olamıyorlar bence. Hayır yaşlı da değil benim annem huysuzluktan desem. Herkes kendini en iyi anne ilan eder ya oyle. Bizim anneliği beğenmiyorlar.

Ay bu sefer kendimle ilgili yazcam doğumdan önce ben de malum ciddi kansızlık vardı sanırım şimdi aşırı derece düştü doğumun etkisiyle , gözlerim kayıyor başım dönüyor gibi oluyor off
Bir doktora görün canım emziriyorsun birde iyice tükeniyorsundur en azında. Sağlık ocağına git kan tahlili yaptır 2 tane kuzun var dikkat et kendine

Slm kızlar sezeryan sonrası bu 29.gün ama hala karnımın içi ağrıyor dikişim değil..
Özellikle kabız olunca birde kanamam biteli 2 hafta oluyor fakat bugün kırmızı lekeler geliyor adet mi oluyorum acaba

anladım canım. bi başbaşa kalın bakalım, sen de duruma göre nasıl davranacağını ne konuşacağını bilirsin zaten. hayırlısı olsun kuzum...

Sezeryen olan arkadaslar dikiş yerimde tuy cikmis nasil temizlesem acaba jilet alerji yapR agda yapaya korkuyorum siz nasil temuzleniyorsunuz? He birde lazer Epilasyona gitsem bi zarari olurmu acaba 5 seansim kAlmisti bilgisi olan varmi ya

Slm kızlar sezeryan sonrası bu 29.gün ama hala karnımın içi ağrıyor dikişim değil..
Özellikle kabız olunca birde kanamam biteli 2 hafta oluyor fakat bugün kırmızı lekeler geliyor adet mi oluyorum acaba
Ayni soruyu dun sormustum kimse yazmamisti bnde de agri var ama tek belim cok agriyo canm birde bnde 10 gun kanama gordum sonrada hic gelmedi bugun 36 gunum bugun tekrar kanama basladi adet agrisi var adetmi oluyoruz acaba

Ayni soruyu dun sormustum kimse yazmamisti bnde de agri var ama tek belim cok agriyo canm birde bnde 10 gun kanama gordum sonrada hic gelmedi bugun 36 gunum bugun tekrar kanama basladi adet agrisi var adetmi oluyoruz acaba
İlk kızımda 1 ay sonra adet olmuştum cnm ben ama karnımdaki ağrı ne ona anlam veremiyorum içi morarmış gibi ağrıyor

İlk kızımda 1 ay sonra adet olmuştum cnm ben ama karnımdaki ağrı ne ona anlam veremiyorum içi morarmış gibi ağrıyor
Canm bnde d var o agri cok hareket ediyorum bebegim hp elimde ondandr dedim bu ayin sonunda konturolum var eger ozmna kadar devam ederse doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…