2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bnde d var o agri cok hareket ediyorum bebegim hp elimde ondandr dedim bu ayin sonunda konturolum var eger ozmna kadar devam ederse doktora gidicem
Ben gitmiştim cnm baktı dikişlerde birşey yok dedi ama 1 ay olacak hala agrıyor

Sezeryen olan arkadaslar dikiş yerimde tuy cikmis nasil temizlesem acaba jilet alerji yapR agda yapaya korkuyorum siz nasil temuzleniyorsunuz? He birde lazer Epilasyona gitsem bi zarari olurmu acaba 5 seansim kAlmisti bilgisi olan varmi ya

Canım bildiğim kadarıyla sezeryanda sonra bir süre lazere gitmemelisin.

Sezeryen olan arkadaslar dikiş yerimde tuy cikmis nasil temizlesem acaba jilet alerji yapR agda yapaya korkuyorum siz nasil temuzleniyorsunuz? He birde lazer Epilasyona gitsem bi zarari olurmu acaba 5 seansim kAlmisti bilgisi olan varmi ya
Emzirirken lazer olmuyor.

Aynı durum bizde de var sürekli memede bi eli ağlayınca memede susuyor memede uyuyabiliyor gece yine çok sık uyandı ama benim bünye alıştı artık bu şekilde uyumaya az uyku yetiyo artıkta emzirirken acayip uyku basiyo annem de bende gidiyoruz gözüm yarı açık yarı kapalı

Alışacaklar zamanla birbirlerine benim kedim erkek kısır ama o da kıskanıyor aglayinca delirip saga sola koşuyor emzirirken gelip kafasını ayaklarını kokluyor ama annem sağolsun hayvana pek musade etmiyor alışmasını geciktiriyor

Benimki o saatte uyuyo kendi acıkınca uyaniyobazen 2 saate bazen 3 bazen 1.5 bazen de hiç uyumuyo agliyo pirt yapip doldurmaya basliyo gece 2 de 4 buçukta sabah 7 de son 9 da uyanıyo saçı başı dağıtıyorum bazen ama annem uykusuz kaliyo genelde kedi var diye alıp bebek odasında yatiyo ağladıkça bana getiriyo emzir diye kimi kendi kalkıp mama yapiyo altını değiştiriyo ben uyuyo oluyorum kadin vampir gibi geziyo uykusuz bana git yat sen diyo esim de yemek varmış bu akşam seni gotureyim dedi annem olmaz dedi 10 günlük bebegi bırakıp gidemezsin dedi aslında sinemaya götürcekmiste annem izin vermez diye öyle demiş ama yine olmaz dedi eşime baya bir dayalı döşeli mesaj atmıştım beni sinema ile kandırmaya calisiyo ama iyi gelecekti malesef gidemiycem

Annenin hayatiniza bunkadar muadil olmasina izin verme? Kac yaşında kadinsin annenden izin almak zorunda degilsin.

Ayni soruyu dun sormustum kimse yazmamisti bnde de agri var ama tek belim cok agriyo canm birde bnde 10 gun kanama gordum sonrada hic gelmedi bugun 36 gunum bugun tekrar kanama basladi adet agrisi var adetmi oluyoruz acaba
Benim de dun bitti sapsari akıntı şekline döndü 11 gün falan oldu galiba 21 i doğum yaptım günlük ped kullanmaya başladım dünden itibaren benim de belim felaket özellikle emzirirken sag tarafımdan bicak saplaniyo bide sanırım iç dikişler acıyo karnımın içi aciyo yara gibi...

Son düzenleme:
Kuzum hazırlan ve git mama saatine denk getir şutunu de sağ sen oradayken annen verir zaten sürekli annenin elinde değil mi sen oradayken de yabancılık çekmez bence kızın
Ben anneme bırakıp markete gittim yârin is yerine gitmem gerek belki saatler sürecek yanı bırakıp gitmende sıkıntı olmaz bence sınama zaten 2 saat yemk yeseniz 3 saate evde olursun

Annenin hayatiniza bunkadar muadil olmasina izin verme? Kac yaşında kadinsin annenden izin almak zorunda degilsin.
Haklısın canım ama napsam bilemedim çünkü biz gidersek o bakacak kızıma 10 günlük bebeğini bırakıp gidemezsin dio şimdi illa gidecem dersem sorun çıkarıcak offf vallahi bunaldim artık

O ağrıların olması normal o kadar kurcaladılar içimizi temizlik yaptılar rahmimin içini , biliyorsunuz kat be kat büyüdü rahim , topalrlanması uzun sürecek, o acılar da olacak maalesef i, bir sonraki Doğum için 2 yıl şartı o yğDen var mesela..

Okadar iyi gelecek ki aslında sütüm var sagilmis dolapta aslında gece de annem ilgileniyor zaten ama benimde kirkim çıkmamış kirki çıkmadık lohusa kadın dışarı çıkmazmis yalnız bırakılmazmis nekadar batıl inançlarımiz var ya..aynen sürüp süreceği zaten iki saat taş çatlasin 3 yani...sen 10 günlük bebeğin evdeyken rahat edebilcekmisin diyo tabi sinema olduğunu bilmiyo eşim yemek dedi olmaz dedi ama fark etmez yani 29 yaşıma girdim çocuk sahibi oldum ne var sanki dimi ama gidicem...

Bnmde 11 gunu sari sivi geliyordu canm ondan sonra durmustu bi iki gundur kahve akinti gelmeyi basladi ama adet sancisida var acaba adetmi oluyorum

Bnmde 11 gunu sari sivi geliyordu canm ondan sonra durmustu bi iki gundur kahve akinti gelmeyi basladi ama adet sancisida var acaba adetmi oluyorum
Olabilir canım bence adet oluyosun ağrı da varsa çünkü rahim toplaniyo ya artık ondan olabilir..

Aaa iyiki gitmeden once sordum sze acaba ne zmn sonra gitsem mecbur kontrola kadar beklicem ozmnbi doktora da sorim saolun kizlar
Ben doktoruma sordum emzirirken olamz dedi ama illa yapcaksanda ek gidayi bekle dedi. Birde emzidogin surece lazerden fayda almazsin hormonlarin cosmus vaziyette dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…