2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar bebisiyle uçağa binen annelere bir sorum olacak bebekle binince nasıl oluyor kemeri vs nasıl bağlanıyor ana kucağı pusetiyle mi oturuluyor kucakla olsa annenin kemeriyle mi bağlanıyor bebekte
Cahilliğime verin merak ettim yaz icin planlar yapmaya başladık uçakla gitmek en iyisi dedik o yüzden merak ettim nasıl bi yol izleyeceğiz

Gitmezsem kafayı yiyeceğim çok bunaldım de en fazla iki saat zaten uyur de ikna olmuyorss çık git bacım gelince trip atar en fazla esinlende aranız duzelmis olur hem bunu ayarlaması bile bir adım Esin’in güzel bir şey öyle düşün

Onu en iiyi Homely_angel dan ogrenirsin 1 2 haftaya dunyanin obur ucundan gelecek buraya ucakla :)

Benim oğlumun öyleydi sonradan kapandı.. şimdi deli gibi koşar oynar... sık karşılaşılan bi durum dr takipte kalır.. üzülme sakın

merhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum bugun 40.mız cıktı ama oğlumla ayrıyız o yoğun bakımda malesef zatürre oldu miniciğim salı günden beri yatıyo buyuk bebek olduğu için cok aglıyo aglamaktan göbek fıtığı atmış damar yolarını sokmus miğdesine giden sondayı sokmus , kahroluyorum salgın varmış yenidoğan yoğunbakımı bronsit bebeklerle dolu sizler dikkat edin kuzularınıza , ziyaretci almayın toparlayana kadar böylesi cok zor cok cekiyor bebeciğim ne zaman cıkacagımız belli deil oksijene bağlı dua edin

Kizlar ya bebegimin yuzu vebiynunda isilikler oldu ve inanilmaz cogaldi. Sizdee varmi??

Ben 4 5 aylık falandı oğlumla bindim benim kemere bağlı bir kemer daha verilerdi... zaten hudutsuz olunca boll emzirmiştimm

İlk kızımda 1 ay sonra adet olmuştum cnm ben ama karnımdaki ağrı ne ona anlam veremiyorum içi morarmış gibi ağrıyor
Benimde sezaryan yerinde değil ama göbegimin az altında benzer bir ağrı ve böyle tuhaf uğuşukluk gibi bir his var anlam veremedim bende

Sezeryen olan arkadaslar dikiş yerimde tuy cikmis nasil temizlesem acaba jilet alerji yapR agda yapaya korkuyorum siz nasil temuzleniyorsunuz? He birde lazer Epilasyona gitsem bi zarari olurmu acaba 5 seansim kAlmisti bilgisi olan varmi ya
Benim bildiğim emzirirken lazer yaptıramazsın tekrar emzirmeyi düşünüyorsan bebeğini yaptırma cnm birde doktorum bana dikişin 1 cm altına ve üstüne dokunma dedi 40konyrelinden sonra bakarız dedi

Çok geçmiş olsun düzelicek hiç merak etme bizde yoğun bakımdaydık bir hafta kadar ne hissettiğini tahmin ediyorum güzel günler gelecek inşallah

Allah şifa versin
Tez zamanda iyileşir inşallah bebeğin. Çok üzüldüm. Eşim annesi mevlüt okucak diye 5 saatlik yola götürecekti. Daha 40 ı bile çıkmadı bizimkinin. Sırf hasta olur diye erteledim

Slm kizlar bebegi anneme birakip disari cikmistim sut disaridaydi tam 3 saat olmus sagali.dolaba koydum simdi bozulmus mudur ? Nasil anlarim bozuldugunu

Sezeryen olan arkadaslar dikiş yerimde tuy cikmis nasil temizlesem acaba jilet alerji yapR agda yapaya korkuyorum siz nasil temuzleniyorsunuz? He birde lazer Epilasyona gitsem bi zarari olurmu acaba 5 seansim kAlmisti bilgisi olan varmi ya
Lazer için bana bebek 6 aylık olduktan sonra gel dediler.ağda bence sakın yapma yuzeysel jiletle al yaranın durumu iyileşmiş değilse dokunma bile bence

Benimde sezaryan yerinde değil ama göbegimin az altında benzer bir ağrı ve böyle tuhaf uğuşukluk gibi bir his var anlam veremedim bende
Benimki üzerine bastırınca içerde yara var gibi ağrıyor cnm dikişin üst kısmı dene baklım sendedede oluyor mu

Kızlar beveğine kimyon çayı veren var mı bizim bebiş bugün çok gazlı nette baktım memnun kalanlar var

Igneli olanlar onerilmiyor sanirim.Ben evde yapiyodum lazeri hamilelikten once.o da mi olmaz ki ? Makinenin klavuzunda test edilmedigi icin onerilmez yaziyor ama.deride kaldigi icin sorun olmaz gibi geliyor bana
Emzirirken hormonlardan dolayida onerilmiyor. Cunku o hormonlar tuylenmede yapiyor. Bosa para harcamak gibi oluyor yani. Brn hamilelikte once lazer yaptim nerdeyse hic kalmamisti hamilelikte costular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…