2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah saglikla cikarsiniz canım

Hersey yolundaymis cok sevindim canim

Kızlar ben iki gundur progestani birakmistim dun yine leke oldu hemen başladım. Bugun kesildi şükür. Hap kullanmasam demek sürekli leke olacak ne sinir bisey

Cok gecmis olsun. Insallah yarin saglikla cikarsiniz

Uzunca bir aradan sonra herkese merhabaa :) umarım keyifler yerindedir
Kan- idrar tahlili yaptıranınız oldu mu? Kan değerlerim düşük olduğu için kan ilacı verdi doktor. Sizde durum ne? Bir de sağlık ocağında 5 aylık hamile biriyle karşılaştım tetanoz aşısı oldu gözümün önünde. Bilgisi olan varmı bu aşılarla ilgili?

İyi geceler anneler. Ben de doktora gittim dün, ekranda yedi haftalık görünüyordu ama doktor beş dedi. Belki benim adet gecikmeli geliyordu ondandır. Progestan kullanıyorum ben de çoğu anne gibi. Keseyi gördük, kendileri de nokta gibiymiş kesede. On gün sonraya randevu aldık kalp atışını dinlemek için. Hayırlısı bakalım.

Benin de ilk gittigim de yapilmistj kanim dusuk cikti ama simdilik vermiycem ilac dedi. Tetanoz aşısını ilk gebeliğimde yaptirdim butun dozlarini koruyuculugu devam ediyor hala

Kızlar ben iki gundur progestani birakmistim dun yine leke oldu hemen başladım. Bugun kesildi şükür. Hap kullanmasam demek sürekli leke olacak ne sinir bisey
Bende ilk gebelikte lekelenme yaşamıştım, o zaman progestan kullandım kanama bitince bırakmiştim tekrar etmedi. Ama zaten en geć 12 haftada tamamen bitiyor tüm kanamalar özel bir durum yoksa.

Bende ilk gebelikte lekelenme yaşamıştım, o zaman progestan kullandım kanama bitince bırakmiştim tekrar etmedi. Ama zaten en geć 12 haftada tamamen bitiyor tüm kanamalar özel bir durum yoksa.
12 haftaya kadar birakamam heralde artık. Ilk de hic yasamadigim bişeydi bu niye boyle oldu bilmiyorum

Ben iki kilo almisim gebelikten once 3 4 kilo vermistim diyetle sanirim o yuzden bu kadar hizli oldu. Mide bulantimi bastirsin diye de surekli yiyorum zaten
Bendede durum aynı diyetle 5 kg verdim o arada hamile kaldim iki ayda 2 kg almışım belim kalinlasti. Oğlumda da toplamda 6 kg almıştım

Ben doğumdan cok çekiniyorum ya. Bidr yeni yaşadım diyemi nedendir bilmiyorum çooook tedirginim
5 yil gecti ama ben de korkuyorum ozellikle dogum sonram cok zordu benim. Dikislerim coktu ve siddetli kuyruk sokumu agrim olmustu 25 gun kadar. Cok dua ediyorum kolay dogum ve sonrasi icin. Hepimizin cok kolay gecsin inşallah

Ben sezeryan sevenlerdenim zaten. Oğlum 42. Haftaya kadar direnince ve halen sancı, açılma, rahimde inme olmayınca sezeryan olmuştum. Bu da böylece Ocak ortalarında sezeryan olur diye tahmin ediyorum. Haa sezeryan sonrası normal doğum hikayeleri var, fakat benim hiç o taraklarda bezim yok.

Kiloya gelince, ilk doğumumda 25 kg ya yakın kilo almıştım. 4 kg doğurdum ama 25 kg nun 18 i kilo olarak kaldı. Emzirme döneminde biraz verdim derken, diyetle kalan 18 i 20 olarak verdim. Ucunda ölüm yok yani, şimdi kiloyu stres ediyorum tekrar ama sonra bu başarıyı hatırlatıyorum kendime moralim düzelsin diye. Şeker ilacı kullanıyordum ben 3 senedir gebe kalınca bıraktım. İster istemez kg kontrolü kaybettim. Vücut alışmış ona, insülin ilaçla dengeleniyordu hep. O yüzden diyorum hızlı kalınlaşmam. 2. Gebelikte karın çabuk çıkarmış tabii o da var. Bir de şişkinlik abartılı onun da farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…