2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım 33 gunlukken sadece mama yiyor 3 saat arayla 90 cc veriyorum onu bile yedoğınde Birden ağır geliyor böyle nasıl tarıf ediyim gözleri kapanıyor hemen uyuyor ağır geliyor hissediyorum birde daha fazla verırsem ağır geldiği için gözünü acamıycak
Sadece mamayla besliyorsan az veriyorsun canm gozleri kapanmasi agir geldiginden degl karni doyuyor uyuyor eger agir gelirse kusar hatta fışkırarak kusar bn bikeresinde saat tutmayi unutup yarim saaette vermistim cok kotu küsmüştü bnmki 40 gunluk oldu suan 2saatte 120 ml veriyorum bazen ona bile doymuyo

Canım merhaba benim öyleydi hatta doktor 3 hafta bekler yan duruyor kafasi dedi ertesi gün suyum geldi benim gibi olacak diye bir şey yok ama yine de tetikte ol derim
Hakkında hayirlisi olsun canım

Çok geçmiş olsun canım iyi ki tekrar baktırdınız
İnsani korkutuyorlar işlerini doğru yapmayıp

Hos geldin canım minik kız nasıl

İlk zamanlar öyle oluyor kuzum maalesef esinde gideceği için sen yalnız kalmak istiyorsundur onunla yoruluyorsan gelen oldu mu odaya çekil anlayışlı olurlar bence olmazlarsa bile sallama

Canım benim sert oluyor emince sünüyor resmen aa diyorum biraz once ki memeden eser yok dövülmus et gibi oluyor sönük
Sanırım o yüzden terbiyeli meme diyorlar
Bana kuru dut çok sut yaptı sanki
Onu yiyince göğüslerim daha çok sertleşti gibi

uyanıp istemesi için daha çok erken uyurkende olsa sok biberonu ağzına ben lansinolun biberonunu kullanmıştım emmese bile bi nokta var onu sıkınca bogazina gidiyordu hava da almıyor alan havayı deligi var çıkartılıyordu
benimki de biberonda uyanmıyordu doktor beslensin uyku da beslensin alıyorsa tıkın ağzına demişti sen bir de hava toplamayan biberon al bence normal biberonlar çok hava geçiriyor çocuğa

Çok geçmiş olsun kuzum bununla geçmiş olsun

Gaz olabilir inleme varsa gazdır kuzum

Ben demiştim kuzum nette fotolar var bi bak doktor ilk kontrolde bakmadı mi bizim bakıp söyledi Yok diye doktorun soylemesi lazim teli varsa fotolarını çekip at
Damak bagi damağın ortasından ip gibi bsy oluyor dil de de dilin altında oluyor

Esin biraz abartmış canim her ise oda ortak olacak kaldıracaksın bana yardım et diyeceksin senin kokuna alışsın diyeceksin gerekirse yağla balla bak senden başkasında uyumuyor senin kokuna alıştı babasına asık vs onları de
Benim eşimde 9 da kalkıp ise gidiyor kendi ısı olmasına rağmen geç gitme lüksü YÖK çünkü kp laf sokuyor
Malum bizim kız gece 10 dan 11 sen bazen gece 3 e bazen 5 e kadar uyumuyor gazdan ağlıyor benim elimde olsa bile eşim basımı bekliyor uykusuzluktan düşürürüm diye sakinleştirmeye ikimizde çalışıyoruz bazen öyle bi ağlıyor panik oluyorum hemen o alıyor ben ondan alıyor öyle paslaşıyoruz oda kalkıp 4 sağlık uykuyla ise gidiyor iko gecedir mesela emzirirken bile uyuya kalıyorum dün 4 de ondan önceki gün 3 buçukta emiyordu yıkılıyordum yana emzirmeyi bitirdim Eşime sen al ben yıkılıyorum dedim bir gün 6 da uyutmuş dün de 5:30 da çünkü görüyor ben dursam çocuk elimden düşecek oda uyukluyor o gün üstündeyken uyuya kalmış sonra sıçramks çocuk düşecek diye
Kuzum hayat müşterek esinle konus senin kadar onunda çocuğu eğer anlamıyorsa tatlı dille yap
Sana alışması gerek güvenli bağlanması gerek vs diye alttan altrsn gir ha olmuyorsa takma ama yardım iste çekinme yapmak zorunda o baba Çünkü
Sen yeterince fedakarlık yapıyorsun oda yapacak sabah ise gidiyor diye acıyıp kendini daha da zorla yorma yorgunsan soyle sende bebekle sürekli mesai yapıyorsun uyumuyorsun ona kalırsa öyle düşün
Ayrı yatmadık hiç eşim zaten benle sırt sırta olmayınca uyumaz bu aralar eşlerle aralar biraz açılıyor o yüzden ayri yatmak daha da Acar ki bebeğiyle ayni oda da olması önemli öyle eline alıp sadece sevecek gaz çıkararacsk diye bsy olmamalı nefesini saymalı gerekirse o yüzden zorda olsa ayni oda da yatmalı ama kendi bilir istemiyorsa zorlama
Hosbuldum şekerim çok iyiyiz masallahimiz var siz nasılsınız bebişim nasil

Kizlar bu yazdiginiz mama cc leri cok degil mi ya :/ benim bebe emiyor sadece mama vermiyorum ama eminim bu kadsr cc emmiyordur. icime kurt düştü resmen :/

Kızlar oglum bugun sadece sabah kaka yapti nirmalde 5-6 kez yapardi. Sizce neden olabilir son zamanlarda süt yetmiyor sanki günde bir iki kez mama veriyorum. Kocam da cok panik oldu ona da ayrı sinir oldum

Benim kızım ilk 20 gün neredeyse 9 kez kaka yapardı ama şimdi 1-2 kez yapıyor. Bildiğim kadarıyla azalması normal. Kilo alımında da sıkıntı yoksa endişelenme bence. Bir de doymadıklarında çok huzursuz oluyorlar sürekli aranıyorlar. Yani doymasa anlarsın o kendini anlatır diye düşünüyorum

Kizlar bu yazdiginiz mama cc leri cok degil mi ya :/ benim bebe emiyor sadece mama vermiyorum ama eminim bu kadsr cc emmiyordur. icime kurt düştü resmen :/

Bana da fazla geldi ama sütüm azaldığında doymama durumunu yaşadım mama vermek zorunda kaldığım için söylüyorum Gerçekten doymadıklarında minikler derdini bir şekilde anlatıyor.
Birde bizim sandığımızdan daha fazla içiyor olabilirler ölçemediğimiz için bilmiyoruz
Ayrıca sütün yoğunluğu da mamaya göre farklı olabilir

nemesis nemesis canim olwi kundak bugün geldi sen içine ne giydiriyorsun bizim ev 21 23 derece arası suan sıfır kol bir de uzun kol zıbın tek alt bir de ayaginda çorap var üstüne kundağı giydirsem çok mu sıcak olur
Nasıl giydirmem gerektiği bi yazı bulamadım
Üstünü örtüyor Musun kundakla yatsa bile

Benim ki surekli boğuluyor ayni sekilde. Birde oyle bogulunca tekrar emmiyor.

Homely_angel Homely_angel sen seninkine mola bitti geziye devam de :KK70: son 1 aydir mesai bendeydi artik sen bakarsin de :KK70:

Demez miyim :) şimdiden kuaförümle konuştum, kafadan 4-5 saat kuaför seansım var. Eve yakın olduğundan arada emzirmem mümkün :) valla ben lohusa depresyonu olmasın diye deliliğe vurdum işi. İlk günlerde aşı ve doktor randevusu var. Sonra kendime bakacağım biraz, minik adam uyum sağlayacak artık :)

Canım anne sütü ile mamanın sindirilmesi çok farklı. O yüzden miktarlar da değişiyor benim anladığım. Bir de sen memeden gelen daha doğrusu o minik damakların çektiği miktarı görsen şok olursun :)

nemesis nemesis canim olwi kundak bugün geldi sen içine ne giydiriyorsun bizim ev 21 23 derece arası suan sıfır kol bir de uzun kol zıbın tek alt bir de ayaginda çorap var üstüne kundağı giydirsem çok mu sıcak olur
Nasıl giydirmem gerektiği bi yazı bulamadım
Üstünü örtüyor Musun kundakla yatsa bile
Valla zibin ustu tulum ustune owli giydiriyorum ben sadece. Ustunede birsey ortmuyorum ilave.

Demez miyim :) şimdiden kuaförümle konuştum, kafadan 4-5 saat kuaför seansım var. Eve yakın olduğundan arada emzirmem mümkün :) valla ben lohusa depresyonu olmasın diye deliliğe vurdum işi. İlk günlerde aşı ve doktor randevusu var. Sonra kendime bakacağım biraz, minik adam uyum sağlayacak artık :)
Yarin bende de var bir kuafor seansi :)

Canım anne sütü ile mamanın sindirilmesi çok farklı. O yüzden miktarlar da değişiyor benim anladığım. Bir de sen memeden gelen daha doğrusu o minik damakların çektiği miktarı görsen şok olursun :)
Ne bileyim ya ben sagiyorum arada 70 cc filan amca sut cikiyor kafama takildi iyice.

Valla zibin ustu tulum ustune owli giydiriyorum ben sadece. Ustunede birsey ortmuyorum ilave.

Ne bileyim ya ben sagiyorum arada 70 cc filan amca sut cikiyor kafama takildi iyice.

Benim doktor saç boyatmama izin vermedi ne zaman boyatabiliriz fikrin varmı canım?

Kızlar ins. Da bir sayfayla karşılaştım. Uyku konusunda bana çok iyi geldi, isterseniz bir bakın. Bebeklerin ay ay uyku takibi ve çözümler :KK66: baldan_anne_uyku
Kuzum valla 3 olmadı 4 saate bir kaldırırken nasıl bi duEn tutulacağımı ben sasırdım bazdnde kendi erken kalkıp Emiyor 2 saat 1 saat sonra o yuZden uyuduğu saatler kayıyor profili inceledim ama tam yeni Doğan bebekler icin değil de 3 ay sonrası icin öneriler var gibi sen neler yaptın mesela

Zıbın kolsuz mu kuzum
Ben uzun kollu zıbın bir alt bir de çorap giydirdim
Üstüne kundagi giydirdim
Kolsuz zibini çıkardım
Gazdan dolayı ayaklarını sıcak tutmak icin çorap giydiriyorum hep
Sizin ev kaç dereceydi
Kanguru da geldi ama benim kız biraz asagida kaldı sanki ve huzursuz olup agladi beceremedim
Galiba

Yatarken yattığı tarafta ki kolu çıkarıyorsun demi

Benim doktor saç boyatmama izin vermedi ne zaman boyatabiliriz fikrin varmı canım?
Doktorlar ilk 6 ay onermiyor. Emzirirken boyanmaz diyende var. Neticede kana karisiyor ve boya kokusu bebegi yabancilastirabiliyor anneye. Ama bu konuda cok detayli araştırmada yapmadim.

Zıbın kolsuz mu kuzum
Ben uzun kollu zıbın bir alt bir de çorap giydirdim
Üstüne kundagi giydirdim
Kolsuz zibini çıkardım
Gazdan dolayı ayaklarını sıcak tutmak icin çorap giydiriyorum hep
Sizin ev kaç dereceydi
Kanguru da geldi ama benim kız biraz asagida kaldı sanki ve huzursuz olup agladi beceremedim
Galiba

Yatarken yattığı tarafta ki kolu çıkarıyorsun demi
Kolsuz zibin. uzun kollu zibin giydirirsem ustune baska bisey giydirmiuorum direk alt tulum.
Kangurunun icinde bir aparat var katlaniyor 2 ye bebek yüksek kalsin diye katladin mi onu? Videolarini izle muylaka bende ilk seferinde beceremedim videoyu izleyince becerdim. Zamanla insan kendi takip cikarmaya alışıyor zaten.

Doktorlar ilk 6 ay onermiyor. Emzirirken boyanmaz diyende var. Neticede kana karisiyor ve boya kokusu bebegi yabancilastirabiliyor anneye. Ama bu konuda cok detayli araştırmada yapmadim.

Kolsuz zibin. uzun kollu zibin giydirirsem ustune baska bisey giydirmiuorum direk alt tulum.
Kangurunun icinde bir aparat var katlaniyor 2 ye bebek yüksek kalsin diye katladin mi onu? Videolarini izle muylaka bende ilk seferinde beceremedim videoyu izleyince becerdim. Zamanla insan kendi takip cikarmaya alışıyor zaten.
Hangi kanguru bu?

Yaptım kuzum katladım aparatı
İzledim eşim kendi vücuduna oturttu ama ben yapamadım gibi tekrar tekrar deneyeceğim artık
Zıbın alt üstüne tulum giydirsem sonra kundak çok mu sıcak olur ki
Gıcık oldum ben bu kundak içi giydirmeye

2 yaşında tam düzene giriyor herseyi şu an çok uzak gibi dimi.off ki ne off

Senin büyük kaç yaşında canım.tek çocuk hiç çocuk derlerdi doğruymus
Ya ben dün aksam ağladım. ..oğluma kiyamiyorum ilgilenemiyorum onun da bi rutini vardı yemek yemiyor bu ara kitap okur uyuturdum. 8de ben uyuyakaliyorum etkimlik oyün zaten hic yok kendisi takiliyor babasiyla oynuyor..en uFak bi uyarida kapi carpip odasina gidiyor 5 yaşina ergenlige girdi..:110:.sabahları okula gitmek istemiyor kardesimi ozluyorum diyor.sürekli bana o çok güzel demi anne benden daha güzel diyor..sen de çok güzelsin diyorum agzimi arıyor benim sipa:KK43:hamilelikte bunları hiç düşünmedim çok pozitiftim olur gider dedim.ama şu an zorlanmaya basladim ins ailecek rutinimizi oturturuz...

Geçmiş olsun canım nasıl anladilar

Benimki de yapti dün. .süt de geliyor sanırım başka bi sıkıntıdan yapıyor gaz vb.
Cnm iki bebeyinizmi var buyu kac yasinda ne guzel aslinda benim.ilk simditen ikimciye dusumuom.insaAllah Rabbim verirse arasinda 4 5 yas istiom bunu önce bi bakayim byuuteyim diom

Back
X