2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim bebeğim niye emmiyor ya çok moralim bozuk hep çığlık çığlığa napcagimi sasırdım açıkiyor saldırıyor bazen sinirinden aglqmaktan ememmiyor
Canım benimki de hiç emmedi , memeye geldiği gibi çığlık çığlığa ağlıyor , kendini geri çekiyor . Moralini bozma en azından acıkınca saldiriyormus inşallah güzelce emer , sıkıntı yapma .

KizkR bugün 48 günlük olduk 2 de emdi uyudu 6 da arrtik kendim kaldırdım sabah 10 dsn 2 ye uyumamıştı
Kaldırdım bir ağlama gaz degil nasıl ağlıyor hemen emzirdim acayip açıkmis hemen sustu vicdan yaptım şimdi cok saat uyuttum kaldırmadım diye ancak gece bazen uzun uyuyordu öğle en fazla 3 saatti ben uyanınca emzirmeye geçmiştin 40 çıkınca şimdi üzüldüm baya yine saatli mi emzirsem acaba

Sen nasıl veriyorsun peki canım sütü sagiyor musun.saldirsa da 5dk emiyor canım bırakıyor ya da işte ağlayıp emmiyor ikimiz de ter içinde kalıyoruz. ..hep pozitif düşünmek istiyorum ama bunaldim artık gazı da olsa aksama kadar kucak da dursa razıyım yeter ki emsin annem de başımda sutun yetmiyor deyip duruyor ama sutum var görüyorum. ..

Iki doktor degistirdim zaten ikisi ayni seyi soyledi internetten bakinca degerleri benimkilere gore cok dusuk olup dogum yapanlar var
Adeti ne kadar gecikmisti peki
Canm suan tam hatirlamiyorum adetini ama degerleri seninkinden dusuktu evet dusuk degerle dogum yapanlar var sen morelini yüksek tut biraz bekle belki dedigim gibi gec dollenmedir

Rota asisi yaptıranınız var mi
Eczaneye sordum 215 lira dedi eczaneden alıp Saglikocaginda yaptırsam mi düye düşünmüştüm ama
Normalde hastane 250 e yapıyormuş sanirim
Sizler ne kadar yaptırdınız
Ben pazartesı hastanede yaptırıcam 2ay kontrolunde.belki sigorta karşılar karşılamazsa da yaptırcam.bir suru aşı var yan etkısı olmaz umarım

Canım ben sağıp veriyorum ama çok az sütüm var , mama veriyorum o yüzden ayrıca .bi haftada 500 gr. Vermişti etmediği için doktor acil mama takviyesi verdi m

Cankn benimki de bazen 5 dk emiyor bırakıyor kilo alımı iyiyse 5 dk takılma
Ben pazartesı hastanede yaptırıcam 2ay kontrolunde.belki sigorta karşılar karşılamazsa da yaptırcam.bir suru aşı var yan etkısı olmaz umarım
Ay evet bende ondan korkuyorum 3 asi bir de rota 4 o gün çocuk helak olacak zaten verem asisi ağırmış ateş yaparmış o gece ömrümden ömür gider Benim şimdi

Kilo alımı nasıl cnm. Benim bebe 3 haftadır falan dediğn şekilde emiyo. Çok üzülüyordum ben de ama evdeki tartıya göre bu ay 1 kg kadar almış gibi. S.ocağında nasıl çıkacak merak ediyorum. Şöyle sakin sakin emmesini özledim çocuk savaşıyo resmen:/

Canım rota ağızdan damlatılan bir sıvı şeklinde yapılıyor merak etme

Bizim evde ölçtüğümüzden 300-400 gram eksik ölçüyor sağlık ocağı,Nasıl bu kadar farkediyor anlamıyorum

Ediyorum canım sarılıktan uyuyo sürekli ama gece de uyanıyo anlamadım ben bu işi kilo alımıda güzel yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor

devlet karsilamiyor 210 TL demişlerdi burdan bir arkadaş .. 3. Ay ve 5. Ayda yapılıyor 3 doz olan da varmış . Sen alıp eczaneden hastanede yada sağlık ocağında yaparlar zaten ağızdan olan bir aşı yapılınca yarım saat kusmamasi gerek sadece

Ediyorum canım sarılıktan uyuyo sürekli ama gece de uyanıyo anlamadım ben bu işi kilo alımıda güzel yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor
Canim b n de ayni seyi yasadim yazmistim sana 4-5 gun agir uyudu kasikla besledik. Ne yapsam uyanmadi cok agladim korktum. Ama duzeliyor merak etme simdi de uyusun diye gozunun icin bakiyorum :)

Normal Doğum da olsa Sezeryands olsa bebekler annelerinin memesini içgüdüsel olarak bulup emerlermiş kokuyu bilirlermiş bizimkinde hala tık yok sabahtan beri ağlayıp duruyorum bizimki beni anne olarak hissetmiyor mu acaba belki de beni biberon olarak görüyordur hala 48 günlük olduk ara ara alıyordu 2 dk olsa şimdi oda YÖK iyiden iyiye uca alıştı sanirim hiçbir zaman o hazzı duymayacağım hep kendimi eksik yetersiz hissedeceğim hiçbir zaman o bağımız olmayacak galiba artik

2 doz tercihe göre 3 oluyormus 6-12 hafta mi ne yazıyor nette kussa bile önemli değil yazmışlar yine nette eczaneye sordum 215 dedi nette baktım bu seneki fiyatı 170 civarı gözüküyor eczanede kar koyuyor sanirim

Canim b n de ayni seyi yasadim yazmistim sana 4-5 gun agir uyudu kasikla besledik. Ne yapsam uyanmadi cok agladim korktum. Ama duzeliyor merak etme simdi de uyusun diye gozunun icin bakiyorum :)
İnşallah bizde düzeliriz biran önce canım bende çok üzülüp ağlıyorum

Kızlar bugün itibari ile sütümün yetmediğine kesin karar verdim. Sabahları dolu oluyo 2 emmede bitiriyo ikisini aksama kadar hiç sertleşmiyo. Bugün yavrum aksama doğru emdi emdi 1 saat ama doymadı ağlamaya başladı az mama verdim doydu. Aslında sıkınca çıkıyo süt ama az geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…