2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen valla iyi olur güzel de olur iyi akıl ettin canım..bizim kızın maşallah diyim sarılığı 2 ye düşmüş dündü kontrol kilo alımı az ama bi sıkıntı yok şükür..

Ekmek arasina ekmek koyup yiyen bir kocam var malesef. Gecen sene diyetisyene gitti 2 ayda 10 kilo verdi ama sonra ekmeğe geri dönüp hepsini geri aldı.
Ekmek bizde yaygın aslında canım yabancılar hiç yemez ekmek o yüzden çoğu dal gibi Türk milleti ekmekten karbonhidrattan vazgeçemez çünkü ekmeksiz doymadigimizi düşünüyoruz malesef ama ilerleyen yaşlarda zor kilo vermek eminim ki verir ama tekrar ekmeğe başlamazsa almaz tabi yiyorsa da miktarı önemli bide beyaz ekmek yememek lazım...diyetisyene hiç gitmesin kola kahve ekmek cips yağlı şeyler fazla yemesin spora gitsin yeşil çay içsin bide bol su tabi rahat verir

Uzun uzun benden 3 cm daha uzun seninki baya zayifti sanirim. Benimki öyle degil. 6 aylik hamile göbeği yapti. Herkese diyor ki bende sezaryen yaptircam
Uzun olunca kilo pek belli olmuyor :) Aynen zayıf benimki artık kilo alamiyor malesef nekadar yese de..okadar varmı yaa göbeği gerçekten valla bizim çektiğimiz acıyı cekseler Allah bilir ne yaparlar

Ben verdiğim hald e su dili yine pamukcuk olmuş..ya anne sütünde su da var ama suyun yeri başka bence de..yani annelerimiz vermiş hep bize sonuçta dimi...benimki de memede uyuyo hep yaa yerine koyunca gözler açılıyo oyuncak bebek gibi :)benim sağmaya da vaktim olmuyo çabuk uyanıyo çünkü bazen zor uyuyo..benim öyle akmiyo fazla değil malesef sütüm bazen emerken ağlıyo heralde gelmediği için..

canim biz göz muayenesi yaptirdik bizimkide 36 haftalik dogdugu icin doktor mutlaka yaptirin demisti iki defa damla damlatildi sonra muayene yapti doktor bir aletle bakti ama cok agladi bir aylikken yaptirdik ben ankaradayim etlik zubeyde hanimda onceden ravdavu almistik orda baktilar

Canim bazk çocuklar mamaya alışıyor mamaya alışıp mama istemiş olabilir memeler zaten ikinci emmeye sertlesmyor o kadar cekim gücü fazlaysa bitirir hemen mesela bizimki bazen bitiriyor bazen bitiremiyor her gun farklı
sağol canım
Bende 2. Ay kontrolünde yaptırayım hemen hepsi aradan çıksın cubku benim gözüm ileri derece miyop

Bugün emmeden 1 saat bile duramadi benim oğlum. Sürekli istedi. Surekli agladı. Göğüsler desen söndü tabi bişey kalmadı. Napcam bilmiyorum. Daha birkaç hafta önce atak geçirdi sanmıştım sanırım şu an tam atağın göbeğine düştüm.

Kızlar çıldıracagim ya annemler şimdi yine kedime taktılar ver onu yada geçici bebek ayaklanana kadar gönder biyere diyolar kavga ettik annem ve eşi ile yine aynı laf kedi çocuğundan kıymetli ne demek ya eve gidecem dedim koptu kıyamet bakamazsın o kediye cirmalatirsin diyolar hayvan evde saatlerce bagariyomus yalnızlıktan biraz eve gideyim dedim o kedin evladından önemli yazıklar olsun ölsün o kediye kadar geldi iş yok ağzına tüyü kaçarmış cigerine yapışırmış bende bi sinirle kalktım eşyalarmizi toparladım gidicem ozaman diye sinir oldum yaa dogumdan beri burnumdan getirdiler herşeyi bağıra bağıra ağlayasım var artık biktim yaa sigara icmemek için zor tutuyorum kendimi napsam bilemedim..

Evine git ve kimseyi biraz kabul etme esyalarını topladıysan git Esin’den evinden ayrı kalma küçük de olsalar çocuklar düzeni sever zorlansan bile duzen oturtturmak şart
Bence artık kapıyı çarpmanın vakti geldi
Kedi cirmalamaz bir
İkincisi tuyu de bay yapmaz
Doktorlar ya da bir veterinerle konuşsun ama ikna olacağını sanmam cunku annen sağlığını düşünmekten cok takıntı yapmış sadece dediğinin yaptıramadıgi icin bence bh ısrarı

git bakalim acibademe. Orada mehmet kusku var onu cok oneriyorlar.benim pek kanim isinmadi ama doktorlugu iyiymis.
Salya akma olayi bende de cok var bu aralar. Sorarsan sebebini benide bilgilendirirmisin.

Canım abdülkadir beye gittim çok iyi bir doktor sağolsun çok ilgilendi başka bir sorun çıkınca salya akmayi falan unuttum ben kafasını sürekli farklı yatirmama rağmen sağ tarafa çok yatırmışsın dedi sola yatırdım şimdi duzelir değimi insallah

Ben bugun aksam sutumun yetersizligini tescilledim emzirdikten 1 buçuk saat sonra sagmak istedim 25 cc sut anca geldi oysaki bi sabah sağdıgimda 45 cc birinden 45 cc birinden sut çıkmisti sabahları dolu oluyo aksam ustune bisey kalmiyo evet moralim bozuldu ama hep aklimda cok mu mama veriyorum memede emiyo diye soru isareti vardı az bile veriyomusum aksamları aç kaliyomuş kuzum evet emzirmeye devam edicem ama mamayla devam edicem lohusa olsyadim suan yas tutardim ama artik dunyanin sonu degil biliyorum sizinlede dertlesmek istedim emzirmeyi çook istemek bazen yeterli olmuyomuş oysaki o kadar gogus yaralariyla ugrastım sonuç degismedi sağlıkli bebisler buyutelim insallah

Duzelir o zamanla. Baska bir sorun çıkmadı degil mi sarilik filan?

Rota 3 ila 5 arası yapılıyor neden 4.ünü birden o gün yaptırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…